Manžel myslí len na seba
Ahojte, potrebujem sa niekomu v kecať, tak to urobím sem. Dnes mi prišiel pozitívny výsledok na koronu. Takže som v karantene. Aj s deťmi dvomi. Obaja do 2 rokov. Manželovi keď som zavolala tak povedal ze ani nepríde domov z roboty aby nemusel byť v karantene a tak šiel do brata. A ja nevládzem vôbec nič. A on mi ešte povie aby som si cez deň poslala. Pri dvoch malých sa nemám kedy najesť. Bože cítim sa hrozne. Toľko môj vylev
Jejooo ty si zlatá ♥️
Taká rozumná.
Ja by som to spravila, ale to asi svedčí o mojej nevyzretosti....mám sa čo učiť ešte. Prajem ti veľa síl
A aspoň sa zaujímal ako ti je a čo niečo nepotrebuješ? Či netreba nejaké lieky? Ako sa cítiš?
@vanda323 ďakujem ti, priznám sa. Mam len 20 ale deti sú moje všetko.
@neznamaznama povedal ze mi ráno donesie rožky 🤟🤦♀️
Popravde covid som nemala, neviem aké sú príznaky. Ak to je bolesť hlavy, netusim ako poradiť. Skôr si spraviť pohodu, deckam dovoliť aj to čo by nemali často (rozprávky)... Ležať s nimi v posteli, čítať knižky, keď ti bude lepšie tak ísť na prechádzku aspoň. (neviem či je to možne v karanténe), alebo či máte dom. 2r pochopí že maminke není dobre a má ,,Bobo,,. Držím palce, zvladni to. Snáď sa ešte ozzve večer prípadne mu s kľudom zavolaj ty keď detičky zaspia a porozprávajte sa. Ja zas muža ruším v telefóne keď mne decká pistia do toho, takže ja odmietam nejako telefonovat a volám až večer keď zaspia. Možno to pomôže,rozhovor.
Neviem čo znamená že ako si sa oňho ty starala pri chorobe, či si riskovala sama chorobu či ako. Ale každú zmysla inak, nerobíme veci na oplátku typu ja som ti toto pomohla, ty mi teraz pomôžeš ( celkovo, v partnerskom vzťahu by také veci mali byť samozrejmosťou). Ak niečo dávam zo seba, nečakám že sa mi to vráti, ale robím to preto, lebo chcem. Nevyčítaj mu to iba, ako si sa oňho starala ty. To nie je na výčitku. Ženy sú starostlivejsie ako muži celkovo. Nevieme aký je to inak partner a otec.
Bože baby, keď viem ze ma niekto podporí ako vy až sa mi chce plakať. Možno som si vybrala zlého muža ale svoje deti milujem. A keby nemám ich možno tu už nie som.
Ja mám dojem že si chcela len podporu aké si chudatko a aký je on príšerný. Je tiež tak mladý ako ty? Možno to bude vekom jeho chovanie, určite by som to nezahodila s mužom kvôli takejto jednej veci. Snáď si to vykomunikujete
no to máš za chlapa...hanba mu.
môj by nešiel ani keby som ho posielala....
mm chodí na nočné a deti sú dosť hlučné tak ho posielam aby išiel spať k rodičom - 30 km, aspoň na jeden deň....ale nechce o tom ani počuť...že prečo by mal..
Vieš čo, kašli na neho, psychika robí veľa. Určite by som sa s ním riadne porozprávala, ale až po tom. Teraz sa nerozčuľuj, potrebuješ kľud, tak si ho urob. Ver, že priebeh budeš mať dobrý, stav sa nezhorší a možno si to nakoniec aj užiješ. Budem v to veriť, lebo inak by ma asi za teba porazilo za takéhoto chlpa (to "a" tam chýba schválne, lebo toto chlap nie je).
