icon

Manžel opustil tehotnú manželku: Ako ďalej?

17. jún 2024

Dnes mi manžel povedal po 15 rokoch vzťahu a 10 rokoch manželstva, xy pokusov o dieťa prirodzene aj s pomocou reprodukčného centra že odchádza . Som v 38 týždni tehotenstva čakám chlapca a on sa vraj na to aby bol otcom necíti . Má 39 rokov, ja 35. Dieťa je z umelého oplodnenia na viacnásobne opakovaný pokus. Keď mi to hovoril , len som sedela a pozerala na neho , nevydala som ani slabiku . Zbalil sa a odišiel . Kde , neviem . Teraz mi večer od neho chodia sms ako rýchlo som sa ho vzdala , ani som sa ho nesnažila zadržať, neprosila som ho aby zostal , aspoň vidí že urobil dobre, že on pre mňa nič neznamená . To som ako čo mala robiť, plaziť sa s tým bruchom po kolenách a prosiť ho aby zostal alebo držať ho srdcervúce nariekať ? Nie, nie je mi to je jedno , srdce mi ide prasknúť , ale keď nechce byť otcom a teda zmenil svoje rozhodnutie z toho mať deti na radšej nemať deti alebo teda nestarať sa , naozaj je dobré ho prosiť aby zostal ? Volala som sestre, žije sama vo veľkom byte , zajtra sa balím a idem k nej . Ja som tak zaskočená že nie som schopná ani plakať , tak nejako som sa najedla , tak nejako osprchovala, telefon mi pípa ako diví , vypla som ho . Neodpovedala som mu na nič.

venusa85
20. jún 2024

@reddflowerlife ano, rok na nu uplne kaslal, ziaden záujem. Potom zrazu "otec roka" a chcel pokracovat v stretkach, ako bolo sudom urcene. Kedze mala odmietala, vlacil ma po kuratele, malu ku psychologovi, riesilo nas OZ....a nic nepomohlo. Mala s nim vydrzi max hodinu, aj to len ked s nou aj ja. Nie je ziadne rozmaznane dieta, ze bude tak ako si dupne. Je astmaticka, a ked zacal znovu prejavovať zaujem, jej psychika zacala pracovat-zachvaty, problemy so zaludkom....a co nezvladol? Uz predtým chodil pre nu sporadicky, odvykla si a ked ju chcel na vikend, plakala. Nezvladol ani jej plač.

dankanka
20. jún 2024

Bude vam lepsie bez neho. Uz by som mu neverila, aj keby sa vratil. Nie si za neho zodpovedna, nechaj ho ist, uzivaj si syna. Mas o starost menej.

netti87
20. jún 2024

🤔😦

luckabj82
20. jún 2024

Zrelý chlap a pubertiacke nápady 🤷

andreatytler
20. jún 2024

@blonde_bella Kde sa ona ofukuje? Blokuje ho lebo jej pise hnusne nepravdive obvynenia. Ak by pisal normalne vysvetlenia, dospelacka debata bolo by to ine. Ale on pise kraviny.

cimage
20. jún 2024

Drzim palce, aby si porodila v co najvacsej sile. On sa urcite ozve a doplazi ked bude dieta na svete. Bude tazke vychovat dieta sama, ale urcite lahsie ako dohliadat aj na otecka, ktory sa hned zlozi a utecie pri prvom probleme. On sa chudacik neciti byt otcom. A teraz co? Ked sa aj ty zlaknes, tak porodis a predas dieta na trhu? Dost skoro sa prebral.
Chcela by som vediet kam zdupkal, ked ani rodicia nevedia. Hlavne si nenechaj nahovorit, ze ty za vsetko mozes a ty si ho dotlacila k dietatu. Ked na tom intenzivne pracoval niekolko rokov. Mne toto zmyslanie hlava neberie, ale asi nie som sama.
Drzim palce

reddflowerlife
20. jún 2024

@venusa85 Cize kvoli placu ju bral autom domov? Trapas

luccija
20. jún 2024

@blonde_bella kontaktuje ju, ale len so zlosťou a výčitkami.Ak by mal záujem napísal by vieš čo bolo toho na mňa vela, spanikáril som...okrem toho toto sa nerobí čo, keby bola autorka slabšia povaha upadne do depresie toto je najzranitelnejsia čast v živote zeny.

luccija
20. jún 2024

@kassandra25 nie každá žena je hysterická a neboj sa určite má bezsenné noci.A čo by dosiahla, keby mu písala, že to bez neho nezvládne čo ani slovkom nepíše, lebo ona si verí a vie, že možno ani predtým nebol taká opora.A vlastne ani nie je priestor na to, aby to napísala veď to sú výčitky a zlo z jeho strany, tak by ju akurát vysmial a možno by bol rád a na koni, že máš konečne čo si chcela.Zvolila tu najlepšiu stratégiu a asi aj príroda to tak zariadila má posledné dni pred pôrodom ona sa teraz nemôže zrútiť a riešiť chlapa.
A po 15 r to človek podľa mňa aj inak berie.

