icon

Manžel odo mňa odišiel

luciao2610
17. sep 2013

S manzelom som dva roky,nase manzelstvo bolo pekne,lubili sme sa,stale sme boli spolu,nikdy sme nechodili jeden bez druheho.obcas sme mali hadky ale ti behom jedneho dna preslo.milovali sme sa velmi.posledne dva tyzdne sme sa zacali velmi hadat kazdy den,on prisiel o robotu,nechceli ho vyplatit,bol nervozny,sklamany,podrazdeny.zacal ma odmietat,nechcel aby som mu pomohla,vzdialil sa odo mna.bolo to tazke,prestal mi davat najavo ze ma lubi,potrebuje,dva tyzdne boli strasne,krik,hadky.ked som sa ho vcera opytala ci sa chce rozist povedal ze nevie,tak som mu povedala ze je koniec,ja krava sprosta.dneska som prisla s prace domov a nasla som si list ze sa ho to velmi dotklo moje slova ze ho opustam.ze on stale stal pri mne.ze mi veril.ze ma lubi a ze odchadza,ze som si ho nevazila.aby som ho nehladala.a ze som zahodila nasu lasku...volala som mu pisala,nic ignoruje.zobral si aj veci.neviem kde siel on tu v meste nema nikoho.ja som chcela stat pri nom ale mi to nedovolil,ignoroval ma.nemozem bez neho zit,velmi ho milujem.

luciao2610
autor
20. sep 2013

Nie neni u ex ona je uz vydata,ona mu volala a on jej nechcel povedat ze kde je,ale u nej nie

yidaky
20. sep 2013

@luciao2610 Hmmm...aspon to, lebo sa to nedalo pochopit z predchadzajuceho prispevku. No nechapem, preco sa este neozval. Uz sa mi to zda cudne 😒. Ved, ked ste nemali doteraz nejake vazne problemy, tak 2 tyzdne hadok, by ho snad nemali takto rozhodit, ze sa Ti ani neozve. Ozaj nechapem. Ci tam nebol nejaky skryty problem a toto mu len "nahralo do karat"...no neviem, co si o tom mysliet. Prepac, ale sprava sa ako jezitny kubo...a to, ze ty sa mozes aj bat o neho a zle sa citit, nad tym asi neuvazuje 😒.

luciao2610
autor
20. sep 2013

@yidaky volal s ex tak viem ze je v poriadku aspon to,iba trucuje,alebo uz fakt nechce byt so mnou.nechapem.

luciao2610
autor
20. sep 2013

napisala som mu,neodpisal.ako mam zistit kde je

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 mate aj nejake spolocne zavazky? Napis mu, ze pokial sa neozve, kde je a co ma v umysle do buducna, budes nutena ist na policiu a vyhlasit ho za nezvestneho... Prepac, ale o nicom vztah do buducna s clovekom, ktory sa po dvoch rokoch takto zachova... Aj keby ta len chcel nejako debilne vytrestat za tvoje reci, too je uplne psycho... Daj ruky prec od takeho cloveka....

luciao2610
autor
20. sep 2013

@bipsy nemozem ist na policiu,on sa ozval svojej mame ale nechcel jej povedat ze kde je.a nemame spolocne zavezky.

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 ty vies kde je? S jeho manzelka a netusis, kde on sa pohybuje? Co byvanie, ucty... On sa na nicom nepodielal? Vsetko je len tvoja rezia? Kde si hladal pracu vies? Co tak sa ist pozriet?

luciao2610
autor
20. sep 2013

Vymazal vsetko so svojho profilu na fb,spolocne fotky a dal si ma aj prec s priatelov,ako neaky pubertak.poslala som mu sms.ze v poriadku ked chce mat odo mna pokoj a ked uz nechce byt so mnou ze mu to ulahcim,ze podam o rozvod,ale ze neviem aku adresu mam dat ci mozem dat ku jeho mame,ze ci si to pojde vybrat s posty, neodpisal.tak co chce.ja neviem ze kde je ci tu v meste alebo v ba.chcem na vsetki rychlo zabudnut a zacat novy zivot s mojim synom

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 a mimochodom napisat mu mozes cokolvek... Nemusis to aj uskutocnit 😉
Uvazovala si, kde by mohol byt?

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 to dieta je od neho?

luciao2610
autor
20. sep 2013

@bipsy ja neviem a ani netusim kde je,on tu v meste nema nikoho ani priatelov,bol iba s nami.spominal neaku pizzeriu ale tu ich je vela.na ubytovnu som volala,tam nepodavaju info,kde ho mam hladat

luciao2610
autor
20. sep 2013

@bipsy nie neni jeho,to mam s byvalim,ale bral ho za svoje

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 pokial je to mozne, treba ist pozriet osobne, alebo niekoho poprosit... Cez telefon ti malokde podaju info....

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 no je mi luto, ale na tvojom mieste by som ho mozno uz ani nehladala, ja by som ho fakt sla oznacit za nezvestneho, lebo pre teba v skutocnosti je, minimalne tri dni o nom nic nevies, mas dokaz v telefone, ze neodpoveda, odlaseny z fb atd

luciao2610
autor
20. sep 2013

@bipsy ani osobne nepodaju,a je tu strasne vela ubytovni a penzionov a mozno tu ani v meste uz neni,ja neviem.ale toto cakanie je strasne,keby aspon napisal ok rozvod mi posli ku name.tak by som vedela ze je koniec a snazila by som sa s tym vyrovnat,ale tato ignoraciahe strasna,neviem na com som

luciao2610
autor
20. sep 2013

@bipsy a ak mu policajt zavola tAk jemu to zdvihne,a budem vyzerat ako blba,ze sa na mna manzel vykaslal a ja ho dam ako nezvestneho

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 no bud jemu uplne preplo, je na drogach alebo u milenky, alebo chce urobit psycho z teba... Opytaj sa jeho ex, ci nahodou pocas ich spolocneho zitia nedoslo tiez k podobnym incidentom....alebo co si o tom mysli, mozno sa nieco dozvies...

