icon

Manžel s homosexuálnymi sklonmi

kxy
7. máj 2017

Ahojte, zaujíma ma Váš pohľad na partnera s homosexuálnymi sklonmi, ktorý sa rozhodol založiť si rodinu a nemať sex s mužom, či by ste do toho šli, keby Vám to klapalo v sexe a keby ste to vedeli už pred svadbou. A aká by bola Vaša reakcia, keby Vám to partner povedal až po svadbe, no s tým, že Vás nikdy nepodviedol s mužom. Avšak verili by ste mu aj naďalej?

mokion
7. máj 2017

@0silvia0 - toto to veru dlho riešila 🙂 Ukrivdená som sa cítila, tak som si vravela, že určite by som si ho nevzala. Tým "určite" som si už nie istá. Nemôžem sa vyhovárať, že ma oklamal, lebo v mojom prípade mi nikdy pred svadbou nepovedal, že ma ľúbi, neospevoval moje oči a nikdy ani nehodnotil nič nejako výrazne pozitívne ale ani negatívne. A keďže ja som tiež nie, tak si myslel, že sme rovnakí. No po svadbe zistil, že ja od neho očakávam viac, ako mi vie dať. Tak na mňa vyšiel s pravdou o jeho postoji ku mne. No ja som si myslela, že to aspoň tak prežíva, aj keď to nehovorí. To je tak, keď si ženy domýšľajú. Myslím, že vtedy ako zaľúbená, by som si povedala, že ho zmením a naučím ho ľúbiť ma. 🙂 Tiež by tam bola moja detinskosť a snaha pomôcť "citovo vyprahnutému" milovanému človeku. 🙂 A vzala by som si ho.... 😉

0silvia0
7. máj 2017

@mokion to je skutocne nezvycajne vydat sa za muza, ktory ti nepovie pred svadbou ze ta lubi... ale nejake prejavy lasky tam predsa museli byt, nie?

puklica13
7. máj 2017

@kxy chlapče ty si tak mimo až to boli 😀
Hlavne že ty vieš o homosexualite všetko..akurát s mužom nechceš nič mať...??? Ono vieš..už v tom slove homosexualita je slovíčko sex ..takže ak k sebe postavia ženu a muža a tebe sa postaví pri pohľade na chlapa tak si gay ak na ženu si heterak..ono väčšina väčší je vo svojej podstate strašne jednoduchá a keď to prestanes komplikovať všetkým tým balastom ako detstvo, rodiča a čo ja viem čo všetko..pravda sa prosto ukáže...

A jedna otázka..prečo keď si myslíš že si homosexuál nechceš hľadať šťastie u muza??? Mne to fakt nejde do hlavy😂

bluka2
7. máj 2017

@puklica13 Nechcem sa ho zastavat 😂 ale vraj to nie je cierna a biela, ale zevraj je medzitym dost sedej a teda inymi slovami, kazdy heterosexual ma v sebe trochu homosexuala a naopak, niekto viac a niekto menej, ti v strede su bi - aj ked na svojom priklade to potrdit nemozem teda

mokion
7. máj 2017

@0silvia0 - sem-tam mi niečo kúpil, kvietok a pod., pomáhal mi, kedykoľvek som niečo potrebovala, túžil po deťoch, ja tiež, veľa sme sa rozprávali, v niečom podobný ako ja, normálny fajn kamarát. Len ja som si vytvorila o ňom ilúzie. 🙂

