icon

Manžel neprispieva na domácnosť a ani na deti

17. mar 2025

Dali ste si niektora urcit sudom prispievanie na domacnost pocas manzelstva?

Strana
z2
autor
17. mar 2025

zial nutene som zatial s mm v jednej domacnosti kym nas rozvedie sud
Muz odmieta platit, neplati nic.
Ja kupujem detom vsetko(stravu, osatenie, kozmetiku, cistiace, kruzky, cestovne, atd....jasne ze mu nevarim a neperiem, ale tak chladnicku mame jednu a co najde zje..
Uz nemam nervy sa hadat s nim, ze su to aj jeho deti, nie iba moje...

klotildabazarik
17. mar 2025

Vymen zamku😂

autor
17. mar 2025

@dadka1997 a kedze si taka nedovtipna a nechapava,
tak asi preto sa chcem obratit na sud, lebo s nim sa dohodnut na nicom dlhodobo neda, chapes?
Zrejme nie....stale

minenkaa
17. mar 2025

A riesis vyzivne

minenkaa
17. mar 2025
sense
17. mar 2025

@enmery myslím že to je stále tá ista

minenkaa
17. mar 2025

Vyzivne na malolete deti mozes riesit aj spatne

klotildabazarik
17. mar 2025

Odid s deckami prec, byvate u neho ci ako?

enmery
17. mar 2025

@sense Mne je to už jedno. Proste Trúbka, muž počas randenia ukáže nula peňazí a ona si s ním urobí deti a trpia len tie. Furt mám zakaždým dosť.

mizoko
17. mar 2025

Tomuto ja nerozumiem. Aké prispievanie?! Veď je to spoločná domácnosť tak snáď aj spoločné peniaze. Neviem si predstaviť že by môj muž alebo ja sme len prispievali sumou aká sa nám hodí. To sú čo za divné maniere? Máme spoločný účet,na ten idú spoločné peniaze čo obaja zarobíme a z toho ide všetko na účty a domácnosť a aj keď si niekto chce niečo kúpiť pre seba. Samozrejme ak je to niečo drahsie tak sa o tom dom najprv porozprávame. Ale prispievať? Fakt nechápem

sleepy_joe
17. mar 2025

@3petka na to poviem len jedno. Ak by boli ženy schopné, tak nemusia žobrať peniaze od muža. 😄👍

enmery
17. mar 2025

@sleepy_joe Pacient sa ozval. On si urobí deti a nedá im ani cent a žena je neschopná?Dúfam, že ty už žiadnu nikdy nestretneš a nedá Ti šancu na zásun. Ty sa lieč z totálnej nenávisti k ženám konečne.

margotka17
17. mar 2025

Iba tak mimochodom, keďže aj detičky už máte. To mladý pán z čoho žil doteraz? Kto mu pral, jedlo varil, upratoval, zehlil....???? Či tým, že sa oženil, získal doživotne všetko zadarmo??? Som myslela, že každý dospelý človek vie, že vodu, plyn, elektrinu treba aj platiť. Och, trnovu palicu na neho a 25 po holom zadku mu nasekat.

enmery
17. mar 2025

@margotka17 Asi mama.

mariaa79
18. mar 2025

Mne toto normálne tu už príde také ,že ,,niekto ,, hodí tému ktorá je na rozprúdenie búrlivej diskusie a čaká .Ako keď pichnes do osieho hniezda .

3petka
18. mar 2025

@sleepy_joe zena môže byt schopná ako chce ak je raz s dieťaťom doma a musí mužom pomaly aj rite vytierat tak asi ťažko niečo našetrí. Keď ešte aj z toho mala musí dávať.
Jasne mohla by robiť hneď po narodení dieťaťa ale tak načo má potom dieťa keď si ho ani užiť nemôže a musí ho hneď odložiť. Toto ale vy muži nepochopíte lebo velmi dobre viete že zena sa postará a vy nemusíte pomaly o dieťa ani zakopnúť ( česť výnimkám)

maya_hi
18. mar 2025

@dadka1997 stačia tie štyri otázniky a tón je jasný 😏

maya_hi
18. mar 2025

@sleepy_joe myslíš tie ktoré potom nazývate zlatokopky? Ak je schopný muž, a uvedomuje si svoju zodpovednosť ako otec a manžel, všetko je o.k. Ale takých je málo

lenkakravcova
18. mar 2025

@sleepy_joe keď je muž schopný, tak vie, že jeho úloha je život rodinu. Že mužskost je najviac cítiť tam, kde žena vie, že sa na muža môže spoľahnúť finančne (tak ako on na ňu v otázke výchovy detí, domácnosti a emocionálnej pohody).
Takí muži nevyplácajú na fórach, že sú sami, lebo sa o nich ženy doslova bijú. Rovnako ako muži o dobre manželky..

sulejmanka
18. mar 2025

Treba ísť na kuratelu v meste kde bývaš, ohľadom predbežného opatrenia aby tebe boli zverené deti a tým pádom sa určí aj výživné. Takto isto vyskakoval aj môj ex , a takto som to vyriešila behom par dni. Chod tam rovno aj so spúšťanými výdavkami na deti , aby si nemusela chodiť znova.

autor
18. mar 2025

@lenkakravcova 👏👍

autor
18. mar 2025

@mariaa79 ty musis byt asi chora🙈 dala py som palm face emotikon ale nieje tu taky

autor
18. mar 2025

@sleepy_joe muz ma vyzivovaciu povinnost na deti - mozneo nevies
mozno deti nemas...
a niektorym " neschopnym" ako to ty pomenuvas to musi urcit sud aby zivili svoje
deti, lebo oni na to niesu zial schopni mentalne...
musi im to byt nariadnene z " vyssej moci"😅
ked uz ti to mam polpatisticky povedat
-aby bolo jasne pisem ze niektory, nie vsetci, niektori vedia ze deti musia aj jest, pit, chodit oblecene do skoly atd.- a to stoji prachy....

autor
18. mar 2025

@mizoko tak asi ked sa ideme rozvadzat tak neprispieva...
logicky aj to je dovod
logicky, my sme pradavno tiez boli djme tomu ze " funkcna "rodina ale mm ma ine priority ako deti, domacnost, rodinu

mariaa79
22. mar 2025

No,neviem ktorá z nás.

Strana
z2