Manžel miluje inú
viem ze takychto diskusii tu uy par je ale ... ja uy mam pocit ze to nezvladnem ... asi pred 2 mesiacmi mi manzel oznamil ze miluje inu ked som sa pytala co sa deje preco je taky odmerany - sme spolu 16 rokov a mame 3 deti 6,7,9 rokov, nechcela som aby odisiel nevedela som si predstavit ze budem sama mala som pocit ze to sama nezvladnem tak ostal ale postupne aj tak viac a viac casu netravil s nami a teraz uz doma nespava vobec a s nami travi iba jeden den v tyzdni cez vikend podla toho ako mu to vyhovuje ... ked sa stazujem ze by mi mohol pomoct ze mam dost byt sama na vsetko povie mi ze zoberie deti so sebou k nej ... pre mna nepredstavitelne ...ta osoba ma 2 deti a vedela aj o mojom muzovi ked si ho vyhliadla ze je zenaty ... snazila som sa robit mozne aj nemozne ale nepomohlo nic ... casto mam pocit ze neprezijem dalsi den strasne to boli a citim sa strasne sama neviem sa z toho spamatat ... ako sa s tym da vyrovnat on tvrdi ze nemam pocitat ze sa vrati ku mne ... tie pocity sa nedaju opisat ...je hrozne ze clovek co bol pre mna vsetkym mam pocit ze cely zivot tu zrazu pre mna nie je a ze reaguje a chova sa uplne inak je odmerany a aj ked je doma neustale mu chodia smsky alebo telefonuje je to hrozne ... neviem si predstavit zit sama potrebujem aby ma niekto miloval a bol mi oporou ... deti o nicom nevedia on ma pracu ze casto cestuje takze akurat "cestuje" viac viem ze by to detom velmi ublizilo pretoze ho velmi lubia a mali spolu uzasny vztah a pre mna je to hrozne ze ani s nimi nepotrebuje byt ...
@pavolnovak moc ti drzim palce aby to stahovanie prebehlo v klude a co najrychlejsie nech mas pokoj vies ja do toho stadia len smerujem od sa v podstate odstahoval ako som videla tento vikend zobral veci co nosi ... tie co nenosi nechal v skrini z zbalil aj zubnu kefku a neviem ci bude chodit iba v nedelu neriesim ale nebyva s nami a je mi lahsie uz sa netrapim co s nou asi robi nemyslim na to a uvidim co bude dalej ... ale uz vidim ze sa pomaly menim aj ked vtedy ked je doma y som ho najradsej objala ...ale ked nie je doma nechyba mi
@pavolnovak Ak je nehnutelnost aj Tvoja, neodchadzaj do podnajmu, ale snaz sa dohodnut s exom na jej predaji. Ak odides, budes asi financne stradat a neostane Ti na pravnikov.
@pavolnovak ja som tiez schudla zmenila komplet satnik a ten len cumi tiez mi hovori jak super vyzeram ze sa cuduje ze som este nikoho nezbalila ... teraz mi novy chlap v zivote nechyba ...
@zuzana645
tak to ti verím, že teraz nemáš na nového chlapa ani pomyslenie...a uvidíš keď časom nejakého stretneš a budeš s ním, ako ten tvoj chmuľo bude čumieť...chlapi sú navonok strašní hrdinovia...
som rada že si trochu pokročila a ten tvoj ti nechýba, to najťažšie máš už za sebou a bude dobre....pre takého, čo opustí ženu s deťmi sa netráp ani minútu..ako sa hovorí, všetko sa raz vráti...
@pavolnovak Ani nevieš ako si ma potešila. Je to takmer ako cez kopirák. Aj ja mám ten istý plán, ibaže ešte musím chcvíľu počkať, kým posledný syn doštuduje. Tam, kam chcem odísť, taká škola nie je.Neviem, prečo tí chlapi robia také totálne blbé a protichodné veci. Na jednej strane osudová láska, ale za svätého k nej neodídu a stále sa držia sukne svojej ženy a rodiny ako zbabelí ufňukaní malí chlapci. Daj vedieť, ako sa to potom bude vyvíjať. Veľmi držím palce, veľa šťastia.
