icon

Manžel sa so mnou stále háda

15. sep 2022

Je to ako začarovaný kruh.Ja som doma starám sa o domácnosť,varím,perem,upratujem,v záhrade robím,učím sa so staršou,mladšieho vozím do a zo škôlky.Chodim s deťmi von,proste všetko je moja starosť.Kazde ráno vstávam o 6tej či je týždeň alebo vikend.Manzel pracuje na dve smeny.Doma mi nič nepomáha.Robi okolo domu raz za čas keď má na to náladu,ináč keď je doma oddychuje,pozerá telku.Ked mu poviem nech sa venuje deťom,tak sa so mnou ide hádať ,že on si potrebuje oddýchnuť z roboty,nech ho nechám oddychovať.Ze ja som len doma že ja nemám z čoho byť unavená.A večne kvôli tomu sa hada so mnou,že ja neviem aké je to ťažké v práci,že tam si ani nesadne,čaká na prestávku.Ze ja doma barskedy si sadnem,najem sa,idem na záchod.Barskedy si oddýchnem.Lenze ja stále niečo robím doma,nezastavím sa celý deň.Vzdy je niečo,ešte aj doktorov obehat,nákupy robiť,vybaviť niečo.Je toho veľa.Manzel nechápe ,aj keď mu vysvetľujem že ja nesedim celý čas doma na zadku.Ked sa chvíľu hrá s deťmi,po 10 minút už kričí na mňa že výmena,že on je unavený a potrebuje si oddýchnuť.Ja si oddýchnem až večer keď deti zaspia,no vtedy som už úplne ko.Co si o tomto myslíte?On mi doma nepomôže nič,bol tak vychovaný že chlap zarába a žena sa stará o ostatné.

Strana
z11
mairi1
30. sep 2022

@akbara77 vzala si si ho, mas s nim 2 deti, nechapem, preco z neho robis teraz debila, na materskej si minimalne 7 rokov asi, o prijem sa stara v podstate len on, tak isto daco robi aj on.
Ja som ostala po smrti s dvojrocnou dcerou v dvojposchodovom dome, manzelova choroba nas vysala nielen zo vsetkych uspor...
Musela som nastupit do prace, dieta do skolky a zvladla som to.
Nechapem, co tu cakas, ze ta bude niekto lutovat?
Mas sa vyborne, len si to nevies vazit...

Strana
z11