icon

Manžel nevie, či ma miluje

anka199
14. máj 2020

Ahojte, už som taka zúfalá, že neviem ako ďalej. S manželom sme zobrať 3 roky a spolu sme už 7 rokov. Všetko bolo relativne dobre, mali sme hádky a vždy sme patrili medzi tých čo sa často hasterili ale vždy sme sa hneď vedeli udobrit a fungovali sme normálne. Dohodli sme sa, že si spravíme babo a aj sa nám zadarilo síce o prvé bábätko som prišla ale druhé tehotenstvo už prebiehalo dobre. Momentálne má synček 7 mesiacov a manžel sa mi už dlhšiu dobu zdal zvláštny, prestal s nami spávať v spálni a odôvodnil to tak, ze sa potrebuje vyspať tak fajn zobrala som to ale potom prestal so mnou úplne späť a ani pusu mi nedal. Začal strašne chodiť na bicykel a úplne sa mi vzdialil. Bol dokonca veľmi nepríjemný. A už keď som to nezvládla tak som na neho zatlačila a on mi povedal, že nevie ci ma miluje a ci chce so mnou ešte byť. Poviem vám, že to bol sok. Toto sa ťahá už asi 3 mesiace a už si našiel aj byť že si potrebuje prečistiť hlavu. Bolo to na môj popud lebo už nezvládam každodenné plakaniea ab y ste si nemysleli ja som mu stále hovorila nech niečo vyskúšame bud poradňu alebo poďme po miestach na ktorých sme boli šťastný ale s ničím nesúhlasil. A každý deň dúfam ze mi povie ze ma miluje a ze sa mýlil. Stále však nič. Poraďte mi co mam robiť lebo ja už neviem. Takporaďte co mam robiť? dúfam,zpovie, že ma miluje a ze bol de

nnnuuunnn
14. máj 2020

Keď nevie, tak na 100% Ta nemiluje a už mu to úplne došlo, po tom čo máte dieťa... Otázka je či bude chcieť na vzťahu pracovať kvôli dieťaťu, alebo sa na to vykašle.

evica01
14. máj 2020

Od coho si cisti hlavu? 😭😂😭😂😂😂

mirkava
14. máj 2020

@anka199 muzi... niekedy by ich bolo dobre vyflaskat.... ma manzelku ktora ho miluje, male dietakto a miesto toho aby sa im venoval sa zacne stavat na zadne..... ja uz nechapem, co im chyba? Vsak vztah nie je len o vasni ale o porozumeni, kompromisoch, vzajomnej dovere a pomoci jeden druhemu. Miesto toho aby bol oporou zene tak sa odstahuje..... co si mysli? Ze najde nieco lepsie? On sa zobudi, ale uz bude neskoro.... vytocena som z takych muzov.... 😡

sofia1
14. máj 2020

@anka199 tak toto keby mi povedal,by som ho poslala kade lahsie

sante81
14. máj 2020

@anka199 držím ti palce, prešla som si tým istým, odcudzenie, nezaujem o rodinu, o spoločnú spálňu, myslím že niekoho už má, a vy s dieťaťom ste len na pritaz. Nepros sa mužovj o lásku, skús sa zamerať na seba, na dieta, čas ukáže čo ďalej

mirkava
14. máj 2020

@anka199 a netrap sa.... tak nech si ide,neplac, neukazuj ako trpis..... sustred sa na maleho. Prajem ti veka stastia a silu... urcite to zvkadnes, lebo my zeny sme silnejsie 😊👍🤗

nnnuuunnn
14. máj 2020

@anka199 je možné, že chlapi nevedia niektorí čo si počať s novorodencom a začnú sa dieťaťu venovať až keď je väčšie a dá sa s ním hrať, niekedy až okolo 4 rokov. Viac menej to mam aj ja doma takto... Ale tuto to asi bude horšie, lebo nejde len o dieta ale aj o Teba..

daganov
14. máj 2020

@anka199 kým sa narodil malý, tak ste trávili čas spoločne?

daganov
14. máj 2020

@nnnuuunnn nemusí sa venovať novorodencovi, ale má manželku. Ale nevidím to bohužiaľ ružovo a neviem, či by som stála o takého muža a otca.

