icon

Manžel odmieta variť

26. sep 2025
minenkaa
26. sep 2025
@anonym_autor

Toto fórum sklamalo ale že dosť 👍 dovi

@anonym_autor fakt akú radu chces?

anonym_94fdee
26. sep 2025

A prečo mu vlastne varíš? On nemá ruky? Kým s tebou nebol, tak nejedol varené jedlo?

belllinka
26. sep 2025
@anonym_5b9b38

@belllinka ty si nejaka butthurt ze si ta nik nechce zobrat tak tu musis plut na tie ktore tu svadbu mali?

@anonym_5b9b38 moja draha, bola som vydata a druhykrat uz nemam zaujem 😆 Ale ste smiesne tie, ktore sa tu z nejakeho sobasa idete posrat, lebo je to pre vas najvacsi uspech v zivote 😅

belllinka
26. sep 2025
@zmrzlinka2021

@belllinka alfa omega je to iba pre zrelých ľudí, keďže ide o jedno z najdôležitejších životných rozhodnutí, kde sa dvaja už stávajú rodinou.

@zmrzlinka2021 aj ty si to hned riesila v tej teme o byvani, aj ked baba sa na svadbu vobec nepytala.

anonym_94fdee
26. sep 2025
@belllinka

@anonym_5b9b38 moja draha, bola som vydata a druhykrat uz nemam zaujem 😆 Ale ste smiesne tie, ktore sa tu z nejakeho sobasa idete posrat, lebo je to pre vas najvacsi uspech v zivote 😅

@belllinka je úplne jedno, či si zosobášená alebo nie. Ak si na krk zavesíš debila.

zmrzlinka2021
26. sep 2025
@belllinka

@zmrzlinka2021 aj ty si to hned riesila v tej teme o byvani, aj ked baba sa na svadbu vobec nepytala.

@belllinka lebo hra mužskú hru. Podľa mňa je dobré mať v živote poriadok. Potom tu väčšina detí nemá kompletnú a funkčnú rodinu

belllinka
26. sep 2025
@zmrzlinka2021

@belllinka lebo hra mužskú hru. Podľa mňa je dobré mať v živote poriadok. Potom tu väčšina detí nemá kompletnú a funkčnú rodinu

@zmrzlinka2021 sobas zabezpeci kompletnu a funkcnu rodinu?

zmrzlinka2021
26. sep 2025
@belllinka

@belllinka je úplne ok, že nechceš ísť do manželstva s priateľom. Toto je vážne rozhodnutie.

zmrzlinka2021
26. sep 2025
@belllinka

@zmrzlinka2021 sobas zabezpeci kompletnu a funkcnu rodinu?

@belllinka sobáš nie je záruka, ale je prejavom určitého rozhodnutia a vážnosti.
Je, vlastne aj bolo veľa vzťahov, kde dieťa nebol problém, ale najčastejšie muž sa necítil, nevnímal, že takýto záväzok chce s dotycnou.
Dnes si človek veľmi dobre rozmysli, či tento záväzok prijme.

anonym_02cae3
26. sep 2025
@anonym_5b9b38

@belllinka ty si nejaka butthurt ze si ta nik nechce zobrat tak tu musis plut na tie ktore tu svadbu mali?

@anonym_5b9b38 ano, presne si to vystihla. Táto osoba je tak hnusná a zúfalá, však v každej diskusii len kope. Otras.

belllinka
26. sep 2025
@anonym_02cae3

@anonym_5b9b38 ano, presne si to vystihla. Táto osoba je tak hnusná a zúfalá, však v každej diskusii len kope. Otras.

@anonym_02cae3 a co pises anonymne? Sa bojis za svoj nazor?

anonym_d96261
26. sep 2025

@anonym_autor a ty varis aj jemu? Súcitim s tebou ja som prevracala obe tehotenstva az dokonca, aj počas porodu. Moja záchrana bola Coca-Cola a zázvorové pastilky. Rad tu bolo uz dost ale ja mam otázku. Preco mu poriadne nevycistis žalúdok, kus debila co nie je ochotný navarit žene? Ty tvoris orgány jeho dieťaťu boze ženy postavte sa za seba 🙂

kiki68
26. sep 2025

No tak to asi umrete hladom ako vidim. No ked mas doma blbecka… my tam nedojdeme Ti navarit.

reela
26. sep 2025

Moj nam varil pocas mesiacov, kedy som bola tehotna a bolo mi z pachov na vracanie. Mas proste neempatickeho blba.

mamutka
26. sep 2025

@anonym_autor on sa nemá čo zdúvať, tvoje telo teraz neznesie pach surovín, takže variť nebudeš. Môžeš ho občas povracať od hlavy po päty, keď budeš nútená variť. Buď navarí, alebo budete objednávať jedlá, ktoré ti nevadia. Neviem aký máš vzťah s jeho mamou. Mohla by mu povedať, ako bývalo jej, keď ho čakala a ako by jej pomohlo, keby chlap navaril. Ale možné je aj to, že máš doma magora, ktorý všade počúva chlapské frajerské reči ako má buchnúť po stole a jeho matka ešte zadrapuje, že si lenivá a ostatné tiež boli tehotné a zvládali. To už ty vieš.

karolinakr
26. sep 2025
@kiki68

No tak to asi umrete hladom ako vidim. No ked mas doma blbecka… my tam nedojdeme Ti navarit.

