icon

Manzel mlčí, chcem rozvod.

katalanka
1. dec 2019

Ahojte, chcem počuť názory co urobit ked muz doma mlčí..sme manželia 2 mesiace, predtým sme boli spolu 5 rokov(vztah raz hore raz dole ale chceli sme byt spolu..) mame spolu vymodleneho 1 ročného syna. Pred mesiacom sme boli u svokry a mužovho otcima. Prisla hádka, otcim mi vykričal ze mojho muza iba využívam svokra mi vulgárne vynadala ze ľutuje ze si ma jej syn zobral za zenu...velmi pre mna nepríjemná situacia. Dodnes sa neviem z toho spamätať no o to viac nevidim svetlo na konci tunela.. muz sa o tom so mnou nerozpráva..jednoducho mlčí...citim ze nas vztah je na konci..ako sa mam na to pozriet z ineho uhla?

Strana
z5
didaa
2. dec 2019

.. a potom, že prečo ja na Slovensku taká vysoká rozvodovosť 🤔😃😃😃

panelacikova
2. dec 2019

@janickacrazy No bohužiaľ, je to tak. Ja som totiž od neho odišla neskôr a definitívne, a to pred 2,5 rokmi. Dcéra bude mať čoskoro 10 a mňa čaká ešte minimálne 8 rokov neskutočných "bojov"... Príde od neho, je protivná. Behom týždňa sa unormálni, začne znovu normálne komunikovať, potom po ďalšom týždni ide zas a zase príde spracovaná.... A večný kolobeh. A čo ma vytáča najviac je to, že keď je chorá, som s ňou stále ja. On nikdy nemôže, on má vždy program a povinnosti (akoby chorá dcéra nebola aj jeho povinnosť)? No proste idiot... A začínalo to podobne ako u autorky. Matka dávala rozumy, on tancoval, ako ona pískala, keď som niečo namietla alebo chcela rozobrať, čušal.... Potom už aj klamal... Mnohokrát som mala pocit, že jeho matka nie je jeho matka, ale jeho milenka. Tak sa správal tajnostkársky...

1gabriela13
2. dec 2019

@katalanka to kvôli špicu sa rozvádzať? Nesranduj. Alebo nebodaj kvôli svokrovcom a za to co ti povedali? Ešte väčšia sranda. To keby sa kazdy kvôli svokrovcom rozvádzal tak je rozvodovost 90%. A ze to nevieš stráviť? Musíš sa naučiť inak sa budeš rozvádzať v živote ešte veľakrát. Musíš vedieť prekusnut veci a to ešte prídu aj horšie. Ak sa ti nepáči ako sa svokrovci správajú a ak je to fakt ze neznesiteľné a necítiš sa tam dobre, nechoď ku nim,vybavene. A ze sa ta manžel nezastal tak to je o ničom, ale sú takí muži co jednoducho rodičom nevedia povedať svoje. Prijmi to. On je taky. Veľké plus je, že sa ti ospravedlnil on sám. Popracuj na sebe, zahod takéto pseudo problémy za hlavu, zabudni na to, choďte ďalej. Rozbiť manželstvo kvôli blbosti a striedať si dieťa lebo v tej chvíli nebolo niečo tak ako si si to predstavovala je smiešne.

1gabriela13
2. dec 2019

@katalanka a ze to Dávala jest tvojmu ročnému dieťaťu, tak poviem ze nie, ja som matka a vy to musíte rešpektovať. Hotovo, ukončená vec

blondtana
4. dec 2019

V prvom rade, všetky čo tu tvrdíte, že ona živí jeho, tak si to ešte raz prečítajte, ona byt, on elektrina + ostatné, myslím, že ich výdavky sú buď vyrovnané, alebo on platí viac, bez ohľadu na položky každý platí svoj diel plus - mínus, toto vôbec neriešte. Tiež si myslím, že má právo rozhodovať o tom, čo je pre jej dieťa správne a čo nie. Hádku nemusela začať ona, ani oni, proste sa vystupňovala, ale svokrovci použili úplne nepravdivé výčitky a je otázka, kde na také názory chodia, jedine k synkovi, toto by ma vytočilo asi najviac a tiež by som sa pre takú hlúposť nerozvádzala, ale určite by som bola z manžela sklamaná a dala by som mu to pocítiť, hlavne by som ho donútila sadnúť si a porozprávať sa o tom.
@natycagy tie reči o úcte k svokrovcom sú fakt od veci, ja som k svojej svokre vždy slušná a čím viac sa snažím, aby dobre bolo, tak tým viac sa na mne vyvršuje, hľadá dôvody prečo ma zbuzerovať a keď ich nenájde, tak si ich vykonštruuje a ja som stále milá a slušná, len aby dobre bolo, už mi aj jej rodina prehovára do duše, aby som jej už konečne nabrýzgala, lebo inak neprestane nikdy.

okost
31. aug 2020

@katalanka tak mlc aj ty...

Strana
z5