icon

Manžel s homosexuálnymi sklonmi

kxy
7. máj 2017

Ahojte, zaujíma ma Váš pohľad na partnera s homosexuálnymi sklonmi, ktorý sa rozhodol založiť si rodinu a nemať sex s mužom, či by ste do toho šli, keby Vám to klapalo v sexe a keby ste to vedeli už pred svadbou. A aká by bola Vaša reakcia, keby Vám to partner povedal až po svadbe, no s tým, že Vás nikdy nepodviedol s mužom. Avšak verili by ste mu aj naďalej?

kxy
autor
8. máj 2017

@0silvia0
terapiu čoho? Homosexuality?

akronop
Autor odpoveď zmazal
obsadenemeno
8. máj 2017

@akronop mne sa vidi, ze pisal, ze on sex nemal este nikdy....ci uz s muzom, alebo zenou..... 😕

no ani sa necudujem, ze mu to lezie na mozog....

bluka2
8. máj 2017

@obsadenemeno To by vela vysvetlovalo...

akronop
Autor odpoveď zmazal
bluka2
8. máj 2017

@akronop Ak je to cele vymysel, tak musi mat uplne posahanu tu hlavu, lebo dat si namahu a vytvorit taky dlhocizny absurdny dotaznik je nonsens

0silvia0
8. máj 2017

@kxy nie, terapiu zranení z detstva. Evidentne s tým máš problém vysporiadať sa a osobodiť sa z toho.

tomiholjubavi
8. máj 2017

ja si nemyslim, ze je to vymysel...lebo kazdy jeden prispevok je priam zufale volanie o pomoc. Ale vezmime si to tak, ze ozaj je v bezvychodiskovej situacii.
Nevie priznat svoje ja, je síce gej, ale aj homofob. svojej komunity sa strani, vsetci su mu odpudzujuci, mysliaci len na seba, neverní, traumatizovaní...Geja jednoducho nechce.
Chcel by zenu, avsak zaroven je mizogynista. Zeny sa predvadzaju, nechapu muzsku dusu, jeho matka je general, co trapi jeho otca a nedovoli mu byt muzom..atd.
Asexual nie je, frigidnu nechce...tak potom co?
Tu uz my nepomozeme, to je na ozaj dobreho terapeuta - najlepsie chlapa, lebo zena by sa zase len "predvadzala"...
clovek potrebuje prijat sam seba, očividne to vsak nedokaze a vsetci naokolo su mu za to vinni a nikto ho nechape. Pomoc by prijal len od nejakej abstraktnej osoby s dost nerealnymi povahovymi crtami... z takehoto postoja a deprivacie mozu vzniknut zavazne dusevne choroby - depresia, paranoje, schizofrenia...
nie je jednoduchsie prijat svoju odlisnost a byt stastny? a nie je ani to pravda, ze vsetci gejovia su promiskuitni a nevydrzia v dlhom vztahu. Sak napr. elton john ma toho svojho uz cele veky. Kolko inych celbritnych parov sa medzicasom rozpadlo a oni to furt tahaju spolu.

rebellefleur
8. máj 2017

@tomiholjubavi - úplne presne si to vystihla celé 👏

fomelka
8. máj 2017

No neviem či by som mu to uverila a možno ak by aj náhodou hej, asi by ma neustále mátalo to, že by niečo s mužom mohol skúsiť. Podľa mňa, je to ešte horšie ako by sa mu mali až príliš páčiť ženy. Neviem lebo podľa mňa ho to bude k mužom ťahať stále viac a viac a raz povolí

klementin
8. máj 2017

kxy
Ahoj, neviem, či ja by som šla do takéhoto vzťahu, ale určite by sa to dalo, keby si našiel vhodnú partnerku, ktorá by ťa vedela podporiť. ináč si myslím, že na tvoj druh problému existuje riešenie. si daj do googlu joseph nicolosi je to americký odborník presne sa zaoberajúci týmito stavmi. a sú tam príbehy so šťastným koncom. ale je to v angličtine

cajchana
8. máj 2017

Keby mi to povedal pred svadbou tak si ho urcite nezoberiem a keby mi to povedal po svadbe tak ho asi roztrhnem ako zabu. A inak ked ti taketo nieco zamlci pred svadbou tak sa to potom neberie ako platny sobas lebo si mi mala vediet o nom vsetko podstatne a toto ja teda pokladam za velmi podstatn a ak ti to on umyselne zamlci tak je to neplatne. Neviem ci by som mu dokazala verit a hlavne keby klamal hned takto zo zaciatku, to prvy varovny signal, ze to radsej treba nechat tak

laura1804
8. máj 2017

Necitala som uplne vaetky reakcie, ale moj nazor je taky, ze autor ani nie je gay...len nezrely, nevyrovnany clovek s nizkym sebavedomim. Najvyssi cas najst si psychiatra, nie zenu...bez urazky, vazne to myslim...

