Manžel odomňa uteká

saeedi
16. dec 2016

Nikdy predtým som si nemyslela, že raz budem zakladať tému na koníkovi, ALE ÁNO AJ JA SOM ZÚFALÁ MANŽELKA. Zakladám tému, ani nie preto, žeby som potrebovala radiť ako ďalej, lebo manželstvo je o dvoch ľuďoch a riešenie problémov je individuálne. Skôr by som chcela vedieť vaše názory, názor nestranných osôb. Tak a teraz k veci. Mám pocit a vlastne nie je to len pocit je to bolestivý fakt, že môj manžel musí odo mňa neustále niekam odchádzať, utekať. Dosť ma zraňuje, že čas, ktorý by mohol venovať mne radšej venuje niekomu inému. A tu je ďalší problém, ten niekto je iná žena, alebo skôr veľmi hlúpe dievča (to, že je hlúpa nepíšem od zlosti, proste je to naozaj veľmi veľmi jednoduché dievča) . Rešpektovala by som keby sa stretávali ako kamaráti sem - tam na kávu. Ale to čo pre mňa znamená sem-tam, má pre môjho manžela úplne iný význam. Dva, tirkrát do týždňa kávičky, dohadujú si stretnutia dopredu. Niekoľko krát som bola súčasťou ich stretnutí aj ja. Veľmi mi vadí, že ak chcem tráviť čas pri pohári vína so svojím manželom musím tolerovať prítomnosť tretej osoby. Nestalo sa, žeby prišiel za mnou a povedal „Poď ideme niekam von“, namiesto toho je „Idem s ... von ideš s nami?“. Keď som bola s nimi stále mi behala po rozume otázka, prečo? potrebuje dobrovoľne tráviť svoj čas s niekým takýmto???? Uráža ma to, cítim sa podvedená a ponížená. Voláva mu cez deň, len tak, čo robí, potrebuje sa „vykecávať“. Nečakám od tej ..., žeby pochopila, že za ženatých mužom sa nebehá, ale čo môj manžel? prečo to nechápe on?
Keď som mu povedala, že si neželám, aby sa s ňou stretával, telefonovali alebo písali si, urazil sa. Ja som tá zlá, panovačná, histerická paranoidná fúria, ktorá mu zakazuje kamarátov. Tváril sa ako keby som mu zobrala hračku. A hlavne nechápe, nechápe, čo je na jeho správaní vlastne zle.
Mám 25 rokov, skončenú VŠ, pracujem ako manažérka, áno chlapi sa za mnou otáčajú a namiesto toho aby som riešila handry, kozmenitku, všetko to čo by mladá žena so slušným príjmom mala riešiť, varím, periem, žehlím, upratujem a plačem a nechápem čím som si to zaslúžila.

Môj príspevok je dlhý, je v ňom niekoľko PREČO, ale základ je moja otázka, SOM ÚPLNE NA HLAVU, KEĎ MI VADÍ, ŽE MUSÍM O POZORNOSŤ A PRÍTOMNOSŤ MOJHO MANŽELA NEUSTÁLE BOJOVAŤ A ZÁPASIŤ S INÝMI? SOM NETELERANTNÁ A SEBECKÁ, KEĎ CHCEM, ABY SOM BOLA NA PRVOM MIESTE IBA JA?
Ďakujem za vyjadrenia, vaše nazory ma zaujimaju....

boneta
16. dec 2016

Nebudem vela vypisovat.Toto by som netolerovala.Nech si vyberie.Bud alebo....Nie je to normalne a takto by som nechcela urcite zit.Porozmyslaj a buchni po stole ze stacilo.

mimac
16. dec 2016

@saeedi ženatý muž v žiadnom prípade nemá čo vysedávať s inou aj keby to bola kamoška.a na vzťah muža a ženy ako kamaráti neverím.

puklica13
16. dec 2016

Čo u nej hľadá? Evidentne niečo čo mu chýba....alebo je sadista s podvedomou túžbou ťa trápiť...
Ja by som nebojoval..nikdy a o žiadneho muža...

