icon

Manžel sa ma nikdy nezastane

14. aug 2020

Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať či by ste žili s takým človekom ktorý sa vás nezastane? Myslím to tak, že máme susedov ktorý robia hluk, ide o nezamestnaného mladého muža.Ja mam malé dieťa a stále ked ho dám spať ten suded púšťa hudbu a búcha dverami.Viackrát som ho upozornila ja... Raz ked som ho slušne upozornovala tak bol sprostý a mal blbé poznámky začal mi aj tykať, manžel tam bol a aby sa nemusel hádať tak šiel preč.Dokonca tomu susedovi zdraví stále akoby neviem čo.Ten sused nemá vela rokov je od manžela starší iba o 1 rok.Dnes som ho zasa slušne upozornovala že dieťa sa mi budí že strašne nahlas hudbu púštate že s dverami búchate a on na mna sprosto vyskočil a vulgárne mi nadával, pri tom byt nieje jeho ale je priatelky u ktorej žije.Manžel pri tom bol a bol ticho a vôbec sa ma nezastal pri tom, ja nebojujem za seba že ja chcem spať ale pre naše dieťa ktoré nespí kvôli tomu hulvátovi .Potom ako som muža konfrontovala že prečo bol ticho tak začal na mna že ja sa iba hádam s každým atd. Ale doma ked ten hulvát trepe dverami doma ho kokotizuje, a je nervozny ale do oči mu to nepovie. Co s takým mužom čo sa nevie zastať svojho dieťata a zeny? Ked som si ho brala tak vedela som ze nieje konfliktný typ, ale že je taký posera to so nevedela. Zasa čo sa týka bytu tak je môj a aj to ma zaujíma môže ma takto šikanovať niekto kto býva u priatelky a byt nieje jeho?

Strana
z3
autor
15. aug 2020

@sasa1310 ty máš nejaký problém? stále dookola že čo že mam dieťa ! bodaj by si mala takého suseda ako ja !

sasa1310
15. aug 2020

a čo ti bráni sa odsťahovať.

autor
15. aug 2020

@sasa1310 no hlavne to, že tu kde bývam je málo bytov, dalšia vec iba teraz sme sa tam prisťahovali.

pupavocka101
17. aug 2020

@miskooo1987 tak tak, len nie kazdy je ako ty napriklad, ja si pamatam ked starka byvala v byte este nejaky cas po smrti starkeho a nevladala upratovat, umyvat spolocne priestory, tak ked sa nam dalo sme sa striedali a sme to chodievali robit a asi dvakrat sa stalo, ze sme neboli nik ze nam to nevyslo, tak som co najskor potom sla k nej a uz ma taka mlada suseda zastavila, ze ci si myslim, ze sa to umyje samo, ze raz je nieco jasne dane tak to treba dodrziavat, tak som sa nezdrzala a som jej povedala, ze keby bola taka empaticka tak raz nam pomoze a zmyje tu zem, ved to je robota na chvilku a nie ona musela okolo toho narobit halo, poohovarala po celej bytovke

sialsa
12. feb 2025

Uplne ta chapem.ja mam doma to iste.suseda pizda co vysava 6.30 rano a ked som svojho chlapa ziadala ci pojde so mnou za nou,tak ze on nejde.Podpora teda riadna.Chlapi zastante sa svojich zien,ved hadat sa nemusite ale aspon ako podpora...ze za nou stojite je dolezita.

sialsa
12. feb 2025

@milka1988 presne

cacianka
12. feb 2025

@sialsa 5 rokov stará diskusia

sialsa
12. feb 2025

@veronikaszabova kazdy nema na dom v tejto dobe.to je teda rada

veronikaszabova
12. feb 2025

@sialsa naco ma oznacujes v 5r starej diskusii?? 🤦🤣