laura1804
8. máj 2017

@tomiholjubavi nechcela som tu byt zlym prorokom, ale poznala som velmi podobneho cloveka a diagnoza- tazka schizofrenia....

bluka2
8. máj 2017

@klementin joseph nicolosi - a parent's guide to preventing homosexuality
Moj ty boze, to bude odbornik, blee
To si mozem rovno vydat knizku o tom co ma tehotna jest a robit, aby porodila chlapceka 😲 😨

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
bluka2
8. máj 2017

@zltyslonik Zrejme lebo "buzerant" je hanlive slovo rovnako ako neger a im podobne vyrazy

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
akronop
Autor odpoveď zmazal
hanahsuza
9. máj 2017

Mne sa páči, že si sa rozhodol bojovať.. bol si stvorený ako muž a presne ako si napísal homosexualita NIE JE vrodená, ale neusporiadané vzťahy a emocionálne zranenia zdeformovali tvoju zdravú prirodzenosť. Prirodzené a zdravé je, že žena a muž tvoria pár..A tu je dôkaz, že to funguje 😉
https://www.google.sk/url?sa=t&source=web&rct=j...

obsadenemeno
9. máj 2017

@hanahsuza dokaz to nie je....len pribeh a ktovie, ci pravdivy..... 😒

propaganda comes to mind.....

mima4
9. máj 2017

@kxy

neviem ci je spravne riesit tuto deviaciu vstupom do manzelstva so zenou, mozno je lepsim riesenim pre cloveka zit bez partnera, ale kazdopadne ocenujem u dotycneho uvedomenie sa a nechodenie so stadom, davom, dokazanie odolat manipulacii, ze zit v homo vztahu je OK.
Vela ludi z tohto prostredia si uvedomuje pozadie toho celeho, narusene vztahy s rodicmi, pripadne sexualne zneuzivania v detstve, v mladosti, ktore sposobili tuto vec, no malokto to chce aj riesit a zial spolocnost do ludi tlaci, ze nerieste, ale zite podla "stavu a pocitov", nepotrebujete riesit svoj zivot, prijat sa, prijat to druhe pohlavie...
No ja by som na to manzelstvo so zenou neradila, myslim ako terapiu, mozno neskor, ked clovek vyriesi svoju psychiku, priciny homosexualnych sklonov a prijme druhe pohlavie... ale nie ako terapiu, ze tam sa to cele spravi.
Je tazke v dnesnej dome celit mediam, medialnemu, lobistickemu tlaku....ale v konecnom dosledku moze to cloveka len oslobodit a uzdravovat to, co je nezdrave, to co v zivote nedostal, co mu chybalo...

hanahsuza
9. máj 2017

@mima4 super 😉

gdulskadarina
9. máj 2017

@mima4 tiez si myslim ze takyto clovek potrebuje cas z mojho pohladu tiez nie je riesenim ist do vztahu so zenou pretoze to moze nakoniec vypalit uplne cele inak ako si predstavujeme clovek si sam musi uvedomit co chce naco sa citi aj ked tiez plne rozumiem tomu ze ten tlak okolia nie len ludi z okolia ale aj celkovo medii je velky a neustale rapidne narasta :-O

vejula
9. máj 2017

@zltyslonik tak v dnešnej antropocentrickej spoločnosti to je strašna urážka. 😀 Ale v konečnom dôsledku máme toho so šimpanzmi viac spoločného ako kôn so somárom. Ano ano máme väčší mozog, máme šedu mozgovu kôru. Ale koniec koncov som primát 😀 Máme s opičkou spoločného predka, neviem si predstaviť, ako by sa z nás razom stali nezvieratká. Či si pán Boh povedal v priebehu evolucie : "aaaa títo maju už nejaký velký mozog, šupnem im dušu. Zrušim všetky princípy fungovania živočíšnej ríše, teento tvor už sa nebude rozhodovať na základe evolúciou vyselektovaných vzorcov v ich mozgu, ale na základe akejsi slobodnej vôle ich ducha. Jo jasne...

surriana
9. máj 2017

Partner z homosexuálnymi sklonmi to v sebe môže potlačiť a založiť si rodinu,takých už bolo a aj bude,ale raz to v ňom ''VYBUCHNE" a potom sa prejaví naplno.A mať partnera ktorý ma nakoniec bude podvádzať z chlapom,to by som teda nechcela......Poznám prípad keď si homosexuál založil rodinu,mal deti,po rokoch sa rozviedol,a na staršie kolená si našiel partnera.....

hanahsuza
9. máj 2017

http://beo.sk/udalosti-zo-sveta/1762-ex-homosex...[784571294893156]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]

lalinko2010
9. máj 2017

@kxy prečítaj si knihu - Anjel v pekle, diabol v nebi od Marta Fartelová.

vorkola
9. máj 2017

@kxy,ani ja by som do toho nesla,ked take sklony ma,nemusel by ti o tom ani povedat,ze s niekym bol.proste zila by si v riziku a v ustavicnej neistote