icon

Manžel sa priznal, že stávkuje a má dlhy

vero12345vero
10. apr 2019

Dobry den. Neviem co mam robit. Po skoro roku manzelstva som zistila, ze moj manzel stavkuje. Prehral vsetky zarobene peniaze (len tie po svadbe, co sli na moj ucet nie). Vcera prisla posta - upomienka o nezaplateni pozicky, ktoru si zobral na stavkovanie. Ked som zacala vrieskat, priznal sa mi, ze je zavisly a prosil ma aby som sa mu z toho pomohla dostat. Mame aj dieta. viete mi poradit co mam robit? Staci zajst za psychologom alebo mam to riesit razantne a poslat ho na liecenie? Sluboval mi ze spravi vsetko co cccem By som ho nevyhldila z.domu ..zr mu na mne a na dietati nJviC zezi..

Strana
z2
galioska
11. apr 2019

@eliska13 ani sa nečudujem, užívaj debaty😋😃

cacianka
11. apr 2019

@galioska co prosim ta riešis ?nikto tu nikoho nenapadol neurazil.iba ty tu niečo splietas.
Baby klud.blbostami autorke nepomôžete

derdia
11. apr 2019

No dať šancu JEDNU!úplne s kľudom,choďte k psychiatrovi....pretože je to závislosť...dosť blbá...asi ako každá iná...okrem tej na cigaretách....s tým sa dá žiť....ale inak so závislakom je život určite ťažký...neber to na lákajú váhu....je to ako keby bol závislý na drogách.to je to isté ..takže to treba riešiť razantne a hlavne zrušiť bePodielove vlastníctvo....lebo môžeš prísť o všetko....

derdia
11. apr 2019

A ešte možno jeden taký môj postreh....keď si predstavím nedaj Bože,že to zažijem ja....spomenúť si ako sa správal,keď si o Tom nevedel...či vyzeral,že ho niečo trápi,alebo si žil zivotik úplne bezstarostne s úsmevom na tvári...ak hej...tak je to pekný hm....kvietok....prepáč,ale neverila by som mu ani slovo....a kedy stihol sedieť v hernach a hrať???veď tomu musel venovať cas....co ti vravel,že kde je?no ja by som sa asi zbláznila....z toho.Takze podla mňa je to kolobeh klamstiev,lebo keď hral,ty si si myslela,že je niekde inde...a nie v herni.takze uz aj tam klamal.a presne toto je závislosť...závislí nepoznajú otca matku....chuť len to od čoho sú závislý....dúfam,že to zvládnete a že sa vylieči ,ak ho milujes a chceš to všetko riešiť.drzim palce.ale musí to byť ťažké.

galioska
11. apr 2019

@cacianka a ty čo riešiš?, Seba?😃, Ďalšia odveci😃 šak ich ešte pár príde😁

galioska
11. apr 2019

Jaj už došli rozmnozene😁

cacianka
11. apr 2019

Prisiel moj chlap po nocnej a tak som s nim hodila rec na tuto temu.bol alkoholik liecil sa a uz 28 rokov nepije.abstinuje dôsledne.často chodi na klub ktori si založili ako podporu.
v liecebni boli ľudia so všetkými druhmi zavislosti a aj na klub takto chodia.alkaci drogisti gembleri.
rozoberajú vsetko spolu s odbornikmi psychiatrami takze niečo vie aj o gamblerstve.povedal mi nielen svoj nazor ale aj 28 ročne skúsenosti z liečebne , klubu a od odbornikov. podporil najme 2 prispievatelky.majú uplnu pravdu.zavislaci klamu - prejav choroby, a ani netusite ako siroko a hlboko.strašné fabulacie
Preto:
- 300% riesit s odbornikmi.muz aj ty ako spoluzavisla
- zverejnit celej rodine aj v práci
- dat sancu ale dosledne dohodnut pravidla a stale preverovat
- postupovat tvrdo ako na vojne
- ochrániť majetok
- obrnit sa pred okolim a ich negativnymi prejavmi
- pripravit sa aj na možnosť radikálneho riešenia -rozvod
Velmi drzim palce aby ste to ustali a vyriesili.bude to dlha a tazka cesta.nadej je vzdy

cacianka
11. apr 2019
mogaa
11. apr 2019

@vero12345vero určite liečenie a ak mu dáš šancu - kontrola,kontrola,kontrola....gemblér je ako narkoman - nevie si pomôcť....a tvoj muž už je v tom štádiu, o tom svečí aj to že si už na hranie zobral pôžičku....a to je len pôžička o ktorej vieš...zrejme tomu predchádzalo popožičiavanie si od rodiny, kamarátov, kolegov....môže mať ďaľšie 3 pôžičky od nebankoviek o ktorých nevieš.....nechcem ťa strašiť, ale aj taká býva realita pri gembléroch....určite na tvojom mieste urýchlene zvážim zrušenie BSM , aby ste nakoniec neprišli o bývanie....

