icon

Manžel sa so mnou nerozpráva

6. mar 2022

Ahojte! Začínam byť vytočená. Včera večer som sa chcela s mužom pekne v kľude porozprávať, povedala som mu , že sa necítim veľmi šťastne, akoby sme stagnovali v manželstve a že mi chýba viac kontaktu a iniciatívy od neho ( a.k.a sexujeme tak raz do mesiaca - aj to je veľa - keď to začnem ja a mňa to už nebavíííí ) , chýbajú mi bozky, objatia, proste sedíme na gauči 2m od seba, že sa cítim osamelá.
A jeho odpoveď????? Sedel ticho ako puk! Nepovedal 10 minut nič a potom iba sa vybral spať. WTF? Keď som mu povedala, že som čakala že sa porozprávame normálne tak bol zas ticho!
A dnes? Celý deň zavretý vo svojej izbe. Akože, to je trest za to, že chcem od neho viac blízkosti, že sa zavre do izby a celý deň so mnou nekomunikuje????? Akože sa mu mám isť ospravedlniť, alebo čo? Na čo teraz akože čaká?
Úprimne, som takúto reakciu nečakala, aj keď s ním akákoľvek hlbšia debata nemá cenu, lebo sa hneď oduje, ale aspoň 2 slová k tomu by mohol povedať? Alebo sa posnažiť niečo zmeniť? Ja by som aj sa prišla potuľkať, ale on sa bozkávať moc nechce a mňa už nebaví stále dobiedzať. Začína to vo mne vrieť, ale nechcem byť za hysterku.

Strana
z2
21oktober
6. mar 2022

@nikolka1986 áno niekedy hádka prečistí ovzdušie a dá sa ísť ďalej . Občas sa dobre zvadiť nie je na škodu .

slovakboy
6. mar 2022

Ja toto nepochopím. On absolútne nerozumie o čo sa ukracuje a že sám seba vzďaluje od teba. Práve tie nežnosti srandičky držia vzťah pokope. Nie sex. Svoje smutne vnútro odzrkadľuje do teba. Nechce sa mu nežnosti lebo už sa vo vzťahu vzdialil. Jeho ego prevzalo moc nad jeho detskou dušičkou ktorá sa rada mojkala s mamkou. Alebo so zvieratkami. Musíte sa začať hladkať hoci aj nasilu. Alebo si urobte nasilu výlet nebude sa vam chcieť ale donudte sa. Nerozprávaj o probléme. Konaj. A žiadne že sex bez nežnosti. Vlastne nie. Sex neodmietajú to by šlo do múky už úplne. Ale nie je to to najdôležitejšie. Keď sa mu nevrátia prijemne pocity bude aj sex častejší a lepší. Tľapne ťa po zadku pri varení v nedeľu. Robte veci spoločne. Hrajte hry. A hrajte sa so synčekom. Spoločne. Alebo na striedačku.

oblecenie99
6. mar 2022

@21oktober Ú nás detto, presne ako píšeš, stručne, jasne, predtým príprava, max 5 minút,potom vypína. A zisťujem, že ma často vôbec ale ze vôbec nepočúva a pritom sa tak tvári, že hej. On by sa aj možno vzdialil ako autorkin muž, ale vie, že sa predo mnou neskryje, dvere by leteli 😅 ja som ináč strašne ukecana, a on je môj pravý opak, vzdy som si myslela, že to je aké super, že sa tak dopĺňame, ale po rokoch zisťujem, že to tak nie je.. To, že sa nemám s kým doma rozprávať potom kompenzujem inde, napr. aj tu 🙈

martinka13
7. mar 2022

No typickí chlapi. Skús teraz systém ako do hory volá..... Trošku ho ignoruj. Možno aj vo viac smeroch. Nedones pod nos raňajky, vybehni von sama s dieťaťom, urob si program na víkend sama a pod. Možno sa zobudí. Možno nie 🤔. Ďalšia možnosť je hysterický výstup. Keď nič, aspoň sa trochu uľaví Tebe 😀. Držím palce.

andreja13
7. mar 2022

Ako tiez by som vyskusala to spravat sa proste ako on. Nech vie ako sa citis a ten tak povediac hystericky vystup by som si nechala az tak ako taku poslednu moznost. No nechapem, co taketo spravanie cloveku da, podla mna je to jasny signal toho, ze ho vztah prestal bavit...

marika142
7. mar 2022

nie, neospravedlnuj sa akoze a za co? ze si sa s nim chcela normalne v klude porozpravat? ak nema zaujem tak je to jeho problem a nech si ho riesi, to je aky pristup od dospeleho chlapa toto?