@maminuska@zuzana645 ja si tiež myslím,že ženy ako ty zuzana by mali vyčkať,vymyslieť bojový plán a nie utekať na súd,ja som staršia,ale by som s rozvodom počkala,aj to je trest,že sa nerozvedieš,ale treba urobiť kompromis,debatovať o peniazoch,nech ide za frajerkou jeho to časom prejde,ak prídu všedné dni a výdavky,tá druhá musí byť hlúpa hus,kedˇchce takého ktorý už má 3 deti,on to finančne neutiahne,a pre neho sú prví vaše tri deti,takže ťahaj z neho peniaze za všetko,hlavne pre deti a pre domácnosť,na inkaso na stravu..
A nesmieš sa zrútiť,lebo ti môžu aj deti zobrať,tak sa schop a začni sa s tým zmieriť,že on sa zaľúbil,neboj raz dva sa z toho dostane,a to že mu perieš veľmi zle robíš,vôbec mu neper,nechaj tak špinavé,nech si ich perie tá druhá,kedˇje s ňou,aj tam je pračka.Vyčkaj ako píše maminus ten rok,a zatial sa daj do poriadku...sú prázdniny, PYTAJ si peniaze na dovolenku a odídˇs detmi,nemusíš dˇaľeko,máme na Slovensku krásne miesta,hlavné je aby si nebola doma..!!
@7zahrad nehnutelnost je svokrovcov...takze tak..par veci si zoberiem....snad svokrovci nezavolaju policiu 🙂
@zuzana645 ani sa Ti necudujem...ja som mala obdobie, ze som chlapa nechcela ani vidiet...ale uz ma to preslo...aj ked chlapom teraz neverim....a ked vidim co sa deje dookola.....tak uz asi ani neexistuje normalny chlap...
@6969eva Dakujem...dam vediet....snad to prezijem bez ujmy na zdravi🙂🙂.. tak ja ked som sa ho spytala, ze preco neodide, tak mi povedal ze ci si myslim, ze je taky sprosty aby siel k nej a staral sa o cudzie deti......tak potom ale nechapem co chce??? ked som sa ho spytala, co ma ona a ja nie...povedal , ze nic.....ale uz to neriesim...drzim Ti tiez palce...nech to prezijes vsetko...
Neviem co cakas, rozvod ako vrata. Cim viac sa budes hrat na jeho sluzku a hadzat sa mu pod nohy, tym menej si ta bude vazit. Nechaj ho nech si zoberie aj deti, a to pravidelne cez vikend, alebo kazdy druhy, nech si uziju realitu. Inak, niektore tu hovoria, ze sa ti bude chciet vratit. Moze sa to stat, ale aj nemusi, s tym by som kazdopadne nepocitala. Kolegyna si zobrala rozvedeneho aj s dietatom, a to v case ked sa zoznamili bol zenaty, jeho zena robila doslovne dedinsky cirkus, ale nic nepomohlo. Su uz 25 rokov zobrati s kolegynou a maju dve dalsie deti, a zalubeni ako nikdy, proste, naozaj islo o lasku. Ty musis mysliet na seba a deti, aj ty si zasluzis cloveka s ktorym si budes rozumiet, ale najprv sa zbav tohto parazita, lebo momentalne je to tak, parazituje na tebe.
niekedy si myslim, ze ked zena zisti, ze ju chlap podvadza a rozhodne sa o neho bojovat, mala by mu dat najavo, ze ho miluje a snazi sa, aby ostali spolu. ale ze ak to nepojde, moze cakat, ze casom sa to v nej zlomi, a ak on tuto hranicu presvihne, tak od neho nakoniec odide bez ohladu na to, ze sa nahodou spamata a bude teraz pre zmenu on chciet vsetko vratit spat.
@moonlight1210... Malo by to tak byť.
