icon

Manžel mi vynadal, že dieťa, ktoré čakám nie je jeho

21. nov 2020

Ahojte. Som tehotna cakame prve dieta a vcera ked manzel prisiel domov prisiel opity ... vynadal mi ze to dieta kt cakam urcite nie je jeho ... ze s kym ho cakam ... ze urcite som sa k.rvila a ktovie kto mi to decko spravil. Pohadali sme sa samozrejme aj som ho odstrcila od seba. Celu noc som nespala. Velmi sa ma to dotklo kedze ... manzela som nepodviedla nikdy.

autor
22. nov 2020

@stanulienkat no zasa neudrel ma ani nič. Keby že nie som tehotná v 6tom mesiaci tak mu aj strelím len ja som v šoku normálne bola

november1111
Odpoveď bola odstránená
hopsadobrandejsa
22. nov 2020

@katus226

Autorka pise, ze muz prisiel domov pod obraz bozi.

Ja osobne mam osobity vztah k alkoholu kedze v sirsej rodine narobil problemy. Alkohol je len katalyzator ukazujuci aky clovek v skutocnosti je. Sorry, ale ked som bol mladsi tak tiez sme s kamaratmi vystrajali a dosli domov jak delobuchy, ale aj napriek tomu, ze bol mozog naliaty v liehu, vzdy tam niekde ostal kusok zdraveho rozumu.

Alkohol nemeni povahu cloveka, jedine co urobi je, ze ti rozviaze jazyk cize to co jej povedal opity je presne to iste co si doteraz myslel za triezva. Jej muz nie je Jackyll & Hyde, ze sa po istom pocte poldecakov meni na monstrum.

Ja proti alkoholu nic nemam, ale treba vediet pit s mierou a s rozumom a ked clovek nevie kedy ma dost tak radsej nech nepije vobec. Nie je pravda, ze opity clovek ti vzdy prezradi vsetky svoje tajomstva. Prezradi len to co mu neprekaza, zvysok chrani ten kusok triezveho rozumu ktory mu vravi " toto uz nie.....pod, ideme sa radsej na zachod pozvracat."

autor
22. nov 2020

@november1111 no podla toho ako. Alkohol je sviňa ale zasa nebudem nikdy piť je také ... on vie kedy má dosť ale tentoraz to dobre prepískol

autor
22. nov 2020

@hopsadobrandejsa prehnal to áno ... ja ho nechám ešte dusiť ... vie kde som takže

november1111
Odpoveď bola odstránená
autor
22. nov 2020

@november1111 manžel chodí do práce aj tak. Teda je na HO odkedy začala korona väčšinou a alkoholu sa nedotkol až doteraz. Neospravedlňujem ho ... len vravím že doteraz ok ... ale keby že nie som tehotná tak skončí v kuchynskej linke čo by som mu struhla. Čo ma aj hnevá je že furt píše ... každú hodinu skoro

jvlo
22. nov 2020

Po tých reciach by dostal jednu vzduchom chladenu a bolo by. Najbližšie dni by som si ho "vychutnala". Zase, ak sa to stalo raz, netreba sa hneď rozvádzať alebo sťahovať. Ak by to pokračovalo, tak by som ho pobalila a poslala k mame s tým, nech sa vráti až keď si znova začne vážiť svoju ženu. A dostal by odporučenie, nech sa alkoholu vyhýba ak mu záleží na manželstve

vevesh
22. nov 2020

@zuzanka.zuzu tak skus opiteho agresivneho chlapa vyhodit z bytu😉 to su len hrdinske prazdne reci, na ktore zopar zien doplatilo vlastnym zivotom....

elizabet173
22. nov 2020

ty si rada, že ťa neudrel? To ako naozaj? U mňa by bolo cez, keby prišiel ako ty píšeš "pod obraz boží!ˇ" a nemusel by ani ústa otvoriť. Keby mi povedal také niečo, ako tebe, tak by som bola už odsťahovaná a musel by ma veľmi dlho presviedčať, aby som sa do pôrodu vrátila späť. S tým, že toto bolo posledný krát, kedy prišiel opitý a odo mňa posledná šanca, ako byť spolu. Ak nevie, čo v opilosti robí, nech si dá pohárik a dosť.

0martina0
22. nov 2020

baby ved toto zrobil alkohol,je z neho normalny chlap proste to prehnal a ospravedlnil sa,myslim že dostal už čo mal,ale rozvod a odisť na par dni ....to mate všetky take idealne manželstva,potom sa nečudujem že je toľko rozvodou...

victory7897
22. nov 2020

@0martina0 a každá druhá mma bojovníčka ho ide boxovat a vyhadzovať kade tade ;)

autor
22. nov 2020

Dievčatá ešte raz ... manžel nepije nonstop. Odkedy od marca je na HO nepil vôbec ANI raz. Nerozvediem sa s ním určite. Keby pil nonstop, bil ma atď tak s ním nie som.
@jvlo to aj ja len už je neskoro. V takom šoku som bola že koniec.

