Manžel na mňa kašle. Vôbec ho nezaujímam
Ahojte píšem anonymne , pretože tu mám veľa ľudí z rodiny aj tej mužovej ,nemusia vedieť
Som vydatá 9rokov , máme spolu 2deti , dom a žijeme si celkom dobre ...
Ide o to že som nešťastna ,rozmýšľam že keď deti vyrastú tak sa asi rozídeme ,neviem...muž vie že nie som šťastná, vôbec si ma nevšíma , teda spravimi kávu , aj jesťi navarí ak v ten deň varí on ale inak neviem je to také u nás ,že nechápem ...nebaví sa so mnou, nevšíma si ma ak sa ho niečo opýtam tak buď mi vôbec neodpovie alebo jedným slovom...keď sa mu niečo nepáči nadáva mi do sedlaciek ,keď sa pohadame tak mám ísť do pi.e...ono je veľa toho a neda sa to zhrnúť do jednej správy...druhu nemá ,buď je s nami doma alebo v práci ...mobil neschovava..možno veľa robi že som na materskej čiže stále ma vidí doma a stále taká istá som...som rozmýšľala že buď sa budem venovať len sebe a deťom a uvidím.ako zareaguje..
Skúšala som sa s ním nespočetné veľa krát porozprávať ,nemá záujem o žiadny rozhovor na túto tému..keď začnem ani mi neodpovie...nereaguje ...už som.aj plakala kvôli tomu , povedal že som trápka trápna...musím už so sebou niečo robiť lebo bojím sa že si to zachvilku začnú deti odnasat ...pretože začínam upadať do slušnej depky...rozmýšľala som že zmeňim image , sama pre seba, začnem cvičiť, a budem s deťmi ale musím sa do kľudu hodiť
..odísť memozem , otec je to dobrý ,deťom sa venujem , v podstate všetko nám dá , ani mňa nevydeluje s peniazmi, v podstate mi dáva celú výplatu...ale chovanie voci mne je hrôza...a som na materskej čiže svoje peniaze nemám žiadne...podľa mňa som pre neho nula...
.
..
Aj keby si vážila 100kg tak nemá právo ťa urážať. Aj keď teraz zarába iba on tak nemá právo ťa urážať. Aj keď váš syn niečo rozbije tak nemá právo ťa urážať.
Najprv to musíš pochopiť ty, a potom je možné vysvetlovať to jemu.
@marcellka32 ako píšem, ja by som sa vrátila, opálená, s úsmevom a s magnetkami - byt je totiž môj, nie je dôvod, aby som ja kamkoľvek odchádzala. Okrem svojho bytu mám aj svoj vlastný príjem a dieťa už veľké, takže naozaj nemusím zostávať v nevyhovujúcom vzťahu. Ale zakladateľka žiaľ tento luxus nemá, takže ešte bude musieť chvíľu vydržať... z toho čo píše som pochopila, že s investíciou do seba samej problém nebude (o deti sa postará, peniaze nevydeľuje), takže nech zatiaľ robí čo sa dá a keď nájde stratené sebavedomie a zabezpečí si stabilný príjem, tak môže aj podať o rozvod.
No a takýchto príbehov je tu na mk naozaj kvantum a máloktorá to naozaj dotiahne k rozvodu, väčšinou si len vylejú srdiečko, dozvieš sa ako sa nič nedá a zostávajú.
@sissy27 nie je problém s peniazmi (nemáme ich neviem koľko ,ale ) on má práveže aj posiela kadernícke, na nechty, mihalnice atď..ze nech idem ...jedine proti plastickým operáciám je...
No podla mňa ste ten typ čo keď ho poslu do p*** tak sklopi oči a nechá to tak. Aspoň mu poviete ze,, dobre, počkám kým sa ty vrátiš a vystriedam ta?" alebo ako reagujete? Nvm, chlap kt si váži ženu a ľúbi ju, tak také nevyslovi alebo sa potom minimálne ospravedlní...