@zuzana645 myslim, ze si uz pocula dost rad, co a kedy mas urobit ....ako mas reagovat.... z tvojich prispevkov je jasne, ze si skvela mama, myslis na svoje tri deti - ako sa budu citit, co budu prezivat ....urcite si bola aj skvela manzelka v tom, ze si urobila, co si mu videla na ociach, ale teraz sa musis naucit byt aj skvela zena...spoznat co mas rada, co ta tesi a naucit sa stavat okolo seba zdrave hranice . Potrebujes poznat co je normalne ako sa ma muz spravat k zene a zena k muzovi , tak aby v ich spravani bola ucta a laska z dvoch stran. Nemusis sa stale obetovat, nemusis hned naplnat poziadavky ludi okolo , nauc sa zvazit veci tak, ze do toho vlozis aj svoje tuzby a chcenie a daj im rovnaku vahu ako tym druhym ...zacni si vazit seba a svoje tuzby rovnako ako si vazis tuzby a potreby svojich deti a manzela....ak si zacnes vazis sama seba, tak postupne si ta zacne vazit aj okolie, nie za to, ze sa obetujes, ale za postoj ucty, ktory budes mat k sebe a k inym.
@anatalia77 citam ten tvoj pribeh,ako si mu dala do opatery deti,neziapal po tebe,ze si zla matka,ze sa nevies o deti postarat?Byvali ste za ten cas oddelene?Ty sama,on s detmi?
ahojte, mierny pokrok po tom ako som bola v nedelu v pozicii totalny odstup ziadne prejavy naklonnosti nic iba hole vety jednoslovne odpovede ale akoze v pohode len som sa na nic nepytala nic som navyse nepovedala ...
vcerami volal poobede, vecer dnes uz doobeda az som ho po pol hodine zrusila ze mam pracu a musim uz ist ... neviem nechapem ked som mila snazim sa odstrkuje ma od seba a ked otocim tak zacne ma kontaktovat vypytovat sa a zrazu aj rozpravat sam bez toho ze by som sa pytala
nic si neslubujem po tom vsetkom ale prekvapil teraz 2 tyzdne s nami nebude vobec tak mozno to bude na nieco dobre a mozno aj nie ucim sa s tym zit ... velmi ste mi pri tom pomohli
stale ked vola mi vravi ako si mam davat na seba pozor a ake mam s detmi plany ci niekam s nimi pojdem ... mam naplanovanych viac vyletov s nimi a teda bude pozerat ze budeme chodit bez neho 🙂 nie na dlho ale na take 3 dni by som chcela ist s nimi do Prahy a do Tatier a potom este uvidim ako vyjde cas a peniazky ja nemam roblem ich zobrat sama uz su dost velke a nech aj oni z tych prazdnin nieco maju 🙂
ja sa uz vobec necitim taka ubita ako pred tyzdnom ... strasne ste zlate vsetky pekne ste mi niekedy nalozili ale potrebovala som to 🙂 uz sa nebojim buducnosti nemyslim ci niekoho budem mat alebo nie ci sa vrati alebo nie tesim sa z tej sily co zrazu citim v podstate od piatku mi je celkom fajn usmievam sa mam celkom dobru naladu a tesim sa zo zivota tesim sa z planov co som vymyslela pre deti a ine neriesim 🙂
... hadam mi tento stav vydrzi co najdlhsie ... lebo urcite to nie je koniec ale je to dlha cesta s nejasnym koncom ... uvidime co nas caka vsetky co sme na polceste
Ahojte, ja mám niečo podobné. Ale manžel nemá milenku ale môju svokru, ktorá nám zasahuje do života takým štýlom, že kvôli hádkam okolo nej povedal môj manžel že ma nemiluje a chce byť slobodný a odišiel ☹ Sme ešte mladí, ale brali sme sa z lásky. všetko bolo tiptop, krásne, až kým sa nenarodila moja dcerka a vtedy sa to začalo. Ona si ju chcela brávať na víkendy a to nemala ešte ani 4 mesiace (a kojila som ju) Manžel nevedel pochopiť, že ju nechcem jej dávať. Neustále robila hádky kvôli tomu. Potom sa začal môj muž meniť nabral si úvery o ktorých som nevedela. Bol ku mne hnusný, nepomáhla mi s ničím, veľa krát z roboty ani domov večer neprišiel lebo bol s jeho najlepším kamarátom. urážal ma a ja som mala postupom času pocit, že sa to proste už nejako nezmení...... proste jeho mama chcela niečo a on to jednoducho splnil bez ohladu nato či sa mi to páči alebo nie, vždy robila medzi nami rozbroje. Teraz posledne ona potrebovala na chalupe niečo spraviť samozrejme synáčik to musel spraviť, ked som mu volala že kedy príde že dcerka je chorá mala horučky, tak mi povedal že nepríde, že on má inú robotu. a keby bolo treba ísť na pohotovosť asi by som si musela sanitku zavolať, alebo neviem ☹ ☹ ☹ ☹
Tak a proste všetko to skončilo tak že odišiel, jednoducho odieišel bývať k svojej mamke!!!!
