icon

Manžel nič nerieši

greta902
4. sep 2013

Ahojte baby. Z dovodu anonymity mam novy nick.
S muzom sme spolu 3roky. Momentalne cakame prve babatko. Sice nebolo uplne v plane. Boli sme v stadiu ze neskor ale ak by nahodou prislo teraz tak sa nic nedeje.
Tesime sa. Teda...mam pocit ze sa tesim iba ja. Moj muz neprejavuje ziadne znamky radosti. Ked sa ho opytam tak povie ze sa tesi. Obcas sa on mna nieco opyta, potesil sa ultrazvuku. Ale mam pocit ze ja to vnimam viac. A z toho vyplyva pointa, z ktorej mam obavy. Moj muz nic neriesi. Pytam sa ci ideme pozret nejake kocik-odpoved znie "potom"...ked teda pozeram na inernete sama a opytam sa ho ze aky ma na ten a ten nazor pozre sa a povie ze mu to je jedno ze to ja si mam sama vybrat. Minule som rozpravala o tom ze budeme musiet kupit aj autosedacku. Moj muz prekvapene kuka na mna vraj dieta z nemocnice mozem mat na rukach a potom sa v aute vozit nebude. Az ked bude vacsie, vtedy "potom" kupime.. Som v 5 mesiaci, nic ho nezaujima. Neprecital si ani jednu knizku alebo nieco ze ako sa ma starat o dietatko. Nemame ziadnu vybavicku, lebo "potom kupime". Ja by som velmi chcela zacat pomaly riesit aj taketo veci. Ale nechcem to riesit sama, chcem byt s mojim muzom aby vedel ze to nie je jednoduche vybrat kocik. Alebo...premyslala som nad tym ze ho "vytrestam" a to tak ze nic nekupim a ked sa babo narodi tak budeme bez kocika bez vsetkeho a moj muz bude za debila. Ja uz fakt neviem :( som z toho velmi nestastna :( az mam pocit ze sa na to dieta vobec netesi a vsetko ostatne mu je prednejsie.
Na zaver. Nie sme na tom financne zle-prave naopak, na slovenske pomery zijeme vysoko nadpriemerne (tym sa nechcem vychvalovat, iba aby ste si nemysleli ze nechce nic kupit kvoli financnym prostriedkom).
Ako sa chovali vasi muzi??????
Som zvedava na vase nazory :( neviem ci mi uz sibe z hormonov alebo toto je uplne normalne.
Dakujem.

Strana
z2
mirkakab
4. sep 2013

tak neviem či ťa to poteší, ale u násto bolo podobne a mne to len vyhovovalo. vyber si kočík aký sa Ti páči a ukáž mu ho nech ho "schváli" a kup. a tak isto aj výbavičku. Ja som kupovala čo som uznala za vhodné a je to tak doteraz. Ked poviem že treba dcere bundu tak ideme a kupime. vôbec nevie či nejaku má, alebo ideme kupovať už "tretiu". zober si to z opačnej strany. napr. my sme kupovali auto a mne to bolo uplne jedno aká bude farba, aká značka, neriešila som. muž vybral a ja som schválila 🙂) kamoška má muža ktorí má prehlad o všetkom, aj o tom, kolko má syn ponožiek a ver mi, nieje to výhra. myslím že väčšinu mužov tieto naše "babské" veci nebavia. ..........

anndy1
4. sep 2013

si normalne rozmyslajuca zena.ja som vsetko riesila s manzelom spolu sme vyberali a dohadovali sa co je krajsie no my sme skor neutral brali kocik a pod.ale spolu vsetko, ked som bola v porodnici postavil postielku a prehodil nabytok v izbe a prisli sme a skor ma vykotilo ked som zbadala na stene tri obrazy zvecsene z porodnice- ja s malu stredny bola ona zvecsena na celej fotke a vedla bol on s malu rovno som sa rozplakala.fotky par hodin po porode..a ked som isla z izby a cakal ma na chodbe v nemocnici medzi dverami a hned nadstavoval ruky a bral si malu.zakazdym.a povedal ze nebanuje ze chodil az z ilavy do trencina a bol aj pri porode,a boli sme potom spolu dve krasne hodiny len my traja samy.

