Manžel sa mi posmieva: Ako sa brániť?
Keď sme sa s manželom zoznámili som mala o 20 kg menej. Odkedy som pribrala sa mi manžel stale posmieva, ma nemiestne urážky (som tučná ako prasa atd)… velmi ma to boli ked sa mi tak blízka osoba posmieva a zosmiešňuje ma…
Placem tam kde ma nikto nevidí… a namiesto toho aby som zacala chudnut zajedam stres a stale som na tom istom… poraďte mi co robit ach…
@grof_monte_christo Samozrejme, mas pravdu ak vychadzas z toho, ze jej robi zle aj inak. Ale to tu nikde nie je napisane. Ja si myslim, ze ak by robil aj ine veci, tak tu bude aspon naznak. Mozes mat pravdu. Ale ak by si si precital co som napisal cele - tak tam v mojom prvom prispevku jasne stoji: "...Ak by ubližoval vedome, tak nech je jeho cieľ akýkoľvek, je to chuj." Autorka sa proste musi ozvat a nieco mu na to povedat. Nemoze nikde plakat v kutiku potajme a on si mysli, ze je vsetko ok....Nehovoriac o tom, ze je dost podozrive, ze autorka na nic nereaguje 🙂
@sissy27 😀teba chcem za kamosku. Hned by svet vyzeral veselsie😀
Ty sa vzchop 🙂 povedz si že ty schudnúť možeš ale z neho ostane debil navždy 😉😺💪😂
@bystrozraky No a ja si myslím, že muž, ktorý toto povie svojej žene, je chuj. A keďže sa autorka nezapaja do diskusie, tak ma to nebaví. Mohla si nájsť chvilku času, keďže sme si ho našli aj my.
@galikova_mata dakujem 😃 a teda nie je problem, 😃
@enmery ozvem… len som si chcela všetky nazory v klude precitat.
Čo sa týka môjho priberania… prvé kilá som začala priberať pri hormonálnej liečbe keď sme sa snažili o babatko. Potom mi medzi časom zistili vážny problem s obličkou, beriem lieky a moje telo zadržiava vodu (čiže tym padom vyzerám aj viac pribrato, aj ked nie mojou vinou)
Manželovi som povedala, že sa mi teda tieto jeho poznámky vobec nepacia a ze mi to ubližuje. On sa smeje ďalej a ponižuje ma ďalej.
A čo sa tyka zmeny stravy a chudnutia… stravu som zmenila, ale aj napriek tomu (kvoli liekom) mi váha buď stala alebo isla hore a k tomu sa mi manžel posmieval cize som sa na to vykašľala. Vobec pri mne nestoji a nepodporuje ma.
Aj môj zdravotný problem označuje za moju vinu, ze si za vsetko mozem sama a podobne.
@grof_monte_christo ano uz som sa vyjadrila. Mala som povinnosti, az teraz som sa k tomu dostala
Musiš byť s nim.Ak nemate deti poslala by som mu papiere na rozvod.Bude ešte horši.Ak sa TI vysmieva za zdravotne problémy aby neskôr sa to neotočilo proti nemu.Chudák je to s takým by som nebola. Raz by mi muž povedaL že som prasa hoci ja som chuda odišla by som a požiadala o rozvod.Nema ťa rád a vôbec si ťa neváži.Robí si s teba srandu a ešte sa vysmieva. Uplne tupelo. To že je teraz zdraví neznamena že to bude na veky tak.
@grof_monte_christo No takže autorka sa ozvala. Mali sme pravdu, čistý chuj, s prepáčením.
snažili ste sa o dieťa, ty si z hormonalnej liečby a nejakych tabletiek pribrala, lebo si mu chcela porodiť zdraveho potomka a on ťa nazval tlstou sviňou? urychlene zajtra mu zajednaj u psychiatra sedenie a zmerať IQ
@alickapusinka mame jedno dieťa
Nečítam komentáre, iba chcem napísať, že dúfam,že sú pozitívne a povzbudzujúce autorku. Lebo zhodou okolností nám teraz doktor hovoril ako včera doviezla rýchla nejakú mladú babu, predávkovala sa liekmi,lebo jej chlap hovoril,že je tučná.