Dalšia vec je tá že som niekoho za ten čas spoznala. Super človeka a muža čo o mna naozaj stojí a je ku milý, pozorný a tiež má rád moju dcerku. Beráva nás na výlety, on sa viac zaujima o moje dieťa ako môj zakonity. Takže rozmýšľam nad rozvodom, to bude najlepšie.
@zuzana645 Tebe chcem zlatko povedať že babuľky ti tu dobre radia. Je veľa takých prípadov, a nie prvá ani posedná. Ty môžeš byť hrdá že máš zdravučké deti a nerieiš horšie veci. Pevne verím že aj v tvojom živote sa v budúcnosti nájde muž ktorý ťa bude na rukách nostiť a bude vdačný za to že si sním, za to aká si!!!!! 😉
@zuzana645 Vies co Zuzi,neviem preco,ale myslim si,ze ho zoberies spat a obkecas to tak,ze...este mu dam sancu...aspon kvoli detom atd...on si uvedomil co urobil...prisahal,ze to uz neurobi..atd..nic v zlom,ale pripadas mi dost naivna v tomto...on po 2 tyzdnoch si samozrejme uvedomi,ze by chcel byt s Vami,uvidis...to je jasna vec..pamataj si,chlap cim ho viac ignorujes,tym si pre neho viac pritazliva po vsetkych strankach,ved to vidis na sebe..to vies,ze za dobrotu na zobrotu...tak ho uplne ignoruj a kasli na neho...uz to aj vidis,ze vyvolava,pyta sa,nakolko ona uz pre neho straca to caro nepoznaneho,nakolko je stale s nou...teraz bude bazit po tebe..A to,ze teraz sa citis uplne inak ako pred tyzdnom,tesis sa zo zivota,myslim,ze to je take klamlive, teraz citis ty,ze mas na vrch a on sa zacina pomaly doprosovat...a to ta drzi pri zivote..keby si ta vobec nevsimal a ignoroval ta,citila by si sa rovnako ako pred tyzdnom..ja som mala podobne nieco,ale nezobrala som ho spat ani po 3,roku staleho doprosovania,pre mna ma muz konecnu...len s tym rozdielom,ze ja mam len 1 dieta a ty mas 3...tak neviem ako by som sa zachovala na tvojom mieste,nechcem robit hrdinku,mozno tak ako dopadnes ty...som viac ako presvedcena o tom,ze ho zoberies spat...ked sa tak rozhodnes,vies preco,ale ja by som ho asi hnala vidlamy..ale nesudme,ked nevieme v akej si situacii celkovej,aky vztah ste mali atd...lahko je niekomu sudit alebo robit rozhodnutia za neho,ked sa ho to netyka...
@lubikan nie,neziapal po mne nic,bol to prenho sok na sude. Ja som navrhovala striedavku,ale nakoniec som nechala deti zverit jemu. U nas toho bolo z kazdeho trosku trosku a posledna kvapka padla..
Nebolo to tak ako si mnohe myslite,ze sme gerojky. KAZDA jedna,co sa popasovala so svojim "trpitelom",presla dlhu cestu.
Vsetky vieme,ze je to tazke. A preto Vam piseme,aby ste zvazili spoluzitie s vasimi partnermi,ked sa vam nieco nepaci. Nikto vas do nicoho nenuti. Len my mnohe sme uz boli tam,kde ste teraz.