sardinka336
16. dec 2016

@saeedi nie, nie si na hlavu a nie nemusíš sa o manzela delit s inou zenou!! A ešte z teba robí blbu....
Ziješ v manželskom trojuholníku a je dost možné ze ju aj ,,obrába,, lebo ze by išlo chlapovi len o kavičky len tak bez ciela sexu no neviem....ruku do ohna by som nedala. Tvoj muz si dovoluje len to, čo mu ty dovolíš. Asi by som sa skusila s manzelom porozpravat pokojne, vecne, ze iste mu nechceš zakazovat kamaratov, ale stretavat sa s inou zenou trikrát týždenne je cez čiaru...ak to nepochopí, tak sa vzchop žena!!! Lebo mam pocit, ze zatial len ticho toleruješ zalety svojho muža. Cize vratim sa k tomu ak to muž nepochopi, tak by som si aj ja začala dohadovat okato pred nim kavičky s niekym a mozno mu docvakne. Sice sa hovori, ze nerob druhemu to čo...atd...ale niekedy tá šoková terapia pomože. Možno sa uvedomí...a poviem ti tak...ak by to trvalo bezo zmeny dlhu dobu, tak idem od neho a može kavičkovat ..deti nemate, nie je o čom.

obsadenemeno
16. dec 2016

@saeedi nie, nie si na hlavu a toto nie je ok.
Nie je ok, ze nevie pochopit, ako ta to zranuje a namiesto rozhovoru sa urazi ako male decko.
Moj prvy manzel mal podobnu "kamaratku"..... a preto je uz byvaly.
Na jaku marisku ti je taky "manzel"? Mozno by si si aj ty mala najst takeho speci kamarata, ci by sa mu to pacilo....... 😒

No ja len za seba, moj terajsi manzel veru chce travit volny cas so mnou a ziaden kamarat muzskeho ci zenskeho rodu mu veru prednejsi nie je.

sardinka336
16. dec 2016

@obsadenemeno a jeziskove husličky su kde? 😀

zooeynka
16. dec 2016

@saeedi v ziadnom pripade taketo spravanie netolerovat! Takto zdravy vztah nevyzera, tiez by som mu dala na vyber a ked si holt vyberie tu druhu tak vobec nemusis lutovat, aspon sa vyfarbi jeho charakter. Vobec nie si ziarliva hysterka, toto sa proste nerobi. A aby sa este on urazal ked mu taketo veci vytknes - to je riadne chrapunstvo.

aknad
16. dec 2016

@saeedi Ved si si sama odpovedala. Zacni riesit tie handry, kozmeticku a vsetko, co ma mlada zena so slusnym prijmom riesit. Vybodni sa na varenie, pranie, upratovanie a plakanie, ak to nepomoze, tak aj na toho hlupeho muza, co si ta nevazi.

seahorse27
16. dec 2016

Na tvojom mieste by som si pomaly zacala vyberat nejakeho adepta z tych, ktori sa za tebou otacaju a po uspesnom vybere by som sa tvarila, ze co je na tom zleee? Co za primitiva a ignoranta si si to zobrala? Pred svadbou neboli ziadne priznaky?

vroni
16. dec 2016

@saeedi, dovod pises sama v prispevku. Mas 25 a chovas sa ako zena pred patdesiatkou. Kasli na varenie, pecenie a upratovanie, nie si sluzka, si mlada baba, behaj po kavickach, ries handry, venuj sa svojmu vzdelavaniu a svojej osobnosti. Nudna matrona nezaujme ziadneho muza a uz vobec nie natrvalo. Alebo sa tvoj muz spamata alebo zistis, ze svet je plny normalnych muzov, ktori si nepotrebuju kompenzovat ego “huskou bielou“. Ked sa podklada nanic muzovi zena s dvoma detmi, je to smutne ale casto jej jedina sanca prezit. Ty nic take robit nemusis, tak sa podla toho spravaj!!! Vybehni s kamoskami, kolegami, chod sa ucit jazyk, rob nieco a nebud ufnukana putka domaca.

dominika6
16. dec 2016

@saeedi ja tu budem za zlú a úprimnú..
tá hlúpa nieje ona ale ty..ona presne vie čo robí a dostala to...zatiaľ čo robíš ty? namiesto toho aby si chlapovi jednu strelila na prebratie,začneš hrať jeho hru a dotiahla si to do úspešného konca,kedy si ty ustúpila druhej...
čo robiť?
1) začni robiť čo on...chodiť s kolegom na kávu a kludne ho predstav aj mužíkovi,však ak má problém je hysterik a vôbec to nechápe
2) stretneš sa s jednoduchou Máriou a pekne krásne jej vypláchneš žalúdok a zatrhneš hrátky a telefonáty
3) ak tieto dva body nezaberú,rozvod..deti nemáte debilov behá na svete veľa..