greta902
autor
4. sep 2013

Ja si mozem kupit co len chcem. Nic mi nezakazuje a nepytam sa ho ci si mozem kupit ani nic podobne. Ja len chcem aby sa aspon trochu zaujimal o to co mame spolocne. Mne to takto nevyhovuje aby bolo vsetko na mojich pleciach. Citim sa ako slobodna buduca mamicka s tym ze mam nejakeho sponzora. Ktoremu je vsetko jedno. Bojim sa. Nic nekupim lebo jemu to je jedno a ked pridem z porodnice tak nebudeme mat postielku ani nic. Ked mu to vravim ze to takto dopadne tak povie ze nedopadne lebo ved kupime. Ale uz neraz sa stalo ze nieco nezariadil nacas a potom bolo zle. Nechcem aby bol takyto lahostajny :(

tinki
4. sep 2013

@greta902 My máme dve deti a môj manžel nebol ani raz "tehotný"..tešil sa..ale tak svojsky a v sebe..bol so mnou aj na ultrazvuku, páčilo sa mu to..Ale žeby niečo riešil, aké to je..alebo žeby počúval bruško, alebo niečo čítal, kupoval..to vôbec..Nie je ten typ..ale ľúbi ich..Práve teraz si spolu všetci skladajú na zemi lego, kým ja som na nete..A s dievčatami mi vždy pomáhal..nosil ich, keď plakali, aj v noci..pomáhal aj pomáha pri kúpaní..Ale kočíkovať nebol ani raz..Proste nie sú všetci ideálny..ale nemenila by som..veď ani ja nie som ideálna ... 🙂 😉

leporeloo
4. sep 2013

@greta902 ahoj,
vies co ti poviem muzi sa stavaju castokrat rodicmi naozaj az po narodeni ... pre neho je to nieco velmi abstraktne to ze budete mat babatko... takze presne preto ma pocit ze na vsetko je este cas a vsetko potom... vies co ja by som si to na tvojom mieste zacala uzivat sama, a on sa mozno namotaa... fakt je naivne si mysliet ze kazdy chlap bude taky ze bude natesene kupovat vybavicku a vyberat kocik, je to teraz pre neho este velmi vzdialene... a ked pises ze problem nie je vo financiach, tak to mas skvele zacni nakupovat sama lebo potom toho casu naozaj neostane az tak vela..
muzi maju ine prezivanie a dieta si velarazy zacnu uzivat az ked je na svete (niekedy dokonca, az ked je vacsie, lebo skratka nevedia co s miminom) ja mam kamosku co na tieto veci tiez kaslala do poslednej chvile a to nie je ani chlap :D
myslim ze to fakt nic neznamena, uzivaj si a nakupuj vybavicku podla svojho gusta 😉

mima4
4. sep 2013

@greta902
a čo keby si manžela vzala za ruku na prechádzku a kupili spoločne takto nejaké pekné vecicky? 😉
Taktiez co sa týka autosedacky, mozno fakt nevie, ako to funguje, predsa len volakedy fakt dieta niesli na rukach v aute... autosedacky boli velka neznama...
Zober ho na nakupy, najprv niekde do restiky na dobre riebierka 😉 a potom milucko do obchodiku 😉

pragmaticka
4. sep 2013

@greta902 ja by som mu to na tvojom mieste uplne normalne vysvetlila! Kocik musite pozerat a kupit uz teraz, lebo dodacie doby su velakrat az dva mesiace! Po druhe, vybavicku a postielku uz musis tiez pomalicky zohanat teraz, lebo neskor uz nebudes taka aktivna, mozes mat komplikacie, ci len proste velke brusko a klasicka tehu unava. a sedacka do auta?? nato by som mu povedala ze ok, ak sedacku nepotrebujeme, ale ze ak bude male chore a bude treba ist ku dokimu, tak on nech s nim ide na mestskej alebo autobusom! 😀 Inak s tou vybavickou by som ho tiez osobne velmi nezatazovala...to mojho tiez velmi nezaujima, vzdy len pozrie, pochvali ze pekne a to je vsetko! ale kocik, sedacku, detsku izbu a vsetky ostatne veci sme vyberali po dlhom hladani a zvazeni spolocne. Noo a este mu povedz ze predsa urcite nechce mat doma umrncane ci agresivne dietatko a ze proste ked to nechate zbytocne na poslednu chvilu, tak ty z toho budes nervozna - co sa neskor moze urcite odzrkadlit na psychike dietatka. zeby si v tehu mala byt uplne v pohode a nestresovat sa. ja myslim ze to pochopi. Hlavne si najdi spravny cas kedy sa s nim o tom zacnes rozpravat 🙂 drzim palce.

