Manžel miluje inú
viem ze takychto diskusii tu uy par je ale ... ja uy mam pocit ze to nezvladnem ... asi pred 2 mesiacmi mi manzel oznamil ze miluje inu ked som sa pytala co sa deje preco je taky odmerany - sme spolu 16 rokov a mame 3 deti 6,7,9 rokov, nechcela som aby odisiel nevedela som si predstavit ze budem sama mala som pocit ze to sama nezvladnem tak ostal ale postupne aj tak viac a viac casu netravil s nami a teraz uz doma nespava vobec a s nami travi iba jeden den v tyzdni cez vikend podla toho ako mu to vyhovuje ... ked sa stazujem ze by mi mohol pomoct ze mam dost byt sama na vsetko povie mi ze zoberie deti so sebou k nej ... pre mna nepredstavitelne ...ta osoba ma 2 deti a vedela aj o mojom muzovi ked si ho vyhliadla ze je zenaty ... snazila som sa robit mozne aj nemozne ale nepomohlo nic ... casto mam pocit ze neprezijem dalsi den strasne to boli a citim sa strasne sama neviem sa z toho spamatat ... ako sa s tym da vyrovnat on tvrdi ze nemam pocitat ze sa vrati ku mne ... tie pocity sa nedaju opisat ...je hrozne ze clovek co bol pre mna vsetkym mam pocit ze cely zivot tu zrazu pre mna nie je a ze reaguje a chova sa uplne inak je odmerany a aj ked je doma neustale mu chodia smsky alebo telefonuje je to hrozne ... neviem si predstavit zit sama potrebujem aby ma niekto miloval a bol mi oporou ... deti o nicom nevedia on ma pracu ze casto cestuje takze akurat "cestuje" viac viem ze by to detom velmi ublizilo pretoze ho velmi lubia a mali spolu uzasny vztah a pre mna je to hrozne ze ani s nimi nepotrebuje byt ...
@zuzana645 povedz to detom dokial su prazdniny.nech sa ako tak stihnu vspamatat sprvotneho soku ze ich rodina je na campr-campr. ☹
Tiez som rozvedena. Moj mm si nasiel milenku,dala som sancu,nasiel si dalsiu a vela dalsich veci...viem ako ti je.drz sa. caka ta dlha tazka cesta,ktoru ale zvladnes.Musis ,,mas deti.pa
Určite to bolí a nevieš ako dalej a chceš ho späť... ale nechal ťa kvôli inej, si stále mladá tak hlavu hore a mysli na deti - oni sú ti všetkým. Určite nepokaz ich vzťah k otcovi (ak si ho nepokazí on sám), všetko treba citlivo vysvetliť a hlavne hľadaj podporu vo svojej rodine, oni ti pomôžu. Držím palce.
@petkovaaa keď sa muž nedokáže odstrihnúť od svojej matky, je to horšie, ako keď má milenku 😝
@sonakrivosudska ale od matky nedostane ziadnu pohlavnu chorobu na rozdiel od milenky 😎
Zuzka viem presne ako sa cítiš, u mna to bude teraz rok, čo som prišla na manželovu neveru, aj sa snažil zatkať, ale choval sa ku mne hrozne ako k handre, tak som si prečítala jeho sms ako ju miluje a je ženou jeho života, vtedy som mu povedala nech sa odsťahuje a on že potrebuje aspon dva týždne aby sa zbalil lebo tu má vela vecí a tie veci sú stále v skrini. Aj ja som prala aj neprala, žehlila aj nežehlila, aj odišiel aj sa vrátil, ale bez známky akychkolvek citov ku mne. Rok som sa ponižovala a bola som ochotná urobiť čokolvek, aby sme sa vrátili do normálu. Myslím, že až teraz som pochopila, že už to nie je možné, že ma naozaj už nemiluje a nič to nezmení. samozrejme za všetko som mohla ja, lebo som nebola dobrá žena a nebol so mnou šťastný, škoda že si to neuvedomil skôr, ale až ked má so mnou dve krásne, zdravé detičky, ktore sú mojím jediným zmyslom života. Ja stále tiež rozprávam, že sa rozvediem a bla bla, ale stále som nenašla tú odvahu, neviem ešte aký kopanec potrebujem, aby som to urobila. Za detmi chodí sem, ked má čas lebo ma vela práce, a dnes si prvýkrát zobral oboch aj na noc. Už som vo fáze, že ma neuveritelne zo všetkým totálne vytáča a nechápem vôbec ako môže niekedy zo seba vypustiť také kraviny ako dnes povedal, že on dá detom do života viac ako ja, preboha ved on ich opustil. Rozumiem tým veciam v skrini, ja som ich tiež ešte nezbalila, ale zajtra sa už konečne idem popýtať na výživné, lebo mi dáva 100 na dve deti a to sa mi zdá málo. Ja ho už nechávam ist svojou cestou, nech si hladá svoje šťastie a dúfam, že to moje na mna tiež čaká. Ozaj a najlepší gol bol, ked mi jeho milenka vypisovala, ako som sa k nemu zle chovala a že sa ku mne už nikdy nevráti a ako som si mohla dovoliť vyhodiť tričko, ktoré mu ona darovala, no bolo toho vela za ten rok a ja som stále dúfala, že sa spamata, nestalo sa a ja už s ním končím. Prajem vela sily.
