Manžel nevie, či ma ľúbi.
Ahojte, potrebujem si trochu vyliať srdce a počuť aj nejaké nestranné názory, aj keď si myslím že vaša odpoveď bude, ze som od neho mala.davno odist.
Sme spolu 15rokov, z toho 6rokov manželia máme dve krásne zdravé deti 4rocneho syna a ročnú dcérku. V máji keď mala malá 7mesiacov som prišla na to že si píše s kolegyňou, nie pracovné zalezitosti, ako dôvod mi povedal že necíti vo mne oporu. Áno ppzerala.som mu domobilu
@hindakus waaaw, ty si hotová baba jaga, vestis😂😂😂😂super
@terezka1947 samozrejme mas pravdu, ale pokial muz podvadza a robi to co robi, tak si zjavne neuvedomuje ze je otec a manzel - takze debata o nom je nepodstatna. My sa snazime pomoct zakladatelke - nie jemu.
@marca12 kontaktovat milenku 🙂 a potom bude kontaktovat aj tu druhu, tretiu, piatu? Bude mu chodit citat spravy a kontrolovat co robi? Manzel si musi uvedomit, co ma doma - nie milenka. On musi chciet ostat. Milenka je vrchol ladovca - manzel musel byt nestastny aj predtym. Clovek ktory je spokojny v manzelstve sa zo dna na den nezoberie za inou zenou, a nesprava sa tak, ako sa sprava. Podla toho co pisala zakladatelka, tak ten vztah je blby. Aby sa jej v tom vztahu dobre existovalo, tak manzel do neho musi vlozit energiu. A to z donutenia nikdy nenastane - musi sam chciet.
@bluka2 iný o všetkom vedia,jasom si nepriala aby už do toho zasahovali, tie scény po Tom boli na psychiatriu
@nikola1110 tam už poradňa nič neporiesi pokial nechcú obe strany
@jana_eyre_2 to som si myslela.aj ja že sa začne kajať a že sa zmení v správaní a bude to ľutovať, dodnes sa mi za to neospravedlnil, a to som mu povedala je čo očakávam od neho že s tým prestane a ospravedlní sa, ešte ma obvinil že ja som tomu tiež na vine hajzel
@marca12 zo začiatku som ju kontaktovala a potom aj jej manžela,
@marca12 zbezne som preletela cele vlakno... ak ti to pomoze skratene popisem nas pribeh. ale stalo za istych okolnosti cosi podobne u nas. nemala som vela casu: povinnosti v praci, v skole atd. takze malo casu, manzel si nosil vtedy stresy domov a bol casto podrazdeny... nakoniec to vsetko vyvrcholilo tak ze sa tiez zblizil k kolegynou pisali si, par krat si boli zasportovat, samozrejme sami. jedneho pekneho dna som to nevydrzala a pozrela som si spravy, viem nemala som. nemyslim ze by medzi imi bolo cosi viac ako mile slova.. ale nejak to vztah nastrbilo
uz su to pomaly dva roky co sa medzi nami zomlelo strasne vela veci a ja som to este stale neprehryzla, v nasom vztahu to dost skripe. rozhodla som sa ale najskor skusit odbornu pomoc. ale rozhodla som sa tak pred par dnami, takze skusenost zatial nemam. ale ten cas co sme si venovali nechcem zahodit.
Vam by som skusila poradit to iste. Vyhladajte odbornu pomoc vo forme psychologa, poradne atd. Co najskor a neodkladat aby to zbytocne nevyhnivalo ako u nas...
Drzim palce 🙂)
@kittykat22 nezazijes,nepochopis. Ano,manzel si ma uvedomit. Ale ked nic nepomaha? V nie jednom pripade to pomohlo a vyskusat treba vsetko,ked uz nic nepomaha. Pise,ze ho lubi,maju malicke deti,snad stoji za zachranu. Kazda sa tu ohana ako by sa rozviedla,no chcem vas vidiet. Samozrejme pisem o jednom preslape a nie ak ma kazdu chvilu inu milenku,to by som zaniesla kufor jeho osratych trenirok rovno k milenke
@nikola1110 ako dopadla ona so svojim muzom? Mala by si byt prenho zaujimava,nech zacne ziarlit. Skusit,krd pride z roboty,nech si trochu oddychne a potom mu nechaj deti,chod cvicit,ku kamoske alebo ked len za rohom budes hodinu stat. Niekedy chlap potrebuje zistit,ake tazke je byt s detmi a inak sibude vazit zenu. Zacne mu vrtat v hlave,kam chodis. Ty prides na ine myslienky,budes aj prenho lepsim spolocnikom. Vasa situacia je strasna a bez pomoci z nej nevyjdete. Musi byt u vas dusno. Pomahaju aj spolocenske hry. Namiesto cumenia do pc,ho pozvi zahrat si karty,clovece hocico.