@kiki68 čakala, že niekto sa jej ponukne navariť, ale nikto sa neponukol, tak ju forum sklamalo, ale že dosť a išla o dum dál 😀

karolinakr
26. sep 2025

ne, autorka, on je miláčik...ako ho chceš prinutiť variť? musíš sa premôcť a dať si rúško pri varení, tým sa váš problém vyrieši podľa mňa alebo masku proti chemickemu poplachu
😀

anonym_b717d6
26. sep 2025

Kup len sebe a jeho nechaj tak. Pochopi raz dva. Moj sa tiez za vsetko zduval az kym som mu nepovedala ze kde su dvere a ze nikto ho nedrzi. A mam svaty pokoj, klud na lozku 🤣 nevravim ze je dokonaly ale oni ti chlapi sa uvedomia casto az ked im dojde ze su nahraditelni a nepotrebni.

anonym_02cae3
26. sep 2025
@belllinka

@anonym_02cae3 a co pises anonymne? Sa bojis za svoj nazor?

@belllinka a ty nie si anonym? Belllinka je tvoje meno?
Ci topiaci sa aj slamky chytá, ze? 🙂

belllinka
26. sep 2025
@anonym_02cae3

@anonym_02cae3 tak ked je aj nick anonymny, tak preco ho zatajujes? 😆

belllinka
26. sep 2025
@anonym_02cae3

@anonym_02cae3 a z coho mam byt akoze zufala a chytat sa slamky?

stellarstar
26. sep 2025

@anonym_autor a tu s ním pohneš? Si myslíš že on tie komentáre prečíta a zmení postoj? Jemu si niečo povedala? Komunikácia je na akej úrovni u vas?

anonym_1ec765
26. sep 2025

no tak nevie varit .. predpokladam,ze to nevedel ani predtym,,, si daj masku a navar si alebo objednaj jedlo ako radia... ak ti vadia pachy pri vareni -pri jedeni uz nie? niesi prva a ani posledna a ine to dali bez nariekania a nadavania na partnera... nepises co vsetko okrem varenia pre teba robi .... na to sa uz nehladi?

sasa1310
26. sep 2025
@anonym_1ec765

no tak nevie varit .. predpokladam,ze to nevedel ani predtym,,, si daj masku a navar si alebo objednaj jedlo ako radia... ak ti vadia pachy pri vareni -pri jedeni uz nie? niesi prva a ani posledna a ine to dali bez nariekania a nadavania na partnera... nepises co vsetko okrem varenia pre teba robi .... na to sa uz nehladi?

@anonym_1ec765 takže pre teba je normálne, že jej nepomôže, radšej sa oduje. No gratulujem ti tiež k výberu tvojho partnera. Tu vôbec nejde o to samotné varenie ale o to dlabanie na ňu z jeho strany a ako bonus ešte jeho odutie

anonym_5b9b38
26. sep 2025
@belllinka

@belllinka tak nie kazdy je tak blby ze si zobere hned prveho debila s ktorym to nevydrzi. Jasne ze si ta uz nik nechce zobrat a nechava si zadne vratka

anonym_1ec765
26. sep 2025
@sasa1310

@anonym_1ec765 takže pre teba je normálne, že jej nepomôže, radšej sa oduje. No gratulujem ti tiež k výberu tvojho partnera. Tu vôbec nejde o to samotné varenie ale o to dlabanie na ňu z jeho strany a ako bonus ešte jeho odutie

@sasa1310 poznas jej partnera? vies aky je? a poznas mojho? odsudit vies na zaklade neakej zenskej co napise jednu vetu a hned odsudis 3 dalsie osoby vratane mna a mojho priatela bez toho aby si onas cokolvek vedela? to si ale zhodila len seba a svoju jednoduchost a skor by som mala ja gratulovat tomu tvojmu ak vobec dakeho mas,ze to s tebou vydrzal a zabranil drhym aby mali taku trubu doma .. jeho obeda je naozaj slachetna .. podakuj mu za vsetkych nezadanych chlapov

anonym_58f68e
26. sep 2025
@anonym_5b9b38

@anonym_5b9b38 Vies co u nas mali svadbu medzi prvymi na gympli tie najsivsie mysi. Boli rady, ze si ich nejaky podobne nezaujimavy typek vybral. Obaja vedeli, ze nemaju na lepsie, tak sup rychlo svadba. A presne ako hovori @bellinka bol to ich zivotny highlight, ze sa im podarilo vydat. Prave taketo to najviac prezivaju a riesia to v kazdej teme

anonym_02cae3
26. sep 2025
@belllinka

@belllinka zúfalá a ešte aj hlúpa

belllinka
26. sep 2025
@anonym_02cae3

@belllinka zúfalá a ešte aj hlúpa

@anonym_02cae3 preco este aj hlupa?

anonym_5b9b38
26. sep 2025
@anonym_58f68e

@anonym_5b9b38 Vies co u nas mali svadbu medzi prvymi na gympli tie najsivsie mysi. Boli rady, ze si ich nejaky podobne nezaujimavy typek vybral. Obaja vedeli, ze nemaju na lepsie, tak sup rychlo svadba. A presne ako hovori @bellinka bol to ich zivotny highlight, ze sa im podarilo vydat. Prave taketo to najviac prezivaju a riesia to v kazdej teme

@anonym_58f68e suhlasim so vsetkym co si povedala, a belli je jednou z nich praveze zobrala si prveho ktory o nu zakopol a stale ma zly vyber ked je na stare kolena nevydata a prska vsade jed aka je svadba zla