jeannna
16. dec 2016

@saeedi Nepytaj sa, preco ti neustale odbieha, ale daj si otazku, PRECO si ty este s nim? Tahaj zachrannu brzdu, tvoje sebavedomie je uz teraz vazne narusene. V takomto pripade pochybujem, ze pomozu uprimne rozhovory. Tento muz ta nemiluje a nikdy uz nebude.

moni244
16. dec 2016

@saeedi ano, si na hlavu, ale preto, ze zo seba dobrovolne robis putku domacu a ukazujes chlapovi, ze moze s tebou zametat. Zacni sa spravat tak, ako sa ma spravat 25 rocna zenska a nie ako dochodkyna, ktora uz nic ine ako domacnost nema

lalinko2010
16. dec 2016

@saeedi prečo sa s tebou oženil? prečo si nezobral ju? chápala by som ak by si s ňou vyšiel von, pretože kamarátka ale aby aj teba ťahal a aby si sa pozerala ako sa oni k sebe majú? je to čudné.
si mladá, prečo si sa tak skoro vydávala?

obsadenemeno
16. dec 2016

@sardinka336 jeziskove huslicky su pre total hlupe a pre mna nepochopitelne temy......... 😉 tato tu je celkom realna a mala som podobnu skusenost, aj ked teda mna ex na tu kavu s nimi nevolal a tajil, ze sa stretavaju..... ale co ja viem, teraz su mozno v mode ine taktiky, milenky sa netaja a manzelke sa zalepia oci a huba frazou "ze sme len kamarati...."

a minule som si vsimla ze mi tie huslicky uz prebrali ine baby...... 😀

giuditta
16. dec 2016

Určite by som netolerovala...neverím na " kamarátstva" kde majú obaja potrebu často sa stretávať ,volat si a celkovo využiť volny čas spolu....iné je keď sem- tam sa stretnú pri káve ,a medzi tým si nevolajú,nepisu....ale toto??

Skôr či neskôr jedna strana bude chciet viac ako len pokec pri káve.
Ak tvoj muž uteká preč od teba a radšej je s nejakou kamkou ,volajú ,pišu si ,stretávajú sa niekolko x do tyzdna,tak mi z toho vyplýva že s ňou sa cíti lepšie ako s tebou.

A to,ze teba volá von štýlom " idem von s kamoškou,ked chceš pod aj ty " hovorí o vsetkom.
Môže to byť aj čistá manipulácia aby si nerobila ziarlivostne scénky ,a takto mu zožereš hocičo.

Skús porozmýšľať aký môže mať dôvod na takéto správanie ....či vám to spolu klape ,či sa veľa nehádate,ci sa necíti menejcenny pri tebe atď.... chlapi sú veľmi citliví a ani by si neverila aké banality im stačia nato aby hľadali porozumenie inde.

sardinka336
16. dec 2016

@obsadenemeno jasne, ja som si len hned na to spomenula ako som videla ze si pridala prispevok...super hlaška!
A ved čo by zenu o niečom presviedčal nie? Povie jej ze vlasnte ona je hysterka a sebec...ze mu nedopraje!! Ona je na vine no nie?? 😅 Fakt čo niektorí chlapi nevymyslia aby so zeny urobili sprostu...alebo chce ist jej muz ,,do trojky,, ked vola kamošku na spoločne posedenia pri vinku....je to líška mazaná.

natalym
16. dec 2016

Už by som bola s kolegom na káve.

natalym
16. dec 2016

A prišla by som dobre neskoro domov. Nevarila by som, neprala a a kúpila by som si nové krásne šaty..........

A keď bude ten Tvoj muž vyvaľovať oči tak by som ho kopla dobre do riti.

obsadenemeno
16. dec 2016

@giuditta chudatka citlive chlapske kvetinky..... no jo, sak nech sa ona zamysla, nech ona hlada chybu v sebe...... nie je citlivy, je to sebecky asshole.

