Manžel pracuje z domu a nemá čas umývať riad
manzel pracuje z domu (home office), ja musim ist do prace, vstavam o 4:30 a maleho vyzdvihnem zo skolky a domov sa vraciame o 16:00. moj muz piekol kolač... a kopec riadu necha v dreze (každy deň, a nič nerobi) ... ked mu poviem preco to tam nechal? On povie: vraj že pracuje a nema cas umyvat riad, a zacal hadat so mnou a ze normalny clovek tomu rozumie a ja nie som normalna. Neviem fakt nie som normalna
Áno, normálny človek popri plnom úväzku nemá čas umývať riad. Umývať má umývačka riadu. Na čo zo seba robiť sluhu domácnosti. On je platený za čas, ktorý strávi prácou pre zamestnávateľa, nie zbytočnými úkonmi v domácnosti
To ani moj. Máme sice myčku, ale volá na mna ČEZ celý byt, čaka az ja pridem, aby som to dala do myčky ja. Nechapem, však vie za tie roky zhruba kde co má ist. Všetko ale nedáváme do nej, ako sú riady z dreva, 2 panvice a jeden hrniec, asi 3 nože, formičky na pečenie . A to neumyje nikdy. Ale aby som piekla, to by chcel. Ideálne každý víkend. Ak nie častejsie. A umyvanie riadov nedávam
Vsak, skonci mu pracovna doba tak sup, zlaticko, nalozit mycku.