standu
4. sep 2013

chlapi to neprezivaju tak ako my...niektori to fakt povazuju za prkotiny alebo tomu absolutne nerozumeju a skor nez by to priznali, tvaria sa ze ich to nezaujima;) moj je taky stred... prvy kocik sme vyberali spolu, bugynu som vyberala uz sama so schvalenim, teraz som si kupila ció som chcela, nejak neriesil... jedine o co sa aktivne zaujimal su autosedacky, bezpecnost a tak. vybavicka? nevedel odlisit body od overalu;) veci detom kupujem ja nema sajnu co kolko coho maju a co im treba. poviem ze treba, odpoved- chod a kup co treba. ja som dost uhucana, tak ci sa mu pacilo alebo nie, musel obzerat a pocuvat moje uvahy pri vyberani, nezasahoval. najcastejsia odpoved: ako myslis, ano, ten je pekny, aj ten, aky chces.. atd 🙂 🙂 🙂 knizku teda necital urcite ziadnu, nepripravoval sa, fotkam aj ultrazvuku sa tesil, tato je dobry, pohra sa s nimi, postrazi, uplne normalka. neboj sa, jemu to dojde az ked sa babo narodi a bude mu to trocha trvat kym sa zhosti roly otca. niekomu to ide lepsie a rychlejsie, niekomu nie... nakupuj si sama, potes sa, urob si radost a nestresuj sa nim. skus ho tak nenapadka do vyberania zapajat, on sa chyti 🙂 alebo ho rovno postav v obchode pred kocik. tento sa mi paci! tento chcem! co ty na to? skus uvidis, ty ho poznas, co by mohlo na neho platit. ak nic, tak ti vravim rob si radost nakupovanim, obzeranim a objednavanim sama.

greta902
autor
4. sep 2013

Dakujem za spravy.
Lenze...ja v tom stsle vidim problem. Ako som pisala. Vela veci uz pokaslal tym ze "potom".
A preto ja ho uz nechcem vychovavat a zachranovat jeho neriesenie a lahostajnost voci veciam dost dolezitym. Myslim ze ja tu nie som na to aby som mu stala za zadkom a robila vsetko zanho...lebo ked mu nieco poviem, sere na to. Ideme na svadbu chod vybrat dar, den pred svadbou sa pytam co teda kupil a on mi povie ze nic. Mame na narodeniny, dohodli sme sa ze kupime obraz. Nebol ho kupit, na oslave bol za debila a doniesol ho o tyzden. Toto sa proste nerobi :(((( a ja uz fakt nemam nervy vsetko riesit sama a zanho...

majloo
4. sep 2013

@greta902 ani moj neriesil, ja tehotna plna hormonov som to nieslo dost tazko, ale len tak v duchu, lebo som mala pocit, ze ho to nezaujima, ani vybava, ani dieta...ale muzi su ini. Jeho zaujimalo, ci som zdrava, ci je dietatko zdrave, ci mame dobreho doktora, kde budem rodit, proste prakticke a dolezite veci pre neho. Pre mna bolo vtedy dolezite farba dupaciek, kocika a podobne. Takze nakoniec som nakupila sama alebo s mamou a bola som rada, ze mi do toho nefrfle, a doteraz nema predstavu o velkosti oblecenia, o tom, kolko toho syn ma, co ma doma a tak., to je moja starost. Kocik som vybrala tiez ja, lebo ved aj tak s nim budem kocikovat prevazne ja. Inak dost veci sme kupovali az po porode, a bolo to super, lebo kopu blbosti akoze nutnych pre dieta sme nekupili a hlavne nepotrebovali. 🙂 Pockaj, ked sa narodi babo, mozno manzel vymäkne 😀

