Manžel odo mňa odišiel
S manzelom som dva roky,nase manzelstvo bolo pekne,lubili sme sa,stale sme boli spolu,nikdy sme nechodili jeden bez druheho.obcas sme mali hadky ale ti behom jedneho dna preslo.milovali sme sa velmi.posledne dva tyzdne sme sa zacali velmi hadat kazdy den,on prisiel o robotu,nechceli ho vyplatit,bol nervozny,sklamany,podrazdeny.zacal ma odmietat,nechcel aby som mu pomohla,vzdialil sa odo mna.bolo to tazke,prestal mi davat najavo ze ma lubi,potrebuje,dva tyzdne boli strasne,krik,hadky.ked som sa ho vcera opytala ci sa chce rozist povedal ze nevie,tak som mu povedala ze je koniec,ja krava sprosta.dneska som prisla s prace domov a nasla som si list ze sa ho to velmi dotklo moje slova ze ho opustam.ze on stale stal pri mne.ze mi veril.ze ma lubi a ze odchadza,ze som si ho nevazila.aby som ho nehladala.a ze som zahodila nasu lasku...volala som mu pisala,nic ignoruje.zobral si aj veci.neviem kde siel on tu v meste nema nikoho.ja som chcela stat pri nom ale mi to nedovolil,ignoroval ma.nemozem bez neho zit,velmi ho milujem.
@luciao2610 tak 17. septembra odišiel a 23. septembra ideš požiadať o rozvod? 😕
a teraz fakt - NAOZAJ ste mali také krásne manželstvo 2 roky? alebo len ty si to tak videla?
ako sa cítil on v tomto zväzku?
lebo to sú dve odlišné veci
a ak by ste boli obaja šťastní prešťastní, tak by si behom 6 dní nebola presvedčená, že ideš dať žiadosť o rozvod
prepáč, príde mi to zbrklé a hodné uvažovania teenagerov, nie dospelých ľudí
zrejme,keď sa tak rýchlo pobalil, záhadne stratil a nechce prezradiť, kde je, nebolo to všetko ako z ružovej knižnice 😒
pes bude zakopaný inde, nie v dvojtýždňových hádkach
to bola asi len tá povestná posledná kvapka v kalichu horkosti, ktorý u neho pretiekol
a to,že sa napĺňa, ti možno "zabudol" povedať
@macamac pani mi pripadá zbrklá a unáhlená,chvílami až hysterická.Preto sa nečudujem,že sa jej manžel pobalil a vyparil.Veď stačilo 6 dní,aby bola nahnutá na rozvod,čo sa asi tak udialo za 14 dní ich hádok??Kolko krát povedala niečo unáhlené? Hmm...
@luciao2610 Ty si sa snazila dostat manzela spat domov smskou s otazkou kam mu mas poslat rozvodove papiere? To je dost blba metoda.. Ak Ta este chcel, tak si to riadne zabila. Spamataj sa kym nebude vazne neskoro.
@anatalia77 uf, aj ja by som bola asi mierne hystericka keby manžel zdrhol a 6 dni nedal o sebe vedieť. A tiež by sa u mna zrejme striedali chvile kedy by som si šla oči vyplakať za nim a chvile kedy by som ho najradšej do ri*i nakopala za to ako sa zachoval. Chvile kedy by som dala neviem čo za to aby zaklopal na dvere s chvilami, kedy by som ho už najradšej nikdy nevidela. V takejto vypätej situacii je podla mna mierna hysteria pochopitelna
@vejula pani je hysterická,a nie,že je zúfalá..Doslova ho vydiera,a to sa len posekali,on sa zrejme šiel ukludniť..a ona hneď do rozvodu a kam má poslať papiere...
Viem,že 6 dní je dlhá doba,a aj jeho postoj je o ničom.Ale radili jej tu baby dosť primerané veci,ale ona nie,ona po svojom.Tak potom je to o ničom.
Ja to vidím na rozvod.
