Manžel odmieta sex - čo mám robiť?
Ahojte s manželom sme spolu 6 rokov. Z toho pol roka manželia. Štyri roky pracoval v Nemecku. Skončil z tým. No sex sme mali furt keď bol doma aj 3-4 krát do týždňa. Teraz je to tak,že nemáme aj mesiac. Som z toho nešťastná. Stále ak niečo chcem tak mi povie,že je unavený cítim sa veľmi nemilovaná. Neviem čo mám robiť. Skúsila som všetko dokonca aj oblečenie. Poväčšine mi povie,že nemám náladu. Mám pocit ako keby som ho nepriťahovala no každé ráno mi povie,že som pekná atď. Baby vedeli by ste mi prosím poradiť čo mám robiť? Niekam vaša skúsenosť?
Blbé komentáre si prosím nechajte. Ďakujem.
@bennn presne ako píše
@maximilie v období 50 roku života klesá chuť práveže ženám.... pomaly, postupne. a práve preto nájdeš množstvo mužov na tých zoznamkách, lebo sa im ešte chce. a hľadajú väčšinou sexuálnu partnerku (hoci aj za finančnú výpomoc). veď 25-ročný chlapec, to je ešte totálne neskúsený zajac, a neviem si predstaviť jediného chlapa, ktorého výkonnosť by po 25 klesala 😅
Ja som tiez jeden z tych. Manzelka prevadzkuje sex tak,ze zhasne,vyzlecie od pasa dolu a pocka kym skoncim. Zial na rozhovor sa nechytala a po case ma uz ani nedokaze vzrusit. Inac s potenciou problem nemam 🙂 Nebolo to u vas nejako podobne?
Ako dlho už nerobí v Nemecku ? A na aké turnusi chodil ? 4 týždne tam a týždeň doma ? Napr

@bennn si pomyleny
Skor zeny su tie, ktorým chut klesá... ved prechod, atd ale zbytočne niečo vysvetľovať...