icon

Manžel s homosexuálnymi sklonmi

kxy
7. máj 2017

Ahojte, zaujíma ma Váš pohľad na partnera s homosexuálnymi sklonmi, ktorý sa rozhodol založiť si rodinu a nemať sex s mužom, či by ste do toho šli, keby Vám to klapalo v sexe a keby ste to vedeli už pred svadbou. A aká by bola Vaša reakcia, keby Vám to partner povedal až po svadbe, no s tým, že Vás nikdy nepodviedol s mužom. Avšak verili by ste mu aj naďalej?

akronop
Autor odpoveď zmazal
obsadenemeno
7. máj 2017

@kxy jediny, ktory sa tu predviedol, si ty.... a to, ze mas veeelky problem sam so sebou, je kazdej normalnej zenskej jasne.....
ano, hod problem na zenu, nech ti ho ona vyriesi....a ak to nahodou vzda, bude to jej chyba, ze nebola dost silna/trpezliva/obetava/dopln inu zo svojich "poziadaviek".... hlavne ze ty si fajn, chyba je v rodicoch, v spolocnosti, zenach, ficovi....v kazdom, len nie v tebe.
A co keby si sa radsej vyrovnal sam so sebou a POTOM zacal nejake vztahy (ci uz homo alebo hetero)???

bluka2
7. máj 2017

@akronop Posli im ten dotaznik 😉

kxy
autor
7. máj 2017

@akronop
To aj doma pred mužom sa tak predvádzaš?

obsadenemeno
7. máj 2017

@kxy mozno ma chlapa, co nepotrebuje zenu, aby riesila jeho problem za neho.... a dokaze si udrzat a ocenit silnu zenu.... go @akronop

bluka2
7. máj 2017

@jajka257 Myslim, ale kto vie. Su tu urcite zeny, co by chceli chlapa max na platenie uctov (katarina pekna?) alebo takych co chcu aby ich muz neotravoval so sexualnymi poziadavkami alebo iba darcu spermii (aj taka tema tu je). U tych ma sancu

catherinah
7. máj 2017

Chcela by som aj ja vidiet tu zufalkynu/ mucenicu, co by si ho vzala. Ani keby bol posledny chlap na zemi.

amadora
7. máj 2017

@kxy prepác,ale chcel si vedieť názory žien či by do takého vzťahu šli a či by to mohlo fungovať. Ako vidíš,nešla by do toho žiadna normálna žena. Asi ťa odpovede nepotešili a čakal si niečo iné ale názory poznáš,tak ich rešpektuj a nesnaž sa ich prehovárať aby ho zmenili lebo tebe sa to ťažko číta... Mám pocit že v prvom rade máš problém sám so sebou,zaradiť sa, rešpektovať sa a nahováraš sám sebe niečo... Kým si to sám neujasníš nešla by som do žiadneho vzťahu,nie to do takého vážneho ako je manželstvo. A či sa ti to páči alebo nie,zničil by si život sebe aj danej žene. Neskôr aj deťom. A to by bolo podľa mňa sebecké. A za mňa osobne,nie,nešla by som do takého manželstva. Prečo? Bolo by to pre mňa akoby mi chlap povedal "budem celý život túžiť po niekom inom,podvádzať ťa v myšlienkach,ale inak budeme šťastní". Ako žena sebecky a ješitne túžim byť pre môjho muža jediná, najkrajšia, aby po mne túžil,aby ma nadovšetko miloval, nie aby to len hral

akronop
Autor odpoveď zmazal
zajkula62
Autor odpoveď zmazal
zajkula62
Autor odpoveď zmazal
catherinah
7. máj 2017

@zajkula62 on ale nechape,preco mu tu taketo zeny nukame. Vyssie to pisal.

mokion
7. máj 2017

@kxy - možno by bolo zaujímavé porozprávať sa s niekým, kto takto zmýšľa a rozhodol sa pre podobný krok. Isto existujú aj takéto páry. Možno sa ti ozvú.
Úprimnosť na začiatku je veľmi dobrý krok. Ale ty sám nevieš, ako sa zmeníš o 5, 10, ... rokov v takomto vzťahu. Ak by bola žena, čo súhlasí, lebo si rozumiete, lebo ťa ľúbi a jej rozhodnutie by aj bolo úprimné, časom sa to môže meniť. Veď všetky manželstvá prechádzajú zmenami a krízami. Takže 100% istotu nemá nik.
No podľa mňa ty by si nemal očakávať od nej pomoc. Nemyslím si, že je to dobrý postoj. Do manželstva/vzťahu vstupujú dvaja dospelí (fyzicky i emocionálne) a rovnocenní. Nie už na začiatku niekto s obrovským bremenom neistoty, ktoré očakáva, že manželka ponesie s ním. Partneri sa majú podporovať, raz jeden, raz druhý, ale ak je to hneď takto postavené, že "prosím, pomôž mi". No neviem, neviem...
Manželstvo je rozhodnutie. Nezáleží to len od ženy. Ak to tak "skutočne, reálne, ozajstne" 🙂 cítiš, že chceš hetero vzťah, tak sa jednoducho rozhodni, že chceš to takto - manželka, potom deti. A už nepozeraj späť a neváhaj. Lebo tvoja nerozhodnosť a neistota vzťahu ublíži. Pevné rozhodnutie je pomocou a silou v časoch kríz.
Ja napríklad mám tiež zvláštneho muža. Boli časy, keď som rozmýšľala, že ho ženy nepriťahujú a že ho priťahuje opačné pohlavie. Dokonca nemá ani rád sex, ani nad ním nerozmýšľa, skôr si ťuká na čelo, čo s tým sexom všetci chlapi majú a keď sa chlapi náhodou posťažujú na svoje manželky, tak na nich hľadí dosť zhora ako na chudákov, že pudy nimi takto mávajú. S chlapmi si rozumie, racionálne pokecá, ženy mu na 99% lezú na nervy a mňa dokáže vystáť 🙂 Dobrý dôvod na manželstvo. No priznal sa mi asi rok po svadbe, že som ho teda zle pochopila a že asi dosť od neho očakávam citovosť, že si myslel, že som ako on. No a tu je to zaujímavé....Dlho som si myslela, že keby bol úprimný na začiatku, a povedal mi čosi ako: "je mi s tebou celkom dobre, rozumieme si, rád by som s tebou mal deti, no nečakaj odo mňa nejaké prejavy lásky, ja to takto necítim"