Snazila som sa mu vysvetlit ze ako sa ja citim,ospravedlnila som sa mu,napisala ze ho milujem atd a on?same utoky na mna.on sa zmenil,mali sme pekne manzelstvo,pekne chvile,nadherne.je iny za posledny mesiac a dva tyzdne su katastrofa.chcela som kompromis,ale nebudem vinu hadzat iba na seba,on neni pan dokonali.napisal mi ze si mam ist zatr... s milencom,ale ja za tu dobu som ani nepozrela na ineho.neda sa s nim porozpravat,je vztahovacny a ha sa urazat nenecham.ten rozvod he asi posledne riesenie,pretoze to uz neni ten moj manzel,tohto chlapa ja nepoznam
@anatalia77 myslim, že je zmätená, nahnevaná... Nam sa lahko radí, ked si sedime doma a manžel v obyvačke kuka bednu. Možno keby sa nam stane niečo podobne, tiež koname zbrklo unahlene a možno aj nerozumne
@vejula,mas pravdu,ani to stastie nema kazda zena,ze jej manzel sedi pri jej sukni alebo sedi pred telkou,ale chcela pocut nazor od inych a verím,ze aj ked to je tazke pomoze jej to otvorit oci a ked je to mozne tak nieco vo svojom zivote zmeni..kazda zena ma svoju cenu a mala by mat aj svoju hrdost a ziadny chlap nema pravo zenu len vlastnit a manipulovat ako jemu prave vyhovuje..zbytocne ju psychicky vydiera a trpi a bude trpiet aj jej dieta,ktore ma mat bezstaros.detstvo nie starost o otca kedy,kde ujde a ci sa mu nic nestane..prajem jej vela sil..
Dakujem kocky,ste mi velmi pomohli,je to tazke pre mna,neviem co dalej.ale uz sa nikdy bevrati to co bolo,neda sa zabudnut na toto,na vycitky,na vsetko.
Citala som diskusiu,pride mi to vazne cudne takato reakcia tvojho manzela.Vzhladom na to ze ma 40 rokov,je jeho reakcia poriadne zbrkla.Ako s mojim mm sa zvykneme hadat,v zlosti si povieme obcas veci,ktore by sme nemali,aj sa stalo ze mm od zlosti odisiel aj na cely den (do garaze :D ),ale aspon odpovedal na moje smsky ci telefonat.Ja osobne si myslim,ze je za tym nieco viac ako len tvoje slova o rozchode.A to o com ste si naposledy pisali,len utvrdzuje moje presvedcenie,ze je za tym nieco ine.Niekto kto miluje svoju rodinu by takto nereagoval,o tom som presvedcena.Urobila si sice chybu,ze si hovorila hned o rozchode,ale to nie je dovod na to,aby vztah hned stroskotal.Keby mu na tebe zalezalo,toto by nerobil.Nech si tvrdi kto chce a co chce.Drzim ti palce v kazdom pripade a prajem hodne sil na zdolavanie tejto situacie.
@luciao2610
@lenullla @luciao2610 Uplny suhlas....Ja si to myslim tiez, aj som to niekde pisala. Aj podla mna je za tym nieco ine....kvoli 2 tyzdnom hadok ci uz takych alebo onakych, sa ludia /manzelia/ hned nerozvadzaju. A okrem toho si myslim, ze mm sa sprava vyslovene nevhodne. A urazlive sms tipu, "chod si zatrt...s milencom" to akoze o com je? Mozno ma on nejaky pomer a toto mu nahralo do kariet?! 😒 Alebo je v tom nieco ine, ale o tom mi tu tazko budeme spekulovat.... No kazdopadne autorka, zelam pevne nervy...inak je to "zapeklita" situacia, ked on vobec nechce komunikovat. To ako co mas teraz robit? Cakat kym sa milostivy vrati a bozkavat mu nohy, ze sa mu uracilo alebo sa chce rozist?...ved snad by sa mohol aspon vyjadrit, ako si to dalej predstavuje....ci chce a ma zaujem pokracovat a snazit sa zachranit vas vztah alebo sa chce definitivne rozist. Je dospely a sprava sa ako 15 rocny nevyzrety tinedzer. A mne to veru pripada, ako by uz nemal zaujem, ale snad si zaslusis, aby s tebou aspon komunikoval ako si to predstavuje dalej. Neviem, co vsetko ste si medzitym sms-kovali, ale ja by som mu aspon napisala, ze ked bude pripraveny, tak nech sa aspon vyjadri, ako si to predstavuje dalej medzi vami, aby si sa vedela podla toho zariadit. A zatial neries a ani nespominaj rozvod. Snad sa mu uraci vyjadrit sa 😠.
