Ako riešiť chladný vzťah manžela?
Dobrý deň,
Mam 38rokov, tri deti - 8rokov, 7rokov, 2 roky. Pred dvomi rokmi sa začala v našom vzťahu kríza - zostala som tehotná, manžel dieťa odmietal, posielal ma na potrat, nekomunikoval so mnou. Odmietla som potrat a nedala som si svoje dieťa vziať. Potom sa ako tak s posledným dieťaťom zmieril a všetko bolo v pohode. Teraz však nastali znovu problémy - manžel chodí neskoro z prace údajne veľa roboty, nechce mať sex ze vraj je unavený. Neustále rozpráva o mojej kamarátke a na poslednom stretnutí ako mal vypite sa okolo nej zvláštne motal, že už si to všimli aj ostatní. Zostala som smutná niekedy sa mi zdá ze už nejaví záujem ani o deti a všetko necháva na mne som z toho veľmi unavená po psychickej aj fyzickej stránke. Čaká ma ešte rok rodičovská dovolenka ale zvažujem že si nájdem prácu a pôjde skôr pracovať aby som sa mohla osamostatniť. Môžem poprosiť radu ako mam ďalej postupovať? Mam vydržať ci odísť?
Ďakujem
Ty s ním chceš sexovat aj keď si zrejme uvedomuješ, že je vo vŕtajú s inou ženou?
Zlata moja, ty šetrí peniaze, odlož si bokom každý mesiac, záves mu deti na krk a začni makat na svojim návrate do prace, napr jazyk, účtovníctvo, pc, programovanie, .,..
Ako to máte s bývaním?
@anonym_autor je ti jasne, ze ma pravdepodobne milenku?
@anonym_9959ba
@crazy_cat_lady myslím si to tiež už som sa to aj na rovinu pýtala ci ma podvádza a stále tvrdí že nie len ze je unavený z prace ale ja tomu neverím
@anonym_autor plánuješ s ním mať 4. dieťa? To by si mohla byť na materskej/rodičovskej ďalšie 3 roky.
@anonym_autor nastala kríza - zostala som tehotná. 😀 Tak ja neviem, že počas krízy ostaneš tehotná, až také zle to asi nebolo. 🤦 Čo k tomu dodať, len sa zapriahnuť ako mulica, aby si ťahala 3 deti a nehodného muža a keď budeš mať peniaze, ( čo pri 3 deťoch asi nebude nikdy) tak odídeš. Ale skôr si myslím, že to s ním nejako potiahneš, ak ovšem sám nezduchne s kolegyňou. Prípadne v samom zúfalstve môžeš mailom osloviť kolegyňu a popísať jej aký obrovský chrapun je tvoj muž, vrátane návrhu na potrat a starostlivosti o všetko v domácnosti. Možno ti ho potom nechá. 🤔
už keď ťa posielal na potrat tak ti malo byť jasné že s tebou už nechce mať nič…
sa čudujem že ty s ním chceš 😏
krok za krokom, vráť sa do práce, najmenšie dieťa do jaslí, muž nech sa stará o deti rovnako ako ty, potom budeš mať inú vyjednávaciu pozíciu a uvidíš čo ďalej (ak tá druhá neostane tehotná)
@anonym_autor Pripravuj si cestu na odchod.Naplanuj si,ze kde budeš s deťmi bývať,z čoho budete žiť, už teraz si vytvaraj peňažnú rezervu s cim skôr sa vráť do práce,ak to je možné.
A čo chces vydržať,priparvuj sa na rozvod a rýchlo
Ma bokovku na milión percent ,čo nie je až taký problém,len on uz nie je s vami dobrovoľne ,len sa nevie vymotať
Ako to máte s bývanim ? koho to je kde bývate a ako máte rozdelené financie
máš vobec kam odisť ? máte hypo ?
toto sú faktory ktoré ovplyvnia cele tvoje dalšie rozhodovanie
@anonym_autor nastala kríza - zostala som tehotná. 😀 Tak ja neviem, že počas krízy ostaneš tehotná, až také zle to asi nebolo. 🤦 Čo k tomu dodať, len sa zapriahnuť ako mulica, aby si ťahala 3 deti a nehodného muža a keď budeš mať peniaze, ( čo pri 3 deťoch asi nebude nikdy) tak odídeš. Ale skôr si myslím, že to s ním nejako potiahneš, ak ovšem sám nezduchne s kolegyňou. Prípadne v samom zúfalstve môžeš mailom osloviť kolegyňu a popísať jej aký obrovský chrapun je tvoj muž, vrátane návrhu na potrat a starostlivosti o všetko v domácnosti. Možno ti ho potom nechá. 🤔
@anonym_f158f7 Ja som to pochopila tak, ze ked ostala tehotna, on dieta nechcel, ona ano, a preto nastala kriza.
@anonym_f158f7 Ja som to pochopila tak, ze ked ostala tehotna, on dieta nechcel, ona ano, a preto nastala kriza.
@moze tiež som to tak pochopila, že kríza nastala vtedy, keď ju tlačil na UPT.
@anonym_autor odkladala by som si peniaze, ale nešla by som zatiaľ do práce, zostala by som ďalej na MD, nech to pekne pánko ťahá sám, keď má čas sa ku_viť a nepomáha s deťmi.
