Manžel pozýva cudziu ženu na rande
Chcela by som poznať Váš názor na to, že môj manžel pozval neznámu ženu na pizzu, a písal jej sms-ky, že pozvanie stále platí, že by ju vzal do nejakej peknej pizzérie do Modry, cca 40km od miesta kde my bývame. Spoznal sa s ňou pri vybavovaní úveru, je to pracovníčka pošty v Hlohovci. Samozrejme, že mi o tom nepovedal, dozvedela som sa o tom z jeho telefónu. Som z toho docela rozhodená, lebo si neviem predstaviť ako si to predstavoval. Úplne cudziu ženu si zobrať do auta, a odviezť sa s ňou na výlet do Modry. Potom si s ňou sadnúť do pizzérie a len tak sa pekne zbližovať?
Je mi to ľúto, lebo aj ja a naša 11-ročná dcérka máme radi pizzu a nás nepozve. Má chuť ísť s cudzou ženou.
@janica51 tvoj muz ju pozval na rande (nie ona jeho), ona ho odmietla, a este ty ides jej "nandat" na postu ze ako si ho dovolila ocarit??
Prosim ta vzi sa do koze toho dievcata, najprv ju nejaky sliziak spoza okienka otravuje a potom sa dotrepe jeho furia a zacne ju obvinovat? ved ona je v tom uplne nevinne 🙂)) vy ste teda pekny parik obaja, akurat sa zhovadite baja este viac
Vyries si to doma s muzom
@janica51 tiez si myslim,ze ona sa sprava profesionalne ;) ona musi byt mila,tiez je normalne,ze dala tvojmu muzovi cislo,na 99% sluzobne a z toho co si napisala vypisuje on jej,onaho len odmietla.... Ale mala by sisaspravat mudro - nevyletiet ako furia.... Ja by som si vytlacila ich konverzaciu a naraficila stretko ;) isla by som tam a dalej uvidis - ako sa bude spravat... Ale on je ten,co ma maslo na hlave ;)
suhlasim,ona ho odmietla, vybav si to s nim..... 😝
ale keď vybavuje úver, alebo aj niečo iné, vymenia si dnes čísla, to zasa nesmieš brať, že si vymenili čísla "romanticky" pod bránou niekde. v prvom rade porieš starého a na ňu číslo máš, nechaj si ho, počkaj, ale nerieš bordelom u nej v robote ... to sa na teba naserie ešte aj ten tvoj a bude na koni
@janica51
@janica51 Co je to dost profesionalne?dnes je bezne sa spravat k zakaznikovi milo,az priosobne,len su ludia,co si to hned inak vysvetlia,ako zial tvoj manzel,tiez mi vadi,ked sa v ciso prac.zakaznickych mailoch pouzivaju smajlici a zdrobneliny krstnych mien,(mail typu:"Robko,prosim,prosim prid sa mi na tu tlacku pozriet,som bezradna,dakujem,cakam ta. 😊"Robko nema cas,odporuci kolegu,ale zakaznicka odpovie:"Nie,nie,pockam na teba..."Ked Robko urobi:Si poklad,mas to u mna 😊😊😊.A to ide naozaj o zakaznika,nie kamaratku.A napise aj v nedelu vecer,ked treba a pritom ma manzela z IT oblasti.)Ale vraj je to normalne.Uz som raz napisala trosku svojraznu mudrost mojho otca:"Ked suka neda,pes nevezme."A ak pes vezme aj tak,potom je to trestny cin.
Ktory blbec si uz toto necha v mobile?Ona za to nemoze, sprav mu cirkus doma a hotovo.
Nechcem ta znechucovat este viac, ale mozno uz pizza bola s niekym aj predtym a bude aj po tom..ja by som sa nahodila za fesandu a isla do pizzerie s kamoskou a sadla si za vedlajsi stol, s úsmevom mu zakyvala..bez slova...a doma by som mu rozbila hlavu potom...
ja by som sa este pred tym opytala cez sms kde je ci bude zatlkat a klamat a potom by som dosla a pizzu mu vlepila do ksichtu 🙂)
No
@janica51 No, ja neviem, ci si az tolko naivna, ale tvoj muz si zrejme rad za**tka po boku, teraz mas to cierne na bielom. Byt na tvojom mieste, uz by sme boli rozideni, a chystala by som papiere na rozvod. Jedine, ked chces zit v manzelstve, kde iba byvate spolu, ale kazdy si zije svoj zivot, ale podla mna zeny ktore s tymto suhlasia to robia iba kvoli penazom.
@janica51 hlavu hore,nemusi to hned znamenat koniec,mozno sa nudi,ma vela volneho casu,chyba mu zmena....uprimne-my keby sme mali len 1dieta-11rocne ,nas vztah by asi uz davno ochladol,drzia nas spolu prave tie spolocne starosti,radosti,povinnosti,zazitky a hlavne naplno vyplneny kazdy den so 4 detmi
nechce sa mi čítať všetky reakcie, ale prečo chceš z nej spraviť chuderu v robote? veď ona za to nemôže, že tvoja polovička nevie, čo so sebou. pri vybavovaní úveru sa bežne posúvajú vizitky a volá pracovník žiadateľovi alebo naopak. ja som tak isto mala tel kontakty na našich "bankárov" a manžel na "bankárky". je to úplne bežné. ináč - ani by som sa nečudovala, keby slečna nemala nijakého partnera a len to používa na odohnanie vtieravcov... určite nebol prvý ani posledný 😝
Ja ti len tak poviem, ak chlap chce, tak pojde, ked nie s jednou, tak druhou tretou, ci 25tou. Nezhadzovala by som sa pred inou zenou, ze by som jej robila cirkusy, ona tebe nic nedlzi, aj keby s nim na tu pizzu sla a tu dokonca ho odmietla, takze jej ozaj nemas co vycitat. Tu je na vine len a len tvoj manzel. Ak ma tulave topanky, odide s inou a ak sa on tak poblaznene rozhodne, opusti aj teba aj vase spolocne dieta, neudrzis ho silou, krikom ci cirkusmi. A aj keby odisiel nielen na pizzu, ale zit s inou zenou, zas to nebude vina tej zeny, ale manzelova. Ona by to mala vysvetlit ak tak len svojmu partnerovi, lebo tvoj manzel nie je vec, je to osoba zodpovedna za svoje ciny a rozhodnutia. Tym ze si jeho partnerka, nie si jeho majitelkou, muz sa vzdy moze rozhodnut a odist za inou, takisto ako aj zena, je to sice hnusne, ale to je zivot. Ak chces stabilne partnerstvo, treba byt aj pevny a vediet si urobit poriadky, ale aj davat take zazemie aby nenasiel lepsie inde. Samozrejme, nemozes sa snazit len ty, toto ma byt obojstranne, inac to nemoze fungovat.