@sspeed_cs práveže správy som čítala aj ja a iba na míle slove to vôbec nevyzeralo, zaklincoval to tou ľúbostnú vášňou kedy to všetko prasklo
@marca12 to je ten problém, že o. Príde z roboty už vtedy keď deti spia, vidí ich len ráno keď ide do roboty, pár krát sa stalo že prišiel ,,skôr,, tesne pred spanim
Niecim podobnym som si presla nedavno aj ja....este aj tie deti mame podobne...skus toto..nenechas chlapa nejakej cudzej zenskej...odstranit na 100 perc odstranit sokynu..ja som jej vypisivala za kazdym ked som mala len pocit ze spolu pisu...nakoniec som vyhladala jej exmanzela a to zabralo...zmen pristup zatni zuby...bud mila nahod sa navonaj..sam nevie co chce takze si ho nejako prilakaj..doma nemusi byt zakazdu cenu vsetko top hlavne aby bola pohoda..vytiahni von aj mala prechadzka hlavne aby bol odtrhnuty od netu...nerip do neho neskac nahadaj zbytocne sa nevypytuj...pritul sa posranduj...ja viem ze to je tazke...treba trocha sklonit hlavu ale uvidis zaberie to...daj mu deti samemu strazit a chod sama na kavu...skus docielit aby trochu ziarlil...a pokusat sa aj o sex..aj ked upozornujem ze nic extra to zo zaciatku nebude...a upozornujem ze to je beh na dlhu trat ale funguje to...ked ti bude najlhorsie chod sa vyplakat do vankusa
@marca12 ja som nikdy nepisala, ze sa ma rozviest - mozno by si si mala precitat moje prispevky a potom mi nieco pisat.
@juliavilikova no ale ak si citala, tak ona doma robi mama hotel. Chlap ma kompletne vsetko - servis, zenu, sluzku, a teraz ma aj extra milenku 🙄
@juliavilikova to všetko som skúšala, zo začiatku som sa snažila premahala, pretvarovala,sex kedy si zamanul, niekoľko krát denne, zmena vlasov dĺžky farby, schudla som z toho všetkého nejakých 5kil, ale povedala som si že už stačilo, nebudem sa už nikomu podkladat
@nikola1110 chapem, viem priblizne ako ti je... Ale vazne skuste odbornika, alebo aspon ty. neporadi co mas presne srpavit, ale skor ta navedie a usmerni istymi otazkami aby si si uvedomila konkretne veci. ziadna z nas tu ti neporadi co mas spravit alebo ako sa cez to preniest, my ta mozme akurat podporit a podrzat ta ked sa potrebujes vyrozpravat...
@juliavilikova uf to je ale celkom silna kava, na toto ja osobne fakt nemam sa nedokazem takto pretvarovat :D resp ano skusala som to. neriesit to co sa stalo a vsetko riesit ako dama s noblesou... ale nevydrzala som ani hodinu :D
@juliavilikova toto by som nikdy nedokázala.. muž ak nie je total mentálny kripel predsa musí vedieť že robí veci ktoré nie sú fér voči jeho žene.. a ja ešte aby som bola tá čo mu dá všetko a plače potajme do vankúša? To je akoby ta okradol zlodej a ty ho ešte donehnes a vysypes mu ešte šperkovnicu ktoru si nevsimol.. super ak ti to zafugovalo, ale nedokázala by som to..
@nikola1110 mas to velmi tazke. Tazke rozhodnutia, ktore ti mozu zmenit cely zivot. Teraz si sklamana a zranena a aj tvoje ego. Skus zastavit a nemysliet na to, rozhodni sa co chces a co citis. Z domu neodchadzaj, neber ho detom, ak chces zbal mu veci a posli prec muza s tym, ze na chvilu nech si nieco najde alebo ide k rodicom. Niekedy je vo vztahoch lekar cas najlepsi. Ale ak chces udrzat vztah, tak zacni robit to co ti napisala julia. Makaj a snaz sa byt zenou. Zvadzaj, skusaj, planuj spolocny program, bud k nemu mila a kasli na ego. Na zmenu myslenia skus pocuvat na youtobe motivacne videa, pocuvaj a hladaj v nich seba. Vieme menit iba seba a nie druhych. Laska je v nas a neda nam ju nikto iny.