radinka2
4. sep 2013

Kazdy chlap je iny.. ale to neznamena, ze sa netesi, alebo ze mas byt nestastna.. proste nema potrebu riesit to, nechava to na teba.. ja som v 38.tyzdni.. moj drahy nekupil malemu absolutne nic, a pred tromi tyzdnami sa ma prvy krat spytal, co nam este chyba.. a to podotykam, ze sme na tom momentalne financne biedne a ja som nemala z coho kupovat vybavicku... Vsetko som si pozhanala po rodine, kamoskach a tak.. aj ked sa vyjadril, ze ak by svagrina nenasla kocik, tak sadne do auta a pojde kupit.. 🙂 ale to az teraz tesne pred porodom.. 🙂 nikdy mi nehladkal brusko, ak aj, tak len ked mal trosku vypite.. :D nikdy sa s malym nerozpraval... ked som prisla z utz, len sa opytal, co nove votrelec.. 🙂 proste cele tehotenstvo akoby odignoroval.. ALE.. rodina ho prezradila, ze si stiahol maleho fotky z 3D a rozposielal ich hrdy po rodine... taktiez som par krat prisla do debaty, kedy sa hrdo chvalil.. ked ma zbadal, v momente zmenil temu... jednoducho, chlapi su rozni a niektori nemaju potreby riesit vybavicku a tak.. dolezite je, ze sa o vas postara, ked sa male narodi.. uvidis, aky bude hrdy.. chlapi si to neuvedomuju... pre nich ten cloviecik zacne existovat az ked bude na svete... Tak sa netrap nad tym a ries tieto veci sama.. a len ho informuj.. 🙂 viem, aj mna to obcas trapilo, ze ini chlapi vyberaju, kupuju, hladkaju a moj nie.. ale to je v podstate nepodstatne.. 🙂

greta902
autor
4. sep 2013

Ste zlate baby. Mate pravdu. Vybavickou ho zatazovat nechcem.
Najviac ma ranila ta autosedacka. Ja chcem svojmu dietatu kupit tu najspolahlivejsiu autosedacku na svete, aby bolo chranene. A moj muz by kludne soferoval s novorodencom polozenym na zadnom sedadle a vobec mu nenapadne ze si moze ublizit.
Strasne ma to trapi :(
Urcite ho nechcem zatazovat kazdymi ponozkami a ciapockami. Ale ked on neriesi ani velke veci a mna to mrzi. Uz sa vidim ako budem v 9mesiaci utekat kupit postielku a este ju aj skladat :(
Budem ho musiet nejako pritlacit nech aspon trosku pomoze

evickapooh
4. sep 2013

no si myslim ze ty mas take "vymyslene" problemy...preco je to problem ze sama si musis vybratkocik?,ved ty vies aky chces....asi mas uz nejaku predstavu...to ti vadi ze este neprecital ani jednu knizku o detoch???neboj sa podla mna 90 percent muzov oteckov neprecital este knihy o detoch,a napriek tomu su vyborne oteckovia...podla mna si precitlivena teraz lebo si tehu...ber to z ineho pohladu nie je to az take strasne ako to ty prezivas...isto sa tesi aj on len to nevie tak dat asi nejavo.... ty ukaz ze si aj sama schopna aj sikovna a vies si vybrat sama kocik vajicko atd.

mima4
4. sep 2013

@greta902
podla mna sa tvoj manzel tesi, len asi nechape, co vsetko treba zariadit a hlavne ta autosedacka. Ja si pamatam, ked sa to "uzakonilo", kooooolko ludi frflalo ake hluposti sa vymyslaju 😀 Chapes?!! Islo o bezzpecnost dietatka ale boli sme nauceni, ze "naco sedacka?!"... a mnoho ludi je v tom dodnes. To len teraz sme my ludia uvedomelejsi...

