icon

Manžel pozýva cudziu ženu na rande

janica51
24. nov 2014

Chcela by som poznať Váš názor na to, že môj manžel pozval neznámu ženu na pizzu, a písal jej sms-ky, že pozvanie stále platí, že by ju vzal do nejakej peknej pizzérie do Modry, cca 40km od miesta kde my bývame. Spoznal sa s ňou pri vybavovaní úveru, je to pracovníčka pošty v Hlohovci. Samozrejme, že mi o tom nepovedal, dozvedela som sa o tom z jeho telefónu. Som z toho docela rozhodená, lebo si neviem predstaviť ako si to predstavoval. Úplne cudziu ženu si zobrať do auta, a odviezť sa s ňou na výlet do Modry. Potom si s ňou sadnúť do pizzérie a len tak sa pekne zbližovať?
Je mi to ľúto, lebo aj ja a naša 11-ročná dcérka máme radi pizzu a nás nepozve. Má chuť ísť s cudzou ženou.

magdalena205
24. nov 2014

@janica51 Ked si sa uz o tom dozvedela , urcite si to nenechaj len pre seba .Ty sa budes trapit , zozierat a ten tvoj ch... bude spokojny a stastny . Potom uvidis co sa bude diat . Mozno vo vasom vstahu nastane zmena k lepsiemu a mozno k horsiemu . Nezistis , kym to neskusis 😄😄😄

janica51
autor
24. nov 2014

@magdalena205 To je fakt, ďakujem za povzbudenie.

morning
24. nov 2014

@janica51 preco by si volala postara na pizzu ako studentka? Mas uroven, nie? Ked uz, tak ho zavolas na kvalitne vinko alebo konak. 🙂

magdalena205
24. nov 2014

Este som chcela dodat ... zur , vrieskaj , urob mu scenu . Aspon sa Ti ulavi .

natalym
24. nov 2014

Nečítala som všetky príspevky. Ja by som sa asi opýtala: ,, A kedy ideme na tú pizzu? A on, že na akú? A ja však ideme s tou pani s banky, nie? ,, Taká sprostá by som sa urobila. 😀
Aj by som veru s nimi išla, dobrá zábava by bola.

nasta55
24. nov 2014

@janica51 skontaktuj sa s nou.

mihula
24. nov 2014

@janica51 a este k tomu s velkym K.....

nasta55
24. nov 2014

@janica51 hned to treba riesit az neni neskoro, inac je to poriadny hajzel.

ivca88
24. nov 2014

Necitala som.komentare..

sadlq by som si z muzom.a povedala by som mu.. ze ak ma gule ta podvadza...tak nech je chlap anech ti to povie do oci ze ho laka druha,....
A nech si to zoberie z opacnej strany... keby teba poblaznil nejaky fesak a zacnes s nim travit cas ...,

janica51
autor
24. nov 2014

@mihula stačilo by prstom lusknúť, ale takéto podpásovky a zachrbtovky ja nerobím, nemohla by som sa pozrieť do zrkadla, ani do očí

pupavka123
24. nov 2014

@janulka1980 Hej ,moze byt,nakolko som nikdy nevybavovala uver(a dufam,ze ani nebudem)tak mi to neprislo...sprosteho treba nakopnut 😀

jasminet
24. nov 2014

postarka odmietla, ides robit scenu jej? 😅 ona je v tom nevinne, asi si nikdy nerobila s ludmi...musis byt mila aj na uplneho ...uja 😉

mu povedz, ze si pocula, ze v modre je vraj nejaka super pizzerka, ci nezbehnete cez vikend s dcerou - ako sa zatvari

mimochodom - ty sa mu hrabes v mobile?

mnamko
24. nov 2014

By som mu napísala sms či ma nepozve do Modry na pizzu ,keby sa opýtal prečo do Modry tak by som mu povedla či iná môže ísť stebou a ja nie?

22beba
24. nov 2014

Moj chlap by mi to raz povedal taku by dostal na pysk že by sa mu odnechcelo nejaké čubky pozývať... to čo ma znamenať???? prečo by mal isť ženatý chlap na večeru s cudzou ženskou??? žiadne také zatrhni to hneď 🙂!!!!

marcelatje
24. nov 2014

@jasminet mňa by celkom zaujímalo že kde v Modre tá super pizzerka je, lebo ako je na okolí známe v Modre skapal pes... boh vie kam ju tam on chcel zobrať 😕 😀 😀 😀 😀 😀

jasminet
24. nov 2014

@marcelatje ale utulna a romanticka pizzeria tam mozno je, fajnsmeker sa vyzna😀 😀 😀

marcelatje
24. nov 2014

@jasminet no neni.... 😕 a tento fakt do prípadu vnáša nové svetlo 😨 to je ako keby chcel ísť vláčikom do Modry 😀 😀 😀

jasminet
24. nov 2014

@marcelatje tak to neviem potom, v modre som dlho predlho nebola, vraj je tam nejaka dobra restauracia schovana, ale pizzerky som neskumala - zakladatelka by z neho mala vypacit meno, nech sa poucime 😉

