Manžel nemá ambície
Ahojte, len som sa prišla posťažovať. Môj manžel je už druhý rok PN, čo je samozrejme z mojej strany ok, pretože nie je PN iba tak. Ale.. behom tých dvoch rokov sa mohol vzdelávať, dorobiť si školu, proste niečo.. má učňovské vzdelanie, nemá ambície žiadne. Vraj mu učenie nikdy nešlo, nechce, neviem.. žijeme len z mojich peňazí, ja zarobím okolo 3 tisíc, podnikám, mám VŠ vzdelanie. Je mi z neho trocha smutno. Keď ukončí PN, pôjde znova niekde pracovať, kde zarobí možno o polovicu menej ako ja. Chcela som, aby sme sa mali dobre, ale nielen vďaka mne. Inak je to úžasný chlap.. vyplakaná 😁..
@danulicek áno, som asi len frustrovaná z celej dlhodobej situácie, ale momentálne je to neriešiteľné .
Ja tá chápem , ale zároveň chápem aj muza . Moj manzel tiež podniká , je ambiciózny , silný extrovert , má všetky predpoklady, aby podnikanie bolo úspešne , ale tiež vidim za tým všetku tu makačku. Ja ho obdivujem , lebo keby som mala podnikať ja , nezarobím ani na teplu vodu - nemám take ambície , samu seba v budúcnosti vidim na teplom miestecku v office a ani stagnácia mi nevadi - jednoducho mám prioritu inde - v rodine . Avšak mne to teda muž nikdy nevyčítal .
Tak v tom prípade to je škoda ze sa to nechce naučiť. Tiež som človek, že sa často niečo učím, opakujem si, aj keď to možno nevyužijem, ale cítim sa lepšie.
@kleopatra114 len on by presne toto u mňa mal, mňa by odľahčil a zároveň by mal prácu v teplucku v Office..
@kabinka11 áno je to škoda, lebo by sme si tým pomohli obaja. Pre neho je to ale asi potupa a preto sa to naučiť nechce ..
Manžel má pri tebe všetko a nieje donútený sa nejako snažiť. Toto by som brala tak, že ma zneužíva, keď možnosť má a nechce ju využiť. Hod s nim ešte reč.
@autor a keby teoreticky aj s tebou podnikal..vieš mu dat zarobiť také prachy, že by si bola spokojná aj ty? Ja neviem..mam veľa známych, xo sú výborní robotníci, ale sedieť za PC a makať hlavou si ich naozaj neviem predstaviť. Nie sú na to Typy..nebaví ich to..nebudú to proste robiť..neviem si naozaj predstaviť, ako donútiť niekoho robiť niečo úplne iné keď nemá na to..
@zojazoja lenže my netušíme, či zvládne fyzickú prácu, ktorú doteraz robil.. povysáva dom a leží dve hodiny, lebo ho boli platnička.. potom keď zistíme, že naozaj nemôže a nič nevie, budeme môcť akurát tak predať dom a íst bývat k jeho otcovi, alebo mojej mame 🤷
@kabinka11 to by som sa bála asi tvrdiť. On má veľké ego a je to skôr o Tom, že sa cíti potupeny a preto nechce..
@nickpick asi áno, resp. jeho hnevá len to, že zarobí menej ako ja a žena ho opustila kým bol chorý, čo ja som sa o svojho muža postarala..len to..
Keď ho bolia platničky aspoň doma cvičí?človek si rýchlo zvykne, že je doma a 2 r sú vela na to, aby stratil akúkoľvek motiváciu vy ste si vymenili role ty si chlap a on doma... aj tá panicka porucha z niečoho vznikla.Tak určite to nemá ľahké ani on za tie 2r musel myslieť na to kde raz bude pracovať....
On vie, že sa postaras nehovorím, že to robí účelovo, ale mozno by si bola prekvapena, keby musel ako rýchlo by sa pozviechal a išiel do práce akejkoľvek...a to, že ty si šikovná no asi sa musíš zmieriť s tým, že vždy budeš zarábať viac.Mna by to veľmi urazilo, že sa snažis ako vieš zvyšujes si kvalifikáciu a on Ta vysmial a ponizil, lebo to spravil... či zo zlosti samého seba, z celej situácie uvidíš...ale chcela by som sa o tom s ním ešte rozprávať. áno chorobu si nevybral, ale záleží ako sa k tomu postaví takto pozerať TV môže aj 5 r veď ty sa postaras...až sa jedného dňa aj ty nepostavis z postele.
Aké má problémy píšeš autoimunitné potom, že chrbtica kríze ...treba rozmýšľať aj nad plánom B.
Vobec Ta nevidím ako premotivovanu podnikateľku.
Ja sa trocha stracam…vadi ti, ze nema ambicie a len ucnovku? Alebo, ze zaraba menej? Alebo, ze vsetko tahas momentalne len ty? Alebo, ze teba nazyva karieristkou? Lebo si to tam zmixovala vsetko dokopy. Ja tiez zarabam o dost viac a mam aj vyssie vzdelanie, ale s tym som si manzela brala. Ak mas pocit, ze je toho na teba vela, normalne komunikujte. Ked sa ty zrutis, budete bez prijmu obaja.
@luccija áno, cvičí. Dlhodobým lezanim sa mu pridružilo ak toto. Chodí k fyzio + bol aj na ozone atď. Veru, boli dní, keď som myslela, že to vzdám.. len mame aj dieťa a musím fungovať aj keby som nechcela.
@ropucha6 je to zmixované preto, že sa vynárali ďalšie a ďalšie problémy. Podstata je, že neviem, čo s nami bude dalej, ak zistíme, že nemôže vykonávať fyzicky náročnú prácu..
@lucas1981 halooo prisla sa postazovat na zenske forum a urcite nepotrebuje citat nakladacky od frustrata, ktory sem zabludil v snahe ventilovat sa na zenskom pokoleni, lebo ho ta jeho kopla do zadku, ak si potrebujes anonymne kopnut a uvolnit svoj nahromadeny hnev urob vyhybku a chod na fcb nadavat Igorovi, zjavne ta stve aj ten….
@nickpick a este caka, ze tu na tie reci nabali nejaku jednoduchu slobodnu mamicku 😄
@tehulka2011 vôbec by som sa ale nečudovala, ak by to tak bolo..
nechce si muz vybavit ID? po roku PNky by uz mohol.

@lucas1981 lenže netušíte kto to je, ako vyzerá, kde býva. Keby áno, je to úplne iné. V živote som sa nikde, ani len svojej mame nesťažovala.. nikomu, kto ho pozná ..