icon

Manžel posiela fotky svojej dávnej známej

maruska228
23. aug 2023

Som v šoku, zistila som že manžel posiela erotické fotky nejakej svojej dávnej známej, ktorá má tiež rodinu akurát má nejaké nezhody s jej chlapom. Strašne ma to sklamalo, mám dlhodobo zdravotné problémy a často mi býva zle a ešte aj toto teraz, skoro po 10r manželstva.... nemám slov

Strana
z2
maruska228
autor
25. aug 2023

@karolinakr keď v tých boxerkach stojí vták tak to už tiež nie je erotické? Tá baba ho nepotrebuje vidieť už ho videla, kedysi spolu chodili

hope87
25. aug 2023

@maruska228 ako mozes ocakavat, ze sam od seba zmeni spravanie o 180stupnov, ked toto je dosledok vasho nefungovania a jeho zmeny spravania...ze posiela take fotky cudzej (cudzim) zenam. NO A CO, ze sa nasere, vsak len za pravdu pre boha! Ved vie, co robi a vie, ze to, co robi nie je spravne ale aj tak to robi. Nechapem, aku zmenu zrazu cakas. Kym nezisti, ze to vies, bude v tom pokracovat, tym si mozes byt ista. A moze to pokracovat az tam, ze z "len" fotiek, budu realne stretnutia a aj intimnosti. Mat trpezlivost je jedna vec ale tvarit sa, ze si nic nevidela? To si mu schopna dat pusu, mat s nim sex uplne normalne?? Ved tebe nejde o samotny fakt, ze to robi ale o to, aby sa sam zmenil a prestalo ho to bavit ako tvojho byvaleho? Ty ani len neuvazujes nad tym, ze by vase manzelstvo skoncilo kvoli moznej nevere alebo nech sa deje cokolvek, tak potom je uplne jedno, co robi, nie? A to, ze tvoj byvaly zistil, ze chce len teba, este neznamena, ze to zisti aj tvoj terajsi manzel. Do kedy chces toto vsetko znasat?

karolinakr
25. aug 2023

@maruska228 aha chápem

candii
25. aug 2023

Obdivujem tvoju zdržanlivosť. Ja by som už premýšľala nad nejakým tichým miestom kde ho pochovam...

zuzanaa239
25. aug 2023

@candii 😂😂😂

daniela1911
25. aug 2023

V prvom rade, sa musíš zmeniť ty.
Želám ti veľa šťastia, a hlavne veľa zdravíčka!

stanulienkat
25. aug 2023

Po prve-keby som videla fotku obstarozneho, pupkateho chlapa (ak nema fakt postavu ako Brad Pitt) v trenkach, asi by som od smiechu oprskala monitor. 😁 Nie je nic smiesnejsie ako trapko v trencloch.

Po druhe-viem, ze si chora, ale fakt si myslys, ze chlap vydrzi bez sexu? Ako dlho? Vzdy sa nieco da vymysliet. Partnerstvo z oboch stran musi fungovat.

stanulienkat
25. aug 2023

Preklep preboha....MYSLIS ..pomylila som sa.

hugger
25. aug 2023

@candii pri takýchto prispevkoch si vždy uvedomím aký je humor sexi 😊

maruska228
autor
25. aug 2023

@hope87 ano presne o to mi ide, aby to prestal robiť z vlastného presvedčenia. Neviem prečo si myslíš že nevera za dá zakázať. Že keď niekoho vykricim alebo mu pohrozim zrazu sa uvedomí a už na to ani nepomysli. Takto to fakt nefunguje možno u strasaaasne maleho percenta ľudí, pretože vždy je to o tom človeku, či on sam chce pretože ak áno nepomôže ani keď sa nakrájam a na hlavu postavím, jednoducho si vždy príležitosti nájde a na druhý krát sa to pokúsi lepšie skryť. Človek čo podviesť nechce to neurobí ani keď ma príležitosť, a toto potrebujem dosiahnuť, chápeš? A nie nie je mi jedno čo bude, proste teraz mám pocit že nech zrobim čokoľvek výsledok bude rovnaký - neprestane s tým až kým sa niečo nezmení u nás, možno začnem od seba

Strana
z2