icon

Manžel neprejavuje city

xnatalkax
3. júl 2020

S mojim mužom sme spolu 5 rokov, 2 roky ako manželia. Ja 26 on 30. Deti zatial nemáme(2 roky sa snažíme). Byvame v rodinnom dome, je tu stale vela prace. Moj muz pracuje ako kamionista, len cez vikend je doma. A cely vikend pracuje okolo domu. A ak nepracuje tak sedi pred tv alebo sa hra na mobile. Ja ako keby som tu nebola. Ja ho stale volam nech ideme aspon na prechadzku alebo na nejaky maly vylet. Jeho odpoved je ze nema cas a musi robit. Mna to unavuje stale dobiedzat. Uz neviem co mam robit. Snazime sa o dieta 2 roky. Problem ma on, nie je schopny sa ani o tom somnou bavit. Boli sme aj v centre, uz mame vsetky vysetrenia. Ale ja nie som na 100% rozhodnuta ist teraz hned na ivf. On sa k tomu nevie vyjadrit, povie len ze ked ina moznost nie je. Mame psa, teda on ho chcel na prechadzke snim bol asi 10x za ten rok.

Strana
z2
xnatalkax
autor
15. okt 2021

A viete kde bol problem? Presne o mesiac po tomto prispevku mal narodeniny, mali sme ist na veceru spolu a ja som ho nacapala ako si pise s cudzou zenskou, on sa este urazil ze ja som z toho spravila cirkus. Nakoniec z toho vyslo ze to je jeho kolegyna, pokukoval po nej asi sa mu pacila a potom si pisali ale neviem o com vsetko zmazal a neviem ci ma podviedol, zapieral to ale ktory chlap by sa priznal. Strasne ma to zranilo, bola som rozhodnuta odist lenze nespravila som to a teraz lutujem, uvazujem uz o rozvode. Nemozem byt s niekym komu nedoverujem.

maryon1
15. okt 2021

@xnatalkax a podarilo sa ti otehotnieť nakoniec, či ste stále bez dieťaťa?

zuzks5
15. okt 2021

hmmmm je to smutne, co za tym bolo, ale tak prisla si na to. aj ti povedal, preco? musel byt podla mna medzi vami nejaky problem, ked ,,potreboval,, druhu zenu. no ak mu nedoverujes a nevies sa cez to preniest, tak potom asi nie je tak povediac o com

xnatalkax
autor
15. okt 2021

@maryon1 nie nemam dieta

xnatalkax
autor
15. okt 2021

@zuzks5 ja tomu nerozumiem. Nic sa nestalo. On somnou uz dlhsie nechcel spavat.

Strana
z2