icon

Manžel mi stále hovorí, že som tučná

lenka2589
10. mar 2017

Ahojte dievčatá. už som naozaj zúfalá, som 5 mesiacov po pôrode a manžel mi stále vyčíta že som strašne tučná. V deň pôrodu som mala rovných 100 kg,teraz mam 72 kg. Snažím sa zdravo stravovať, cvičím, robím všetko pre to aby som sa dostala na pôvodnú váhu ,ale ide to pomaly. už neviem čo mám robiť. Vždy ma strašne raní keď mi povie že či sa nevidím v zrkadle aká som tučná.

Strana
z4
victory7897
15. apr 2022

@kikushaa pozerám že rok 2017 asi to už má poriešene 🙂

kikushaa
15. apr 2022

@victory7897 dufam 😁👍

cickamon
15. apr 2022

@kamajka prepac ale este zareagujem na teba aj ked ty stym nic neurobis...pises blbo ze tvoj muz citujem "nech robi co robi neschudne"...lebo on nerobi pre to nic...keby nieco robil schudne, to mi ver...moj muz mal "len" 90 kg a ked zacal kaloricke tabulky stacilo vynechat chipsiky a arasidky solene menej vyprazane a za 3 mesiace mal 70...takze zbytocne ho obhajujes...to je rovnako ako ked obhajujem seba ze chcem schudnut ale nic preto nerobim tak neschudnem dokonca este nabalujem pomalicky ....je to ze nech robim co robim? nie... ked som zacala kaloricke tabulky a trochu cvicit tiez sla vaha pekne dole, vratim sa k normalu a vaha bohuzial tiez....

juja78
16. apr 2022

@jeannna s odstupom času, písal sa r. 2017. Teraz mám dve deti a predsa mal inú, rozvod

Strana
z4