sadkoni
11. apr 2019

@mogaa nevie si pomôcť, ale treba mu pomôcť, dať mu šancu bude podľa mňa ťažké rozhodnutie, bude si to vyžadovať veľa síl a trpezlivosti, ale keď mu tú šancu dá tak ten chlap asi stojí za to

mogaa
11. apr 2019

@sadkoni ano ale rovnako to môže dopadnúť tak, že príde o všetko....ťažko povedať koľko a u koho má partner pôžičiek a zrejme to nebudú pôžičky len z banky.....takže rovnako môže čakať že jej kedykoľvek ktokoľvek zaklope na dvere a bude žiadať vrátenie dlhu - lebo stále sú manželia

zuzka2288
15. apr 2019

Myslim, ze najlepsi bude pre teba rozvod. Poznala som viacero takych zavislakov a ziaden sa z toho nedostal. Cim neskor ho rodina odstrihla tym viac dlhov im narobil. Tymto ludom zvecsa niet pomoci, mala by si mysliet na seba a na dieta.

sadkoni
2. máj 2019

@mogaa veď áno to zase je tá druhá strana mince, ide o to čo cíti 🙂

mogaa
2. máj 2019

@sadkoni veď môžu spolu žiť, ale ide o to aby neprišla s deťmi o strechu nad hlavou, čiže buď rozvod a vysporiadanie BSM alebo min, vysporiadanie BSM počas manželstva.....

charaka
2. máj 2019

@vero12345vero Utekaj kade lahsie od neho. Pisem z vlastnej skusenosti.

sadkoni
10. máj 2019

@mogaa to vysporiadanie počas manželstva asi by som osobne volila 😉

tykat
10. máj 2019

@vero12345vero ...ja by som na to isla radikalne
- rozvod, odstrihnut sa financne, hned...stiahne ta so sebou, zadlzi teba aj dieta.

dilino
7. nov 2019

môj svokror pripravil rodinu takmer o byt naštastie v poslednej chvili zakročil priateľ tak vyplatil zaňho veľke dlhy aby im byt zostal klame aj teraz po rokoch sľuboval svokre hory-doly že sa polepši, plakal,prosikal, a ako zo psa slanina nikdy nebude tak on neprestal sú to iba prazdne slova plne sľubov, výhovoriek, klámstva, a nikdy neprestal začal hrať v roku 1992 hraje vždy aj teraz hoci už ma 75 rokov prehra celý dôchodok každý mesiac na ktorý si ťažko robil 40 rokov takže ked si to aspoň priznal tak je to na dobrej ceste hned liečenie a peniaze mu zobrať kartu do bankomatu tiež aby nemal pristup k peniazom aby vás nezadlžil stávkovať na tiketoch sa dá aj tak že to ani nezistiš v Niké stávkovej to funguje aj tak že môže mať taku člensku kartu ako do bankomatu je to členska karta tam v stávkovej zaplati pri okienku peniaze a tu kartu mu nabiju za taku sumu akú chce najmenej 20 eur a ide si typnuť ked vyhra suma sa mu na kartu pripočita a ak prehra tak ta suma sa mu odrata z účtu a to nemusiš ani zistiť a vždy ťa oklame poznám takeho čo si na kartu nabije 200 eur a prehra ich za 2 týždňe to je nebezpečne pozri sa mu do veci či taku kartu nemá to môže mať Niké, Fortuna, ake stávkove existujú každa má karty keby si aj kartu našla nedozvieš sa koľko na nej je nakoľko to je tiež ako na PIN kod najprv členske čislo hráča tam sa dáva kod a potom ešte druhý kod aby sa mohol prihlasiť pokiaľ toto nevieš nezistiš koľko tam ma držim veľmi palce a le musiš byť na muža tvrda ako ti piše cacianka ináč nič nepomôže nato aby prestal hrať potrebuje vôľu a hlavne musi chcieť sám ja mám kamáratku jej obaja rodičia boli alkoholici išli rovnako na liečenie na 6 mesicov on prestal úplne už asi 10 rokov nepije ona bola na liečeni teraz už 4 krát a neprestala pije vždy a robi mužovy aj dcére mojej kámaratke hambu,pre ľudmi v meste ak by neprestal tak rozvod a vysporiadanie majetku nakoľko aj teba ako jeho manželku môže dostať do obrovskych dlhov ktore budeš splacať roky.

Strana
z2