Ale na zaciatok:ja som dobra matka,dobra zena a moj ex to vie. Nikdy v zivote by si nedovolil mi povedat nejake hnusne slovo.
A preto sa aj snazi vratit. Vie co vo mne ma. 😉
preco ked sme stastni cas ide rychlo a ked sa trapime tak strasne pomaly vlecie sa kazda minuta kazdy den je nekonecny a ani ten dalsi nie je lepsi krajsi
stale cakam ze to prejde ze uz bude dobre ale stale nic ... je mi lepsie podstatne ale ...
viem ze ked pride domov bude to zase boj aj ked uz citim ze som nasr..ana na neho ale aj tak neviem odhadnut ani samu seba ako budem reagovat ked bude v mojej blizkosti dufam ze to zvaldnem ako posledne ... zistila som ze ked nie je doma je mi celkom dobre ... uz som naskocila na celkom fajn vlnu ze nerobim len najnutnejsie ale aj veci co som dlho odkladala lebo skratka pockali
ale v dusi stale smutok ...uz sa nezamyslam vobec nad tym ci sa vrati alebo nevrati a co budem robit ked sa nevrati ako to zvladnem ... nie toto uz vobec neriesim ... asi som to niekde potlacila dozadu lebo kedze je to otvorene urcite to nie je uzavrene ani u mna ... nepotrebujem mu uz volat ako predtym ked mi bolo smutno tazko a padalo to na mna tak som mu zavolala a on casto nervy ze co zase ... teraz nie nemam potrebu volat pisat nic ani nevolam nepisem nic ...
je to posun ale zda sa mi ze tie krociky prichadzaju velmi pomaly ... viem hlavne ze hlavne ze sa to hybe
mozno z toho pocasia to na mna tak nejak dolahlo mozno z unavy nedostatok spanku robi svoje ... neviem je mi zvlastne najradsej by som to cele prespala ale treba to odzit viem ...
@zuzana645 To pomale tecenie casu je tym, ze nemas vec v sebe uzavretu a stale len cakas. Keby si mala v sebe urobene rozhodnutie, ze stacilo, uz by si bola pocitovo omnoho dalej.
Ked Ti nerobi dobre jeho pritomnost, tak ho poziadaj, nech sa par mesiacov neuvidite. Budes mat svoj klud.
Bojim sa to povedat detom ublizi im to a jemu sa tiez do tohi nechce
@zuzana645 On je ubohy alibista. Pretahovat inu, to ano. Postavit sa celom k nasledkom, to nie. Je to ubohy slaboch.
Kazdopadne Tvoje deti nie su slepe. A ludia tiez nie. Chces, aby sa to dozvedeli od cudzich alebo od Teba /ked uz s tym slabochom pri tomto rozhovore pocitat nemozes/?
A prosim, neklam im tie lzi, co som tu citala: ze ich ocko lubi. To nech im dokazuje on cinmi. Ty nemusis zacat dalsiu etapu zivota lzou o milujucom ockovi. Vrati sa Ti ta loz ako bumerang, ked na ne ocko bude kaslat uplne a Ty budes konfrontovana otazkami preco ocko neprisiel.
Nauc sa s detmi jednat uprimne. Casom ocenis, ze Ti uprimnost vratia.
ked mna ex odkopol koli inej fuchtli a ked si odmyslim ten obrovsky dusevny zial,tak mozem povedat,ze to bolo moje najkrajsie obdobie zivota.a jedine,co lutujem,ze som prenho slzu vyronila.to nie ja som nieco stratila,on stratil uzasnu zenu a skoda,ze som si to uvedomila hned.
pozbieraj v sebe silu a posli ho k tej jeho nadhere.ved on aj ona zbada,co je to laska,ked mu bude prat zasrate slipy.a ktovie,mozno sa bude chciet vratit,ale vtedy ty uz budes silna zena a budes inak rozmyslat.drzim ti palce
dakujem vam za nazor ... uz keby to bolo za mnou 😒
@zuzana645 : Ahoj Zuzka ano, zazila som podobne a uplne presne viem co prezivas a ako sa citis a ako to vsetko boli a ako nevies co bude dalej...
