Manžel mi vyčíta, že deti nerozprávajú
Buzeruje buzeruje buzeruje. Raz je to zato raz ine veci. Malo rozpravam na deti. On mi kaze vkuse im nieco hovorit. Ja sa liecim z tazkej depresie. Velmi tazko sa mi funguje a proste nevladzem dookola mliet tie sprostosti. Snazim sa citat knizku menujeme tam zvieratka pustame zvuky. Spievam pesnicky riekanky hluposti ale ze to je malo takto po troske. A je to moja vina ze jeden ma 4 roky a ma poruchu reci a crty pas takze rozprava vela ale take svoje skomoleniny. A druhy ma dva roky a len blabota mama tata cau papa mnau hav. Ale vsetko je moja vina lebo ja na nich nerozpravam. Keby niekto mal otazku ci on na nich rozprava ? Nie lebo ja som doma on chodi do roboty tak ja sa im mam venovat. Je mi smutno aj zo seba ze asi im som zlou mamou a ako stale castejsie pocuvam aj zlou manzelkou. Toto nie je jedina vec za ktoru buzeruje. Ako sa prekonat a rozpravat sa viacej ? Ja som vela ticho ale to preto lebo trpim tu na svete

Milujem takych debilov co si chodia len práce a kašlú na deti, však sa žena stará... Odrobi si 8 hodín a kašle na všetko... Panvicou po hlave by som ich tlkla... Načo chce dieťa keď nemá on záujem.... Riadny debilko ten tvoj manžel... Priam korunovaný debilko