rebo
7. máj 2017

@kxy už dlhší čas rozmýšľam, že či sa zapojiť do tejto diskusie. Nechcem uraziť tu niektoré "dámy", ktoré prd vedia o homosexualite. Mám kamaráta, ktorý je gay a veľmi dobre si rozumieme. Vieme o sebe všetko. Ja viem o tom, že je gay a on tiež niečo závažné z mojej minulosti. Dlho si okolie myslelo, že tvoríme pár, pretože sme boli stále spolu. Chodili sme spolu na plesy, na zábavy, posedenia s priateľmi, dokonca aj naše rodiny si mysleli, že raz sa zoberieme. Takto prešlo skoro 10 rokov a my sme sa neposunuli v našom "partnerskom" vzťahu ďalej. Ja som si zadovážila byt a dokonca u mňa niekedy aj prespával, ale k ničomu nedošlo. Boli medzi nami nejaké nežnosti, ale k tomu hlavnému, čiže sexu, sme sa neprepracovali. Proste nešlo to. Dokonca mi raz jeden večer navrhol, že či by sme sa nevzali a "na oko" tvorili manželský pár. Mala som ho rada, ale keď som si pomyslela, že mala by som žiť po boku chlapa, ktorý bude stále myslieť na niekoho iného, tak to by mi časom asi vadilo. Vedela som o všetkých jeho partneroch (so všetkými ma totižto zoznámil) a dokonca som veľakrát mu kryla chrbát, keď odišiel za niektorým mimo mesta. Pýtate sa, ako to dopadlo? Ja som si časom našla priateľa, s ktorým mám dve krásne dvojičky a on odišiel za prácou do zahraničia. Sme stále v kontakte hoci len e-mailom a viem, že sa mu darí a žije s priateľom. Dokonca sú z jedného mesta a našli sa v zahraničí. Môžem povedať, že lepšieho kamoša som nikdy nemala. Gayovia sú veľmi citlivý, poriadkumilovný a inteligentný ľudia. Keď som si našla priateľa, tak on radšej odišiel do zahraničia, aby sa neprevalilo to, že je gay. Žijeme dosť v malom meste a dokonca zastával post riaditeľa jednej firmy. Možno keby som vtedy bola súhlasila, tak teraz by som bola vo vzťahu s ním nešťastná a určite by som nemala také dve krásne dcérky, aké mám. Jediné čo ľutujem je to, že mi prebehlo 10 rokov, ktoré som mohla využiť v úplnom partnerskom živote. Ale zase na druhej strane, by som nebola spoznala takého skvelého človeka, ktorý mi aj tak dal dosť do života, hoci nie takej lásky, akej by som si bola pri ňom predstavovala.

obsadenemeno
7. máj 2017

@bluka2 ono zase je pravda, ze ak sa nad tym zacneme prilis zamyslat a analyzovat, tak v kazdom z nas sa najdu homosexualne sklony....len proste u niekoho su riadne hlboko, tak sa neprejavuju.....ale moze nastat situacia, ked zrazu nieco zarezonuje a ony vyplavu na povrch....co ale nie je caste. Inak, mozog je srandovny organ, ono byt gayom je tak trochu aj v mode teraz a vidno to na generacii co maju teraz okolo 20 - cely zivot vidia/pocuju vsade ako treba byt otvoreny, nehanbit sa za to, aky som, treba sa ukazat....a vsetci dobre vieme, aki su mladi ludia ovplyvnitelni.... nahovoria si, ze su gay/transgender a kdesi cosi, chcu byt ini, chcu sa "vyjadrit" a potom su nestastni a nespokojni, lebo reakcia okolia je ina, ako ocakavali. Stale vravim, ze prilis vela rozoberania a vrtania sa v sebe skodi. Ak sme k sebe uprimni, nemusime hladat potvrdenie seba samych v inych ludoch. Som, kto som a to, s kym spavam alebo kto ma rajcuje zo mna lepsieho ci horsieho cloveka nespravi. Ale budem definitivne lepsim clovekom, ak sa akceptujem, aka som a budem stastna vo svojej kozi, bez toho, a y som sa stylizovala do "modnych" poloh.
Ved, after all, o to ide v zivote, byt stastny.