dneska mi nepisal,mozno dva tyzdne hadok je malo na rozvod,ale za tie dva tyzdne ma neskutocne sklamal,clovek ktoremu som verila najviac na svete,clovek ktoreho som milovala.ukazal sa ako obycajny egoista.Strasne ma sklamal,ako sa clovek moze takto zmenit.predtym sme boli stastny,bol ku nam dobry,nikam nechodil,bol iba s nami,preto tu nema ani kamaratov.staral sa o rodinu ako ukazkovi manzel.ja nechapem co sa stalo,co mu preslo hlavou.znamost si myslim ze nema,keby mal tak riesi rozvod.vcera ked sme spolu pisali,som mu napisala ze ho lubim aby prisiel a jeho odpoved ze ako som sa k nemu spravala,same hadky,povedal ze nepride.a ja som mu na to tak dobre ze ak chce rozvod tak ja ho pojdem podat,ja sa nebudem nikomu vnucovat,tak sa mi zacal vyhrazat ze zavola mojej mame a vsetko jej povie.tak co chce odo mna,nechce byt so mnou ale ani rozviest sa nechce.som uz unavena s toho,bere mi to energiu....
@luciao2610 a akoze co vsetko jej povie???
@bipsy ako si to myslela ze co vsetko jej povie?
ja neviem ale asi to ze ho chcem nechat,alebo co ja viem
@luciao2610 on ta podozrieval, ze niekoho mas? pozri nekontaktuj ho, ved musi prist...musi sa ozvat co je s vamI? nie?
chova sa ako blbec.
@laila22 nikdy som nebola nikde bez neho,do baru nechodim ani sa neflakam,som doma s rodinou.podozrieval ma ze mam na FB milencov aj vcera mi to napisal,ale uz nevie ako ma na mna utocit.nebudem ho uz kontaktovat a on uz nemusi prist,ma tu sice este neake veci ale to pre neho neni dolezite,nemame spolocne nic
@luciao2610 "...tak sa mi zacal vyhrazat ze zavola mojej mame a vsetko jej povie..." 😀 😀 😀
a čo od toho očakáva? že Ti mama naseká na zadok a pošle Ťa k nemu???
Moja rada, stiahni sa, nekontaktuj, nerieš už si urobila dosť ...ak bude niečo chcieť tak nech laskavo nakopne vrtulu a pride lebo takto sa problemy neriešia. Ak ani po nejakom čase nezaujme inú polohu a polohu mrtvého hmyzu tak by som podala žiadosť o rozvod. Ešte si ujasni či nepotrebuješ rozvod hneď (kvôli financiám, aby si napr. neplatila spoločnú hypotéku kým mladý pán bude trucovať).
@luciao2610 drzim Ti prsty, aby sa to poriesilo...manzel sa sprava ako nevyzrely idiot...a len tak mimochodom, kvoli comu sa 1x rozvadzal? Vies pravu pricinu?
Clovek moze skratovat, vybuchnut...ale byt prec 2 tyzdne, neozyvat sa rodine, a ozvat sa exmanzelke... 😖 😖 je maximalne divne. Taktiez jeho komenty o Tvojom milencovi...normalne mi to pripada, akoby mu siblo... 😕 😕 😕
@luciao2610 počkaj s tým rozvodom. Dajte si čas. Veľa manželstiev ma problemi, až by si sa čudovala. a ešte horšie ako mate vy! tomu ver! dajte si čas. Nepíšte si, nechaj ho vychladnuť a hlavne sa ty neboj. z neho ego vyprchá, ale to bude až neskôr. skús sa mu neozývať. nchaj ho. aj ty a aj on si musíte poukladať myšlienky. Sama si písala ako ho miluješ ako ho máš rada. a teraz zrazu deň nato a obrat sa stal?! už sa chceš rozvadzať....hmmm, drahá ešte si to premysli. podla mna ho ľúbiš. tak s tou myslienkou aj ostaň! hlavne nemysli na to zlé, pretože si to privoláš. Tvoj manžel príde - sám od seba. ale to chce čas a pevné nervy
@luciao2610 možno je chyba, ze si mu sedela len pri zadku a nezila si tak trosku aj svoj zivot.....Mozno je to len ponorkova choroba z jeho strany,ak sedel vzdy pri Tebe..... Radim Ti stiahni sa, nekontaktuj ho, mozno si potrebuje nieco len v sebe vyjasnit.... 🙄 Uz si spravila dost a rasdej si zi svoj zivot_ skus vybehnut s kamoskou von, alebo si najdi nejaky konícek: fitko, prechádzky a pod. Ak si tvoj partner mozno v sebe nieco vujasní, tak sa sam ozve...
