Manžel pozýva cudziu ženu na rande
Chcela by som poznať Váš názor na to, že môj manžel pozval neznámu ženu na pizzu, a písal jej sms-ky, že pozvanie stále platí, že by ju vzal do nejakej peknej pizzérie do Modry, cca 40km od miesta kde my bývame. Spoznal sa s ňou pri vybavovaní úveru, je to pracovníčka pošty v Hlohovci. Samozrejme, že mi o tom nepovedal, dozvedela som sa o tom z jeho telefónu. Som z toho docela rozhodená, lebo si neviem predstaviť ako si to predstavoval. Úplne cudziu ženu si zobrať do auta, a odviezť sa s ňou na výlet do Modry. Potom si s ňou sadnúť do pizzérie a len tak sa pekne zbližovať?
Je mi to ľúto, lebo aj ja a naša 11-ročná dcérka máme radi pizzu a nás nepozve. Má chuť ísť s cudzou ženou.
@janulka1980 tak,ze sa chlap uchyli k niecomu takemu,ze nejaka zena je v praci a aj tam ju niekto bali....co na tom nehcpaes,nechapem zas ja....pracovala som v banke,tak ma to zaujima..lebo som take nezazila.
@haslerka27 by si sa čudovala... Bohužiaľ poznám takých chlapov (nie manžel). Balia a skúšajú kade chodia.
@haslerka27 flirt, ulet, podvod, nazvi to ako chces, nema ziadne zakony ci pravidla... by si neverila,ze k comu vsetkemu sa clovek vie ako hovoris uchylit... co je na tom nepochopitelne, ze zenaty chlap pozval cudziu zenu na rande? by to bolo pochopitelnejsie, keby to bola jej kamaratka ci ako? proste podvod je podvod a je jedno s kym a ako a kedy a kde.. neviem ako to viac vysvetlit, snad budem pochopena
@janulka1980 inak ak ta baba je v tom nevinne a jej manzel sa nevie vpratat do koze,ak by ona isla do banky ako to tu niekto radil a nieco by tam povedala,ta kocka ma po kariere a zbytocne....nech si robi poriadok s muzom autorka....ta baba to odmietla vraj....ak neodmietla ale odlozila,tak to je ine kafe...takze tak.
V Modre je dobra restika, za tym kostolom smerom na BA, vedla ZUSky. Ale nepamatam si, ci tam robia pizzu. Odporucam udene koleno, maju tam aj dobre vina.
Autorke poradit neviem, je mi to luto. ☹
Baby vas dve som nejak nepochopila k zakladatelke pekné bý sum sa ho spýtala co tým sleduje váš nepozv
e a či mu neni trápne asi tak
@haslerka27 sa zamotavas 🙂 si ho obhajovala, ze zdvorilostny obedik z vdaky 😉 ok, nechajme to, pekny den!
@janulka1980 z kazdej strany na to pozeram....je jasne,ze kazdy jeden sa bude obhajovat ,treba sa pripravit na kazdy scenar....absolutne istota tam musi byt,inak to moze mat fatalne nasledky....nielen bezdovodne urobit prehlasenie ktore zatial podotykam nema opodstatnenie....
To, ze si sa mu hrabala v mobile, nepovazujem za zlocin. Asi si mala nejaky blby pocit, inak by si to nerobila. Ked niekomu peries spinavu bielizen, kuknut do mobila nepovazujem, za hriech. Niekedy to nie je na skodu, clovek sa aspon dozvie pravdu. A ak su partneri k sebe otvoreni, nerobi im problem ak si navzajom pozru mobily (bezne ked sa mi muz na WC hra hru na mobile, vobec ma to netankuje, kedze nic neskryvasm a akeby si aj prelustroval mobil, tak pokojne. U nas je to vzajomne, nic neskyvame). A poznam jedneho, co si daval vklad na ucet a hned pozyval kocku za prepazkou, zhodou okolnosti ho videl nas znamy, dobre sa na nom pobavil. Odmietla. Je jedno ci pracovnicka suhlasi alebo odmietne. Tu urobil chybu navrhovatel, cize tvoj manzel. Ja by som mu nadalej sledovala mobil, tak aby o tom nevedel, a tak sa dozvies asi viac.
@katka1981 Kati, dala som svoj Like, a este ti tu pisem, si to vystihla!!! 🙂
@finka19
@klincek Na to ma ona svoje dovody urcite,vy si mozno myslite,ze mate vasho chlapa pod kontrolou,vam sa to nemoze stat a bla,bla,bla...mozno ste zo svojimi muzmi z toho dovodu,ze neviete co robia ked ich nevidite,keby ste sa pozreli do mobilu alebo pc mozno by sa vam otvorili oci,ale samozrejme,moze byt vsetko v poriadku...ja som mojmu pozicala mobil lebo sa mu jeho pokazil,mala som nazvys jeden a ked mi ho vratil nasla som tam nieco co som nemala a ani asi nechcela vidiet a vediet..maly sme vtedy 2 tyzdnove babatko,krasny vztah..skoncilo to tak,ze s malym som od jeho 2 tyzdnov sama a to uz ma 4 rocky a moja byvala laska ma s tou dotycnou uz dieta...ale samozrejme som si myslela,ze on je iba moj,lubi iba mna,mne sa to nemoze stat....moze-kazdej z nas ☹
@pupavka123 ja viem, ze moze..aj ked to tak niekedy nevyzera, dost veci som v zivote oplakala. kedysi davno som tu do niektorej temy napisala, ze muzovi by som do mobilu pozrela aj ja, keby som mala pocit, ze "musim" (teda keby bol tusak, ze je zle). zatial nemusim, mm je mojou odmenou za veci, ktore mi v minulosti nevysli..ale aj tak viem, ze stopercentu istotu nemam nikdy, v nicom..tak sa aspon snazim zit co najlepsie, aby som si udrzala to dobre, co mam (verim na karmu🙂).
