icon

Manžel odmietol prijať moju minulosť

25. dec 2021

Ahojte.. mám problém, s mužom.. ešte pred svadbou som sa snažila povedať mu o svojej minulosti. Bola som celkom rozbehnutá čo sa týka mužov, mala som za 2 roky 10 vzťahov ktoré boli sexuálne aktívne. Hanbím sa za to.. ale mladosť - hlúposť 🤦🏻‍♀️

Chcela som to aktuálnemu povedať ešte pred svadbou keďže je z veriacej rodiny a chcel pannu. Ale odmietol si la vypočuť s tým že “nikdy ma neprijíme takú a nechce nič vedieť”.. nakoniec sme sa zobrali a na mňa to doľahlo. To poznámky o tom aké kurvy su zeny pokial mali už len 2 chlapov atd.. žijeme v klamstve, žiaľ takto to je. Mimo toho, mame otrasný sexuálny život. Sex tak raz za mesiac, vôbec ma nepriťahuje (jemu sex ani moc nechýba) chémia medzu nami žiadna aj napriek snahe zmeniť to, nie sme vôbec kompktibilni. Kopa rozhovorov, vysvetľovania, snahy.. ale to je vedľajšie ..
A teraz sa zamýšľam. Je toto manželstvo vôbec cirkevne platne pokial bolo uzatvorené na základe lži?

liljana
25. dec 2021

@slovakboy Vydrzat cisty/a do dochodkoveho veku je ta najvacsia parada.😅

sylvester01
25. dec 2021

o minulosti si treba na zaciatku povedazt , ja som vzdy vypraval na rovinu a do baraku netahal len koli sexu a to som vzdy definoval tym ako by to bolo keby jej to dakto povedal z ulice ze tu som striedal koli sexu. to na okraj a ktomu tvojmu je to hlupak farar jak by dal rozved sa najdi druheho zena vzdy najde chlapa ako muz zenu. to je moj nazor

slovakboy
25. dec 2021

@mauduska nemusí každý mat libido ako vy. Len u veriacich sa to skrýva za čistotu a pritom je to problém. Len v prípade že chcú sa ženiť. Inak je dobre ak sú ľudia bez libida. Napríklad kňazi a mnísi.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
25. dec 2021

@liljana myslel som že po svadbe je to potom paráda keď si užívajú uvoľnenie sexuálneho napätia.

mauduska
25. dec 2021

@slovakboy hej no. Ale je to smutné, nám aj na predmanželskej náuke vravel knaz, ze odmietanie sexu v manželstve nie je správne.

Kňazi majú tiež chuť na sex, aj mnísi a bratia. Potom je to len o tom, či si hulvát a nechas sa tým ovládať alebo to ovládneš ty. Ale tak je to s veľa vecami 🙂

luccija
25. dec 2021

Z blata do kaluže.Neviem načo si mu rozprávala počty frajerov..celé zle rozved sa

slovakboy
25. dec 2021

@mauduska to je jasne že nie všetci sú eunuchovia. A áno. Mimo manželstva to by chceli ľudia robiť aké keď je to už povinnosť tak to nie. Milá povinnosť ani nie je povinnosť.

anita6666
25. dec 2021

Mala si viac sexuálnych kontaktov,vďaka ktorým si asi zistila,že nie každý vie aj súložiť,načo si si brala chlapa,ktorý ti nevyhovuje sexuálne???? Nechápem...skončí s ním,nech ide hľadať pannu a ty si nájdi poriadneho sexosa a neries vzťahy,ktoré skôr či neskôr aj tak skončia.

mogaa
25. dec 2021

samozrejme že mnželstvo je platné....druhá vec je že žijete v klamstve, čiže v hriechu, ale brali ste sa v kostole resp.na úrade, takže o platnosti nie sú pochybnosti.....

cajomila
25. dec 2021

Ale prosím ťa, to je čo za blbosť, že on ťa kvôli tvojej minulosti nepríjme?
A nekáže sa v Biblii odpúšťať?
Na každej omši sa hovorí o odpúšťaní.
Takže, "skutek utek".
Načo si ťa bral, keď s tým mal problém?
A načo si si ty jeho brala, keď mieste v otázke viery za jedno?
Veľmi dôležité pointy sú toto.

