icon

Ako riešiť chladný vzťah manžela?

Včera o 13:27

Dobrý deň,
Mam 38rokov, tri deti - 8rokov, 7rokov, 2 roky. Pred dvomi rokmi sa začala v našom vzťahu kríza - zostala som tehotná, manžel dieťa odmietal, posielal ma na potrat, nekomunikoval so mnou. Odmietla som potrat a nedala som si svoje dieťa vziať. Potom sa ako tak s posledným dieťaťom zmieril a všetko bolo v pohode. Teraz však nastali znovu problémy - manžel chodí neskoro z prace údajne veľa roboty, nechce mať sex ze vraj je unavený. Neustále rozpráva o mojej kamarátke a na poslednom stretnutí ako mal vypite sa okolo nej zvláštne motal, že už si to všimli aj ostatní. Zostala som smutná niekedy sa mi zdá ze už nejaví záujem ani o deti a všetko necháva na mne som z toho veľmi unavená po psychickej aj fyzickej stránke. Čaká ma ešte rok rodičovská dovolenka ale zvažujem že si nájdem prácu a pôjde skôr pracovať aby som sa mohla osamostatniť. Môžem poprosiť radu ako mam ďalej postupovať? Mam vydržať ci odísť?

Ďakujem

Strana
z2
crazy_cat_lady
Včera o 13:32

@anonym_autor je ti jasne, ze ma pravdepodobne milenku?

anonym_9959ba
Včera o 13:35

Ty s ním chceš sexovat aj keď si zrejme uvedomuješ, že je vo vŕtajú s inou ženou?

Zlata moja, ty šetrí peniaze, odlož si bokom každý mesiac, záves mu deti na krk a začni makat na svojim návrate do prace, napr jazyk, účtovníctvo, pc, programovanie, .,..

Ako to máte s bývaním?

autor
Včera o 13:38
@crazy_cat_lady

@anonym_autor je ti jasne, ze ma pravdepodobne milenku?

@anonym_9959ba
@crazy_cat_lady myslím si to tiež už som sa to aj na rovinu pýtala ci ma podvádza a stále tvrdí že nie len ze je unavený z prace ale ja tomu neverím

anonym_23b52f
Včera o 13:43

@anonym_autor plánuješ s ním mať 4. dieťa? To by si mohla byť na materskej/rodičovskej ďalšie 3 roky.

anonym_f158f7
Včera o 13:47

@anonym_autor nastala kríza - zostala som tehotná. 😀 Tak ja neviem, že počas krízy ostaneš tehotná, až také zle to asi nebolo. 🤦 Čo k tomu dodať, len sa zapriahnuť ako mulica, aby si ťahala 3 deti a nehodného muža a keď budeš mať peniaze, ( čo pri 3 deťoch asi nebude nikdy) tak odídeš. Ale skôr si myslím, že to s ním nejako potiahneš, ak ovšem sám nezduchne s kolegyňou. Prípadne v samom zúfalstve môžeš mailom osloviť kolegyňu a popísať jej aký obrovský chrapun je tvoj muž, vrátane návrhu na potrat a starostlivosti o všetko v domácnosti. Možno ti ho potom nechá. 🤔

biba_18
Včera o 13:54

už keď ťa posielal na potrat tak ti malo byť jasné že s tebou už nechce mať nič…
sa čudujem že ty s ním chceš 😏

anonym_5da286
Včera o 13:54

krok za krokom, vráť sa do práce, najmenšie dieťa do jaslí, muž nech sa stará o deti rovnako ako ty, potom budeš mať inú vyjednávaciu pozíciu a uvidíš čo ďalej (ak tá druhá neostane tehotná)

anonym_114ac8
Včera o 14:02

@anonym_autor Pripravuj si cestu na odchod.Naplanuj si,ze kde budeš s deťmi bývať,z čoho budete žiť, už teraz si vytvaraj peňažnú rezervu s cim skôr sa vráť do práce,ak to je možné.