najvzacnejsimi vo vztahu su pre mna dovera, ucta a pocit vynimocnosti, ktory mi partner dava. prist o toto by znamenalo obrovske sklamanie, a je mi uprimne luto kazdej zeny, ktorej sa take nieco stane napriek tomu, ze robila to najlepsie, co mohla 😢 .
@janica51 keby som sa ja niecotake dozvedela o mojom muzovi, narobila by som doma tiadny bordel a letel by aj s kuframi. Co ma zenaty muz pozyvat zeny na pizzu? Samozrejme, ze ma aj moj muz zenske kamosky a obcas nejaku stretne aj bezo mna, ale vzdy otom viem a hlavne stava sa to veeeelmi zriedka a z dobrych dovodov, napr. S jednou nasou kamoskou spolupracuje v jednej organizacii a aj to si vacsinou dohodnu stretko u nas doma, kde som aj ja. Co tym chcem povedat? Proste sme si od zaciatku urcili pravidla. Kamosky, ktore uz ma mu zakazovat nebudem, ale ziadne chodenie s novymi objektami na kavicky, to je vzdy prilis nebezpecne a toho sa drzim aj ja. Na co pokusat osud? V dlhorocnom vztahu je vzdy nebezpecenstvo, ze to cloveka potiahne inde. K niecomu nepoznanemu. My sme si teda urcili taketo pravidla a rychlo by letel, keby som zistila, ze poza moj chrbat nieco take robi. A bolo by jedno, ci jeho objekt tuzby odmietol, alebo nie. Slusny a verny chlap nepozyva a ak jeho nejakapozve a bali, razne odmietne.
Najlepsia obrana je utok!!!!!!! tak ako si mu nasla sms v mobile predpokladam ze tam nebol a ty si v klude citala jeho spravy....zlatino napis jej z jeho mobilu ze sa to stretko rusi ze miluje velmi svoju manzelku a dceru a nepocilo by sa im to....spravu pekne posli a vymaz a mas vyhrane 🙂 ...este som nevidela chlapa co by sa zene na taketo daco opytal musel by to byt dobry vol chichi drzim palcaky 😉
@haslerka27 ked len on berie uver, manzelka nema tam de facto co robit? Neviem, ci si jedna z tych pracovniciek co chodi na pizzu s panmi zakaznikmi, ale toto co si hore povedala vobec nie je kosher. A to nie som z tych ziarlivych, s muzom si vzajomne doverujeme, ale taketo veci bud robime spolu, alebo si dame o tom vediet, nechcela by som ist na veceru s pracovnikom z banky a aby moj muz o tom nevedel, citila by som sa trosku ako flandra.
@guinevre ja som to brala skor z tej stranky,ze je to ako pracovny obed,zavdacenie sa....nevieme o aky uver ide,co ak podnikatelsky....ja neviem...
@guinevre ja sa ho nezastavam...to v ziadnom pripade
@janica51 Ano, aj ja obcas pouzijem muzov mobil, alebo on moj, ale kontrolovat smsky, to je o nedovere, ci si to nasla cistou nahodou? Ak ano, a ak je bezne ze si poziciavate mobily, a on komunikaciu s danou slecnou nevymazal, tak sa nie je coho obavat, lebo musel ratat s tym ze to v mobile mozes najst....resp. jedine coho je mozne sa v tomto pripade obavat je ze tvoj muz je totalny hlupak, sorry. 🙂 Pokial si tie smsky nasla tak ze si sa mu v mobile potajomky lasovala, tak by som sa s tym len tak pred muzom nevytasila, je to zasah do sukromia na ktory podla mna nemas pravo, aj ked je to tvoj muz. A hlavne, ak si nedoverujete, tak je inde problem aj tak a musis riesit fakt ze Vas vztah nefunguje ako by mal a nie to, ze dostal chut ist s nejakou babou na pizzu (btw, neviem preco to kazdy nazyva rande, nikde z tvojich slov nebolo jasne napisane ze ide o rande a pokus babu "zbalit"). Btw, nazvala si ho tu chrapunom aj ko....om, to su dost silne slova, cize predpokladam ze je naozaj inde problem. 😒 A s tou babou sa vybavovat, to by si sa naozaj mohla veeeelmi strapnit.
chlapi sú dilinovia... treba kontrovať mobily... a podobné kecy... niektoré tu píšete, ako keby na svete podvádzali len muži... to je naozaj obdivuhodne objektívny prístup...
@bellamafia Dost trapne, nie? Co s tym ma ta osoba? Snad by to mala riesit s muzom a nie jej este v jeho mene pisat smsky, to je dost primitivne nemyslis?

@haslerka27 preco by mal byt zufaly? nechapem tejto poznamke.
muzska nevera sa zaklada na zufalstve?