Musíte si vypracovať sebavedomie... Ste matka tak aby ste išli vzorom aj pre deti do budúcna. Postupne keď sa budete cítiť na to, začnite sa zaoberať sama sebou, tak ako písali už baby vyššie praca, hobby, vzhľad atď...
@sissy27 čo sa týka peňazí ,on sa radšej mne ako sebe ...
Autorka žena je na materskej do cca 6 mesiacov dieťaťa. Ale píšeš že malý je nezvládnuteľny a že všetko ničí. To mi na pol ročné dieťa nesedí. Koľko má reálne rokov alebo mesiacov?
@wonder13 viete čo , ja som sa s ním hadavala do krvi keď mi vynadal ale moja dcéra začala na to zle reagovať tak kašlem na to a v podstate aj na neho
@martina1201 dva roky, preco do 6mesiacov??? Jaj no rodičovskom som ...nie materskej ,pre mňa to je materská celé tri roky...
@martina1201 ale áno malý je reálne nezvládnuteľny ...5minut mi nedá
Ja mám tiež 157 CM a mám 56 kíl. Môj muž si ale nedovolí povedať že som tlstoska. Porodila si mu 2 deti. Čaká že po pôrode sa váha vráti späť hneď? To isto nie..... Treba pre to niečo urobiť a pri náročnom dieťati je to ťažko..... Nech si to vyskúšať byt s ním doma sám celý deň. A uvidí čo to je....
Tak keď ma 2 roky tak chápem že je ničiteľ. Žiaľ kým sa nedostane do spoločnosti rovnako starých deti nicitelom asi aj bude. Sama mám 2 ročnú slečnu takže chápem že ti nedá vydýchnuť. Skús ho zaujať športom nejakým, prípadne obrátiť jeho pozornosť na stavanie a nie ničenie.
@martina1201 ver mi veľmi sa snažím , naozaj ale nejak sa to nedarí ,dávam do toho všetko ale proste stále zle a nikoho iného neznesie...len nás 3 ..muža ,mna a dcéru ...tak dať ho niekomu strážiť je nemysliteľné
To nie je o kilách aj, keby si mala 50 kg tak Ti to povie to je o úcte, možno máte ponorku ty s deťmi..vyzerá, že aj doma porobi navarí o deti sa postará...tak sa skús viac venovať sebe nebyť ako každodenný inventár odísť niekam, alebo mu raz aj ty od srdca vulgárne vynádaj a uvidíš reakciu🙂rok vydrž odídeš medzi ľudí nebudeš tak závislá na komunikácii s mužom budeš mať iné roztylenie
@luccija môže byť že som sa stala veľmi závislá od neho , keďže maly ani nerozpráva tak dosť som asi začala na ňom lipnut a možno mu to zacalo vadiť
No takže sme sa dobrali výsledku: všetko je tvoja chyba, pribrala si, nestaráš sa o seba, manžela obťažuješ potrebou komunikácie. Tak snáď vidíš že naozaj jediné riešenie ako tomu chudákovi nepokaziť celý život je opustiť ho a dať mu možnosť nájsť si lepšiu ženu.
