icon

Manžel myslí len na seba

20. jan 2022

Ahojte, potrebujem sa niekomu v kecať, tak to urobím sem. Dnes mi prišiel pozitívny výsledok na koronu. Takže som v karantene. Aj s deťmi dvomi. Obaja do 2 rokov. Manželovi keď som zavolala tak povedal ze ani nepríde domov z roboty aby nemusel byť v karantene a tak šiel do brata. A ja nevládzem vôbec nič. A on mi ešte povie aby som si cez deň poslala. Pri dvoch malých sa nemám kedy najesť. Bože cítim sa hrozne. Toľko môj vylev

Strana
z5
yoxinka
21. jan 2022

@elizabet173
Chápem 🙂

autor
21. jan 2022

@elizabet173 mam oveľa oveľa viac peňazí na účte ako on, takže nie vždy to je o tom ze kto je mladý nemá peniaze. A nie som ani dcéra zbohatlikov. Jednoducho si viem sama na seba a aj deti zarobiť aj počas materskej

elizuella
21. jan 2022

Hajzlik. Prepáč.

akika
21. jan 2022

@anne_mary2 karanténu pre osoby žijúce v spoločnej domácnosti neupravili doposiaľ. Stále platí ak máš platný covidpass( či už prekonanie alebo očkovanie) a nemáš príznaky, nie je karanténa povinná.

elizabet173
21. jan 2022

ja som nikde nespomenula teba v súvislosti s peniazmi, ani som to nepísala tebe. Tvojím problémom je to, že si automaticky prevzala všetku starostlivosť o domácnosť a deti ty. Tvoj muž necíti zodpovednosť za teba a za deti. Snaž sa s ním porozprávať a zmeniť to.

stonoz
22. jan 2022

Povedz mu, ze ked mak Corinu v decembri, teraz ju nechyti lebo ma protilatky...

pipistrel13
22. jan 2022

to co urobil je nehodne manzelskeho a rodicovskeho zivota...a ze vam zavolal raz a viac nic,nemam na to ani slov,ved cudzi clovek by
prisiel pomoct zene,ktora je chora s dvomi detmi hoc aj na covid,keby je sama,nieto vlastny manzel a otec s argumentom,ze on nebude v karantene...

lacibo
23. jan 2022

Ste v izolacii, nie v karantene. A on, ak.bol s tebou pred 2 dnami, je v karantene. Moze sa objednat na pcr a ak bude negativny a je ockovany, nemusi ostat v karantene. Ale urcite by sa mal o vas postarat, je to jeho povinnost! Tak, aby to obidvom vyhovovalo.

autor
23. jan 2022

@lacibo prišiel ešte v tu noc a odvtedy zostal s nami

neznamaznama
23. jan 2022

To je fajn a ako ti je?

oskvarka
23. jan 2022

Ak bol ešte včera doma tak je jedno že ti prišiel výsledok až dnes tiež má byť v karanténe..

autor
23. jan 2022

@oskvarka téma ma už 3 dni

autor
23. jan 2022

@neznamaznama dnes konečne už to nebola taká silná bolesť hlavy, síce ešte bola ale už to bolo oveľa lepšie. Dúfam že už sa to bude zlepšovať a ze sa to nevráti teda.

neznamaznama
23. jan 2022

Tak to je fajn, snáď to bude už len lepšie. A verím, že tvoj manžel sa uvedomil.

ruzovakrava
23. jan 2022

Keď som prečítala tvoje posledné príspevky tak mi skoro oči vypadli. Nie som za nejaké radikálne riešenia ale v momente kedy by mi bolo lepšie tak by som mu spakovala veci aby mohol ísť aj naďalej podporovať brata ktorý sa rozvádza. Na svete sú aj horšie veci ako dostať covid, máš 20 rokov a mne veru v tom veku hlava lietala v iných veciach ako riešiš ty, to fakt klobúk dole pri dvoch deťoch.. ale v takomto vzťahu by som nezostala dlhšie ani len o týždeň. Hnusný egocentrik.

bluehorsee
28. jan 2022

Zachoval sa ako chrapúň. Zvlášť keď je nedávno prekonaný. Však s tebou nemusí líhať do postele, ale navariť, nakúpiť a pomôcť s detičkami mohol. A tie výhovorky že ho brat potrebuje viac je od neho ešte väčší podraz. Keď vám skončí karanténa tak mu povedz že ty ideš na 10 dní k sestre alebo do kúpeľov. Že to pre zmenu potrebuješ ty.
Keby nebol prekonaný tak nikto nič nepovie, chce sa chrániť a musí živiť rodinu ale takto... To už je na facku🙄

Strana
z5