whatever1
Autor odpoveď zmazal
bobricek1979
14. máj 2020

@anka199 a dôvod

marca12
15. máj 2020

@anka199 prepac,ale myslim,ze uz ma inu a zalubil sa do nej. Velmi rychlo a dobrovolne odisiel do bytu,to malokedy chlapi spravia. Velmi to boli,ale cas ukaze,ci mu budes chybat,ked budete odluceni. Nech uz to dopadne akokolvek zivot nekonci. Netlac nanho,nepodkladaj sa mu.

marca12
15. máj 2020

@daganov ale udrzi. Mali sme v rodine takuto neveru. Chlap zrazu zacal strasne sportovat,chodit na sustredenia,ale to chodil za milenkou. Zena sa to dozvedela,takisto rodina a nastalo prenho peklo. Navalali mu tolko roboty,ze na milenku ani nepomyslel. Tu pomohla sudrznost rodiny. Zena si zaumienila,ze ona rozvedena nebude. Jeho matka by tiez neprezila mat rozvedeneho syna. A ostali spolu a aj sa im zlepsil vztah. Preslo odvtedy dost rokov.

oktoberbaby2020
15. máj 2020

No, keby mi toto manzel povedal tak si idem svojou cestou. Nech sa teda hlada. Venovala by som sa malemu, nevarilaby som pre neho, nezehlila.. Nic. Nech sa odstahuje teda. Lasku nerozkazes. On sam sa musi podelit o to o co skutocne ide. Myslim ze vie co sa deje len ta asi nechce zranit...

ckocka
15. máj 2020

Odsťahovať ho a dať pevný termín, dokedy si musí v hlave usporiadať čo teda vlastne chce. Takže: miláčik, buď sa do dvoch mesiacov vrátiš k nám a budeš sa správať normálne, alebo ti predložím podpísať rozvodové papiere.
Nie že ťa bude naťahovať niekolko rokov a ja teda chcem byť s tebou, a ja teda neviem, a ja chcem byť sám...

hradnapani
15. máj 2020

@anka199 Mate babatko a to je velka zataz pre vztah. Mozno na syna ziarli, ze uz nemas cas na neho (toto je velmi casty dovod. Ano, je to detinske, ale je to tak. Uz nie je u teba na prvom mieste. Niektorym sa zase nepaci zenine telo po porode 🙄 , aj taki su). Najlepsie by bolo otvorene sa porozpravat, co mu vadi. Ak nechce, tak by som na tvojom mieste kontaktovala manzelsku poradnu, dnes funguju online, takze nie je problem ani pri dietati si popytat pomoc. Tam rozoberiete detailnejsie vas vztah a na nieco pridete. Je mozne, ze ma inu a mozno nie. Pokial nemas priamy dokaz , su to len dohady.

metoyou4
15. máj 2020

@anka199 nebol náhodou pri pôrode?toto sa stalo u nás jednej babe

katkati
15. máj 2020

To, že muž povie "nikdy by som ťa nepodviedol" väčšinou absolútne nič neznamená. Práve ty, čo podvádzajú, nemajú najmenší problém klamať až dokonca, ešte aj vtedy keď mu strčíš pred nos jasný dôkaz.

anka199
autor
15. máj 2020

@daganov áno často sme chodili hlavne teda s partiou jeho kamarátkou ale nevravím stali sa aj mojimi. Aj na výlety ale poviem pravdu, že väčšinou sa šlo tam kam chcrl on. Za tých 7 rokov co sme spolu nebol schopný ísť ani raz k moru. Na svadobnú cestu ma poslal s jeho sestrami. Ako ja viem, že o veľa neprídem a viem, že mi bude lepšie bez neho lebo podľa mňa nebol moc dobrý partner ale aj tak ho milujem

anka199
autor
15. máj 2020

@metoyou4 bol pri pôrode aj keď nechcel tak sa tam nejako priplietol. Ja neviem sak nevidel nič co by nemal tak neviem.
@hradnapani on odmieta manželskú poradňu sto krát som ho prosila. A vieš mňa nebaví zachraňovať niečo sama keď druhá strana má uplne na háku. Chcela som naozaj ale ponizovat sa nemienim. A ja viem, že nemám dôkaz a si myslím, že sa to ani nikdy nedozviem. On prestal komunikovať úplne aj so svojou rodinou a kamarátmi takže bude žiť sám a nikto nebude vedieť co robí. Aj keby to vedeli mi to nikto nepovie.