missguerlain
7. máj 2017

Zaujimava tema, necitala som vsetky prispevky. Osobne si myslim, ze existuje homosexualita vrodena a 'ziskana' 😕 - psycho-socialne podmienena, ktora vsak nie je skutocnou homosexualitou ako skor problemom so sexualitou, ktory by mal byt rieseny terapiou. Osobne by som si homosexuala nevzala, a pokial by to zatajil a priznal az v manzelstve, tak by som to povazovala za podraz pokial to vedel, a nebol latentny homosexual. Dufam, ze toto nebud3m musiet nikdy riesit osobne 😅
K autorovi temy - nikdy si nespal s muzom a ani nechces z akeho dovodu? Je to preto lebo homosexualom byt nechces, self hate, nechces byt sucastou 'ich' komunity? Predsudky voci homosexualom? Alebo je tam strach z toho, ze keby si zacal, tak uz by si 'neprestal' v zmysle 'kontrolovat sa', uz by si nemohol zit zivot ako zijes teraz...sorry ak uz nieco taketo bolo zodpovedane... @kxy

tt247
7. máj 2017

@rebo A čím sa líši tvoja odpoveď s odpoveďami ostatných žien? Pýtam sa ohľadom toho "prdu", čo sa ostatné dámy vyznajú do homosexuality. Nikto predsa nehovoril, že gay nie je dobrý kamoš pre ženu a ani to, že by s ňou nedokázal žiť. Vy ste mali nežnosti, no k sexu nedošlo, pretože ho to ťahalo za chlapmi - žije s priateľom. No a niektorý by sa možno aj dokopal, aby splodil potomkov, no za chlapmi by ho to ťahalo tak či tak. Takže, čo nové si nám povedala?

rebo
7. máj 2017

@tt247 Ja mám aspoň takú skúsenosť, že tí ľudia sú strašne nešťastní, že sú "iní". Niektoré tu spomínajú, že je to buď vrodené, alebo získané. Ten môj kamoš bol dokonca na nejakých testoch v Brne, že či sa nedá z toho vyliečiť. Bohužiaľ, to nie je choroba, ktorá sa dá liečiť. On bol z toho veľmi frustrovaný a on sám si to nechcel priznať, že je to fakt, že je gay a iný nebude.

petuska1963
7. máj 2017

@kxy Urobil si veľkú chybu, že si to sem plesol :(

missguerlain
7. máj 2017

@rebo Tak ako ked uz ma to tak frustruje, ze som gay, ze idem na testy do Brna, ci ma z toho mozu vyliecit (!), tak chemicka kastracia to isti...

tt247
7. máj 2017

@petuska1963 vy o čom píšete pani?

petuska1963
7. máj 2017

@kxy Chcela som sa ťa zastať, lebo mám veľa preteľov gayeov, poznám ich problematiku, ale ako si sa predviedol?

petuska1963
Odpoveď bola odstránená
maminecka2
7. máj 2017

Clovek sa nestane homosexualom lebo chce, lebo je to in, lebo mal zle detstvo, lebo nevie co so sebou.... clovek sa tak uz narodi, stane sa "nieco" pocas vnutromaternicoveho vyvinu, presne sa este nevie, malo by to suvisiet s posobenim testosteronu (nedostatocnym) na vyvijajuci sa mozog plodu z ktoreho bude chlapcek. Neovplyvnis to, nezapries.
Najlepsie co moze homosexual ktory ma vyssie uvedene "napady", je riesit to s terapeutom, vyriesit si bolestive detstvo, spracovat to, odpustit otcovi a vyrovnat sa so svojou orientaciou, nebat sa byt stastny a prejavit sa tak ako to clovek citi.
Ja mam pocit ze problemy vo vztahu k rodicom casto pramenia z toho ze rodicia rychlo v ranom detstve pochopia "co je ich dieta zac" a su z toho sklamani, frustrovani, nevedia to spracovat. Potom nasleduje to co si popisoval a dieta ked si uvedomi svoju sexualitu spaja si to s detstvom a patologicym vztahom s rodicmi. Mozno mu to aj rodicia takto prezentuju a davaju za vinu, o to smutnejsie...