meusicka
24. nov 2014

@janica51 pekne muzovi povedz ze vies ze sa maju stretnut a spytaj sa co tym sleduje. akoze my sme si tiez brali uver, i ked nas poradca je chlap, ale za rychle vybavenie a ochotu a vsetko okolo toho sme mu zobt´rali ako pozornost drahu flasu. a bolo. takze ak sa chce odvdacit tak uplne postaco Bomboniera. a dovi dopo. alebo tvojmu muzovi zacina kvapkat na mozog a ma bocne umysli. ja by som to rezolutne zatrhla. v ziadnom pripade sa ziadna spolocna pizza konat nebude. a pracovnicke by som asi tiez zavolala ze vies ze ju manzel pozval na stretnutie ale ty s tym nesuhlasis, a malo sa to diat za tvojim chrbtom, co si ty nezelas.
a ze ona by sa stazovala nadriadenym... no ja neviem, ale mne to pride ze ona by sa prave nemala montovat so zakaznikom. neviem ako sa k tomu moze stavat ona, ale ak ma rozum, tak na stretnutie nepojde.

finka19
24. nov 2014

to ze je tvoj muz hnup sme uz zistili ... ale mne nejde do hlavy, ako sa mu ako manzelka mozes hrabat v mobile... ?!

guinevre
24. nov 2014

@finka19 mozno preto, lebo tusi co ma doma za debila a chcela si to overit? Ci myslis si, ze by bolo lepsie keby vobec ani nevedela, ze jej manzel randi s inymi zenami?

klincek
24. nov 2014

@finka19 podla mna sa v mobile (pc atd.) partnerovi hrabe iba ta zena, ktora tusi, ze nie je nieco v poriadku.. je to smutne, ale podla mojich doterajsich zisteni je to bohuzial tak.. ☹

junova
24. nov 2014

@meusicka Asi si si nečítala celú diskusiu. Pracovníčka jej muža odmietla. Číslo na ňu mal na vizitke, čiže ona mu len tak číslo na seba nedala. Ona sa zachovala profesionálne. Chlapovi treba urobiť prednášku.

haslerka27
24. nov 2014

odkial vies,ze ho odmietla?mozno mu len povedala,ze momentalne nemoze z nejakeho dovodu....odlozila to..neviem...no napr.moja mama,ked si vybavovala uver,tak ked vsetko bol ovybavene,pozvala tu pani z banky,ktora to cele riesila,hyporadkynu na obed...bola som pri tom..mlada kocka,aj si potykali,proste mama sa nu mohla vzdy obratit....zalezi o ake stretnutie malo ist a ak by jej len napisal:ze to pozvanie plati z vdacnosti,ze bola vzdy ochotna a mila,tak nevidim na tom nic zle....neviem,na zaklade coho si usudila ze ju nechutne balil...hm?to mi napis?z smsky,v ktorej bolo,ze pozvanie plati........ak tam bolo len to,tvoj muz je intelignenty muz,ktory vie co sa patri...ak tam bolo,ze je krasna,ze chce veceru pri svieckach,tak je debil....

bettynka222
24. nov 2014

@janica51 ahoj. Ako si sa dostala k smskam v jeho mobile? Musela si mat uz nejaké podozrenie, ked si mu kontrolovala telefón, nie?
Pri žiadaní úveru ste nevyplnali aj tvoje cislo? Mohla by si zavolať tej babe a vymyslieť nejaku stratégiu. Napríklad ze by sa s nim ona na tu pizzu nakoniec dohodla(napísala by mu,ze zmenila názor napr.), ale čakala by si ho tam v skutočnosti ty. A keby sa chcel hnevat, ze si mu narušila súkromie a lustrovala mi mobil, tak povedz ze ta kontaktovala ona...

janulka1980
24. nov 2014

@janica51 je to fakt neprijemna situacia ☹ samozrejme, ze jemu by sa to tiez nepacilo keby si isla s nejakym postarom na pizzu. treba to zrejme riesit este za horuca, kym to nedajboze nenaberie spad, potom je to uz tazsie, zlozitejsie a bolestivejsie, ked muz podvadza alebo je zalubeny do inej zeny. velmi ti drzim palce! daj vediet 😵

janulka1980
24. nov 2014

@haslerka27 no, ked ju chcel pozvat cisto zo zdvorilosti a vdacnosti na obed, mal ju pozvat ako manzelsky par a manzelke to bez vycitiek svedomia mohol povedat, ze by to bolo mile, lebo im pomohla! aj ty si bola s mamou, ako hovoris. nebudme naivne, ze to malo byt pracovne.....

haslerka27
24. nov 2014

@janulka1980 neviem,no mozno mas pravdu....zalezi kto ide do uveru,ci len on,ci obaja a pod..ak ide len on do uveroveho vztahu s bankou,manzelka tam nema de facto co robit....vidis ako jednoducho sa da zo vsetkeho vyzut.-)ak ho z niecoho obvini,musi si byt 100percnetne ista

janulka1980
24. nov 2014

@haslerka27 prosim ta, su manzelia, o uvere vedela, o pizze nemala vediet

haslerka27
24. nov 2014

@janulka1980 tazko uverit,zeby bol az tak zufaly,ze zacne balit hypotekarnu poradkynu v banke kde si berie uver......