Manžel opustil tehotnú manželku: Ako ďalej?
Dnes mi manžel povedal po 15 rokoch vzťahu a 10 rokoch manželstva, xy pokusov o dieťa prirodzene aj s pomocou reprodukčného centra že odchádza . Som v 38 týždni tehotenstva čakám chlapca a on sa vraj na to aby bol otcom necíti . Má 39 rokov, ja 35. Dieťa je z umelého oplodnenia na viacnásobne opakovaný pokus. Keď mi to hovoril , len som sedela a pozerala na neho , nevydala som ani slabiku . Zbalil sa a odišiel . Kde , neviem . Teraz mi večer od neho chodia sms ako rýchlo som sa ho vzdala , ani som sa ho nesnažila zadržať, neprosila som ho aby zostal , aspoň vidí že urobil dobre, že on pre mňa nič neznamená . To som ako čo mala robiť, plaziť sa s tým bruchom po kolenách a prosiť ho aby zostal alebo držať ho srdcervúce nariekať ? Nie, nie je mi to je jedno , srdce mi ide prasknúť , ale keď nechce byť otcom a teda zmenil svoje rozhodnutie z toho mať deti na radšej nemať deti alebo teda nestarať sa , naozaj je dobré ho prosiť aby zostal ? Volala som sestre, žije sama vo veľkom byte , zajtra sa balím a idem k nej . Ja som tak zaskočená že nie som schopná ani plakať , tak nejako som sa najedla , tak nejako osprchovala, telefon mi pípa ako diví , vypla som ho . Neodpovedala som mu na nič.
@janickacrazy moj podpisoval urcite, aj jeho udaje sa tam vypisovali, a ked to uz bolo podpisane, tak uz som nemohla meno zmenit, len s jeho suhlasom. Hoci este ani RL som nemala. To vzdy po porode prisla za mnou sestricka a vypisovala som tam papiere. Ako sa to tlacivo volalo, netusim, hoci to mam 4x za sebou.
Ale tak to je jedno, hlavne, ze autorka s babatkom je v poriadku. A meno si poriesi(la).
Jej gratulujem drobratku. Nech ste zdraví a na hento ho sa vyser. Vyžiadaj alimenty na seba a malého. Najdôležitejšieho muža svojho života máš pri sebe ☺️💗
No po takejto reakcii otca na narodenie jeho dieťaťa je myslím jasné, že cesta späť už nie je. Takže čím skôr by som ho kontaktovala a dohodla výšku výživného. Ak nebude ochotný komunikovať, buď pôjdeš za právnikom, aby Ti spísal návrh na určenie výživného na dieťa, ak na to nemáš peniaze návrh Ti spíšu na úrade práce, odd. socialno-právnej ochrany detí zadarmo. Držím palce.
@dankamg dnes mi na účet prišli peniaze na inkaso bytu +400 eur pre mňa a pre syna.
Napísala som mu že je potrebné vyzdvihnúť rodný list , vyzdvihne a hodí mi ho do schránky. Viac sme sa nebavili , načo aj nič by som tým nezmenila.
No to je starostlivý otecko 🙈 nezaslúži si vás. Je.mi jasné, že keď vidíš ten malý uzlik šťastia, tak ta ten jeho prístup mrzí. Ale je to hlavne jeho smola. Nie vaša. Vás bude spolu super a on si môže časom, keď dostane trochu rozumu trieskať hlavu
No aspoň, že tie peniaze poslal, aj ked je to veľmi slabá náplasť. Držte sa a užívaj si krásne zdravé bábo.
Prajem vám len to najlepšie do života, držte sa, synček ti bude neskutočnou oporou❤️ mrzí ma to, nikto si takéto správanie od partnera nezaslúži.
Mila autorka, ako sa Vam dari?
Snáď ste ok, myslím na vás 💞
Ahoj autorka, ako sa dari?
tak darí sa mi celkom dobre, som s malým sama. Manžel ešte syna nevidel , iba na fotkách , platí inkaso a nájomné + posiela 400 eur. Nepýta fotky , nezavolá ako sa mám ja a malý , nezaujíma sa . Behá po baroch , dovolenkách , futbalových zápasoch, žije to čo chcel žiť bez obmedzení . Jeho rodičia sa ale zaujímajú , obidvaja . Pokočíkujú , pokúpia mu oblečenie ( veľmi pekné ) , ale o manželovi sa nebavíme , ako keby nebol . Načo aj ? Je to dospelý človek a keď sa takto rozhodol žiť , tak to bude jeho problém do budúcna.
❤️
Som velmi rada ze aspon z financneho hladiska sa zachoval ako ,,otec" a mas to tym padom ovela lahsie. Na druhu stranu, nemas na krku chlapa pri ktorom by si pocuvala denne aky je on chudak nestastny s dietatom.
Drzim Vam palce a super ze dedkovci maju radost tiez 😇
Držte sa aj s malým,užívajte si...super,že dedkovci sa zaujímajú,aspoň oni sa zachovali pekne a užívajú si vnucika.
A ich syn to raz veľmi oľutuje,ale už čas nikto nevráti.
Teraz si užíva bezstarostný život ale všetko raz prejde a potom si možno aj uvedomí o čo všetko prišiel...
ved jeho to raz dobehne...a nepotrva to dlho..