tt247
7. máj 2017

@petuska1963 Trochu ste sa teta strápnili, tak čo iné vám ostáva. Chápem.

petuska1963
7. máj 2017

@tt247 Myslíš si, aká si vtipná?

kvetinka_andrejka
7. máj 2017

Otázka znela či by som do toho šla ak by som to vedela - teraz keďže nie som v takej situácii odpovedam nie. Aj by som bola zamilovana do takého muža a on mi to povie pred začiatkom vzťahu už v tom momente by som trpela. Napíšem ti ti z pohľadu zamilovanej ženy - povie ti, že jej to nevadí ale stále tam bude zasadené to zrnko neistoty a to bude príčinou žiarlivosti a eventuálne rozpadu vzťahu. Ak ta osoba vie kde je príčina takých sklonov myslím si, že by mala skôr riešiť zdroj toho než ten vzťah. Mám dojem, že to by malo byť podstatou. Avšak autor ak náhodou pises o sebe zamyslela by som sa aj nad interpretáciou toho problému/ dilemy a teda faktom, že to pises v 3.osobe. To by len potvrdilo môj pohľad, že nas riešiť minulosť na prvom mieste. Neodpovedaj či je to o tebe je to nepodstatné len mi to napadlo pretože sa veľmi zahlbuješ 😉

kvetinka_andrejka
7. máj 2017

@kvetinka_andrejka pardon za chyby nekontrolovala som ako si to mobil opravuje ani som nečítala predošlé komentáre

oldman50plus
7. máj 2017

Nuž aby som prispel nejakou historkou moja terajšia partnerka robila asi 15 rokov "alibi" homosexuálovi ktorý bol riaditeľom a politikom (predsa len to bolo už dávnejšie kedy tolerancia bola menšia a myslím že ani dnes to voličov nezíska), každá čo sa trošku o politiku zaujímate by ste ho poznali. Tak dobre, že ani bulvár nič nevysliedil. Na ich "vzťahu" nebolo nič škandalózne, on slobodný, ona rozvedená, a podozrenie z orientácie... ani náhodou, pozrite sa sa s akou o 15r mladšou kosťou chodí. Z jej pohľadu ak mala záujem recepcie, zahraničné cesty, nóbl sleziny (doteraz si tyká s časťou vlády) a úctivý prístup inteligentného, schopného a aj solventného "partnera" - predtým manžela a rodinu musela živiť sama. (bola to dohoda, nič netajil).
Dnes si uvedomuje že to bola veľká chyba, lebo pritomnosť psa baskervilského odplašila menšie, ale žiadúce psíky, ktoré si uvedomovali že ani po stránke finančnej, spoločenskej a odbornej nie sú schopné súperiť s týmto vodcom smečky, ktorý by im bol schopný zlomiť spoločenský väz jedným zahryznutím, preto stiahli chvosty medzi nohy a radšej sa ani o nič nepokúšali.
Tak pretiekli ako voda pomedzi prsty najdôležitejšie roky života. Preto takéto partnerstvo nie je bez nebezpečenstva.
Dotyčný "expriateľ" má desaťročia oveľa mladšieho partnera, ktorý sa oženil, má deti a on im robí vlastne akéhosi "dedka". Podľa mňa manželka toho jeho milenca o tom vedieť musí, ale pretože sedí v zlatej klietke tak asi to je nejaká taká akú hľadáš @kxy. Mal by si bohatnúť a stúpať v spoločenskom rebričku ak chceš uspieť 😉