Inac po zasnem nad niektorými parmi, ked hned sa hrnu do rozvodu.... Silny clovek problemy riesi a rozvod je fakt krajne riesenie.. Rozvody na Slovensku su velmi jednoduche a trvaju cca 5 minut, a neskutocne vela ludo ak banality riesi hned rozvodom. 🙄
@svetluska82 ja si tiež kmyslím, že rozvod je krajine riešenie. ved predsa to manželstvo je pevný zväzok. pre ktorý sa dvaja ľudia rozhodli - že to budu ťahať spolu v dobrom aj zlom! a ked pride problem rišeiť ho a neodvolavať sa na rozvod. ved to smiesne. prečo si potom dvaja dajú sľub pred bohom a ich rodinou, ked nie su schopny potom riešiť problemi.
samozrejme ak je v manželstve nevera, gemblerstvo, podvody, tyranie...tak to to su dovody na rozvod. ale to čo prežívajú oni dvaja - to mi pride take, že sa nevedia spolu normalne porozpravať a potom obaja vybuchli a tu dôsledok.
neutekala by som hned zajtra podat o rozvod jasne.urcite potrebujeme cas na usporiadanie myslienok,ja tiez teraz neviem co,sice ho lubim ale toto ma sklamalo a dost,potrebujeme asi prestavku a cas ukaze co bude dalej.uz ho nebudem kontaktovat
v tom, že to povie tvojej mame, predbehni ho a povedz jej to sama, čo sa deje 😉
@danielahamar nechcem otravovat moju mamu,ma svoje problemi a je dost chora,keby este vedela ze mame aj mi problemi tazko by to zvladala
@luciao2610 len lepšie ak jej to povieš ty a nie on, si myslím, a raz jej to budeš musieť povedať a možno ti aj poradí, čo a ako 😒
@luciao2610 Ahoj Lucia,citam tvoj pribeh a dovolim si ti napisat ako to ja vidim.Mozno sa velmi mylim,to neviem.,ale uz mi to neda aby som nereagovala.
Po 1 vzacsa ked chlap vycita zene ,ze niekoho ma,on sam podvadza.
2 je prec niekolko dni,nepracuje,z coho zije? kde byva? dost dolezite kto ho prichylil a kto mu naplna zaludok a aj hlavu!!!
3 preco nechce komunikovat,preco ty nemozes vediet kde je?! Komunikuje s ex a stebou nie?!
4 vobec neberie ohlad na teba,ako sa citis ci sa doma nieco nestalo atd atd atd
Nevies vobec zistit kde je,skym je?? Nemas ziadne info kto by ho videl?? Ved nemohol len tak zmyznut ! Aby odisiel niekam prec,na to potrebuje proste prachy!!! Len ina zenska by ho prichylila,alebo naozaj dobry kamos.
Ja vtom vidim inu zenu.... 😔 😔 😔
@p.j.jacky asi robi mam taky pocit,este predtym ako odisiel hovoril nieco o donovaloch ze tam volal na inzerat a ze sa mu maju stade ozvat,ale potom aj s neakej pizzerii tu v bb takze vobec neviem.peniaze mal,takze moze byt niekde na ubytovni.ale napadlo to aj mna ci neni u neakej,ale to by som zistila podla jeho spravania ze ma neaku,mozno sa mylim.ale keby mal neaku tak nema problem sa so mnou rozviest.neviem mozno som naivna alebo slepa

@luciao2610 nečítala som všetko,ale mám pocit,že oň ešte kútikom srdca stojíš..neunáhli sa,žiadosť nepodávaj,nerieš nič,nekontaktuj ho,počkaj...kaša sa nikdy neje taká horúca-......ono s ato ukáže kde a prečo odišiel,vyčkaj