slovakboy
25. dec 2021

2. Váš druhý problém je nekompatibilita v sexe. Ktovie prečo takýto ostal tvoj manžel. Píšeš že ťa nevzrušuje. Otázka či ste niekedy vôbec cítili voči sebe sexuálne vzrušenie. Ak máte sex aspoň raz za mesiac aké je to vtedy? Lebo možno len on v sebe niečo nábožensky uzavrel a pritom to v ňom je. A ty keď si mala pred tým samých grazlov možno ťa takí priťahujú. Potom popracuj na hodnotách a zjemni sa. Buď k sebe láskavá prijmes aj láskavého človeka a niekde na frekvencii raz za týždeň sa stretnete. Ako dlho ste spolu? Lebo ak nie dlho tak je ešte šanca že si zvyknete. Uvedom si že ľudia si majú možnosť vybrať partnera len niečo cez 200 rokov a niekde ani teraz nie. Dovtedy im ich vyberali rodičia. Museli si na seba zvyknúť a rozvody alebo rozchody boli v rovnakom pomere ako teraz. Sexuológovia sa zhodujú na tom že zamilovanosť prvotná nie je taká dôležitá na trvácnosť vzťahu. Ak budete pracovať na vašom vzťahu úprimne a s obetou nečakaj len od toho druhého niečo no aj sám k tomu prispieť, tak sa môžete aj v sexe zladiť a zvyknúť si na seba. Lepšie ako si nájsť bujaka čo znova bude k tebe zlý. Čo ti potom z dobrého sexu. Už si to 10 krát predsa skúsila tak vieš.

slovakboy
25. dec 2021

Mimochodom tie jeho poznámky o kurvách môžu znamenať že niečo o tvojej minulosti tuší len to nechce počuť a takýmito poznámkami si uľavuje a trápi ťa. To je len moja domnienka no môže to tak byť. Potom je mu to dobre povedať no nie teraz. Zničilo by ho to a aj vás vzťah. Povieš mu to až keď bude medzi vami dobre a on to bude chcieť počuť. On ti možno už teraz sa snaží odpustiť. Ak ma tušenie.

roobett
Odpoveď bola odstránená
kikus7
Autor odpoveď zmazal
sparrows
25. dec 2021

@zooeynka možno preto chcel pannu, aby ho nemala s kým v posteli porovnávať😂😂

roobett
Odpoveď bola odstránená
kikus7
Autor odpoveď zmazal
roobett
Odpoveď bola odstránená
kikus7
Autor odpoveď zmazal
madeline1
25. dec 2021

Autorka, svoju minulost s nim nie si povinna riesit a ani si nikdy nebola. To ake ma on nazory je zial to, co vas rozdeluje, zaroven v tebe vytvara zly pocit z teba samej. Riesit, ci si ich mala vela alebo nie vela je irelevantne, mala si bujarejsiu mladost a tak sa to stalo...i sposob ako s tebou manzel jednal pred svadbou nebol celkom vporiadku...poziadaj ho, aby v tebe nevytvaral pocit viny, ublizuje ti tym a ubezpec ho, ze ta mrzi, ze ma taketo nazory, ze ty mas ine a porozpravaj sa s nim aj o vasom intimnom zivote....nedovol mu robit ti veci, ktore ti ublizuju, nastav si hranice.

@bennn nie, neklamala mu, lebo on sa vyjadril este pred svadbou, ze to radsej nechce pocut cele, lebo by ju neprijal...co je to za cudak...vycital jej veci, aj napriek tomu, ze si ju chcel vziat a aj vzal.

roobett
Odpoveď bola odstránená
derdia
25. dec 2021

Inak prepac, ja sa cudujem VSETKYM, ktori su ochotni prezit svoj JEDINY zivot v zlom manzelstve, partnerstve, praci, ktora ich nenaplna a nici...ach jaj. Normalne si s nim sadni, a povedz mu to ak chces, ale rovno mu aj povedz, ze uz jeho "prijatie" nepotrebujes. Vyser sa na neho... Ved to je cisty fanatik. Sibnuty. Bud rada ze s nim nemas dieta a chod kade lahsie.

kikus7
Autor odpoveď zmazal
roobett
Odpoveď bola odstránená
kikus7
Autor odpoveď zmazal
roobett
Odpoveď bola odstránená
kikus7
Autor odpoveď zmazal
roobett
Odpoveď bola odstránená