Bud k nemu mila a vysvetli mu, ze dietatko od narodenia musi byt vezene v autosedacke.

gabriellka
4. sep 2013

ako keby som čítala o mojom mužovi a poviem ti ked som porodila, tak sa rozplakal a je skvelý tatino. malú miluje. svoje robia aj hormony, on je určite šťastný, len to možno nevie dať tak najavo ako by si chcela. nič na neho nenechávaj, vyber podľa seba a určite sa to zmení. mne to pripadalo ako keby si na to potreboval zvyknúť, že budeme mať dieťa.

natiko79
4. sep 2013

tak toto je presne môj chlap,všetko potom ,ako ty chceš,ja neviem,mne je to jedno,vyber si sama.Pri prvom chlapcovi mi pomáhal tešil sa,no druhé tehu akoby úplne odignoroval.Všetko som si vybavila zariadila sama,ale keď sme s ním prišli z pôrodnice položil si ho na gauč on tam naňho doslava čumel aj pár hodín,nevedel od neho otrhnúť oči.Obivoch lubi najviac na svet často ich bráva na výlety ,také chlapské jazdy ukazuje im svet všetko trpezlivo vysvetluje ,bez pusy ani z domu neodíde,no tá praktická stránka ich života mu nejak uniká.Netuší ako sa volajú synovi kamaráti nevie aké predmety má v škole a čo všetko taká škola obnáša alebo aké je ich oblubene alebo neoblubené jedlo atď.Niekedy som z neho zúfalá nič nerieši všetko sa akosi samo spraví,.Ale nespraví!!Žiadny Samo tu nebýva všetko zas riešim len ja naveky vekov amen.Ale keď sa ti malé narodí určite neostane chladný

radinka2
4. sep 2013

Tak ako uz pisali baby, zariad si vsetko sama v predstihu.. necakaj na neho.. vyber si kocik, ukaz mu ho na fotke, povedz cenu a opytaj sa, ci ho mozes objednat.. to iste s vajickom, postielkou atd.. proste si zariad veci sama a jeho len poziadaj o schvalenie.. 🙂 bud sa chyti, alebo nie... :D ale ani jedna z moznosti nic neznamena a neznaci.. 🙂

greta902
autor
4. sep 2013

@natiko79 SAMO byva aj u nas..a to este dieta ani nie je na svete :D

alice107
4. sep 2013

@greta902 ty si v podstate zaklad,z ktoreho tvoje problemy v manzelsve pramenia perfektne pomenovala.len sa este musis vratit na zaciatok vasho vztahu do doby,ked si sa rozhodovala vydat za neho.tvoj manzel kona tak,aky je jeho sposob zivota.pomenovala si to uplne presne.je jehostajny k urcitym povinnostiam.,ma lahkovazny postoj k terminom,ci ma uplne odlisne zoradene zivotne prority ako ty.
to,ze dieta ste neplanovali je dalsi problem,ktory tiez ovplyvnuje jeho spravanie.
a prosim ta,on je vodic? to ako je mozne,ze neovlada cestny zakon? ze nevie,ze prepravovat dieta v v aute VZDY sa moze len v autosedacke? 😕 ked uz mu nezalezi na bezpecnosti dietata.
teraz,ked vam pribudne dalsia vazna zodpovednost, je neskoro cakat,ze sposob zivota a zmyslania tvojho muza sa zmeni.tak ako sa pri inych dolezitych veciach nezmenil.
to si nevedla pred sobasom,ako sa on chova v zakladnych zivotnych situaciach?
tvoj problem je,ze ty a tvoj manzel mate uplne odlisne zmyslanie co sa zivotnych priorit tyka,pojmu zodpovednosti a celkovo sposbu zmyslania.
a to si ako dva dospeli ludia musite vydebatovat,ak si si takeho cloveka uz vzala.pretoze ak sa vam narodi dieta
,tak ty ozaj ako si napisla,budes sa citit ako slobodna matka.a naviac stale stat za zadlkom dospelemu,ale nezrelemu muzovi.