Podla mna daj tomu ešte chvíľu cas ked ti da peniaze chod k tej kadernícke na nehty na mihalnice asi mu chyba sexy zena a tym padom nema na teba taku chut a tym padom je nevrly nevybureny asi mu chyba trochu drazdenia aby si ty nebola stale unavena a neupravena ale aby si sa dala obcas do svungu spravila makeup prestala jest kolace a chodit len v teplakoch a ked pojdes do toho salóna povedz ze teda ides ale musi sa postarať on o maleho kedze je narocny aspon uvidi ze preco si po celom dni taka vyflusnuta ja toto presne poznam viem presne co prezivas to ze ti škaredo povie je zle ale zas aj ja som povedala svojmu a pritom sa naozaj milujeme a sex si uzivame teraz ako nikdy pred tym mozno aj starym rodicom obcas dat maleho a ty sa zacni viac o seba starat nemusíš byt tip top od hlavy po paty denne ale aj mensie zmeny si hned vsimne uvidis a zacni sa viac usmievat(to ho dokonale rozhodi a zacne si ta viac vsimat) chodit von na vino s babami aspon raz za týždeň a ked bude nevrly nekomentuj to. Mozno ste len obaja z toho stereotypu a dvoch malych deti a materskej unaveni a chyba mu ten zivot pred tym. Zacni robit zmeny na sebe postupne a pomaly a teplaky vyhod vzdy sa navonaj. Drzim palce
Je to chrapuň, ktorý si je tebou veľmi istý. Keď už najbližší človek dostava niekoho do depky a nechce to vidieť, tak to je aký uboziak. To, že ti uvarí kávu a občas navarí, neber ako niečo výnimočné. Škoda, že po psychickej stránke ťa nevie podržať. Musíš byť asertivnejsia a brániť sa, keď ti nadáva.
Dobry otec neposiela mamu do p*ce, lebo vie, ze ma ist detom prikladom. Dobry manzel nezacne zene nadavat len preto, ze este nestihla zhodit po porode. Ale mam dojem, ze na MK sa roztrhlo vrece so zenami, ktore su ochotne vytrpiet vsetko od kadejakeho burana. Mna by poslal manzel len raz do p*ce.
@vanilka83 bohužiaľ myslím že keď sa žena navonia a upraví, tento jej exemplár jej neprestane nadávať..to nezmení jeho charakter
Pises ze s peniazmi nemate problem. Tak by som dala maleho na pol dna do sukromnej skolky. Ma 2,5roka co je dost. Nie je ziadne babo. On sa trochu socializuje, bude mat ine autority, zaujmy... A aj kvoli statnej skolke aby si neskor nemala problem ze je nezvladnutelny. Predsa v sukromnej skolke sa za tie peniaze tym detom viac venuju a trochu viac akceptuju. A ty budes mat pol dna pre seba aby si sa dala dokopy. Vydychnes si, mozes cvicit, proste aby si sa dala opat dokopy. Budes menej nervna. Mozno aj manzel zmeni trochu pohlad na teba. Ale to ako sa sprava teda ja by som neakceptovala ale ked hovoris ze nebol taky vzdy tak este by som dala sancu na zachranu vztahu uz len kvoli maly detom.
@veroniq85 s peniazmi nemáme problém ale nemyslela som to v tej rovine že si mozme dovoliť čo chceme...súkromnu škôlku asi nie..myslela som to skôr tak že máme na všetko čo potrebujeme , mám aj na nechty aj mihalnice a nezruinuje nás to ...ale tak zas nemáme neviem koľko nad rámec...
tak neviem kde presne zijes ale tak pol den by mohol stat okolo 250eur. Netvrdim nie je to malo ale ak je nezvladnutelny a si z neho vycerpana mozno by mu prospelo. Lebo vsak ked si zratas kadernicku, nechty.... tak tiez to nie je malo za mesiac.
@veroniq85 vieš čo u nás 400 - 450 e
Pol deň škôlky nemôže toľko stát ako pises
@luccija neviem zistím
Ja som BA kraj. U nas stoji tolko cely den. Pol den je polovica sumy.
@veroniq85 aj ja som Ba kraj ...zistím si to ...možno to aj zvazim
asi by sa mala. Aj kvoli malemu aby nebol problem potom v statnej skolke ze nie je socializovany alebo nezvladnutelny. Teda pokial nema nejaku diagnozu. A ty budes mat trochu casu na seba aby si sa dala aj po psychickej aj fyzickej stranke dokopy.
@veroniq85 tak snažím sa ,socializujem ho čo to ide...ihriská,hernicky, široká rodina , stále sme vonku ,len teda neznesie nikoho okrem nás ..on vydrží s nimi tam ale nikto sa ho nemôže dotknúť ani pozrieť na neho

@lulula1990 napadlo ma to