minenkaa
Včera o 14:05

A čo chces vydržať,priparvuj sa na rozvod a rýchlo
Ma bokovku na milión percent ,čo nie je až taký problém,len on uz nie je s vami dobrovoľne ,len sa nevie vymotať

anonym_1d2017
Včera o 14:06

Ako to máte s bývanim ? koho to je kde bývate a ako máte rozdelené financie
máš vobec kam odisť ? máte hypo ?
toto sú faktory ktoré ovplyvnia cele tvoje dalšie rozhodovanie

moze
Včera o 14:06
@anonym_f158f7

@anonym_autor nastala kríza - zostala som tehotná. 😀 Tak ja neviem, že počas krízy ostaneš tehotná, až také zle to asi nebolo. 🤦 Čo k tomu dodať, len sa zapriahnuť ako mulica, aby si ťahala 3 deti a nehodného muža a keď budeš mať peniaze, ( čo pri 3 deťoch asi nebude nikdy) tak odídeš. Ale skôr si myslím, že to s ním nejako potiahneš, ak ovšem sám nezduchne s kolegyňou. Prípadne v samom zúfalstve môžeš mailom osloviť kolegyňu a popísať jej aký obrovský chrapun je tvoj muž, vrátane návrhu na potrat a starostlivosti o všetko v domácnosti. Možno ti ho potom nechá. 🤔

@anonym_f158f7 Ja som to pochopila tak, ze ked ostala tehotna, on dieta nechcel, ona ano, a preto nastala kriza.

anonym_b93f71
Včera o 14:18
@moze

@anonym_f158f7 Ja som to pochopila tak, ze ked ostala tehotna, on dieta nechcel, ona ano, a preto nastala kriza.

@moze tiež som to tak pochopila, že kríza nastala vtedy, keď ju tlačil na UPT.
@anonym_autor odkladala by som si peniaze, ale nešla by som zatiaľ do práce, zostala by som ďalej na MD, nech to pekne pánko ťahá sám, keď má čas sa ku_viť a nepomáha s deťmi.

valeva
Autor odpoveď zmazal
anonym_2146d1
Včera o 14:24

@anonym_autor ....tri deti...tri...problém sa nevyrieši sám....komunikuj...ak sa ti zdá že má milenku...zisti...v dnešnej dobe prides na neveru raz dva...ak ano....mat3 majetok spolocny? Odisiel by a teba by nechal v dome v byte? Mas aspon rodicov...ono lahko je napisat jasne odid ked okrem deti si neuviedla nic....vies ostat sama na 3 deti je ťazke...bola som na dve....vela krat som rozmyslala ci zaplatit najom alebo stravu...noci ked nespis lebo rozmyslas kedy bude lepsie.....myslela si si ze 3 tie dieta vam zlepsi situaciu? Byva to skor naopak chlap pride z prace a chce klud a pokoj..je to sebec nevidi co vsetko doma musi zvladnut zena ( nie kazdý) ak ma milenku...chce chlapa ktory ma 3 male deti? Ja sa cudujem aj tym zenam...ziadna ucta voci druhej zene a kokos co jej taky chlap ponuka okrem klobasy

personality
Včera o 14:26

Ak je to reálne, tak nemá záujem o Teba už. Či už ma alebo nemá inú, minimálne ju ma v hlave.
Ale to nemusí znamenať, že Ta opustí. Mnohým chlapom sa nechce. No treba si šetriť peniaze, alebo skor zarobiť, keby niečo.

anonym_e09f25
Včera o 14:26

my sme sice boli bezdetni, ale podobne zacinalo "preskakovat" mojmu byvalemu manzelovi, az sa zrazu zo dna na den spakoval a nikdy nevratil... toho cloveka ako keby vymenili. Velmi by som ti priala, aby to nebol vas pripad, lebo to, co som zazila, neprajem nikomu🙏

patrike
Včera o 14:27

Budem za hnusneho : ciastocne je sucasny stav (na 99% milenka) vysledok tvojho trvania na tretom dietati.

moze
Včera o 14:33
@patrike

Budem za hnusneho : ciastocne je sucasny stav (na 99% milenka) vysledok tvojho trvania na tretom dietati.

@patrike Myslim, ze to dieta je viac hodne ako ten jej podareny manzel.

patrike
Včera o 14:36
@moze

@patrike Myslim, ze to dieta je viac hodne ako ten jej podareny manzel.