Od rána mi manžel píše ...

elizabet173
22. nov 2020

@0martina0 žiadne manželstvo nie je ideálne, keby prišiel nadratý a stane sa to raz za rok, no čert to zober, ale toto? Ak to ona prejde len tak, čo mu zabráni, aby prišiel "pod obraz boží?" Treba ma dať veľmi dôrazne najavo, že toto nie a alkohol nie je ospravedlnením. Robila by som to, čo som písala v príspevku vyššie. Ale tie hrdinky, ktoré by vyfackali a vyhodili z bytu opitého muža by som chcela tiež vidieť...

srdeenko19
22. nov 2020

Nerozvadzaj sa, určite nie. Ale poriadne by som mu vyčistila zaludok a dala mu to, čo spravil poriadne vyzrat, to v každom prípade, aby si už dal na taketo veci pozor. Ja by som na tvojom mieste, aj keď by mi chýbal ostala par dni u kamošky, nech porozmýšľa v kľude doma nad sebou.
Inak písala si, že mal total okno, nic si nepamätal, ale za to co ti hovoril sa ti ospravedlňuje, čiže si spomenul, ci ty si mu napisala, co sa udialo?

0kristina0
22. nov 2020

Teba nezaujima preco ti nieco take povedal?

autor
22. nov 2020

@srdeenko19 podľa všetkého si spomenul. Rozvádzať sa nebudeme určite a u kamošky ostanem pár dní ... vyžrať mu to dám ...
@0kristina0 ja mám svedomie čisté. Dieťa je jeho na 1.000% ...

autor
22. nov 2020

@elizabet173 neodvážila by som sa ho vyhodiť z domu ...

srdeenko19
22. nov 2020

Rozumne 😊 a nepýtala si sa ho, prečo také volaco vôbec vypustil z úst? Ci z jeho strany ma byt prečo nejaké podozrenie, lebo nechápem, ze akurát toto ti v alkoholovom opojení vykrical. Alebo tam kde bol, nemali nejakú debatu o vás? 🤔

tncka
22. nov 2020

@kvetinkakk z dovodu ze zo mna spravi kurvu a dieta co sa narodi to spravanie potom k nemu bude ake? Moj za 1.nepije a za 2.v zivote by si to nedovolil

autor
22. nov 2020

@srdeenko19 od včera som u kamošky. Nekomunikujem s ním ... on mi furt vypisuje ... ako ho to mrzí atď

kvetinkakk
22. nov 2020

@tncka ľutujem tvojho muza

habibim
22. nov 2020

Nečítam všetky príspevky.. Ale môžem ti poradiť jednu vec... Ešte trošku ho dus, a potom, keď už bude dobre a budete zase tam, kde kedysi, tak ak sa to ešte raz zopakuje, že príde opitý domov, nevrav mu nič.. Aj keď bude stekat a neviem ci hovoriť... Ty urob len jednu jedinú vec- nahraj ho na mobil... Video, alebo len rozhovor, to je jedno... Potom sa vzdial.. Nema zmysel s opitym hovoriť.. A na druhy deň, keď bude triezvy, tak mu to pri káve pusti nech sa sam na seba pozerá, alebo počúva... Uvidíš ten vyraz...chlapi nedajú na seba dopustiť, ale keď im postaví zrkadlo, tak sa pototo

autor
22. nov 2020

@tncka odkiaľ vieš ako sa bude môj manžel správať k bábätku? NIČ ho neospravedlňuje od toho čo povedal ale povedať že ktovie ako sa bude správať ...

sasesoe
22. nov 2020

Ahoj, myslim, ze tato situacia by mala byt mementom najma pre neho, aby to uz nikdy tak s alkoholom neprehnal. Ale fungujuci vztah by som len kvoli tomu nepochovavala. Nikto nie je dokonaly, kiezby tieto slova boli to najhorsie medzi vami.

autor
22. nov 2020

@sasesoe jasné že vzťah nepochovávam.

elena_c
22. nov 2020

Môj mal takéto reči za triezva a nakoniec vysvitlo, že kurví sa on... Takže platilo podľa seba súdim teba 🤷‍♀️ samozrejme, čoskoro bude už bývalý 😎

rakahaka
22. nov 2020

Mozno ta baby zbytocne strasia. Moj muz sa raz tak opil za mlada s kamosom ale miesali vela druhov alkoholu a povedal mi veci za ktore by si zasluzil zopar po papuli :D ale aj stratil telefon vtedy proste cele zle. Rano som sa samozrejme zbalila, este jeho kamos mi doniesol dezert ako ospravedlnenie, ale muz si nepamatal ani makke f, velmi sa ospravedlnoval ako nikdy v zivote a velmi prosil. Veci som si vybalila a uz nikdy sa to nestalo. Je tomu 8rokov. Pije vynimocne na oslavach nikdy ziadny extrem a doma sem tam pivko. Pokial ti muz za triezva nic take nikdy nepovedal, nerobila by som dramu, stacilo by velke ospravedlnenie a obria kytica 🙂

autor
22. nov 2020

@rakahaka Veru, alkohol vie narobiť "šarapatu". Ja som od včera u kamošky a aj keď som na neho naozaj nahnevaná do toho tehotenstvo tak mi manžel chýba. Celý deň mi vypisuje sms aj na FB mi píše.
Za triezva sa to nikdy nestalo. Mňa by aj zaujímalo, že skade vie že čo spravil lebo doma sme boli len my. Buď volal kamarátovi alebo ako "vytriezvel" tak si spomenul neviem, v každom prípade nedá mi pokoja celý deň