sono2
7. máj 2017

@kxy nie neverila. A načo by to hovoril, keby ju nikdy nechcel podviest? Načo? Len aby vedela, že to robil? Ja neviem. Podľa mňa by 99 žien zo 100 odskočilo. Ja si ti ani osobne neviem predstaviť, žeby mi partner takéto na začiatku povedal. Určite by som s ním ďalej nepokračovalA.

lija22
7. máj 2017

inac nazor, ze za vznik homosexuality moze zly vztah s otcom. nie je novinka. citala som taketo studie. ale nazvala by som to skor homosexualnym sklonom. homosexualita ako taka je od narodenia.
inac poznam jedneho co bol gay a potom neviem co sa mu porobilo, zraxu mal frajerku, uz zenu aj dieta zo pat rokov. zdaju sa spokojni, ale neverim im ani nos medzi ocami.

0silvia0
7. máj 2017

@mokion A keby ti to tvoj manzel povedal na zaciatku ako by si sa rozhodla?

petuska1963
7. máj 2017

@kxy Mal si vstúpiť radšej do ho...než sem 😢 Ak chceš, píš IP

sykorkauhliarka
7. máj 2017

poznam celkom podobneho chlapa ako si ty :D sranda...

tomiholjubavi
7. máj 2017

@lija22 ja som niekde zas citala, ze za to moze prilis dominantna matka, ktora pred chlapcom zhadzuje otca a nejako mu vstepi odpor k ženam.. a on vidi otca v roli slabšieho a preto neskor inklinuje k chlapom ako k tom neznejsiemu pohlaviu.

ja neviem co je pravda. Akademicke prace na tuto temu som nepisala, ani som nemala prilezitost "zblizka" pozorovat dospievanie gay osoby od detstva do dospelosti. Ale ten koncept, o princeznej, čo preonačí zakliateho princa...no čo ja viem...

obsadenemeno
7. máj 2017

@tomiholjubavi ved preto je to rozpravka..... 😝

kxy
autor
7. máj 2017

Neprišiel som sem prednášať ženám o homosexualite, ale asi som mal začať nejakou prednáškou. Nevedel som, že o homosexualite nič pravdivé neviete, a ak, tak jedna z 20. Na druhej strane, nemáte asi potrebu o tom niečo vedieť, lebo sa vás to netýka.

tt247
7. máj 2017

@petuska1963 podľa mňa celkom pokojná diskusia, nikto nikoho neuráža a naopak píšu sa tu zaujímavé názory. Páru bolo možno priamejších, ale hovnom by som to tu určite nenazvala

kxy
autor
7. máj 2017

Má žena problém si priznať, že niečo nevie? Radšej bude trieskať hlúposti, aby bola sranda?

tt247
7. máj 2017

@kxy cítim provokáciu a úplne zbytočnú, takže ak sa tu niekto do teba obuje, môžeš si za to sám. Choď radšej na ten chat

obsadenemeno
7. máj 2017

@tt247 no ono je tazko, ked niektori nevedia prijat nazory inych, ani sa nezamyslia nad nazormi ostatnych....autor uz podotkol, ze mal zacat prednaskou....ale na otazky, polozene jemu odmietol odpovedat.
Mas pravdu, h...m by som to nenazvala ani ja. Ale autor tejto debaty ma problem niekde inde, ako sa on snazi prezentovat a obavam sa, ze ziadna zena to zanho nevyriesi. Tak ako si vsetci musime riesit svoje problemy, bude si ich musiet vyriesit aj tento pseudohomosexual, co ani nevie, ci nim je, alebo nie.

kxy
autor
7. máj 2017

@sykorkauhliarka
Matildu nepoznám, takže to asi nebudem ja.

kxy
autor
7. máj 2017

@obsadenemeno
bla bla bla

obsadenemeno
7. máj 2017

@kxy presne toto citam v tvojich prispevkoch, ze bla bla bla 😖

mokion
7. máj 2017

@kxy - dokončenie odoslanej rozpísanej verzie...
Dlho som si myslela, že keby bol úprimný na začiatku, a povedal mi čosi ako: "je mi s tebou celkom dobre, rozumieme si, rád by som s tebou mal deti, no nečakaj odo mňa nejaké prejavy lásky, ja to takto necítim"....
....tak by som si ho nevzala, no teraz pripúšťam, že aj tak by som si ho vzala, lebo "však ho ľúbim, však on sa zmení, však určite ma raz bude ľúbiť, apod." Na začiatku je kopec optimizmu, no čas to preskúša.
Zlé je, keď žena muža fyzicky nepriťahuje, ale horšie je, keď ho nepriťahuje, lebo ho priťahujem niekto iný.

sykorkauhliarka
7. máj 2017

@kxy Matilda je moja dcera...a ten spominany 33mladik narozdiel od teba zije v Prievidzi ....nemanzelsky syn...mamka sa prespala....potom tam boli techtle mechtle s nahradnym ockom...velky prevelky blok vo vztahoch...sama nedovera..dokonca sa rad kuka na cudzie vtaky...mat toho vela spolocneho ;)