Ja som sice muza do poradne nedostala ale pomohol nam jeden nestranny priatel ktory bol s nami par vecerov ked sme tuto vec riesili...dal tomu celemu iny uhul pohladu ..ja som trochu pochopila muzske zmyslanie....plus m sa zdvoveril este jednym spolocnym znanym ktori mu dohovorili to tiez pomohlo
@nikola1110 úprimne neviem čo ti poradiť.. keď si mu všetko čo cítiš vravela, akým tónom si mu to vravela?
Sice som manzela do poradne zatial nedotiahla ale pomohlo zo par vecerov celu vec riesit v pritomnosti nestranneho kamarata...vedel dat celej veci iny uhol pohladu...ja som to aspon z casti pochopila z toho muzskeho...a este jedny spolocni znami nam pomohli ktori muzovi tiez dohovorili...ale musim povedat ze kym sa vec prevalila mal mm aj kamosov ktori ho este v tom aj podporovali a zabavali sa
@jana_eyre_2 a preto je tolko rozvodov. Kazdy to berie,ze sa nebude ponizovat,podkladat
@marca12 ja som sa v takej situácii ocitla, ale neriešila som to tak a ani som sa nerozviedla..
Uz ako sa samozrejme rozhodnes je na tebe nie kazdy vztah sa da zachranit...ked je muz trulo neurobis nic...nepoznam vas nemozem hodnotit...ale mate dve deti treba bojovat...a v kazdom pripade drzim palce a dufam ze sa rozhodnes spravne
@marca12 prečo by som mala dávať odmeny niekomu, kto urobil chybu..
@jana_eyre_2 kazdy vztah a aj chlap je iny. Je rozdiel,ak podvadza nejaky mulo a inteligentny chlap. Aj okolnosti nevery zavazia. Na kazdeho zaberie nieco ine. Ach smutne a komplikovane su tie vztahy. A ak nezaberie naozaj je najlepsie sa rozist,lebo tak sa len trapi rodina. Moj svagor bol suknickar vsak aj je a nic ine nepomohlo len rozvod,on to ma jednoducho v krvi,ze nevie zit s jednou zenou. Ku kazdej zene potrebuje milenku a k milenke dalsiu milenku. Cele zle
@jana_eyre_2 nechapeme sa. Povedzme,ze zena pozabudne,ze je aj zenou a ostane len matkou,chlap sa citi odstrceny,zena ho odstrkuje,on aj ked pomaha doma ako vie,snazi sa,zena si ho nevsimne. Trva to mesiace,roky,pride prilezitost podvedie,citi sa ako muz. Zena mu na to pride, zrazu sa spamata a uvedomi si svoj podiel viny a chce zachranit rodinu. A zacne sa onho snazit. Su fakt rozne okolnosti nevery a zavisi,ake velke ega su obaja manzelia a ci si dokazu odpustit. Nezastavam sa nevery samozrejme

@nikola1110 neskusala si sa skontaktovat s milenkou? Ja by som ju vyhladala a zoci voci sa jej opytala,ake ma plany s mojim muzom. Nemozes sa zdoverit svokre? Ak je normalna,dohovorila by mu. Nie som za taketo riesenia,tahat rodicov do vztahu,ale u nas v rodine to pomohlo. Musi prist nejaky zlom,kedy on sam zisti,co vlastne chce. Co ti vycita? V com si vinna? Maloktory chlap sa ma chut venovat rodine. Ja neviem,ci to tak bolo odjakziva,ale fakt nepoznam chlapa,ktory by prisiel domov a hral sa s detmi,bol iniciativny a vymyslal zabavu pre rodinu. A maloktory chlap si uvedomuje zodpovednost za rodinu a donutit ho nevies. Zachranu vztahu by som nevzdavala,skus sa premoct a vytvorit mu domov,aky si praje. Mal by ale aj on chciet. S mobilom v ruke vztah nezachrani. Nebol by pristupny manzelskej poradni?