Vies co ja najviac lutujem?....toho premarneneho casu, ked som sa to dozvedela...ja som bola ta ktora vsetko robila, skusala a strasne sa snazila len aby to fungovalo a az po case som si uvedemila ,ze som to mala urobit uz vtedya proste to nedava zmysel, on sa rozhodol a nech si za tym stoji....pretoze nikdy by to nebolo ako predtym, to viem urcite, ja by som mu nevedela odpustit, ze nas opustil kvoli niekomu...potom sa chcel samozrejme vratit, ale to ja som uz poziadala o rozvod...
Teraz sme 3 roky rozvedeny, mal urcite 5-6 vztahov a o deti v poslednej dobe stratil tiez zaujem, pretoze nova teta mu zabera vsetok volny cas, vidi ich tak 3-5 krat do roka...a to podotykam bol super otec, pre deti by urobil vsetko a velmi ich lubil ...
K detom som bola vzdy otvorena a samozrejme ze o vsetko vedeli, naco hrat hru a este ho aj kryt... jasne ze ich to rani ale casom pochopia....ono sa to potom vrati, ja mam z mojimi babami uplne uzasny vztah, strasne nas to spojilo!Velmi velmi dlzim paste, po case to budes vidiet inak.
Ja ani neviem co napisat ale dnes to dopadlo hrozne zle a myslim ze to bolo nieco co to vo mne zlomilo svokra sice verila ze to dame dokopy ale predpokladam ze po dnesku pochopila ze to nebude mozne a ja som to pochopila s nou akurat ze ona tomu ze sa to da do poriadku verila ja uz nie celkom ... neviem co ude ne hcem ani hovorit ze spravim to alebo ono ale toto bol posledny klinec ... viem ze trosku tajomne ale skratka kex chcete apisem do ip lebo niektore veci nebudem pisat verejne hadam sa na mna nikto enah eva aby sa mi vyhrazal tak toto nie akoze pri kazdej prilezitosti ked sa vadime sa vyhraza uz to smeruje k tomu ze to budu vediet deti ale uz asi nie je ina ccesta ci chcem alebo nechcem ... uz koncim s nejakou snahou to zmenit uz len sa nastavit na realitu
Zuzana, čítam tento Váš príbeh a myslím si, že najmúdrejšie je povedať deťom pravdu, ako Vám radia ostatné maminy, ktoré si tým istým prešli. Radia Vám z ich osobných skúseností..
Prestaňte sa ľutovať. Povedzte si, že to proste zvládnete, nech už to dopadne akokoľvek. Deti nie sú slepé, vidia, že nie ste OK a to ich určite bolí, aj keď Vám to nepovedia. Manžel je zbabelý, muž si ťažko prizná, že zlyhal.. tak nájdite v sebe silu Vy a vyložte karty na stôl, aj keď v prijateľnej forme.. Je lepšie, keď sa deti zmieria s touto situáciou cez prázdniny, ako cez školský rok, keď sa musia učiť - sústrediť na iné veci.. Povedzte si, že je to len jedno veľmi zlé obdobie Vášho života, ale raz prejde.. Vy to zvládnete, máte v sebe silu, o ktorej možno ani neviete. Prestaňte sa obviňovať za to, čo sa stalo.. Vy za to nemôžete, žiadny človek nie je dokonalý a Vy ste robili všetko pre muža a svoje deti. Starali ste sa o nich, dali ste im všetku svoju lásku a pozornosť.. Nechajte muža odísť, nech skúsi bežnú realitu života, všetko raz zovšednie..aj nová žena. Je to bolestivé, ale prejde to.. posilní Vás to, zocelí.. Posielam Vám veľa sily a objatie, zvládnete to. A píšte, nedržte to v sebe, myslím, že Vám to pomáha..

A este som zabudla napisat..ze malo to aj jednu pozitivnu stranku, schudla som ....- aspon nieco pozitivne..🙂🙂🙂🙂🙂 a ked vidim ako ma manzel vyzlieka pohladom...tak si poviem...v duchu trhni si nohou....🙂🙂 uz je neskoro...