icon

Manžel nechce so mnou spávať

illiana
26. júl 2013

Od kedy sa nam narodila dcerka / teraz ma 2 roky/, nas intimny zivot je na bode mrazu.., sex musim stale iniciovat ja, chcem druhe babatko, no mojho manzela musim do toho nutit, on je stale unaveny a ja uz stracam trpezlivost a uz sa nechcem tak ponizovat... odmieta akekolvek sexualne praktiky, lahne si na chrbat a ja mam "makat"... je mi to velmi ponizujuce, aj ja chcem zazit trochu vzrusenia. Stale sa vyhovara ze je velmi unaveny a mam pockat... ale dokedy? milenku urcite nema, je dost pracovne vytazeny,,, pokusam sa s nim o tom aj rozpravat, ale on to nepovazuje za dolezite... ako dalej?

karin1234
27. júl 2013

TAk sa miluj pre radosť a potešenie a nie pretože chcete babätko, ak by sa z milovania stalo len robenie deti tak by to prestalo baviť asi každého. ale netvrdim, že vy to tak máte. len takto to často býva.

simca06022011
27. júl 2013

@katieg85 to tvrdis ty a nie ja.. ;) nie je na tom nic smutne, smutne je to ze tu na mk je kazdy chlap okamzite odsudeny, ze je neverny a kazda zena co to povie ako naivka... ;) haha...
@tatko_bebe no tak je takych urcite viac, ale podla mna sa s tym medzi kamaratmi nechvalia... to ze nechce deti moze byt dovod, ale su aj ine sposoby ako to vyriesit a nie tak ze sa budu tvarit ako unavene blondinky... ;)

malinkaaninka
27. júl 2013

manžel nie je len prostriedok na otehotnenie.nevedela by som jednoducho použiť jeho "zariadenie" samoobslužne na otehotnenie a byť spokojná.vykašli sa na sex,druhé dieťa naplánuj na neskôr-ešte ti nehorí čas.a vyrieš to,čo medzi vami stojí.chlap má chuť na sex aj minutu pred smrťou,tak zisti čo mu je,že nechce.

katieg85
27. júl 2013

@simca06022011 ked pises ze si mala naposledny pri otehotneni tak mi nerozpravaj ze 3 roky ti chlap drzi bez sexu 😀

dasiacik
27. júl 2013

@illiana
Hm,a ako vyzeras?Pises,ze odmieta sex odkedy sa
vam narodila mala?.Nemoze to byt nahodou aj v tom,
ze ti zostali nejake faldy navyse,ze uz niesi pre neho
taka pritazliva ako predtym?Nezmenila si sa nejako
spravanim voci nemu?Nebola si pred tym,nez ste mali
dcerku,na neho ina?Milsia,zabavnejsia,viac si sa mu
venovala?Chlapi velmi vnimaju tieto zmeny spravania,a
ak teraz lietas uz len okolo malej,a okolo hrncov a domacnosti,
nemas cas na seba a na neho uz vobec nie,tak ja sa
vobec necudujem,ze sex s tebou nevyhladava.Najmä
ak citi,ze ho potrebujes hlavne ako prostriedok k druhemu
dietatu.Aj chlapi maju city.A mozno by aj babätko chcel,
ale urcite nie takymto sposobom.

lulu_lu
27. júl 2013

Ja by som skusila taku taktiku, že by som prestala javiť záujem aj ja. A začala by som sa o seba viac starať. Pekne upraviť, obliecť sexi, trebars aj do postele, ale neprejavovať žiadny záujem o neho. Niketo Ti to písal, že si je príliš istý tebou. Môže to tak byť, tak ho trochu vystrašiť a vyburcovať k činnosti treba 🙂 Skús ešte to, za to nič nedáš. Nebudeš sa už ponižovať, ako píšeš a urobíš aj pre seba niečo dobré- pekne sexis a oblečieš, namaľuješ.....

evkakorcek
27. júl 2013

@illiana Podla mna je sex velmi dolezity v partnerskom zivote. Je ako keby taky maly zaklad dobre fungujuceho vztahu. Ak na teba manzel nema chut, tak sa urcite nieco deje. pracovne vytazenie - to je podla mna len dobra vyhovorka. Chlap potrebuje sex (preto je to take divne, že on ho nechce!). Dobre možno nemá milenku, ale pre niečo na teba jednoducho nemá chuť......treba to zistiť! Ved ste predsa manžela a otom sa treba pekne porzprávať a čo najrýchlejšie!

kveta
27. júl 2013

Komentar mojho muza:
Bud ma hormonalny problem alebo nechce dieta alebo riesi inu zenu.