anka199
autor
15. máj 2020

Ale poviem vám, že všetci sú na mojej strane ci svokrovci, jeho súrodenci, kamaráti aj moja rodina. Podporu mam tak dúfam, že sa toto cele čoskoro skončí a budem sa konečne usmievať a tešiť sa zo života

daganov
15. máj 2020

@anka199 úprimne ti to želám, možno mu ešte prepne späť. To, že sa odstrihol aj od kamarátov, tiež poukazuje na tú milenku, bohužiaľ. Ako to máte s bývaním, dala by si to sama s deťmi finančne aj bez neho?

daganov
15. máj 2020

@marca12 to je diskutabilné, možno sa zapojí do práce v domácnosti a možno zoberie bicykel a nebude ho celý deň. neviem, či by som chcela ešte s takým mužom pokračovať ďalej, je to chrapúnstvo ale že totálne z jeho strany.

anka199
autor
15. máj 2020

@daganov sľúbil mi ze za byt bude platiť a z rodičak by som vysla. Aj mama, sestra a svokrovci by mi isto pomohli. Takže myslím, to dám. Teda ak mi bude platiť ako ma lebo on je upny lajdak. Ale tak mam čosi aj nasetrene pre prípad núdze.

eliska13
15. máj 2020

@anka199 tiež si myslím, že má inú.Ty sa prosíš, plačeš, navrhujes manželskú poradňu a on si dáva podmienky, a drží Ta v šachu, lebo nevie ako sa rozhodne
S niekým si písal, niečo sa suskalo chlap len tak neodíde od malého dieťaťa a ženy len pre nezhody....možno by pomohlo neprosit sa byť tvrdá dobre rozhodol si sa, takto je na koni, keď vidí ako chces, aby ste zostali spolu a môže sa zahrávať niektoré jeho slová mi prídu, že sa v tom až výživa a on sa hrá ako s mačkou a myšou.Ak by videl, že Ti to je jedno zľakol by sa...možno...záleží od povahy.Odstrihnutie od jeho rodiny je divné, ale tak asi sa hanbí a preto prerušil styky, keď vedia od teba celý problem

ovaaa
15. máj 2020

Klin sa klinom obcas vybija. Mozno by zabojoval keby videl, ze aj ty mas muza na komunikaciu / kludne zena v muzskom mene/. Nahod sa, drobca nechaj s nim doma a sprav si svoj den. Ked chce fungovat samostatne fajn, zacni aj ty....ukaz, ze mu ze svet sa netoci len okolo neho.

daganov
15. máj 2020

@ovaaa prosím ťa, toto zaberá medzi pubertiakmi, myslíš si, že je on už skutočne na hlavu? A ak je rozhodnutý začať inde a s inou, bude mu to fuk.

daganov
15. máj 2020

@anka199 pôsobíš na mňa ako inteligentná a vyrovnaná žena, je mi naozaj úprimne ľúto, čo prežívaš. Ale asi ho treba naozaj postaviť pred hotovú vec, aby vytriezvel a uvedomil si aj následky svojho konania. Sadni si s ním večer, zober papier a pero a ideme - rozhodol si sa žiť bez svojej rodiny, OK, podám o rozvod, ako si rozdelíme majetok? Koľko mi budeš prispievať na deti a na mňa? Navrhujem, aby si si staršie brával každý druhý víkend od piatku 17,00 do nedele 17,00, počas letných prázdnin dva týždne jeden mesiac, dva týždne druhý. Mladšie vyriešime, keď trocha podrastie, zatiaľ sa môžeš s ním stretávať v mojej prítomnosti. Ak s tým súhlasíš, dáme to na papier, dohodneme sa, rozvod prebehne rýchlo a ty si môžeš ísť čistiť hlavu a mne dáš priestor stretnúť niekoho pre vzťah kvalitnejšieho.

ovaaa
15. máj 2020

@daganov Obcas treba nadstavit zrkadlo a je jedno v akom veku. Muzi aj 4O sa vedia spravat ako pubertiaci, nevyzreti do zivota. Ako mamina urcite nema cas na seba preco by si nemohla nahodit a spravit si den podla seba?

msally
15. máj 2020

@anka199 ty si to už vzdala? Kvôli dieťaťu by som mu nedovolila odísť!! Povedala by som mu, že k...y môže mať koľko chce, ale ženu iba jednu. Ze sa nerozvedies. Kvôli jeho sebectvu ma byt jeho syn bez otca?