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 ano, ale aspon budes vediet na com si a kde je, budes sa vediet pohnut z miesta.

luciao2610
autor
20. sep 2013

@bipsy pytala som sa jej,nespravil to nikdy.povedala ze som ho musela velmi sklamat ked odisiel.

lili_mia
20. sep 2013

@luciao2610 chcem sa spýtať, či vieš o nejakých psychických problémoch, či u neho, alebo u nich v rodine .. on prejavy nemusí mať, ale napr tie posledné dni možno u neho niečo spustili a teraz možno ani nerozlišuje realitu od nejakých bludov v hlave .. ja som tiež trucovala, ale max víkend, potom mi nedalo mu aspoň dať najavo, že ma ozaj vážne nasral a týmto sa aj spustil rozhovor a ja som sa ukľudnila .. ale ked píšeš, že s ex a s mamou komunikuje, tak aspoň je v poriadku

luciao2610
autor
20. sep 2013

@lili_mia nikto nema psych problemy v rodine,ale ja budem mat i chvilku

lili_mia
20. sep 2013

@luciao2610 tak chod na políciu a nahlás, že je nezvestný, možno trochu prifarbi, že si si nie istá, či niekto u nich mal ľahkú depresiu a že ozaj máš o neho vážne starosti (policajti sú niekedy ako teliatka, nerozumejú a ani neupokoja, že sa nič nedeje) .. a ked ho nájdu, skontrolujú aj jeho psychický stav a aspoň budeš vedieť, že je ok .. po tomto by som sa s ním zrejme fakt rozviedla .. trdlo je to, vidí iba seba a nehľadí na ostatných

zanettta6
20. sep 2013

@luciao tak to si musela take cudo velmi dlho hladat,naco ti jn prosim ta taky muz?ziadna zodpovednost,ziadna opora,sibmwe mu a len tak si zmizne?co je v skolke a hra schovavacku?je to detinske,nebudes s takym clovekom stastna a budes trpet ty aj tvoj syn.ak sa ti da zariad si zivot,ale bezneho ty a tvoj syn,tes sa a venuj sa malemu,ze ho mas a on ma teba,nie mu vysvetlovat,ze tatinkovi preplo a odbehol si na par dni,ale on sa vrati,no mozno raz sa uz ani nevrati!!!

bipsy
20. sep 2013

@luciao2610 pozri, len ty vies, co sa skutocne medzi vami odohralo a ci mal skutocne dovod od teba takto zdrhnut. Pokial si presvedcena, ze nie, tak toto je ozaj cervene svetlo a velka vystraha....

luciao2610
autor
20. sep 2013

Ale predtym bol uplne iny,staral sa o nas,nikdy neboli take hadky,boli sme stastny,ja tomu nechaoem co sa vlastne stalo,nechapem a nikdy nepochopim,ved uz ked nechce byt so mnou,tak preco aspon neriesi rozvod,ved chce mat pokoj odo mna,cim skorej budeme rozvedeny tak bude mam skorej pokoj.ignoruje vsetko

tajomna21
20. sep 2013

@luciao2610 ako neviem, kolko mate obaja rokov, ale obaja ste sa chovali ako male deti ... ty po 2 rokoch vraj stastneho manzelstva mu povies, ze je koniec len preto, ze ste mali 2 tyzdne dusno ... on, le bosa zachoval ako maly rozmaznany chlapec, ktoremu zobrali hracku a teraz trucuje ...
hadam mas na neho mail nejaky, tak mu napis mail, nie 1000 SMSiek, na ktore nereaguje .....
v maili mu vysvetl, ze si neprimerane reagovala, lebo si bola frustrovana z jeho spravania sa v poslednej dobe, ze na teba len krical a ze ti rupli nervy, ospravedln sa mu ... opis mu tam svoje pocity, ci chces aby sa vratil atd .....na druhej strane by som mu osobne napisala, ze nebudes cakat do nekonecna, kym sa rozhodne, ci s vami chce byt alebo nie a ze preto ho prosis, aby sa postavil k veci ako chlap a jasne ti dal najavo, ci chce vsetko zahodit, alebo sa vrati .....
ak ti nebude reagovat ani na to, tak moja kasli na neho, dovodom bude nieco ine, nie tato hadka podla mna ....

flopo
21. sep 2013

@luciao2610 to je chore co urobil.A na ro zvodove papiere mu napis adresu,ktoru ma v obcianskom.Ak to nepreberie policia si ho uz naje hoci aj v krcme,ver mi aj s mojim to tak bolo.UZmu nepis a neponizuj sa.Ako ti uz ma on dokazat ze ta ma totalne v pazi.Prepac,ale ked uz toto urobil,tak to uz o niecom svedci.....

flopo
21. sep 2013

@luciao2610 a este posledna vec co by ma trapila.Ty sa o neho strachujes,bojis.On sa o vas neboji???Preco nie?Preco sa neozve tebe?Boze dievca co ti chlapi su uz zac,preco musime prezivat taketo starosti?Jeho ex mu je prednejsia ako ty?To je hrozne :(

luciao2610
autor
21. sep 2013

som mu dneska napisala ze nech sa ozve ze sa bojim a on mi napisal ze je ok a ze sa nemam bat

luciao2610
autor
21. sep 2013

Tak uz sme sa aj cez sms pohadali.musime si uznat ze s velkej lasky je velka nenavist.v pondelok podavam o rozvod.skoncila sa velka laska