Manžel robí peklo za moju rodinu
Ahojte, mam taky mensi problem. Manzel nenavdii, ked k nam niekto z mojej rodiny pride na navstevu. Je strasne neprijemny, bud ich ignoruje, ale ma sproste poznamky. Ledva caka, kym za sebou zatvoria dvere. Nikto mu nikdy nic z nich zle neurobil, bol proste tak vychovany a nechape, ze sa mame radi a chceme sa stretavat. Ked vie, ze maju prist vacsinou sa pohadame, ze kedy si ma on konecne oddychnut. Chodia tak maximalne 1x do mesiaca a to len na par hodin. Mame male babo, mama by chcela prist aj castejsie a pomoct, no on je k nej tak neprijemny, ze sa uz aj boji prist. S babom mi pomaha minimalne, ale mamu na pomoc, to nie. Ta jeho zaujem neprejavuje. Ako by ste riesili taktu situaciu? On vlastne neznasa koholvek na navsteve, cize tu nejde len o moju rodinu, ale celu spolocnost. Pride mi to uz ako psychicke tyranie. Kym nebolo babo, zobrala som sa isla ja ku rodine, ale teraz to az take jednoduche nie je, predsa len stale lietat hore dole s malym dietatom…
Aké má zamestnanie? Lebo napr.ja osobne už vyše 25 rokov pracujem s ľuďmi,je to neuveriteľne psychicky vyčerpávajúce, takže,keď prídem domov alebo aj cez víkend,tak chcem mať väčšinou kľud.
@alja20 akoby si pisala o mne, len s tym rozdielom, ze on svoju rodinu a ona jeho veselo ignoruje. Rozumny rozhovor nehrozi. Neodpoveda mi proste, sle odite pocas denety prec… ja uz mam toho tiez dost a preto uvazujem, ze co dalej. Raz ked tu bola moja mama, navarila, pomohla co mohla, hodila si kusok chlebika a hned poznamka, ze co zas tlaci do hlavy. Mama sa potom u nas bala uz cokolvek zjest. Nehovoriac o tom, ze ked raz za mesiac dva ku nam moja mama prisla, ked som bola tehotna, pravidelne jej pripravil mop s vodou, ze nech aspon uprace, ked je uz tu. Ako vrchol drzosti, ona mu na to nikdy nic nepovedala, kvoli mne sa ovlada, ale chodit k nam uz neche co teda uplne chapem. Teraz je otazka, ako muza co najlepsie za taketo spravanie nasolit, lebo ja uz fakt dalej nemienim fungovat.
Prepac, ale predtym chcel mat pokoj od svojej rodiny, teraz od tvojej a pride chvila, kedy bude chciet mat aj pokoj od teba a vlastneho dietata.
@zuzi0911 myslis? Ale ako riesit jeho neprijemne poznamky a nalady, ked tu moja rodina je?
@jaja20 strelec, myslis, ze zo moze byt aj znamenim? Podla mna aj vychova
@zmrzlinka2021 nooo, to je docela mozne, tiez ma to nadpadlo
A to si o ňom nevedela že je taký keď ste spolu chodili? Či vtedy bolo všetko ok len teraz sa tak zmenil?
@simoncik rodina mi tiez radi odist, kym sa da, asi budem musiet, lebo mat toto na cely zivot si predstavit uz dalej neviem
@googlinqa ked sme spolu chodili, tak klamala a doslovne ma zrkadlil, som myslela, ze sa mi sniva, tak spriaznenu dusu, ze som nasla, uplne vsetko sa mu na mne pacilo, mal tie iste nazory, hobby ako ja a postupom casu, som prisla na jeho pravu tvar. Maska to bola vsetko
Citam to o tom mope... Ako ak ani ty ani tvoja mama ste mu nevedeli uz vtedy povedat, ze jeho spravanie je mimo, ze ty si nemala 100 vykricnikov v hlave tak to ozaj nemas voci nemu sancu. So stiahnutymi chvostami ste obe... Ze sa boji k vam ist, ze sa boji najest... Velmi smutne kam si to nechala zajst. Dufam, ze sa ti konecne otvorili oci a ako niekto pisal... Moze prist cas, ked naozaj naozaj povie, ze aj vy mu prekazate v jeho samote
@kitycat bala som sa o babo, ze potratim, jed sa s nim pohadam, brat mu vynadal
Viac o povahe človeka sa dozvieš z horoskopu podľa roku narodenia,aspoň na mňa a na manžela to sedí perfektne. Čo sa týka výchovy,tak sama musíš najlepšie vedieť,v akom prostredí vyrástol, hádam ste sa pred svadbou dobre spoznali, či?...
