Manžel mi vynadal, že dieťa, ktoré čakám nie je jeho
Ahojte. Som tehotna cakame prve dieta a vcera ked manzel prisiel domov prisiel opity ... vynadal mi ze to dieta kt cakam urcite nie je jeho ... ze s kym ho cakam ... ze urcite som sa k.rvila a ktovie kto mi to decko spravil. Pohadali sme sa samozrejme aj som ho odstrcila od seba. Celu noc som nespala. Velmi sa ma to dotklo kedze ... manzela som nepodviedla nikdy.
Milujem tote vase silne reci ako by ste hned kufre balili, ziadost o rozvod podavali...
@luciannka83 tiež sa čudujem ... a ptm má človek pocit že každý má ideálne manželstvo a iní muži nepijú. Čo sa jedná o môjho prišla som ku kamoške po robote a tam brutal veľká kytica vraj mi ju poslal tak asi stredu pôjdem domov už
Tvoj muz ta ľúbi, to bezpochyby. 😊 A myslím si, že to má poučenie na celý život. Držím palce, aby už bolo všetko medzi vami v poriadku. Daj vedieť potom, keď prídeš domov.
@srdeenko19 jasné dám a aj ja jeho ľúbim len nech si ešte to trochu "vyžere". A v stredu po práci pôjdem domov 🙂
Tak ženy som doma 🙂
Mu spadol kameň zo srdca, ktovie či aj včera pred spaním neplakal
Povedz mu, ze v klude memas problem s testom otcovstva a ked za ten test vyhodite zbytocne peniaze, tak v tej hodnote si aj ty daco kupis, za odskodne... To ma urcite volake blbe stavy, ak si mu nedala niekesy dovod ziarlit
dobre, to stačilo, ale neskáč mu hneď okolo krku, ale ani ho neobviňuj donekonečna. Treba si sadnúť a porozprávať sa, povedz mu svoje pocity, spýtaj sa ho, či so uvedomuje, z čoho ťa obvinil a ako by sa on cítil na tvojom mieste. Pripomeň mu, že alkohol ho v žiadnom prípade neospravedlňuje a že toto bolo posledný krát, kedy prišiel v takomto stave domov. Že chceš prežívať tehotenstvo v pohode, vychovávať vaše dieťa bez strachu z toho, v akom stave príde otec rodiny. Je načase začať sa správať zodpovedne. Ale už sa nikdy k tomu nevracaj. Verím, že to bude pre neho ponaučenie na celý život.
@karolinakr čo som mala ostať u kamošky do Vianoc? 😀 neplakal 😉
@karolinakr nevedel kedy prídem
@elizabet173 ja som mu neskočila okolo krku skôr on 😀
Aspoň by si to mala so Štedrou večerou🌲
@karolinakr ty neries inych zivot lebo naozaj vies povzbudit akoze. Aha tvoj muz NIKDY nepil ani nic 😀😀
Ty si uplne nechapava, neviem čo ty teraz riešiš Neni moj problem, že nerozumieš písanemu slovu a nemaš zmysel pre humor a nechapeš napisanu textu a prekrucavaš zmysel všetkeho..
Ked sa chceš hadať najdi si niekoho ineho
Ked nerozumieš pisanemu textu, daj si to do poznamky
Podľa mňa ak to je takto, tak mu museli dať rozumy skôr kamaráti, ktorí mali asi tiež pod čapicou. vAdiť sa tu je zbytočné je na tebe či na to zabudneš alebo nie
Dalsi sedlak hopsa hejsa chuj. A este ho tu ospravedlnujte, ze nepustat od krcmy, lebo kamarati davaju rozumy? Co za prijebani kamarati povedia chlapovi v krcme, ze decko neni jeho? Normalny chlap by sa postavil a taku pritankoval dotycnemu, ze by sa v krvi valal. Lenze sedlacik, slaboch a chudak si to doma vybije na zene. Tradicna slovenska rodinka!
@nihane alkohol dokaze divy takze ... boli opiti a vtedy clovek nerozmysla vacsinou. Nie je slaboch ani chudacik to mi ver 😉 len bol ch.j ako povedal
@karolinakr hovori sa ze nedrazdi hada bosou nohou. Takze sa daj do kludu muzovi daj povinnosti aby nahodou nesiel za kamaratmi a vsetko bude ok 😉
@katpox ja som mu dnes povedala že ak je problém že ak pochybuje nech sa páči test sa dá spraviť hocikedy. A on vie že ja som toho schopná 😀
@hoffmanka asi tak 😉 povedala som mu že ešte raz také reči a bude mi jedno či triezvy či opitý ideme od seba
Vidis, odo mna keby si ten test vypytal, pisem ziadost o rozvod. S takym by som uz nedokazala zit.
@nihane on dobre vie že ja som schopná na tie testy ísť 😀 On si test nepýtal 🙂
Ja by som sa ani neponukala. Je to ponizujuce.

Dala som na FB foto a prišla mi správa na MSG ..
Viem že som bol ožratý idiot. Odpusť mi to prosím Ťa. NIKDY sa to už nestane. Vráť sa prosím domov veľmi mi chýbaš ty a aj NAŠE bábätko. Spravím čokoľvek len aby si prišla domov. MILUJEM ŤA ...