icon

Manžel pozerá fotografie mladých dievčat: Čo robiť?

31. okt 2024

Ahojte sme manželia 10 rokov mame po 30tke v posteli je to super a všetko klape problém je že som mu našla v mobile ako si prezeral fotky mladé baby určite majú 18 ale vyzerali fakt ako 14-16 ročné je mi z toho zle. Som zvedavá na Váš názor. Jeho reakcia bola ze zatĺkal keď som mu ukázala tak len pozrel a bol stále ticho už sme sa o tom viac nebavili...

mamamasama
31. okt 2024

@hefo teba ešte nezabásli? Dnes si už písal nejakej 12 ročnej samici? Autorka. Over si, či to nie je tvoj muž. On má rád také.

yosi
31. okt 2024

Môžem ťa ubezpečiť, že tvoj chlap nie je pedofil, nie je ani úchylák. Je to normálny zdravý chlap ktorý sa rád pozrie na peknú mladú babu, čo je štandardný DNA program ktorý nám nadelila príroda. Základným predpokladom každého živočíšneho druhu vrátane človeka je prežitie. Preto každý zdravý chlap inštinktívne hľadá mladé zdravé partnerky s ktorými môže splodiť potomstvo.

enmery
31. okt 2024

No neviem, ja FB ani nič podobné nemám, takže som tie fotky nevidela. Proste, keď Ťa to trápi, vydiskutuj si to s ním, inak Ťa to bude furt zožierať.

kiki68
31. okt 2024

@yosi take, ktorym by nedovolili zabreznut ani v stredoveku 😂 aj tam cakali min do 16tich a viac

petrahl
31. okt 2024

...a ja sa zas rada pozriem na pánov 60+ 🤷‍♀️ no a?

yosi
31. okt 2024

@kiki68 V stredoveku ťa mohli kľudne aj upáliť na námestí ako čarodejnicu lebo máš belšie prádlo ako suseda. To by som za etalón nebral

hellwant
31. okt 2024

To je mňamózna temička pred Vsech svätých🙃To sa mi budu.zapalovat sviece zajtra...a dnes večer čosi ine pri ženuske🤣

mandzula
31. okt 2024

Ved to nie je nic nove v chlapskom svete - "vzdy, ked idu maturantky mestom...". Mozeme sa aj na hlavu postavit, pre chlapov budu mlade baby vzdy zaujimave.

zobaka
31. okt 2024

@yosi ale deti sa im nechce mat, takze to su chabe vyhovorky

verkaveverka
31. okt 2024

Väčšina chlapov sú skrytí pedofili, väčšina by spávala aj s 5-ročnými, ak by to umožňoval zákon. Najviac oslovení od týchto predátorov dostaneš vo veku 0-16 rokov. 17-19 o nieco menej, vo veku 20+ sem-tam.

yosi
31. okt 2024

@verkaveverka A skúšala si sa o túto múdrosť podeliť s nejakým odborníkom? Napríklad psychiatrom...

shelby88
31. okt 2024

No aj mne by to bolo divné. Keby sa po mojej dcére pozeral 30cny, aj by som mu niečo povedala

yosi
31. okt 2024

@zobaka Myslím, že si pletieš pojmy a dojmy

autor
31. okt 2024

Ja som s tým v pohode ze pozera aj ja pozerám aj spolu občas ale toto ma vystrašilo uz som kľudnejšia nieje pedofil mame deti a nikdy nebol náznak musím to predýchať 😁

betulinka1
31. okt 2024

@yosi no vsak je taky datum, ze sabat moze zacat 😉

verkaveverka
31. okt 2024

Počula si o prípade Giséle Pelicot? Mal deti, vnúčatá a 40+ročné manželstvo. Vy ženy tak rady tých chlapov ospravedlňujete a klamete samy seba🙂) Len pre status manželka s hocijakým chlapom. Smutné. Ale vaše právo a váš život

shelby88
31. okt 2024

Tak aj veľa pedofilov má doma deti a manželku.

enmery
31. okt 2024

@verkaveverka Nerobím si ilúzie ani o mužoch, ani o ženách. Ale povedať, že väčšina mužov je skrytých pedofilov je trošku "too much". To nepovie ani forenzný psychiater. Zato čo dokáže naozaj každý človek je zabiť niekoho. Líšia sa len okolnosti, za ktorých sme toho schopní. Neviem, prečo sa tu začali práve pedofili riešiť. Malé dieťa môže zneužívať aj heterosexuál bez pedofilných sklonov.

danica2711
31. okt 2024

všetko vám klape a ty mu lezieš do mobilu? Prečo, načo? Aby si sa dozvedela čo, to, prečo vám to "klape", či čo?

earlgrey
31. okt 2024

@verkaveverka a ty máš doma muža?

sevrin
31. okt 2024

Našťastie táto "záľuba" sa ma nikdy netýkala. Mladé baby ma nikdy nepriťahovali a nepriťahujú ma ani dnes. Pre mňa je mladé všetko čo nemá v tom čísle na začiatku aspoň trojku.

zobaka
31. okt 2024

@yosi nepletiem, som dost stara na to, ze chlapov mam prekuknutych a vobec ludi celkovo, niekedy si len treba priznat "som taky a taky" a nie vsetko hadzat na predpotopne vyhovorky o rozmnozovani s mladymi maskami

yosi
31. okt 2024

@zobaka Ale pletieš. Minimálne pudovú zložku správania s rozumovou. A to koľko máš rokov je irelevantné. Starší ľudia sa radi vystatujú životnými a skúsenosťami... pritom volia Smer, nakupujú predražené hrnce na predvádzacích akciách a podvodníkom dobrovoľne odovzdávajú celoživotné úspory

zobaka
31. okt 2024

@yosi vidis a ja nie som dochodkyna a ani Smer som nevolila, nezabudni autorke napisat, ze to ma muzovi tolerovat a navarit mu este k tym nahym deckam sviečkovu

zobaka
31. okt 2024

@sevrin - tak zase netreba vsetkych muzov hadzat do jedneho vreca, niektorí ste aj v poriadku

yosi
31. okt 2024

@zobaka Ja som tam žiadne decká nevidel na tej stránke ktorú sem dávala autorka

lilitela
31. okt 2024

@earlgrey Ziadna chora doba, to bolo vzdy tak. Uz som dost stara a spominam si na to ako dievca, veru. Najviac ma opalovali starsi muzi, lebo boli ostrielani a mlade baby su lahsie obete takehoto obtazovania.

earlgrey
31. okt 2024

@lilitela Tak neviem...ja mám 37 rokov a počas mladosti som to vôbec nevnímala..teda ani ma nikto neobťažoval...ale je pravda, že od 19tich som bola mimo SR a vrátila som sa, keď som mala cez 30 😀 a to už som bola aj som nezaujímavá 🤣

yosi
1. nov 2024

@earlgrey Potom tu je ešte taká možnosť, že si taká škaredá, že o teba nemal záujem ani ožratý úchyl 😂

0silvia0
1. nov 2024

@mandzula boze toto je taka uchylacka pesnicka, ze dovidenia. Neznasam ju