kosicanka1
27. júl 2013

@kveta pravdivo v skratke jednoducho povedane - illiana vyber si len z tychto 3 moznosti

katieg85
27. júl 2013

@kveta
@kosicanka1 no baby tu druhu moznost by som vylucila,to by som tiez povazovala za vyhovorku ze nechce s nou sexovat len kvoli tomu ze nechce dieta. 🙂 🙂 🙂

tatko_bebe
27. júl 2013

@kveta prve je blbost, druhe je spravne alebo uz je davno tretie :D a druhe je dosledok

mamjka
27. júl 2013

a nebol náhodou pri prvom pôrode??lebo takto sa správal kamarátkin muž...on sa bál že otehotneje 🙂 a že to zase bude mušieť zvládať 😉 pomohla mu psychologička....už majú 3detičky ale pri ďalších dvoch pôrodoch nebol 😀

kveta
27. júl 2013

@tatko_bebe Preco by to mala byt blbost? Ste nepreberali v skole znizeny testosteron?

illiana
autor
27. júl 2013

no najvhodnejsia mi pride moznost, ze sa este na dieta neciti... ked sme sasnazili o prve, olo to uplne o niecom inom.. aj ked mam pocit, ze sex uz nebude taky ako predtym.... vyzorovo som sa nezmenila, staram sa o seba, ale moze to byt aj moznost, ze si je mnou uz isty a nemusi sa viac snazit... inak si to neviem vysvetlit

jaron
27. júl 2013

@illiana
chcelo by to podľa mňa jednu vec:
prežívaš s manželom problém, s ktorým prichádzaš do diskusie na internet, ale tento postup môže i naznačovať jednu z príčin i správne riešenie - chýbanie určitej vzájomnej dôvernosti a komunikácie
komunikácia, v ktorej ho samozrejme neobviňuješ a nevyčítaš mu, že je to tak ako to je, ale otvorene sa s ním porozprávaš, vyjadríš neútočne, čo ťa ťaží, čo prežívaš..., ideálne by bolo, keby to viedlo k tomu, že aj on dokáže otvorene vyjadriť, čo mu vadí, a obidvaja by ste sa mali zdržať vzájomného odsudzovania a pohoršenia sa na vyjadrených citoch toho druhého

so svojou manželkou občas prežívam problém, hádku, zranenie a pod., mojou snahou však je vždy to riešiť s ňou - komunikáciou, zdá sa mi, že všetko ostatné je iba obkluka, ktorá nevedie k riešeniu

tá dôvernosť a komunikácia vo vzťahu je veľmi dôležitá (často, aj keď sa zdá byť problém v sexe, je v skutočnosti problém v inom...), len tak sa dá na vzťahu pracovať a budovať, samozrejme, ak by za tým všetkým bola nevera, bolo by to horšie, ale aspoň by si vedela, na čom si

A trochu humoru do toho:
musel som sa z chuti (v dobrom) zasmiať nad niektorými príspevkami, napr. že muž má chuť na sex aj minútu pred smrťou - jednoducho je to naozaj tak 🙂

trochu drsné, ale je na tom kus pravdy:
muž dáva lásku, aby dostal sex
žena dáva sex, aby dostala lásku
(opakujem, že je to trochu zveličený pohľad na rozdielnosť muža a ženy)

ematko29
27. júl 2013

@jaron je super,že prispievajú aj muži .6ena sa tým pádom môže vela dozvedieť o uvažovaní muža aje to len na osoh 🙂

maruska24
28. júl 2013

veru, veru, je škoda že sem chodí a prispieva tak málo mužov. často my ženy nemáme ani poňatia čo to vlastne ten chlap svojim správaním naznačuje a vysvetlujeme si to po svojom a...často nesprávne.

@illiana ty ale vravíš že on iba nevyvíja iniciatívu, nie? Keď už na neho skočíš, tak si posexuje. To mi príde také zvláštne. Kebyže má nejaký problém zdravotný, tak asi vôbec nič nebude.

bealen
28. júl 2013

@katieg85 . Nieje pravda ked to chlap nechce ze to ma inde

katieg85
28. júl 2013

@bealen tak ked chlap ma doma zenu a nechce snou sexovat uz 3 roky tak to ma byt co?

bealen
28. júl 2013

@katieg85 ale ved s nou spava len ona je ta iniciativna a nie on, vravim ze to nieje vzdy tak zato ze to chlap nechce vzdy ked to chce zena ze to ma inde

katieg85
28. júl 2013

@bealen ja som to pisala o simce a ne o zakladatelke temi

kveta
28. júl 2013

@jaron Celkom by ma zaujimalo, ci nie je spravnejsia veta Muz predstiera lasku, aby dostal sex.

