Manžel rozhoduje o všetkom, čo sa týka nášho syna
Ahoj zeny,
Neviem, co robit v situacii, ked muz rozhoduje o nasom synovi sam. Dnes s nim dosiel po skole neskoro, vraj ho zapisal na plavanie, ktore som zakazala v zime pocas chripkovej sezony. Maly ma 7 rokov, chodi na hokej, gitaru a jazdi na koni. Minule sme sa pohadali, lebo vraj ma dieta pri lyzovani ist same na lanovke. Dava mu rubat drevo, aj do toho sa starie, ake topanky mu chcem dat obut. Smeje sa mi do tvare, ked popisem padne dovody, preco nieco nie. Vraj sa vsetkeho bojim
To, ze sa o mna absolutne nezaujima ako o zenu ani nebudem popisovat.
Co sa da s tymto robit? Sposobuje mi to vecne stresy a strach o dieta.
Dakujem!
To bicyklovanie a hlavne plávanie nechapem.. ved sa snad plave vnutri na plavarni, nie? A hlavne co to ma s chripkou? Na hokeji tu chripku chytit smie? Len na plavani nie? :D ja viem ze toto je extremny priklad, ale v Yakutsku chodia malé deti samé do školy tusim do -54 stupňov, keď je ešte menej školu zatvoria. Chcem tým len povedať, že deti nie sú z cukru a pri plusových teplotach snáď môžu robiť nejaké aktivity vonku.
Ale uznavam, ze aj ten chlap je pekne mimo v dosť veciach.
U nas som tiez ja ta, co sa viac boji o deti a viac zakazuje, ale my to riešime spolu a snazime sa o kompromisy. Mne osobne sa zda, ze ma prilis vela akrivit, nam odporucali aby v takom veku nemal viac ako jeden kruzok. Ale zas, vy musite vidiet ako to syn zvlada a ci to robi, pretoze ho to bavi, alebo preto, ze ste ho prihlasili. Ja by som sa asi tiez viac zaoberala tym nefunkcnym manzelstvom. Pride mi to, ako keby tam bola ziarlivost na vztah syna s otcom. Skuste sa k nim proste pridat. Chcu ist na bicykel? Oblecte sa a chodte s nimi. na plavaren? Plavky pod pazuchu a sup aj vy. Mozno keby ste bola menej uzkostliva a neriesila stale co robi manzel zle ale sa pripojila k ich aktivitam, aj vas vztah by to zlepsilo. Ale to je len moj nazor. Ostatne som necitala, tak som mozno uplne mimo a zle radim🤷🏻♀️
Takze to ze ty zakazes kruzok je ok a muz musi posluchnut. Ale ak ho muz chce prihlasit na kruzok tak to uz ok nie je, v tom ty posluchnut nemusis.
A aj do toho sa stara ake topanky mu chces obut. Cize zas ty rozhodnut mozes bez neho ale on sa nemoze starat co si syb obuje?
Akosi to mas pomylene ze len tvoj pohlad je ten spravny a ze mas nejake vacsie rozhodovacie pravo lebo si matka.
Pocet kruzkov je podla mna vela, a ani nema asi zmysel komentovar to ze odkedy si zatuzila po dietati sa zmenil ale ty si sa aj tak dalej snazila otehotniet az sa to podarilo. Vedela si ze sa zmenil a aj tak si dieta s nim nadalej chcela...
Ste si vymenili nejako role .zatiaľ som na prvej strane a tak sa mi zdá že ty si muž a on žena 🙈 no s tou sekerou by som povedala nič strašné ja mám dcéru a už tiež skúšala však je pod očami dospelého .čo sa týka krúžkov to mi príde teda asi už prehnane veľa neviem teda ako to časovo má . Čo sa týka že išli na bicykel no nič strašné však vonku je jesene / jarné počasie .
@marseillefan to co je za argument??? Ano je otcom ale to neznamena ze bude rozhodovat sam. Treba v tychto veciach predsa rozhodovat spolocne..
Problem je ten, ze vy s muzom uz nemate voci sebe ziadnu uctu a svojho syna pouzivate ako nastroj ako tomu druhemu ublizit. Chudak chlapec. Vy dvaja chodte od seba co najskor.
@zenulkaaa Lenže oni spoločne o dieťati rozhodovať nedokážu (to je práve tá moja poznámka, že na toto trebalo myslieť pred 8 rokmi). Takže teraz je aké riešenie? Že bude o dieťati rozhodovať len matka? To je predsa taká istá blbosť ako povedať, že rozhoduje len otec...
@marseillefan Vsevedko, ako som o tom mala vediet, nez dieta bolo na svete? Nenabuchal ma ziadny typek z Baru, poznala som toho muza 13 rokov predtym a rozumeli sme si. Nikdy som si nevsimla autoritativne city.
@marseillefan crty
Neviem no, podľa mna je sekera v pohode, bicyklujem sa aj s mojim dvojročným denne, tento január je mimoriadne teplý. Viac by ma trápil ten sex
@julish Nie kazdy zije na Slovensku 😅

Je ale zaujímavé, ze zatiaľ sa zrejme ani jeden z vás nechce rozviesť. Niečo vás drží pokope. Láska to určite nebude, syn neviem...to musíte vedieť vy, čo to je, čo vám zabraňuje odísť. So synom by ste sa stretávali obaja tak či tak a on určite tiež vidí, že váš vzťah nie je ok, čiže ani o nejakej harmónii "naoko" sa nedá hovoriť.