@zuzana283 aj ja som zažila to isté ale v bledomodrom 🙂 pre mn tým kopancom bola moja kolegyna,.. jednoducho clovek asi potrebuje taký kopanec, vymotať sa z bludného kruhu neistoty, poníženia a tápania... už som rok rozvedená, takisto mal milenku s dvoma detičkami, a takto si spoločne užívali dovolenky ako happy family... čo dodať, ten pocit zhnusenia nad človekom, s ktorým som strávila toľko rokov a tak veľmi som ho ľúbila... škoda, aj pre dieťa, ktoré vdaka svojmu oteckovi, ktorý sa nevedel spratať do kože, nemôže vyratsť v mormálnej rodine
@zuzana645 ahoj, co sa vo vztahu deje, ked sa nieco taketo po rokoch udeje? kde sa stala chyba? pytam sa celkom vazne, aby som sa vedela ja v buducnosti takemuto niecomu vyhnut (minimalne spravit pre to maximum) , lebo mam pocit, ze mna by to zabilo.... ako sa "rozpravkova" laska moze zmenit na toto? ☹
@zuzana645 nemohol som už čítať ďalej, musím reagovať ..... Ty si kompletná? (neuraz sa za to!!!) Ten chlap Ťa proste nechce, tak sa mu nepchaj do zad.u. Prepáč za tvrdšie slová, ale asi len tie Ti otvoria oči. Neverím, že hlavné čo potrebuješ je pomoc s deťmi .... podľa všetkého Ti už s nimi aj tak dlhšie nepomáha a celý chod domácnosti je na Tebe ... hlavné, a to asi drží ženy pri takých chrapúňoch je finančná závislosť. Idem síce proti mužom, ale iba proti debilom .... ako tu už viaceré baby spomenuli, tak už na neho nečakaj .... keď by mal záujem vrátiť sa, tak len preto, lebo ho už táto žena, s ktorou teraz je prestala baviť (dostane sa do fázy všednosti) ..... aj tak by si potom bola len prestupnou stanicou a čakala by si, kedy to zopakuje opäť. Urob hrubú čiaru a začni nový život bez neho ..... možno ten pravý ešte len príde, nikdy nie je neskoro ..... ak nemáš dostatok financií tak ho daj čo najskôr na súd na určenie výživného aj pre Teba (to asi bude zvažovať, či sa nemá vrátiť, ale určite to nerob, bolo by to len z vypočítavosti) .... drahšiu dovolenku nahraď výletom s deťmi do lesa ..... napr. aj tu si môžeš nájsť kamarátku s deťmi a s podobným osudom a z Tvojho bydliska a začnite spolu aj s deťmi, ale občas aj bez nich (určite Ti niekto na hodinku raz za dva týždne dá na deti pozor) niekam chodiť, tešiť sa z drobností a zo života. Nie že ale pôjdeš na kávičku s kamarátkou podobného osudu a hodinu budete plakať nad chlapmi, ktorí vás nechali .... skrátka ich vymažte z pamäte
PS: držím Ti palce 🙂 ešte by som Ti toľko toho chcel napísať, ale nebudem opakovať to, čo Ti tu už napísali iné baby
@zuzana645 Dakujem vam vsetkym za nazory ...velmi mi pomohli uz len ich dostat do reality ... co sa tyka deti to neviem ... ale co sa tyka jeho asi je najvyssi cas sa postavit realite a nie zit v iluzii ... kedze som sa o tom bavila len s 3 ludmi a vsetci mali rovnake nazory ako vy ... mala by som sa prebrat ... hej robi si so mnou co chce ... som mu povedala ake mam plany s detmi a on ze to ich teda tyzden neuvidi? ... som si dovolila spravit plany bez neho ... aj to bolo pre neho prekvapenie lebo doteraz j ked som s nimi niekam isla a on chcel prist tak som bola doma teraz som mu len povedala ze nebudeme tyzden doma a ze nech si to uzije
MOJEC: ON Ti drzo povie, že nemôže deti odviesť, pretože už má program a Ty dobre že nemáš výčitky, že si im urobila program ..... fasa divadlo, že...... "teda ich týždeň neuvidím?"