@diamond007 no on keď mal kovid ja som ho donútila zostať v karantene, lebo on mal celkom ľahký priebeh ale nechcela som aby niekoho nakazil. No bohužiaľ nakazil môjho oca ktorý lezal 2 týždne na kyslíku a želal si aby uz zomrel. Lebo on nechcel byť v karantene že neznáša sedieť doma. Samozrejme keď chcem aby sme šli niekde na výlet tak on chce byť radšej doma. Viem ze to tu príde akoby som kydala na vlastného chlapa ale tak to je v realite.
Bábätko potrebuje teba... To zvládneš. Netuším ako sa muž chová v iných situáciaach alebo či sa to opakuje.
@diamond007 nie nejde mi o to aby niekto mňa ľutoval len som sa chcela vyrozprávať lebo ma mrzí jeho správanie
Akože prepáč ale s takym chlapom,ktory viac menej schválne nakazil tvojho otca keďže nechcel dodrziavat karanténu si stále v manželstve dokonca máš snim dve deti??
Ale chápete, každý deň chodí spat o polnoci a dnes zrazu od 9 ani nevolá ani nepíše a nieje prihlaseny. Dúfam že to ze išiel do brata len nieje nejaká vyhovorka
Tak to je lajdak potom nezodpovedný... Koľko má? 22?
@mony232 a co som mala tie dve deti utopiť keď sa to stalo ze ho nakazil? Troska hlúpa reakcia nie?
@diamond007 o 10 viac
@diamond007 ona chudiatko nie je, ale on príšerný JE. Toto nie je vekom, toto je charakter človeka.
Ak sú mu prednejšie peniaze ako tvoje fyzické a psychické zdravie, tak ... nech si trhne nohou☝
Dobre vieš že takto som to nemyslela..Len je to strašne nezodpovedny človek a musela si vidieť že taky bol aj pred manželstvom
Tak môžu s bratom aj vykecavat. Keď som na návšteve tak tiež telefón nedrzim v ruke. Hlavne ho nebombarduj smskami, zavolaj mu. Ak nedvihne, počkaj kým on zavolá.
Tak keď mal ľahký priebeh, nejako si sa oňho starať nemusela a v karanténe teda nakoniec ani nebol asi keď nakazil tvojho tatka. No zamotané riadne
@mony232 pred manželstvom sme už mali syna, o toho sa dokázal sám postarať úplne. Bol úplne ideálny otec. Zato teraz to tak nieje
@diamond007 ja mu nevolám ani nepisem. No prvé 4 dní mal vysoké horúčky a bolelo ho celé telo. Potom už mu nebolo. Nič. Karantenu začal až na 2 ci 3 deň ako už bol chorý. Dovtedy to poroznasal kde sa dalo. Nechcem aby to vyznelo že si to vymyslam
Autorka ale manžel už bol v karanténe??? V tomto prípade by som to brala ako veľký podraz. Môj manžel bol chorý tak som sa snažila mu pomôcť, keď som sa dostala do karantény ja tak síce musel chodiť do práce ale snažil sa skončiť vždy skôr aby mi pomohol so synom (tiež mal covid) nakúpil, upratal. A teda ak už bol chorý na Vianoce tak hádam by sa teraz nemal nakazit? Ale zrejme tvojmu manželovi to vyhovuje, že sa nemusí starať. Nezvyknem toto písať, ale takého chlapa by som kopla niekam...
@drobcek17 no nemusí sa nakaziť ale môže. Bratranec je zase nakazený a tiež mal covid vtedy keď manzel
Vie tvoj muž že je v karantene automaticky aj on keď bol s tebou 2 dní pred pozitívnym testom?
Okrem toho je to mega chrapúň, žiaľ je takých veľa.
Nabudúce keď bude muž chorý, tak prehodnoť svoj prístup k nemu.
@arabeska to si poviem vždy, ale nedokážem byť taká sviňa co sa nepostara
Sorry, ale je to hovädo! Takto sa chlap nechova

A ešte ste manželia? Keď príde nejaká vážnejšia choroba, tiež sa na teba takto vybodne?Pri mne by už mal zbalene kufre…