akronop
Autor odpoveď zmazal
puklica13
8. máj 2017

@bluka2 ja s tým súhlasím že to nie je úplne čiernobiele,ale príde mi to už skôr spôsobené práve tým "balastom "o ktorom som písala...ale podstata zostáva veľmi jednoduchá..buď sa mu postaví pri pohľade na chlapa,alebo na ženu....ale iste prichádzajú do toho mrte psychosocialnych okolností,ktoré spôsobia najrôznejšie odchýlky...a to že je sice homosexuál ale dokáže mať sex aj so ženou, alebo žena je síce hetero ale vramci sexuálnej hry dokáže mať sex aj so ženou..a kopec ďalších variant.
On sa tu snaží niekoho ( nás,seba) presvedčiť že je gay ale z mne nepochopiteľného dôvodu chce byť silou mocou so ženou...a nechápe ( lebo nevie,nechce) čo je to vášeň a zaľúbenosti vo vzťahu...asi ešte nebol zaľúbený...a teoreticky nájde takú ženu s ktorou bude zdielať to čo píše a potom stretne nejakého muža z ktorého pôjde do kolien ( motýle v bruchu,sucho v ústach a podobne príznaky😂) a potom čo? Poprie svoju prirodzenosť? Alebo sa to bude snažiť "prekonať" spolu zo svojou obetavú manželkou?
A prečo vlastne? ...no motivácia mi tu značne uniká...

obsadenemeno
8. máj 2017

@puklica13 nee, on sa najprv rozvedie a az potom podvedie.... 😅

obsadenemeno
8. máj 2017

@petuska1963 a ako si sa ho teda zastala??? A nevolaj ho gej, to on predsa nie je, len my to nechapeme......

puklica13
8. máj 2017

@obsadenemeno jasneee....😂

mandala77
8. máj 2017

@obsadenemeno tá petuska1963 je dankabodvanka a podľa všetkého ten nick, ako včera sama hovorila, jej zrušili. Ona, keď si tu ešte nebola, mala nick petra7777 a vyhodili ju z koníka, lebo urážala ženy, ona je dobrá provokatérka.

kxy
autor
8. máj 2017

@rebo
Ďakujem, ja nepíšem o pretvárke, o niečom, o čom sa dopredu vie, že to bude len naoko, hoci je kopec takých dohôd, že my dvaja splodíme dieťa, ale každý si bude žiť vlastný život. Každé dieťa si zaslúži mamu a otca, aby sa cítilo celistvé. Je iné, keď toho otca nemohlo mať a keď ho mohlo mať. Aj pre to dieťa je to veľký rozdiel, keď sa dozvie, že jeho ocino bil mamu alebo zomrel, ako keď sa dozvie, že mama s jedným chlapom urobila dohodu, že poskytne spermie a zmizne z jej života alebo naschvál hľadala gaya, aby mala istotu, že zmizne z jej života. Už som raz napísal, že ja ženu nehľadám, nehľadám ani muža, ostávam sám. Ale zaujímali ma vaše názory, o ktorých sa ale ťažko baviť, keď máte len takéto skúsenosti a myslíte si o homosexualite len to, čo si myslíte a ja vám to neberiem, len ma serie, keď sa tu niektoré predvádzate, potom nečakajte, že ja budem milý.

kxy
autor
8. máj 2017

@missguerlain
nikdy si nespal s muzom a ani nechces z akeho dovodu?
Nie, nechcem sa hrať na to, že homosexualita je vrodená, keď viem, že u mňa nebola a tvoriť s niekým šťastný páx maximálne do 50-tky.
Je to preto lebo homosexualom byt nechces, self hate, nechces byt sucastou 'ich' komunity? Predsudky voci homosexualom?
Nemám problém s homosexualitou, ale poznal som veľa gayov, so žiadnym nie som dnes kamarát, lebo sa viac zaoberajú sebou ako inými.
Alebo je tam strach z toho, ze keby si zacal, tak uz by si 'neprestal' v zmysle 'kontrolovat sa', uz by si nemohol zit zivot ako zijes teraz...
Sexuálna závislosť? Skôr degradácia, keď sa ti každý vzťah rozpadne a začneš si už len užívať, lebo sklamanie ti otvorí oči, ale zatvorí srdce.

obsadenemeno
8. máj 2017

@mandala77 no vidis, ja si uz pomaly pripadam divna, kedze mam len jeden nick.... 😕