darzneba
4. sep 2013

my sme mali to iste, no napriek tomu svoje deti miluje, hraje sa s nimi a vybozka ich kazdy den. musite to brat tak, ze oni tomu nerozumeju, nemaju vztah, kym to nie je na svete, potom sa vsak vsetko zmeni. nebojte sa, toto su zenske zalezitosti, vacsinou je to presne takto. Ale najdu sa aj vynimky, ale tych je menej, ,, vela stastia

katarinnak
4. sep 2013

@greta902 U nas som vsetko co sa dietata tyka kupila a vybrala ja sama.Nebol muz so mnou nic vyberat ani nakupovat. A to nie preto zeby sa nezaujimal,ale muz sa v tychto veciach nevyzna. Mne nevadilo, bola som rada ze sa nemontuje a mozem vybrat sama. Som pojazdna, takze to nebol ziaden problem. Je ine ked zena nema vodicaka potrebuje ist kupit nieco vacsie. Ja by som toto tak tragicky nevidela. Ine je ze si nechcenico babatku precitat. To moj zase studoval a pripravoval sa 🙂. Neboj to sa zmeni po narodeni maleho 🙂

darzneba
4. sep 2013

@natiko79 aj unas to bolo s tym druhym presne tak ako uvas

xevulax
4. sep 2013

Netráp sa, tvoj chlap je úplne normálny. Môj pri dcérke už len ked som oznamila, že som tehu, čakala som radosť objatie a pod. A nechci vidieť tu reakciu. Potom sa tešil aj brusko pohladil. Čo sa týka vybavicky tiež som všetko zaobstarala sama, sama som musela zisťovať čo budem pre babo potrebovať, kde čo zohnať čo koľko stojí. Nevravím, šiel so mnou kúpiť postielku, matrac, samozrejme som si vybrala sama aké chcem a čo chcem. Všetko som si ale nakúpila sama podľa seba, on tomu aj tak nerozumel a ani nerozumie doteraz. Teraz cakame dvojicky, takže tiež musíme dopĺňať vybavicku, kupovali sme nový kocik, teraz sa vyjadril aký sa mu páčil, ale bohužiaľ z praktického hľadiska nemal šajnu a aj tak som si vybrala po svoojom, keďže ja s tým kocikom budem hlavne chodiť a on nie. Takže uzivaj si prípravy pre maličké, 5. Mesiac je už podľa mňa na čase začať pomaly s vybavickou, lebo ono sa tó nezdá ale je toho dosť a samozrejme aj finančné náročné. Takže ak budeš chcieť ísť kúpiť kocik, popozeraj na nete asi aký chceš a choďte spolu do predajne, predsa ked už niečo kupis minimálne tá tó hádam nenechá vláčiť samu. Nelam si hlavu, chlapi sú iní ako ženy, inak tó všetko prežívajú. Môj sa nejak extra netvaril, že sa teší na bábätko a dcérku zbožňuje od prvej chvíľky čo ju na pôrodnej sále uvidelm a ked na ňu pozerá tá láska v jeho očiach, tó vyjadruje všetko. Ver mi, niekedy je lepšie ak sa tí chlap do istých veci nemontuje. Necakaj že bude čítať knihy čo ako s dieťaťom, veď ty ho naucis. Vždy som si musela zisťovať čo ako s malou ked sa už narodila a on prišiel na hotové.ale teraz to je tak, že vychovavana je tak ako chcem ja, ked niečo zakazem, len mu oznámim aby malej nedovolil tó a tó, že má zakázané a je tó, napríklad. Uvidiem neskor, dcerka je este malička. Takže hlavu hore a sup sa pomaly skreckovat vybavicku.

maya_zilina
4. sep 2013

@greta902 mozno to vyznie hlupo ale si na tom lepsie ako susedka... tej manzel vybral a doviezol domov nie len kocik ale skoro vsetko... ona nemala co povedat lebo "on" ma lepsi vkus... vies ako ju to hnevalo, ze si nemohla vybrat sama... tak nakupuj a uzi si to 🙂

zuzanka.h
4. sep 2013

u nás to bolo detto takto .... vety typu : Ako myslíš...... Ja neviem..... Ako chceš´..... Ale teraz je to tato na pohľadanie 😀