@moze V podstate to bol posledny test jeho "kvalit".

anonym_140da2
Včera o 14:45
@patrike

@patrike A to dieťa ako vzniklo? Samooplodnením? Muž pri tom nebol?

kikush182329
Včera o 14:52
@patrike

@patrike kľudne môže byt, ze milenka uz tam bola a preto tak trval na potrate. Tazko sa opúšťa tehotnú ženu.

nadijaeren
Včera o 15:02

Nápis mi sukromne. Môžeme sa na to pozrieť z viacerých uhlov pohľadu. Tak aby si ty bola spokojná a aj tvoje tri deti.

anonym_f6f11d
Včera o 15:19

Dieta si si vydupala, ci sa "pritrafilo"? Chyba oboch. Toto by malo byt ponaucenie pre vsetky zeny, ktorym nestaci
1-2-3 deti a stale do chlapa domrzaju s dalsim. A dalsie zeny maju toho chlapa este za sebca ( lebo ved co moze byt uzasnejsie ako riesit stale plienky, rev , krik a sople?). Malokoho bavi cely zivot muklovat a zivit rodinu bez vidiny normalneho dospelackeho zivota, cestovania, uzivania si s manzelkou. Takze dalsie vydupkane dieta moze dopadnut aj takto. Naco je to dobre?

anonym_b93f71
Včera o 15:39
@anonym_f6f11d

Dieta si si vydupala, ci sa "pritrafilo"? Chyba oboch. Toto by malo byt ponaucenie pre vsetky zeny, ktorym nestaci
1-2-3 deti a stale do chlapa domrzaju s dalsim. A dalsie zeny maju toho chlapa este za sebca ( lebo ved co moze byt uzasnejsie ako riesit stale plienky, rev , krik a sople?). Malokoho bavi cely zivot muklovat a zivit rodinu bez vidiny normalneho dospelackeho zivota, cestovania, uzivania si s manzelkou. Takze dalsie vydupkane dieta moze dopadnut aj takto. Naco je to dobre?

@anonym_f6f11d aj chlap sa môže chrániť , ak nechce ďalšie dieťa. Podľa teba je vždy vina manželky, že sa nechránila, lebo netlačila do seba hormóny s vedľajšími účinkami ako rakovina, trombóza...

biba_18
Včera o 15:49
@patrike

@patrike on to dieťa urobil. keď nechcel ďalšie, mal robiť všetko preto aby ho neurobil. nie posielať ženu na potrat…

anonym_f6f11d
Včera o 15:50
@anonym_b93f71

@anonym_f6f11d aj chlap sa môže chrániť , ak nechce ďalšie dieťa. Podľa teba je vždy vina manželky, že sa nechránila, lebo netlačila do seba hormóny s vedľajšími účinkami ako rakovina, trombóza...

@anonym_b93f71 nevinim vzdy manzelku. Pisem, ze chyba oboch.

biba_18
Včera o 15:50
@kikush182329

@patrike kľudne môže byt, ze milenka uz tam bola a preto tak trval na potrate. Tazko sa opúšťa tehotnú ženu.

@kikush182329 podľa mňa to už vtedy tak bolo…

anonym_b93f71
Včera o 16:01
@anonym_f6f11d

@anonym_b93f71 nevinim vzdy manzelku. Pisem, ze chyba oboch.

@anonym_f6f11d v druhom odseku kydáš na manželky, spomínaš vydupkané dieťa a chudáka manžela, že musí živiť rodinu. No nemusí stačí sa chrániť, ale on to riešil tým, že nútil ženu na UPT.

anonym_c88cd2
Včera o 16:15

Milujem takychto degesov, co idu naostro, a potom, ked zena ostane tehotna, tak ju posielaju na UPT.

anonym_936819
Včera o 16:25
@anonym_f6f11d

@anonym_f6f11d vidis aj u nas 5te nebolo planovane,ale vedeli sme aky moze byt vysledok.Vysledok ma uz 3 a pol roka,muz pekne menil plienky,staral sa aj ked mu isli zuby aj ked mal grcky,hnacky a ja na nocnej a to podotykam,ze zase on vstaval o 4 na rannu.Takze nie kezdy chlap je blb a vsetko berie ako zodpovednost aj pomaly v 50tke.A aj keby sa pritrafilo 6te,postaral by sa aj on a ja zase po roku do prace.Tak ako to bolo aj teraz,od roka v praci.Striedame sa,ziadne ocr,pecka a ine nam naozaj netreba.Vieme sa spolu pekne zmenezovat.
Skoda,ze vecsina rodin ma len mamu a otca nie,kazde dieta potrebuje riadny otcovsky vzor,nuz ale ked je otec odnevidim do nevidim v praci,sobota,nedela tak z takeho otca nic nemaju,iba prachy.

Strana
z2