@mojecoolky dakujem ........ vies len do takeho stadia musim dospiet ja nemam akcnu povahu a nejde to zo dna na den ... robim co viem ako viem ... ja sa mu nehadzem okolo krku nekontaktujem ... a teraz ani neviem co cakam pravdupovediac ... ked vola niekto tak je to on a ja mu nevyplakavam neprosim nerobim sceny som najkludnejsia ako dokazem a to niekedy nevie pochopit ... ale ja viem ze ked sa rozhodol nepomozem si aj keby som sa mu pod nohy hadzala ... ja nerobim nic z toho snazim sa zit zo dna na den ... zit realitu ale je to dost casto dost tazke ... to ze sem napisem necakam ze niekto za mna nieco vyriesi ale aspon sa nad inym uhlom pohladu mozem zamysliet a aj tak spravim podla seba keby som robila ako mi rada baby uz pred tyzdnom by som to detom povedala ...
mozno ma mas za chuderu co tu place do vankusa ... ano placem ked to na mna pride ... ale snazim sa fungovat co najviac normalne ako to len ide ... ja ale neplacem ze chcem aby sa vratil ale casto ked rozmyslam nad vsetkym co sa stalo ... casto kvoli tomu ze sa citim sama ... chyba tu niekto v tej domacnosti ked s niekym zijes tak dlho
je tu zrazu prazdne miesto a jednoducho si zvykam na to ako to je ale nejde to tak rychlo ako by som aj ja sama chcela ... kazdý clovek je iny jeden zvbali kufre treskne dverami a ide na sud a niekto to riesi pomaly
ja ja neurazim ked mi niekto povie ci som kompletna sama niekedy poviem ze jak drbn..uta robim nieco 🙂 ale proste robim ako citim a podla toho aj robim
ale ja uuz som rezignovala a pomaly sa posuvam dalej ... len na niektorych z vas velmi pomaly viem 😀
@zuzana645 Nikdy by som si nedovolil povedať Ti, že si chudera. Máš pravdu, toľko rokov spolužitia .... nejaké tie pekné spomienky ..... aj to máš pravdu, že niekto by to riešil radikálne a Ty pomaly .... vraví sa: Pomaly ďalej zájdeš 🙂
Skús si zahrať hru ..... píš si na papier to čo bolo super (výnimočné, čo asi málokto bežne vo vzťahu zažije) vo vašom spoločnom živote (len si tam nedaj narodenie detí?!?!?!) ... myslím konkrétne chvíle týkajúce sa jeho a Teba ...... potom si napíš čo bolo také bežné, čo sa bežne v živote deje ..... a na záver si napíš to, čím Ti ublížil, koľkokrát nemal čas, nechcelo sa mu atď.
Potom si to zhodnoť, či ten vzťah vôbec stál za to
@zuzana645 ešte som zabudol ..... nezabudni sa usmievať .... aj keď Ti to zo začiatku možno pôjde ťažšie .... jeho to bude štvať, ostatní Ťa budú mať ešte radšej ..... z pesimistu sa staň optimistom .... aj z toho najhoršieho sa dá vybrať aspoň zrnko dobrého
To nechapem ten prispevok @mojecoolky o 14:00
aha uz chapem 🙂
@mojecoolky ja uz som to zhodnotila a kym sa narodili deti bolo vsetko super potom kopa starosti a stereotyp aLE aj napriek tomu som si myslela ze to ze on je pre mna vsetkym ze ho milujem najviac na svete citi aj on rovnako
my sme sa nehadavali ani nic akoze jasne pohadali sme sa ale nie dlhodobo vzdy sme to riesili aj ked hadkou potom ked sme vyventilovali emocie sme to doriesili k klude nestalo sa ze by sme sa niekolko dni nebavili alebo boli na seba nastvani dlhodobo
ja som verila ze zvladneme vsetko mame toho zleho vela za sebou a stale som si hovorila ze vdaka tomu co jeden pre druheho znamename vsetko zvladneme a budeme silnejsi
ja nie som pesimista vzdy som bola optimista vzdy som sa snazila usmievat a teraz ked sa toto stalo zacali sa ma ludia pytat co sa deje ze saneusmievam ale uz sa snazim usmievat co najviac
myslim ze aj to pomaly ma svoje pre lebo keby som sa rozhodla rychlo mohla by som menit nazor ked je to pomaly a z vlastneho presvedcenia bude to jednoznacne nie?