A v akom odvetví teda pracuje?
ak ťa ľubi musi to pochopiť , že nevzal si len teba ale aj tvoju rodinu. Mama ťa vychovala mal by ju reßpektovať a byť jej vďačný, že mu porodila manželku.
Nezmení sa nikdy, tam je rozhovor zbytočný, tiež som tak dúfala roky dozadu, keby som si vtedy dupla.....nesprav tu istú chybu, roky trápenia, hanby pred rodinou
Nehádžte to na strelca, strelci sú úžasní, ja som sa tak tešila, keď sa mi narodil strelec :D Takže túto to nebude strelcom, ale tým, že je psychoš.
A isto si to vedela vždy, ja neviem, prečo sme my ženy také sprosté, že si dobrovoľne komplikujeme život. Vravím to z vlastnej skúsenosti, nie ako útok pani dokonalej na autorku.
Vždy si určite vedela, že niečo nie je normálne. A ani nebude, to je jasné.
Som dieťa z takého manželstva aké máš ty a moja rada? Pre dobro dieťaťa určite odíď, ak nechceš dieťaťu doživotne ukazovať ako je žena 0 a muž k nej sa môže správať ako ku slúžke... Utekaj!
Jednoznačne rozhovor typu buď budeš rešpektovať moju rodinu a správať sa slušne ináč rozvod. Čím viac budeš ustupovať, tým viac bude vyskakovať, bohužiaľ.
Myslim, ze tu je vacsi problem. On mozno je antisocialny, ale ty potrebujes s babatkom pomoc a hlavne aj babo potrebuje starych rodicov. Ja by som sa obavala ze on ta chce izolovat. Je mozne ze je psychicky chory a v tom pripade sa musi liecit alebo sa ty rozhodni ako budes dalej zit. Alebo co je horsie je socipat ktory proste neznesie nikoho ineho pri tebe. Toto nie je maly ale dost velky problem a hlavne k tvojim rodicom sa takto nesmie chovat. Zasran jeden. Si to uz mala skor riesit.
Kým on vyrastie, snáď zmizne covid a bude si môcť kamaráta zavolať. Ale teraz by som nad tým neplakala. Návštevy treba obmedzovať. Takže svokrovci vás neradi vidia? Jablko nepadá ďaleko od stromu.
Neviem moj je baran
Ak máš kam ísť tak choď. A ak on bude chcieť vidieť vás, nech príde ak bude mať odvahu. Ale potom by som sa správala rovnako k nemu ako on k tvojej návšteve. Proste pripraviť mužsku prácu a rovno z príchodu mu oznámiť nech aspoň niečo pomôže urobiť. Ak si niečo hodí do úst opýtať sa ho, či prišiel len vyzierat. A podobne hlúpe poznámky mať..... A nepopustit dlhue dobu. Ak sa bude kajať a ty sa rozhodneš dať mu šancu, tak ak bude mať čo i len jednu hlúpu poznámku a bude sa hádať s tebou pobaliť a rovno sa rozviesť. Komu niet rady tomu niet pomoci....
@jaja20 je na vysokej funkcii manazera. Poznali sme sa samozrejme, ale hovorim, dost sa pretvaroval a vzedy este aj s rodinou na oko kontakt udrziaval, celkom pekne divadielko na mna vsetci zahrali.
@martul a co si urobila?
@nominativ nehovorim, ze to je znamenim, podla mna vychova, asi som bola aj laskou zaslepena
@meredith83 velka pravda, pride mi to uplne chore jeho spravanie, asi treba ist kym je cas a necakat na zmenu
@martina1201 tak, tak, teraz som mu oznamila, ze sem bude chodit moja rodina a basta, ak sa mu neoaci, moze ist prec. Stacilo, on, ze ok, tak aj ja ta budem otravovat mojou mamou. No nech sa paci, ale ta nepride ani keby jej za zo zaplatil a ked, mne to nevadi, ma pravo vidiet syna a vnucatko.
kde pracuje?

Ja by som, ale neustupila. Keď sa ti nepacai zavri sa v inej izbe, akebo chod von.. Bez debaty.. Keď zistí že máš jeho na salame prestane...