jaja066
7. mar 2022

Ahoj máme to presne rovnako, aj so sexom aj s rozprávaním. Tiez som doma (už s dvoma deťmi 3r a so 4mesacnym) a on príde domov večer o šiestej, pohrá sa so starším a keď náhodou ja neodpadnem pri deťoch,buď odpadne on alebo presne takto sedíme na gauči. Sem tam sa stane tak raz za čas že mi aj povie niečo,že ako v práci alebo tak. Ale akože tiež mi to chyba,objatie,bozk, a sex to som ešte ani od pôrodu ani neskúšala,akosi nemám ani odvahu. Nikdy nebol veľký milovník ,ale aj pre ženu je to dôležité cítiť,že on túži po mne. Ak raz za mesiac keby to začal on.... My sme spolu už 14 r. Je to ťažko. Na neviem co ti chlapi. Podľa mňa sú proste takí a nedochádza im to asi.

marcellka32
7. mar 2022

Mne sa zdá, že si veľmi naviazaná na partnera a nezijes svoj život aj, svoje záľuby, vypadnúť von s kamošmi, nechať mu dieťa, nielen starať sa o jeho blaho

karolinakr
7. mar 2022

Aj mimoverbalna komunikacia je komunikacia.Ked niekomu povies, ze sa chces bozkavat a vacsiu blizkost a on sa zamkne v druhej izbe, znamena, ze s tebou nechce nič mať spoločne Nahneš sa k nemu, že ho pobozkaš, on sa odtiahne.Niekto je taky submisivnejši, že sice nie je nadšeny, ale strpi to..A kto je do teba paf, s radosťou ti tie bozky opatuje ..Takže si myslim, že aj bez slov sa vyjadril jasne, nechce ťa v osobnom priestore, teraz len už zistiť, že prečo..

aurinia
7. mar 2022

Žiť si svoj život ako napísala elizabet na predchádzajúcej strane. Strkať sa chlapovi k ničomu nevedie. Je to hnusné...priorita je udržať rodinu ...ale nie za cenu kde jeden alebo viacerí trpia. Koníčky, káva, kamošky, výlety,...išla by som aj na viac dní....ak mu nebudeš chýbať, nenastartuje motory tak si nemala o čo stát...

nasasa_1
7. mar 2022

@aurinia presne tak. Človek by si mal podla mna uvedomit, ze ak sa musi o nieco neustale doprosovat, tak o to v podstate ani nestoji. Naco aj, ponizovat sa a nic prakticky z toho. Treba mu ukazat co robi on tebe

derdia
7. mar 2022

No pozri nema zaujem.nezaujimas ho, nezaujima ho co citis. Nic viac nic menej. Je mi to luto. Ale je to tak.

monane
7. mar 2022

ako pozerám a vnímam aj okolo seba tak veľa ľudí má problém s tým aby vstrebali nejako otvorené pocity niekoho iného a tiež majú problém dať na povrch aj tie vlastné a chlapi duplom, podľa mňa nie je šťastné čo robí, ale teda možno si to ani neuvedomuje, ale dozaista by som to nevydržala ďalej, toto ťa zožerie zvnútra, keď sa niečo nezmení

modrykonik33
24. feb 2023

@autor zmenilo sa niečo?

eribac
2. apr 2023

Ja mam doma presne toto iste. Skuste si orecitat tento clanok, ja som sa v nom vetu nasla.https://vmarkus.sk/vztahy/nerozpravam-sa-snbsptebou-co-znamenanbsp-sk-437/

oktacore
16. aug 2024

Proste si ho už nasrala do takej miery že už má toho plné zuby a ignoruje ta. Vôbec by som sa nečudoval keby ste už boli rozvedení. Toto je posledné štádium chlapa ktorý má toho už dosť....

suge
17. aug 2024

Viete čo mám rada? Keď ráno zídem po schodoch z izby a cez dvere počujem, ako sa naši v kuchyni rozprávajú. O hocičom. Sú spolu pomaly 45 rokov a stále si majú čo povedať. Samozrejme, nie vždy je to ideálne, sú aj tichšie aj hlučnešie obdobia, ale tí dvaja to rozcvičia a idú ďalej.❤️

oktacore
27. dec 2024

Proste si ho na$rala do takej miery že už rezignoval a nemá ti viac čo povedať....koniec.... chlap neostane ticho len tak z ničoho nič...

Strana
z2