Manžel odmieta variť
Som tehotná je mi zo všetkého zle..aj z surovín pri vareni a moj nie aby navaril on je ešte zduty 😒😒😒
@anonym_autor si si vybrala blbca. Môj by mi modré z neba doniesol keby mohol
Tak si objednaj donasku, ked si nevladzes navarit. Kde je problem? On nech si da suchy chlieb
Nech sa paci, nech Vam jedlo denne objednava. A ak ma problem s peniazmi tak jeho smola. Aj len pre seba by som si objednala.Blbec
Som tehotná je mi zo všetkého zle..aj z surovín pri vareni a moj nie aby navaril on je ešte zduty 😒😒😒
@anonym_autor Tak keď sa mu nechce variť, nech ti predplatí nejaké zdravé raňajky/obedy/večere, už je toho ceľkom dosť čo sa dá objednať. Možno keď uvidí bloček od takýchto služieb sa zmení aj na kuchára. 👏 😅
Ďakujeme za oznámenie. Príchodom dieťaťa to bude omnoho horšie.
@anonym_autor bud je blbec alebo tak sprosty alebo sprosty blbec
@anonym_autor typický slovenský sedlák, žena slúžka a keď sa pokazí, tak je nasratý, že si vybral nevýkonny model. Celkovo sa ti otvoria oči, až po pôrode, ..., ale tak nezúfaj, nie si rozhodne sama s takým čudom
Gratulujem k výberu partnera.
Ale k tvojmu problému, objednaj si. On nech neje, keď nechce variť.
To je debil ….zbalit a poslať späť k maminke
Ďakujeme za oznámenie. Príchodom dieťaťa to bude omnoho horšie.
Čakám nejaké rady a nie blbé poznámky ale ako vidím tu už ženy neradia ...
@anonym_ca9f85
Ale urcite ta miluje, ked si ta zobral za zenu, nezufaj, to je najdolezitejsie
@anonym_autor typický slovenský sedlák, žena slúžka a keď sa pokazí, tak je nasratý, že si vybral nevýkonny model. Celkovo sa ti otvoria oči, až po pôrode, ..., ale tak nezúfaj, nie si rozhodne sama s takým čudom
@anonym_61e2f9
Nechápem že ženy sa vydávajú za takých lenivcov.
A čo chces poradiť ,objednavaj jedlo,vymeň chlapa,rozved sa,zduvaj sa aj ty
No ale autorka nemozes sa hnevat na komentar co sa Ti nepaci ale realita s detatom Vas prefacka ze az. Teda Teba urcite ked mas chlapa kt. Je lenivy Ti SCHVALNE nenavarit lebo on je pan kral. Budes mat uplne ine starosti a velmi vela. Teraz je ten cas aby si zvykol ze nebude ako on piskne a treba brat ohlad aj na druhych
@anonym_autor Tak si nemala otehotnieť keď to nezvladaš iné ženy zvládajú aj horšie . Tvoj bordel 🧏♀️💁♂️🤷♀️
@anonym_autor moj ani nevie varit, jedine kurca s ryzou varil a ked som bola tehu, tak si spominam, ze mi varil zemiaky 😁...toto jedine mi isty cas ako tak chutilo. Mna napinalo len otvorenie skrinky s chlebom.
Ked Ti je zle, tak nevar ak nemate mensie deti doma.
Ale urcite ta miluje, ked si ta zobral za zenu, nezufaj, to je najdolezitejsie
@belllinka takto sa bežne správajú aj muži čo žijú iba s frajerkami, ako druzkami. Nie každé manželstvo vzniká ľuďmi, ktorí sú zrelí, a milujúci. Mnoho ľudí ani nevie čo je láska.
Pozri, nikto to za teba nevyrieši. Buď spravíš totálnu scénu a donútiš ho, ale pochybujem
Čiže za mna a teda aj veľa diskutujúcich jw riešenie v objednaní obedov a vecier, ale jw to fakt debil
@anonym_autor Tak si nemala otehotnieť keď to nezvladaš iné ženy zvládajú aj horšie . Tvoj bordel 🧏♀️💁♂️🤷♀️
@anonym_7e33c8
Kto si za tým nickom? Čítaš čo píšeš?
Prajem ti nech každá veta sa v tvojom reálnom živote obráti na teba s cieľom dospenia
@belllinka takto sa bežne správajú aj muži čo žijú iba s frajerkami, ako druzkami. Nie každé manželstvo vzniká ľuďmi, ktorí sú zrelí, a milujúci. Mnoho ľudí ani nevie čo je láska.
@zmrzlinka2021 moj prispevok bol ironicky, kedze v kazdej teme, kde nie su partneri zosobaseni, hned diskutujuce riesia iba svadbu lebo to je alfa omega.
Pred tehotenstvom varil?
Predtým ako ste sa dali dokopy staral sa sám o seba, alebo žil u mamičky?
@anonym_ca9f85
@anonym_autor ved var iba pre seba, v com je problem?
Toto fórum sklamalo ale že dosť 👍 dovi
@anonym_ca9f85
@anonym_autor to nie je blbá rada. To je konštatovanie. Bude to len horšie, zbadáš sama. Dieťa vzťahom riadne zamáva. Všetko bude na tebe. Pomoc žiadna.
A aké rady očakávaš? Máme mu ísť dohovoriť? Ženy majú naozaj pravdu. Tak mu nevar a nech je, čo si nájde. Čo iné poradiť?
@zmrzlinka2021 moj prispevok bol ironicky, kedze v kazdej teme, kde nie su partneri zosobaseni, hned diskutujuce riesia iba svadbu lebo to je alfa omega.
@belllinka alfa omega je to iba pre zrelých ľudí, keďže ide o jedno z najdôležitejších životných rozhodnutí, kde sa dvaja už stávajú rodinou.
@belllinka ty si nejaka butthurt ze si ta nik nechce zobrat tak tu musis plut na tie ktore tu svadbu mali?
@anonym_autor neviem co si cakala inak? Mali sme ta oplakat ake to mas tazke s neschopnym muzom? Sme ti poradili donasky, tak objednas si ci budes hladna a urazena este par dni?
@anonym_autor prosím ťa, anonym, čo čakáš? Ona sama má muža k ničomu, tak sa ty vyvrsuje