icon

Manžel odmieta variť

26. sep 2025
Strana
z4
autor
26. sep 2025

Som tehotná je mi zo všetkého zle..aj z surovín pri vareni a moj nie aby navaril on je ešte zduty 😒😒😒

sasa1310
26. sep 2025
@anonym_autor

Som tehotná je mi zo všetkého zle..aj z surovín pri vareni a moj nie aby navaril on je ešte zduty 😒😒😒

@anonym_autor si si vybrala blbca. Môj by mi modré z neba doniesol keby mohol

maranta_leuconeura
26. sep 2025

Tak si objednaj donasku, ked si nevladzes navarit. Kde je problem? On nech si da suchy chlieb

ivik4
26. sep 2025

Nech sa paci, nech Vam jedlo denne objednava. A ak ma problem s peniazmi tak jeho smola. Aj len pre seba by som si objednala.Blbec

cyneric
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak keď sa mu nechce variť, nech ti predplatí nejaké zdravé raňajky/obedy/večere, už je toho ceľkom dosť čo sa dá objednať. Možno keď uvidí bloček od takýchto služieb sa zmení aj na kuchára. 👏 😅

anonym_ca9f85
26. sep 2025

Ďakujeme za oznámenie. Príchodom dieťaťa to bude omnoho horšie.

anonym_444e67
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor bud je blbec alebo tak sprosty alebo sprosty blbec

anonym_61e2f9
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor typický slovenský sedlák, žena slúžka a keď sa pokazí, tak je nasratý, že si vybral nevýkonny model. Celkovo sa ti otvoria oči, až po pôrode, ..., ale tak nezúfaj, nie si rozhodne sama s takým čudom

lucia13022023
26. sep 2025

Gratulujem k výberu partnera.
Ale k tvojmu problému, objednaj si. On nech neje, keď nechce variť.

pribinak
26. sep 2025

To je debil ….zbalit a poslať späť k maminke

autor
26. sep 2025
@anonym_ca9f85

Ďakujeme za oznámenie. Príchodom dieťaťa to bude omnoho horšie.

Čakám nejaké rady a nie blbé poznámky ale ako vidím tu už ženy neradia ...
@anonym_ca9f85

belllinka
26. sep 2025

Ale urcite ta miluje, ked si ta zobral za zenu, nezufaj, to je najdolezitejsie

zmrzlinka2021
26. sep 2025
@anonym_61e2f9

@anonym_autor typický slovenský sedlák, žena slúžka a keď sa pokazí, tak je nasratý, že si vybral nevýkonny model. Celkovo sa ti otvoria oči, až po pôrode, ..., ale tak nezúfaj, nie si rozhodne sama s takým čudom

@anonym_61e2f9

Nechápem že ženy sa vydávajú za takých lenivcov.

minenkaa
26. sep 2025

A čo chces poradiť ,objednavaj jedlo,vymeň chlapa,rozved sa,zduvaj sa aj ty

ivik4
26. sep 2025

No ale autorka nemozes sa hnevat na komentar co sa Ti nepaci ale realita s detatom Vas prefacka ze az. Teda Teba urcite ked mas chlapa kt. Je lenivy Ti SCHVALNE nenavarit lebo on je pan kral. Budes mat uplne ine starosti a velmi vela. Teraz je ten cas aby si zvykol ze nebude ako on piskne a treba brat ohlad aj na druhych

anonym_7e33c8
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak si nemala otehotnieť keď to nezvladaš iné ženy zvládajú aj horšie . Tvoj bordel 🧏‍♀️💁‍♂️🤷‍♀️

euka210
26. sep 2025

@anonym_autor moj ani nevie varit, jedine kurca s ryzou varil a ked som bola tehu, tak si spominam, ze mi varil zemiaky 😁...toto jedine mi isty cas ako tak chutilo. Mna napinalo len otvorenie skrinky s chlebom.
Ked Ti je zle, tak nevar ak nemate mensie deti doma.

zmrzlinka2021
26. sep 2025
@belllinka

Ale urcite ta miluje, ked si ta zobral za zenu, nezufaj, to je najdolezitejsie

@belllinka takto sa bežne správajú aj muži čo žijú iba s frajerkami, ako druzkami. Nie každé manželstvo vzniká ľuďmi, ktorí sú zrelí, a milujúci. Mnoho ľudí ani nevie čo je láska.

pribinak
26. sep 2025

Pozri, nikto to za teba nevyrieši. Buď spravíš totálnu scénu a donútiš ho, ale pochybujem
Čiže za mna a teda aj veľa diskutujúcich jw riešenie v objednaní obedov a vecier, ale jw to fakt debil

zmrzlinka2021
26. sep 2025
@anonym_7e33c8

@anonym_autor Tak si nemala otehotnieť keď to nezvladaš iné ženy zvládajú aj horšie . Tvoj bordel 🧏‍♀️💁‍♂️🤷‍♀️

@anonym_7e33c8

Kto si za tým nickom? Čítaš čo píšeš?
Prajem ti nech každá veta sa v tvojom reálnom živote obráti na teba s cieľom dospenia

belllinka
26. sep 2025
@zmrzlinka2021

@belllinka takto sa bežne správajú aj muži čo žijú iba s frajerkami, ako druzkami. Nie každé manželstvo vzniká ľuďmi, ktorí sú zrelí, a milujúci. Mnoho ľudí ani nevie čo je láska.

@zmrzlinka2021 moj prispevok bol ironicky, kedze v kazdej teme, kde nie su partneri zosobaseni, hned diskutujuce riesia iba svadbu lebo to je alfa omega.

anonym_588629
26. sep 2025

Pred tehotenstvom varil?
Predtým ako ste sa dali dokopy staral sa sám o seba, alebo žil u mamičky?

belllinka
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ca9f85

@anonym_autor ved var iba pre seba, v com je problem?

autor
26. sep 2025
@anonym_7e33c8

Toto fórum sklamalo ale že dosť 👍 dovi

anonym_ca9f85
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ca9f85

@anonym_autor to nie je blbá rada. To je konštatovanie. Bude to len horšie, zbadáš sama. Dieťa vzťahom riadne zamáva. Všetko bude na tebe. Pomoc žiadna.

anonym_94fdee
26. sep 2025

A aké rady očakávaš? Máme mu ísť dohovoriť? Ženy majú naozaj pravdu. Tak mu nevar a nech je, čo si nájde. Čo iné poradiť?

zmrzlinka2021
26. sep 2025
@belllinka

@zmrzlinka2021 moj prispevok bol ironicky, kedze v kazdej teme, kde nie su partneri zosobaseni, hned diskutujuce riesia iba svadbu lebo to je alfa omega.

@belllinka alfa omega je to iba pre zrelých ľudí, keďže ide o jedno z najdôležitejších životných rozhodnutí, kde sa dvaja už stávajú rodinou.

anonym_5b9b38
26. sep 2025
@belllinka

@belllinka ty si nejaka butthurt ze si ta nik nechce zobrat tak tu musis plut na tie ktore tu svadbu mali?

maranta_leuconeura
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neviem co si cakala inak? Mali sme ta oplakat ake to mas tazke s neschopnym muzom? Sme ti poradili donasky, tak objednas si ci budes hladna a urazena este par dni?

zmrzlinka2021
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prosím ťa, anonym, čo čakáš? Ona sama má muža k ničomu, tak sa ty vyvrsuje

Strana
z4