Keď už není s vami tak aspoň takto ti pomôže . Je super keď jeho rodičia sa zaujímajú a niečo kúpia a pomôžu ti takto . Tiež to pre nich musí byť ťažké že ich syn sa takto zachoval preto o tom nerozprávate aj keď oni o tom s ním isto rozprávali . Ty si užívajú drobčeka a jeho dobehne svedomie on si uvedomí že sa pripravil o prvé chvíle života svojho syna pokiaľ teda nemá nejaké psychické problémy a nežije nejako v bublinách a neuvedomuje si naporiadok čo vlastne urobil
strašne by som sa za takéhoto syna hanbila. ale že su ti opora, to je veľké. ty mas najväčšiu lotériu života, to nadherné vonavé bábätko ♥ raz ked bude mať tak 10-11 rokov a obíjme Ťa so slovami, ako Ťa lubi, to bude presne to, čo ta dostane do kolien. všetky prebdené noci za to stoja, tie deti stoja fakt za všetko. držim ti palce, ako si to celé ustála, to je klobuk dole.
Ze ho svedomie nehryzie, ze mu ten pocit slobody za to stoji... Na druhu stranu aspon peniaze posiela, niektori by sa vyparili a mesiacoch tahanic platili 100 eur (alebo aj menej). A tiez blahozelam k svokrovcom, tiez mohli strcit hlavu do piesku, ale chcu vnucika vidiet a postarat sa. Drzim palce, snad ti to synova laska vynahradi.
Aspoň dedkovci pomôžu, keď otec nie. Aj to je veľká pomoc, občas treba vypnúť hlavu a mat čas pre seba.
Vdakabohu aspon za svokrovcov, chudaci oni sa musia riadne hanbit za syna ze sa takto zachoval. Mohli byt na jeho strane a o vnuka sa nezaujimat. Takto bude mat syn aspon dedkovcov.
tak darí sa mi celkom dobre, som s malým sama. Manžel ešte syna nevidel , iba na fotkách , platí inkaso a nájomné + posiela 400 eur. Nepýta fotky , nezavolá ako sa mám ja a malý , nezaujíma sa . Behá po baroch , dovolenkách , futbalových zápasoch, žije to čo chcel žiť bez obmedzení . Jeho rodičia sa ale zaujímajú , obidvaja . Pokočíkujú , pokúpia mu oblečenie ( veľmi pekné ) , ale o manželovi sa nebavíme , ako keby nebol . Načo aj ? Je to dospelý človek a keď sa takto rozhodol žiť , tak to bude jeho problém do budúcna.
@autor ako sa ti vyvinul zivot? Zmenilo sa nieco po case z jeho strany? Alebo si nasla novy vztah?
@autor ako sa ti vyvinul zivot? Zmenilo sa nieco po case z jeho strany? Alebo si nasla novy vztah?
@sidon malý 21.júna oslávil rôčik , chodí, behá a je úžasný . Som sama a som ešte vydatá ale len z finančných dôvodov. V roku a pol malý pôjde do jaslí , ja nastúpim do späť do jaslí a sa rozvediem . Manžel už má inú ženu , mladé dievča 23 rokov, chodí s ňou kade tade a myslím že je spokojný . Malého ešte naživo nevidel , absolútne nejaví záujme o neho , len zaplatí byt, inkaso a pošle mi od nového roka 500 eur aby som normálne žila . Inak ani obraz ani zvuk . Svokrovci chodia , berú malého von a tešia z neho . Bohužiaľ mi zomrela sestra , rakovina pankreasu , prepísala mi pred smrťou veľký byt. Finančne som relatívne stabilizovaná , malý je zdravý a to je hlavné, ja som zdravá , v práci so mnou počítajú , život sa mi postupne obracia ak lepšiemu.
ja nenastupim do jaslí , ale do práce 🙂
Aj tisíc likov by som ti dala, ale tvoja správa je tak smutná, že nemôžem. Žena drž sa, si skvelá a ty to dáš
Autorka, ani neviem čo napísať, len teda to, že je ozaj skvelé ako si to zvládla a strata tvojej sestry ma úprimne mrzí. Drž sa a prajem hlavne zdravie, všetko ostatné sa zvládne 💪😊
Pamätám si tento príbeh sledovala som ho minulý rok so zatajeným dychom, bola som tiež tehotná a nedokázala som si predstaviť že by som take niečo zvládla a plakala som za teba že toto si nezaslúžis myslela som na teba aj po tom ako sa to asi skončilo a tak....
Musím ti povedať že to, s akou sebelaskou , láskou k bábätku, dôstojnosťou, pokojom ( ak to tak môžem nazvať) graciou si toto celé zvládla, je absolútne obdivuhodné a dychberuce, mala by si to učiť iné ženy, ktoré v sebe nevedia nájsť silu a ukončiť /odísť zo zleho vzťahu ,lebo si samé seba nevážia vo vzťahoch. Klobúk dole a mrzí ma , čo sa stalo sestre. Dúfam že na vás zhora bude dávať stále pozor a že už budeš mať aj s drobcekom iba šťastie a radosť, zaslúžite si to obaja... Veľmi veľmi ti držím v živote palce a ďakujem že si sem dala update ❤️🌷
Mne to normalne hlava neberie ako jeden chlap moze ignorovat vlastne dieta.
Tvoja sprava vyznie krasne, ale smutne zaroven. Krasne za syna a za smerovanie vasho noveho zivota. Smutne za sestru, je to velka strata pre teba. Drzim palce do buducna

@sendy1977 no je to blbosť. Môj muž ani pri jednom synovi nič nepodpisoval ani v pôrodnici a ani na matrike keď bol po rodný list. V pôrodnici sa opýtali na meno a take vypisovali do papierov všade.