icon

Manžel mi vyčíta, že deti nerozprávajú

9. okt 2022

Buzeruje buzeruje buzeruje. Raz je to zato raz ine veci. Malo rozpravam na deti. On mi kaze vkuse im nieco hovorit. Ja sa liecim z tazkej depresie. Velmi tazko sa mi funguje a proste nevladzem dookola mliet tie sprostosti. Snazim sa citat knizku menujeme tam zvieratka pustame zvuky. Spievam pesnicky riekanky hluposti ale ze to je malo takto po troske. A je to moja vina ze jeden ma 4 roky a ma poruchu reci a crty pas takze rozprava vela ale take svoje skomoleniny. A druhy ma dva roky a len blabota mama tata cau papa mnau hav. Ale vsetko je moja vina lebo ja na nich nerozpravam. Keby niekto mal otazku ci on na nich rozprava ? Nie lebo ja som doma on chodi do roboty tak ja sa im mam venovat. Je mi smutno aj zo seba ze asi im som zlou mamou a ako stale castejsie pocuvam aj zlou manzelkou. Toto nie je jedina vec za ktoru buzeruje. Ako sa prekonat a rozpravat sa viacej ? Ja som vela ticho ale to preto lebo trpim tu na svete

Strana
z2
mamusa123456789
11. okt 2022

Milujem takych debilov co si chodia len práce a kašlú na deti, však sa žena stará... Odrobi si 8 hodín a kašle na všetko... Panvicou po hlave by som ich tlkla... Načo chce dieťa keď nemá on záujem.... Riadny debilko ten tvoj manžel... Priam korunovaný debilko

Strana
z2