@magdalenkami Ďakujem za milé slovká, je mi z toho hodne nanič, podpora sa mi hodí.
Tak ja to možno priblížim aj z tej inej stránky. Občas mávam pracovné večer s klientami , ale nikdy to nie je vo dvojici , také večere zásadne odmietam . Taktiež odmietam kávičky , posedenia, vínečka .. jaj tých ponúk bolo ale nemám dojem že by som to niekedy sama vyprovokovala. Nemôžem sa správať ku klientovi ako zo 4 cenovej , preto som ústretová , milá , komunikatívna, vymením si číslo ( ktoré je mimochodom aj na internete) ale ako sa povie " odtál potál " . Jediný krát som tuto zásadu porušila , s klientom som si potykala, v rozvodovom konaní išla na večeru a dnes je mojim manželom. 😀 .
@janica51 takže odmietnutie tej pracovníčky je vysokoprofesionálne a z jej strany aj múdre. Určite má vedomosť že je minimálne ženatý . Ty by si si mala predovšetkým poriešiť manžela. Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že málokedy to ostáva pri jednej káve.
nuz ja by som ani nevedela ze moj muz si s niekym dohaduje cez sms rande, lebo aj mu telefon nekontrolujem a po dalsie ked chces silou mocou nieco riesit ries s muzom a nie s dotycnou, .....zvlast pokial ho ona odmietla
@janica51 preco sa o tomto probleme v prvom rade neporozpravas s chlapom? Ak mas potrebu sa mu vrtat v telefone, zrejme uz vo vasom vztahu davno nie je nieco v poriadku 🙄
@janica51 Pri vybavovaní úveru sa vždy vymenia telefonne čísla. ale prepáč za úprimnosť, ihneď to rieš s drahým manželíkom. Tiež si myslím, že ona je v tom nevinne . ale to musíš vedieť zo správ , čo písala.
ach moja sú to veľmi emotívne a ťažké situácie. ukludni sa..popremýšlaj a musíš ženskou logikou ísť na manžela, pretože nieže keď mu to povieš sa bude hanbiť a ospravedlňovať, práve naopak môže urobiť z teba tu hlúpu a ešte aj nenormálnu ženu, ktorá sa tak ponížila a hrabala sa mu v telefóne. emócie nabok...viem...nedá sa to tak ľahko...
@pupavka123 ja len k tej vymene tel.cisel pri vybavovani uveru... je normalne, ze vypises aj e-mail, aj telefon a ona mu mohla dat vizitku, je to normalne, ak vybavujes uver. nasa hypo poradkyna ma tiez moje cislo a ja jej.... a ked je chlap aktivny, to naozaj staci....
@janulka1980 Janulka, ja viem, že to tel.číslo pri vybavovaní úveru sa dáva, len ma prekvapilo, že si dovolil volať ju na osobné stretnutie, na rande! Je to chrapúň. Ako by sa jemu páčilo, keby som ja nejakého poštára volala na pizzu?

@janica51 ona potrebuje predať produkt (v tomto prípade úver), musí byť milá na každého... žiaľ, tvoj muž to má asi v hlave posunuté, ak si myslel, že je milá z nejakého osobného dôvodu... a teda neviem, o aký úver išlo, ale predpokladám, že do žiadosti musel tvoj muž uviesť svoj rodinný stav a počet detí (aspoň ja mám takú skúsenosť, že ich to zaujíma)... takže úplne zbytočne pôjdeš za ňou... ktovie, možno je to fakt pekná baba a takéto pozvania (možno aj lukratívnejšie) dostáva 4x denne... nie ona písala jemu, nie ona ho volala na pizzu, ale on ju... napriek tomu, že jej pravdepodobne musel povedať, že je ženatý a má dieťa, tak úplne bez chrbtovej kosti a kože na papuli ju pozval niekam, ona odmietla a aj tak sa ešte potreboval strápniť...
máš dve možnosti - byť ticho, tváriť sa, že o ničom nevieš a čakať, čo sa bude diať, alebo mu to rovno oplieskaš o hlavu... výsledok bude ale taký, že sa z toho nejak vykecá a nabudúce, až stretne nejakú, pri ktorej dostane chuť na pizzu, tak si dá lepší pozor, aby si na to neprišla...
@pupavka123 neviem, či si si niekedy vybavovala úver, ale už pri prvom stretnutí dostaneš vizitku na toho, s kým komunikuješ a takisto ty uvádzaš svoje kontaktné údaje, takže mne na tom nepríde nič čudné, že už aj si vymenili kontakty, skôr je to bežná prax...