venusa85
20. jún 2024

@reddflowerlife áno,presne tak. Nedal to. A to sa stalo 2x po sebe

kassandra25
21. jún 2024

@luccija minimálne na zaciatku by som si ho stopla, ze ako to myslí. Dala ultimátum, co za nezmysle to trepe a bud teda pri nej zostane, alebo nech si ide a sa nevracia. Urcite by som to skusila, nenechala len tak odist. Cele to vyznieva tak, ze uz predtym jej trepal o hlavu vselijake veci , uz predtym bol nespokojnym, uz predtym rozpraval o svojom odchode. Urcite by som nezostala ticho, ale dala moznost ultimata a nech sa vyjadrí. Ak vyberie odchod, s tym, ze polozená otázka : ty odídes? - a ak ano, uz nevracaj, tak dobre, posledna snaha bola z jej strany. Takto bez pokúsenia sa, iba ho nechat, ked on potom píše a dobŕdza škaredsie, ze by sa vrátil, lebo keby do nej nedobrdzal, tak zaujem by nemal, mu nemala umoznit. Nie extremne chladna hlava, a nestranny pohlad na vec, ako keby sa jej to priamo netýkalo, tu má vyhrať, ale tá ludskost a to, ze si to urovnajú medxi sebou.

luccija
21. jún 2024

@kassandra25 aj to je pohľad ja mám iný

lilitela
21. jún 2024

Si v poriadku?

lilitela
21. jún 2024

Autorka?

noemi155
21. jún 2024

Drzim ti velmi palce a dufam,ze to zvladas a coskoro si budes drzat v naruci svoju malu a zaroven najvacsiu lasku na svete❤️

tilly
23. jún 2024

@autorka si v poriadku? Asi si už porodila. Držím palce

janickacrazy
23. jún 2024

Autorka, daj nám vedieť, ako sa ti darí, ak budeš mať chvíľu čas.

qrstxyz
23. jún 2024

@autorka dúfam, že si v poriadku ♥️

autor
27. jún 2024

Ahojte, porodila som syna , dala mu meno Juraj. Dnes som sa s ním vrátila do svojho bytu a sme tu sami . Mesiac pred svojim odchodom si manžel prenajal malý byt a je tam . Ako zisťujem na odchod sa pripravoval, výplata už neprišla na spoločný účet, zrejme si založil svoj vlastný . V nemocnici za nami nebol , na fotku čo som mu poslala nereagoval hoci ju videl . Domov ma odviezol otec. Tak zrejme začínam novú kapitolu svojho života ako vydatá -slobodná matka. Malý má 6 dní , spinká , papá a zas dokolečka . Pokojné zdravé malé bábätko .

matullienka
27. jún 2024

Držím vám palce, nech raz nájdeš človeka, ktorý si vás oboch zaslúži a bude vás milovať najviac na svete

h2
27. jún 2024

Držte sa. A vybav si čím skôr výživné, keď pán manžel tak ohromne prezieravo prehlásil výplatu na iný účet.

liv1
27. jún 2024

Gratulujem k babatku a drzim velmi palce vo vsetkom ❤️. On sa asi este spamata. Ale nezabudni vybavit vxzivne na dieta aj na seba. Mas na to plne pravo.

hedviga2
27. jún 2024

Gratulujem. Prajem veľa radosti z anjelika a silu da ďaľšieho života

som_realistka
27. jún 2024

Gratulujem k babenku, hlavne veľa zdravia a dobrý spánok. podaj žiadosť o výživné na dieťa aj na seba. Ak súd odklepne, môžeš odložiť a byť v kľude s bábom doma koľko bude treba.

30katrusa40
27. jún 2024

Gratulujem. To zvládnete. Porieš si výživné na dieťa . A vlastne na čas ako budeš na materskej možno dostaneš niečo aj na seba. A samozrejme zverenie dieťaťa tebe. Keby náhodou chce len tak zmeniť názor.

vandica
27. jún 2024

Gratulujem k synčekovi ❤️ Teraz ti nedá nikto viac lásky ako on a ty zase jemu ❤️ A drž sa!

salsa26
27. jún 2024

Blahoželám❤️ pevné zdravie vám obom prajem, narodila sa, ti najväčšia láska tvojho života.... 🌹🍀

jizanka
27. jún 2024

Blahopřeju k miminku. Tatínek...škoda slov, hlavně si užívej syna a snaž se pro něj vybojovat co nejvíc.

luckabj82
27. jún 2024

Taký chlap si vás nezaslúži,neboj, všetko zlé je na niečo dobré 🙏🙏🙏🙏

dada4
27. jún 2024

Gratulujem k synčekovi, nech ste zdraví🙂...
On ani nevie o čo prišiel...