tiez som lezala v nemocnici a ked som sa vratila tak po tyzdni povedal ze len problemy ked som sa pytala preco... to je skutocne riesenie ujst
@zuzana645 v vom rade ma mrzi to co musite prezivat no podla toho co som si precitala si to sama stazujete a aj sama si ublizujete... ja som taketo nieco nezazila nwm to posudit z vlastnejs skusenosti no nechavat ho vedla seba po tomto vsetkom je nezmysel... ja by som mu veci nebalila naco nech si ich vyprace sam ale kazdopadne nech to spravi hned ako najblizsie pride detom to treba povedat cim skor tym lepsie a vy musite byt silna hlavne kvoli sebe a detom na neho sa vykaslat to nie je chlap.... hlavne sa nelutujte naberte v sebe silu o ktorej ste ani netusili a chodte dalej... neskor mozno pride niekto kto si vas bude naozaj vazit a bude vam oporou... len si pamatajte to co sa raz takto pokazilo nejde vratit spät vzdy tam bude priepast a nedovera... drzim palce
@zuzana645 aha .... takže u vás bolo bežné, že Ťa zobral na večeru (nejaká romantika), alebo niekde na víkend (aj deti vie niekto postrážiť na jednu noc) aspoň občas Ťa nejako MILO prekvapil??????
My sa s manželkou neustále nejako prekvapujeme .... nemyslím tým darček na vianoce alebo narodeniny .... my si vtedy takmer nič nedávame, fakt iba drobnosť, alebo len objatie a pusinku. My si dávame prekvapenia a darčeky kedykoľvek vo všedný deň .... a to som nespomenul, že sme s manželkou takmer 24 hodín denne, sedem dní v týždni atď spolu .... ráno spolu ideme do práce .... pracujeme v jednej budove, takže sa cez deň aj vidíme a telefonujeme si .... spoločne obed .... spoločne domov z práce (ráno a poobede 2x hodina a pol cestovania) .... nákup .... doma kávička .... spať a zase dookola ..... máme už takmer obidvoch chlapcov dospelých (22 a 17) ..... to sa nechválim, len konštatujem, či ten Tvoj vzťah vôbec stál za to, alebo bol hlavne jednostranný. Zo začiatku vzťahu je to iné .... ZAĽÚBENIE .... to však časom vyprcháva a vzťah je potom hlavne o porozumení a chápaní sa. Dovolím si tvrdiť, že moja manželka je mojou najlepšou kamarátkou .... takmer všetko si povieme ..... teraz sa zastavíš nad tým, že TAKMER VŠETKO? áno, stále ešte máme niečo (aj po toľkých rokoch) čo ešte o sebe nevieme ..... a potom prichádza čas, kedy sa spolu nenudíme, pretože ..... ahá .... to sme si ešte nepovedali 🙂

Hej tiez vidim ze to bude nevyhnutne im to povedat hadam sa k tomu odhodlame ... ale ja sama to neurobim musime to spravit obaja a uvidim ked pride co bude alw kazdopadne viem ze ked im to povieme budem o krok dalej aj ja sama ... ja viem ze to vacsina z vas nechape na co to odkladam ale ja proste nie aom taka razna a potrebujem byt o veci sama vnutorne preavedcena a to nie som, vzdy sme rozhodovali o dolezitych veciach a toto je pre nas najdolezitejsia vec nech je jak je
Ja sa snazim zit s tym ako je to s nami ale ohladom detije to o inom
Neviem co bude zijem zo dna na den raz lepsie raz horsie inak to nejde ....