Manžel pozerá fotografie mladých dievčat: Čo robiť?
Ahojte sme manželia 10 rokov mame po 30tke v posteli je to super a všetko klape problém je že som mu našla v mobile ako si prezeral fotky mladé baby určite majú 18 ale vyzerali fakt ako 14-16 ročné je mi z toho zle. Som zvedavá na Váš názor. Jeho reakcia bola ze zatĺkal keď som mu ukázala tak len pozrel a bol stále ticho už sme sa o tom viac nebavili...
Môžem ťa ubezpečiť, že tvoj chlap nie je pedofil, nie je ani úchylák. Je to normálny zdravý chlap ktorý sa rád pozrie na peknú mladú babu, čo je štandardný DNA program ktorý nám nadelila príroda. Základným predpokladom každého živočíšneho druhu vrátane človeka je prežitie. Preto každý zdravý chlap inštinktívne hľadá mladé zdravé partnerky s ktorými môže splodiť potomstvo.
No neviem, ja FB ani nič podobné nemám, takže som tie fotky nevidela. Proste, keď Ťa to trápi, vydiskutuj si to s ním, inak Ťa to bude furt zožierať.
...a ja sa zas rada pozriem na pánov 60+ 🤷♀️ no a?
To je mňamózna temička pred Vsech svätých🙃To sa mi budu.zapalovat sviece zajtra...a dnes večer čosi ine pri ženuske🤣
Ved to nie je nic nove v chlapskom svete - "vzdy, ked idu maturantky mestom...". Mozeme sa aj na hlavu postavit, pre chlapov budu mlade baby vzdy zaujimave.
Väčšina chlapov sú skrytí pedofili, väčšina by spávala aj s 5-ročnými, ak by to umožňoval zákon. Najviac oslovení od týchto predátorov dostaneš vo veku 0-16 rokov. 17-19 o nieco menej, vo veku 20+ sem-tam.
@verkaveverka A skúšala si sa o túto múdrosť podeliť s nejakým odborníkom? Napríklad psychiatrom...
No aj mne by to bolo divné. Keby sa po mojej dcére pozeral 30cny, aj by som mu niečo povedala
Ja som s tým v pohode ze pozera aj ja pozerám aj spolu občas ale toto ma vystrašilo uz som kľudnejšia nieje pedofil mame deti a nikdy nebol náznak musím to predýchať 😁
@yosi no vsak je taky datum, ze sabat moze zacat 😉
Počula si o prípade Giséle Pelicot? Mal deti, vnúčatá a 40+ročné manželstvo. Vy ženy tak rady tých chlapov ospravedlňujete a klamete samy seba🙂) Len pre status manželka s hocijakým chlapom. Smutné. Ale vaše právo a váš život
Tak aj veľa pedofilov má doma deti a manželku.
@verkaveverka Nerobím si ilúzie ani o mužoch, ani o ženách. Ale povedať, že väčšina mužov je skrytých pedofilov je trošku "too much". To nepovie ani forenzný psychiater. Zato čo dokáže naozaj každý človek je zabiť niekoho. Líšia sa len okolnosti, za ktorých sme toho schopní. Neviem, prečo sa tu začali práve pedofili riešiť. Malé dieťa môže zneužívať aj heterosexuál bez pedofilných sklonov.
všetko vám klape a ty mu lezieš do mobilu? Prečo, načo? Aby si sa dozvedela čo, to, prečo vám to "klape", či čo?
@verkaveverka a ty máš doma muža?
Našťastie táto "záľuba" sa ma nikdy netýkala. Mladé baby ma nikdy nepriťahovali a nepriťahujú ma ani dnes. Pre mňa je mladé všetko čo nemá v tom čísle na začiatku aspoň trojku.
@zobaka Ale pletieš. Minimálne pudovú zložku správania s rozumovou. A to koľko máš rokov je irelevantné. Starší ľudia sa radi vystatujú životnými a skúsenosťami... pritom volia Smer, nakupujú predražené hrnce na predvádzacích akciách a podvodníkom dobrovoľne odovzdávajú celoživotné úspory

@hefo teba ešte nezabásli? Dnes si už písal nejakej 12 ročnej samici? Autorka. Over si, či to nie je tvoj muž. On má rád také.