Neposmieva sa ti, ponižuje ťa. Na jednej strane som názoru, že ak niekto priberie veľa kg počas vzťahu, nemusí sa to automaticky polovičke páčiť a môže mať k tomu výhrady... Ale iba idiot bude urážať a používať také slová..
Ako beriem ze uz sa mu to nemusi pacit, 20kg je vela fakt, ale zase ak clovek miluje vie to podat aj citlivejsie a nie ze ti nadava do tlstych prasat. To je ze cez ciaru. Nedakazala by som to zabudnut, pre mna by to bolo hrozne ponozenie. Viem ze to neni lahke ale idealna predstava by bola schudnut a s novym zadkom mu zamavat na rozlucku. Mrzi ma to, ak sa rozhodnes pre zmenu urob ju pre seba!
Spytaj sa svojho muža,.či chce hladkať kosti
Nie je treba plakať, treba dotyčnému povedať s kľudom nech sa prv pozrie na seba, a potom na vás. Podľa mňa vás asi toľko nemiluje a nemá rád ako to možno prezentuje ak vás takto PONIŽUJE. Ten váš mi pripadá ako narcista, však sa považuje za krásavca dokonalého? Popremýšľajte....
@grof_monte_christo niekedy môže pomôcť presne taká istá komunikácia. Pekne mu na hlavu vysypať jeho "prednosti" a na tu máš 🤷🏻♀️
aha no ale aj tak lepšie z jedným odisť.Takto chceš dalej žiť.
Nežite s človekom, ktorý si vás neváži a ponižuje vás. On na to nemá žiadne právo a vy si to nesmiete nechať. Šikana je neprípustná.
Tvoj manžel je vadný kus... To keby si - nedaj Bože - skončila na vozíku, tak by si bola "kripeľ"...? Takéto čudo by dlho mojim manželom nebolo! Ty sa trápiš, možno schudneš (čo bude fajn, ak to urobíš kvôli sebe, NIE kvôli nemu), ale neverím, že bude spokojný - možno budú malé/veľké/ovisnuté "kozy", riedke vlasy... Keby si ťa vážil, tak by ti to povedal citlivejšie, hľadal by možnosti ako by ti mohol pomôcť. Milujúci partner by ťa nikdy neponižoval!
K chlapovi sa nevyjadrujem, aj keď teda si myslím, že za tými vyjadreniami stojí zúfalosť z toho, že ho už asi vôbec nepritahujes.
Ak si predtým nebola v podvahe, 20kg je vela. Zadržiavanie vody je problém, ale asi to nespraví +20 kg? Lebo ak hej, tak to je na lekára…
Tvoj manžel si ťa nezaslúži nenechaj sa ponižovať začni na sebe pracovať ignoruj ho je to trápne aby sa stebou takto rozprával a ponižoval ťa on je nejaký Adonis alebo manekýn pán úžasný či čo
Mna napadlo ze 15r dozadu som mala tiez takeho frajera. On bol vysadeny na anorekticky. Kratko na to jak sme si zacali mi zacali problemy so zlcnikom cize som schudla na kost a kozu pri vyske 168cm som vazila 48kg. Potom som sa dostala ma vahu 55kg a ja vazim tak 52-53kg. Mne sice nic nepovedal, ale jak sme vedla seba lezali tak mi vzdy tak pomackal “sadlo” a tak divne sa kukol. Vsetci nasi znami vraveli jak dobre vypadam ze uz nevypadam akoby som popri tele mala velku hlavu atd a on vzdy ze nehovorte jej take veci… no letel jak spinave “trensle” s odporucanim, ze v nemocnici na psychiatrickom oddeleni si moze hladat nevestu medzi anorektickami…
Inak ma napadol jeden vtip: “bavia sa 2 kamosky pri kave. Stratila som 120kg prebytocneho sadla. No super ako sa ti to podarilo. Vyhodila som manzela z domu….
Čo robiť? Poslať ho do péčka a ty začni makať. Nie pre chlapa ale pre seba.
Pán manžel je kus kokota ... Doslova
vykašli sa na takého manzela

@earlgrey Ja som ta pochopila, ako to myslíš. Len tento par nemá problém v komunikácii, ale niekde úplne inde. To na margo toho, co písal @bystrozraky, že táto žena sa musí naučiť komunikovat vo vzťahu. Stavím sa, ze sa celkovo k nej správa ako buran a toho neprevychovas, buran buranom zostane.