macamac
28. júl 2013

@simca06022011 a ty si sa ako zariadila? jednoducho si sa s tým zmierila? nezdá sa ti divné, že chlap nechce 3 roky sex? 😕
mne by to divné teda bolo...a to nie po 3 rokoch.... stačil by aj týždeň 😀 😀 😉 (obrazne 😉 )

luculiik
28. júl 2013

Moj manzel po precitani povedal, ze zdravi chlap ma chut stale aj ked je moc vytazeny. Co potvrdzujem. Ze bud ma taky chlap milenku alebo sa mu zena neako zhnusila. Nehovorim, ze je to tvoj pripad iba co mi vravel. Podla mna sa treba spytat chlapov, co si o tom myslia,lebo my zeny mame ine myslenie. Ozaj a toto trva od porodu? Bol pri porode? Niektori chlapi to nase dole beru ako majetok, ktory je iba ich a pri porode sa to v nom moze zlomit, ked vidia ako nas kontroluju lekari a PA. To nam vravela PA na predporodnej priprave. Ze pozna vela takych pripadov a treba urcite vyhladat sexuologa.

matozazzo
28. júl 2013

Urcite to chce porozpravat sa... .moj manzel nechcel sex (co mi bolo divne) asi tak 2x dlhsie obdobie-raz,ked prisiel o pracu a nastal fin.problem a druhykrat ked som potratila v 9.tyzdni... musel sa z tym proste vyrovnat po svojom. A kedze marodil a bola som doma a on tiez,viem,ze milenka v tom nebola... porozpravali sme sa a aj neskor mi povedal,ze bol zufaly, nestastny a na sex vobec nemyslel... inak vraj chlap mysli na sex stale :D
Dalsia vec je,ako to bolo pred narodenim 1.dcerky a po porode... ak bol sex len obcas,nemozes cakat,ze teraz bude stale...

jaron
29. júl 2013

@kveta možno áno 🙂
ale v tých vetách je aj slovo "aby", čo tiež dosť vylučuje alebo spochybňuje lásku, pretože dôvod lásky nemôže byť "aby"...
láska miluje a bodka - to je už vyšší level, tá veta je len akési úsmevné satirické vyjadrenie rozdielnosti muža a ženy, predsa len verím v lásku jedného i druhého 🙂, aj keď o ňu treba bojovať celý život

kveta
29. júl 2013

@jaron Minule moj kamarat zistoval u vsetkych svojich kamaratov, ci uzavreli manzelstvo z lasky alebo to bol "deal". Vsetci odpovedali rovnako: Deal.

Myslim si, ze je to jedno z tajomstiev, co si pred zenami uzkostlivo strazite... ze casto lasku len predstierate pre tlak v semennikoch.

Kazdopadne, aj zeny maju svoje tajomstva... ale tomu nemozete rozumiet... tak ako my nerozumieme tym Vasim. 🙂

maria1989
29. júl 2013

@jaron ty dávaš svojej žene lásku preto, aby si dostal sex? 😉

barborienka28
29. júl 2013

@zuzulienka1973 detto :D ja unavená po celom dni s malinkou :D so psom, starať sa o rojizbový byt, v ktorom robí večne bordel kde si sadne .D a večer ešte sex :D niekedy začnem prvá, :D aby som to urýchlila :D a mohla isť spať :D...nie som frigidná, len vyťažená :D nevravím že nemám chuť, ale ešte pred nou zaspím povačšine D:

victory1
30. júl 2013

@simca06022011 Myslim, ze mas pravdu...a v dnesnej uponahlanej a vystresovanej dobe to plati este viac. Nutit zenu, ci muza do sexu, je uplna blbost, este viac sa bude branit. MM podnika, od rana do vecera v praci, casto aj cez vikendy...tri roky sme bojovali - teda bojovala som ja, nedosiahla som nic. Jednoducho sa sexuje, ked ma chut on a on ma chut len za specifickych podmienok, cize ked sme niekde na dovolenke, na chalupe, wellness...cize parkrat do roka a nic s tym nespravim....viem, ze ma miluje, bozky, dotyky, objatia, pocit vzajomnosti a podpory..to vsetko funguje, co nefunguje, je sex...ale kvoli sexu nehodim cez palubu to, co mam...aj ked tu pritomni pani - @tatko_bebe a @jaron budu mat asi iny nazor....