Keby bol citlivy, tak bude brat ohlad na jej pocity, ako sa asi ona, MANZELKA citi. Ale jemu je to sumafuk. On je uz citlivy k inej veru.

jana_eyre
16. dec 2016

Bože baby, kde takýchto donchuanov hladate? Nie, nie si na hlavu, ked citam takéto pribehy, normálne to vomne vrie.. Tak by som mu všetko vykricala, ze by plakal.. 😈 takže na tvojom mieste by som sa po riadnej hadke s nim vykakala na celu domacnost a robila to, co pises v úvodnom prispevku ze by si robiť mala.. (ano, ano je viem že podľa psychologov sa majú konflikty riesit s chladnou hlavou, ja mam však pocit, ze muži kludny hlas nepocuju, resp. Si myslia ze to nie je vážne)

natalym
16. dec 2016

@jana_eyre No u nás dakedy poriadne zvýšenie hlasu dosť dobre funguje.

majcika
16. dec 2016

Niekde sa stala chyba a to taká, že žena navyše vraj šikovná pekna atd zamestnaná má potrebu pýtať sa na fóre, čo robiť, či dokonca riešiť takýto stav-problem. Čo preboha by ma držalo pri takomto manželovi, ktorý uprednostňuje inú ženu predomnou. Je jedno ci hlúpu skatede či dokonca dokonalú. Nemáš deti? Na kého andela sa tu naťahovať o ohlodany kus mäsa? Veď ak manžel trávi čas s inou, prečo mu v tom brániť? Dovi dopo do...snim

kika050
16. dec 2016

Noo tak na tvojom mieste idem od neho preč! Môj keď už prepískne tak mu to vždy vysvetlím a vždy si vyberie správne! Tiež neverím na kamarátstvo proste ak nemáte deti tak načo sa trapiš!

jankalukasova
16. dec 2016

on sa urazil? že si panovačná a čo je na tom zlé? A Ty si doma, sama a varíš a žehlíš a perieš? V tomto momente choď niekam na zľavomať, kúp si predĺžený wellness pobyt, nakúp si na neho a kufor si večer postav do chodby... a nech sa o seba chlapec pekne stará.. keď nevie čo je na tom zlé. Keď môže trajdať on, prečo by si nemohla Ty. A keď sa vrátiš, tak per, var a žehli ale pre seba.. nech si potom čisté ponožky naháňa kde chce.

janinah
16. dec 2016

raz chod na tú kávu s nimi...a vyrob takú scénu tej mladej hlupani,že moožno niečo v tej blbej hlavičke pochopí..a nie,nebude to pod tvoju úroveň..a potom rob to,čo ti už baby radila,prestaň byť puťkou domácou a začni žiť ako žijú 25r. baby....a daj si nejaký presný čas na zmenu a povedz o tom aj mužovi...buď sa do troch mesiacov spamätáš a začneš žiť ako sa sluší a patrí alebo si baľ kufre...toto ozaj netreba tolerovať..a pozor-NEOTEHOTNIEŤ

limoncino
16. dec 2016

@natalym a čo by tým dosiahla? nemám rada rady typu vráť mu to, choď s niekým na kávu aj ty, Je to detinské a hlúpe. A zakladateľka mi nepríde ako hlupaňa, ktorá by sa k tomuto znížila.
Je to len nešťastná žena, ktorá si neuvedomuje, že s ňou manžel zaobchádza ako s handrou a že si ju nezaslúži.
@saeedi máte deti? Skús si v hlave zrovnať, či to má zmysel. Možno má pri Tebe komplexy menejcennosti, si vzdelaná, úspešná, možno potrebuje po svojom boku niekoho, kto je hlúpejší ako on a potrebuje vyniknúť. Každopádne, je mi ľúto, že sa takto trápiš po boku niekoho, kto si Ťa nezaslúži

dasenka26
16. dec 2016

@saeedi uz to tu niekto spomenul ze je možné ze ju obraba a ja si to tiez myslim. Nie je to normálne. A vôbec ti nestoji zato trapit sa a plakat. Mas dobry prijem? Si samostatna? Nemate deti? Ak ano zariad si svoj život bez neho. Najprv by som to spravila len naoko a sledovala co bude robiť, ignorovala by som ho, s kamoskami travila čas alebo by som predstierala ze niekoho mam 🙂

natalym
16. dec 2016

@limoncino Celý život som bola proti vráť mu to. Nie je to vrátení, je to o zábave. On sa zjavne zabáva a ona doma plače. Jemu sa to asi páči, že ona reve.
Ona sa tiež môže zabávať, nie? Je predsa rovnosť, či nie?
Nuž a to ukázanie že toto robíš Ty mne najlepšie funguje, je to tak.

natalym
16. dec 2016

@dasenka26 Možno chlapec čaká iba na to. Možno v skutočnosti nechce byť s Tebou -
@saeedi a nevie to dať inak najavo. Čaká kedy to vzdáš.