@anonym_autor ....tri deti...tri...problém sa nevyrieši sám....komunikuj...ak sa ti zdá že má milenku...zisti...v dnešnej dobe prides na neveru raz dva...ak ano....mat3 majetok spolocny? Odisiel by a teba by nechal v dome v byte? Mas aspon rodicov...ono lahko je napisat jasne odid ked okrem deti si neuviedla nic....vies ostat sama na 3 deti je ťazke...bola som na dve....vela krat som rozmyslala ci zaplatit najom alebo stravu...noci ked nespis lebo rozmyslas kedy bude lepsie.....myslela si si ze 3 tie dieta vam zlepsi situaciu? Byva to skor naopak chlap pride z prace a chce klud a pokoj..je to sebec nevidi co vsetko doma musi zvladnut zena ( nie kazdý) ak ma milenku...chce chlapa ktory ma 3 male deti? Ja sa cudujem aj tym zenam...ziadna ucta voci druhej zene a kokos co jej taky chlap ponuka okrem klobasy
Ak je to reálne, tak nemá záujem o Teba už. Či už ma alebo nemá inú, minimálne ju ma v hlave.
Ale to nemusí znamenať, že Ta opustí. Mnohým chlapom sa nechce. No treba si šetriť peniaze, alebo skor zarobiť, keby niečo.
my sme sice boli bezdetni, ale podobne zacinalo "preskakovat" mojmu byvalemu manzelovi, az sa zrazu zo dna na den spakoval a nikdy nevratil... toho cloveka ako keby vymenili. Velmi by som ti priala, aby to nebol vas pripad, lebo to, co som zazila, neprajem nikomu🙏
Budem za hnusneho : ciastocne je sucasny stav (na 99% milenka) vysledok tvojho trvania na tretom dietati.
Budem za hnusneho : ciastocne je sucasny stav (na 99% milenka) vysledok tvojho trvania na tretom dietati.
@patrike A to dieťa ako vzniklo? Samooplodnením? Muž pri tom nebol?
@patrike kľudne môže byt, ze milenka uz tam bola a preto tak trval na potrate. Tazko sa opúšťa tehotnú ženu.
Nápis mi sukromne. Môžeme sa na to pozrieť z viacerých uhlov pohľadu. Tak aby si ty bola spokojná a aj tvoje tri deti.
Dieta si si vydupala, ci sa "pritrafilo"? Chyba oboch. Toto by malo byt ponaucenie pre vsetky zeny, ktorym nestaci
1-2-3 deti a stale do chlapa domrzaju s dalsim. A dalsie zeny maju toho chlapa este za sebca ( lebo ved co moze byt uzasnejsie ako riesit stale plienky, rev , krik a sople?). Malokoho bavi cely zivot muklovat a zivit rodinu bez vidiny normalneho dospelackeho zivota, cestovania, uzivania si s manzelkou. Takze dalsie vydupkane dieta moze dopadnut aj takto. Naco je to dobre?
Dieta si si vydupala, ci sa "pritrafilo"? Chyba oboch. Toto by malo byt ponaucenie pre vsetky zeny, ktorym nestaci
1-2-3 deti a stale do chlapa domrzaju s dalsim. A dalsie zeny maju toho chlapa este za sebca ( lebo ved co moze byt uzasnejsie ako riesit stale plienky, rev , krik a sople?). Malokoho bavi cely zivot muklovat a zivit rodinu bez vidiny normalneho dospelackeho zivota, cestovania, uzivania si s manzelkou. Takze dalsie vydupkane dieta moze dopadnut aj takto. Naco je to dobre?
@anonym_f6f11d aj chlap sa môže chrániť , ak nechce ďalšie dieťa. Podľa teba je vždy vina manželky, že sa nechránila, lebo netlačila do seba hormóny s vedľajšími účinkami ako rakovina, trombóza...
@anonym_f6f11d aj chlap sa môže chrániť , ak nechce ďalšie dieťa. Podľa teba je vždy vina manželky, že sa nechránila, lebo netlačila do seba hormóny s vedľajšími účinkami ako rakovina, trombóza...
@anonym_b93f71 nevinim vzdy manzelku. Pisem, ze chyba oboch.
@patrike kľudne môže byt, ze milenka uz tam bola a preto tak trval na potrate. Tazko sa opúšťa tehotnú ženu.
@kikush182329 podľa mňa to už vtedy tak bolo…
@anonym_b93f71 nevinim vzdy manzelku. Pisem, ze chyba oboch.
@anonym_f6f11d v druhom odseku kydáš na manželky, spomínaš vydupkané dieťa a chudáka manžela, že musí živiť rodinu. No nemusí stačí sa chrániť, ale on to riešil tým, že nútil ženu na UPT.
Milujem takychto degesov, co idu naostro, a potom, ked zena ostane tehotna, tak ju posielaju na UPT.
@anonym_f6f11d vidis aj u nas 5te nebolo planovane,ale vedeli sme aky moze byt vysledok.Vysledok ma uz 3 a pol roka,muz pekne menil plienky,staral sa aj ked mu isli zuby aj ked mal grcky,hnacky a ja na nocnej a to podotykam,ze zase on vstaval o 4 na rannu.Takze nie kezdy chlap je blb a vsetko berie ako zodpovednost aj pomaly v 50tke.A aj keby sa pritrafilo 6te,postaral by sa aj on a ja zase po roku do prace.Tak ako to bolo aj teraz,od roka v praci.Striedame sa,ziadne ocr,pecka a ine nam naozaj netreba.Vieme sa spolu pekne zmenezovat.
Skoda,ze vecsina rodin ma len mamu a otca nie,kazde dieta potrebuje riadny otcovsky vzor,nuz ale ked je otec odnevidim do nevidim v praci,sobota,nedela tak z takeho otca nic nemaju,iba prachy.

@anonym_autor je ti jasne, ze ma pravdepodobne milenku?