blienka
4. sep 2013

Úplne normálny chlap, ako ten môj.🙂 Ako povie, handry ho nebavia, po obchodoch so mnou chodiť nebude, ani sa mu nemám čudovať, keď som ho raz nechala čakať miesto 5 minút pred obchodom hodinu so zmrzlinou v ruke, ktorú mi z lásky nechcel zlízať a keďže nevedel, kedy vlastne ráčim z toho obchodu výjsť, tak polovičku si nechal stiecť po ruke a druhú už od zlosti vyhodil.🙂 🙂 Takmer celú výbavičku som riešila sama, ale keď bolo treba pomôcť, doviezť, poskladať postielku, nebol problém, len obchody a nákupy, rázne nie, nemá na to nervy. Tak som si to užívala sama, a bavilo ma to. Bola som doma, mala som hromadu času na lietačky po obchodoch a snívanie o tom, aké to bude. A tatino je z neho úžasný. Od začiatku akonáhle sme šli s malým niekam spolu, tak kočík nepustil z ruky, pri pôrode bol, aj keby mal o prácu prísť, ako povedal, nakúpi, občas navarí, povenuje sa malému, je to praktický typ muža a hoci sa na bábo veľmi tešil, reálne pre neho začalo existovať tiež až po pôrode, potom už doniesol domov aj kolísku, lehátko a chodítko, čo mu požičal kolega z práce.
Takže sa myslím zbytočne trápiš, sama musíš najlepšie vedieť, aký máte vzťah, ak je v poriadku a tento nezáujem nevypláva u niečoho iného, tak je to v pohode. Ja chodím nakupovať pre syna sama a stretám páry, ktoré vyberajú spolu, tiež mi príde niekedy ľúto, ale na druhej strane si poviem, tak ty si tu s mužom, pridete domov a pôjdeš rovno k sporáku, zatiaľ čo ja si v pohode nakúpim a prídem k hotovému obedu, no čo je lepšie.🙂

zigzag
4. sep 2013

hehe, rozmyslam, ake hlupsti riesite, dnes je predne 3 roky dozadu co som mala svadbu necele 3 mesiace co som rozvedena, takze v kazdom pripade je zakladatelka temy na tom lepsie ako vela inych zien,,, moj ex tiez neako neriesil, celu vybavu malemu som kupila ja zo svojho, aj porod som si platila nakoniec ja, hoci nasluboval hory doly, no a nakoniec vyslo, ze chcel aby sme zili 3ja z materskej, takze ali vedrci ... asi tak no... ale narodenie babetka je krasne, a pekne je aj chystanie sa na babetko, mne moj dotiahol zhrzavenu postielku po synovcovi, som myslela, ze odpadnem,ked som dosla z porodnice aj s malym,, a to bola jedna vec o ktoru sa mal postarat, a nebol schopny...

darzneba
4. sep 2013

a na vsetko maju rovnaku odpoved: ja tomu nerozumiem

haslerka27
4. sep 2013

moj muz sa tesil,ale tak je to chlap,vyjadroval pocity po svojom....zlato,sak ty vyber kocik,nakup co treba- tam je karta.sem tam so mnou isiel na ultrazvuk a tesil sa z fotky nasho babatka,dnes uz 3 rocnej slecny,na ktoru neda dopustit,zboznuje ju,a ona jeho tiez.po narodeni mal respekt pred prebalovanim,krmenim,bal sa.cim je ale princezna starsia tym je to krajsie.teraz je to fantasticke,vedia sa pohrat,dnes ho mala operovala 🙂 🙂

leporeloo
4. sep 2013

@greta902 ver on nad tym ani nepremysla ze naco je vlastne ta autosedacka... take veci ta nemaju ranit, mas mu to vysvetlit ze dnes dieta nesmie chodit v aute bez autosedacky...
kedysi si nas mamina dala do perinky a isli sme v plnej parade domov 🙂
inak aj to ze sas tvojmu muzovi nechce kupovat dary pre mamu dost chapem... mozno prosto toto budu veci, ktore budes musiet riesit ty... ved kazdy je v partnerstve v niecom na tom lepsie a v niecom horsie... akoze ja keby som dala muzovi nech mame kupi dar na starost tak ho nema ani o tyzden, to mi ver 🙂
iste su veci v ktorych ta podporuje a zrejme mu netreba stat vo vsetkom za zadkom, ked pises ze ste zabezpeceni

Strana
z2