Manžel sa stará o dieťa a švagrinej to vadí
Ahojte,
To naozaj je taky problem ked sa muz zapaja do starostlivosti o babatko?
Mame skoro mesacne babatko a vcera som si lahla na 15 minut a boli z toho 2 hodiny. 🫣 Kedze svagrina byvaju nedaleko tak prisla kvoli niecomu a ze to kde sme ze sa muz stara o dieta a matka vylihuje 🙄😒 ze ona by to nedokazala ze nevie co sa deje s jej dietatom
Mame este 5 rocnu slecnu, ktora berie babatko ako zivu babiku vzdy tuzila po surodencovi takze sa zapaja, samozrejme ju nenutim ale podla svagrinej je vyuzivanie to ze ho postrazi na 15 minut kym dam rychlu sprchu alebo uz maleho aj krmila z flase samozrejme sme boli pri nej.
Snazime sa malej robit program tak som bola s nou v kine cez vikend, ked sme prisli domov samozrejme svagrina u nas bola lebo zasa nieco potrebovala a muzovi hovori ze co som za matku ked muz je s babatkom a ja si uzivam v meste 🫣 na co som povedala ze je moja vec kam chodim a muz jej povedal ze nie sme male decka aby sme sa jej pytali ci vobec mozeme mat druhe dieta 🤣 a ze ked bude mat deti sa mozeme rozpravat 🫣 na co sa odula ... ale ako som pisala dlho jej to neostalo.
A ona este ani nema dieta?
Inak vlastne je to jedno-keby aj mala
Akoze ja by som ju tak poslala do péčka,ze viac by sa uz v mojej domacnosti neukazala.švagrina-nesvagrina.
Akoze akym pravom sa stara do vas.
Nastastie reakcia tvojho muza bola spravna
Švagrinou nezmeníš. Ale môžeš ju prestať riešiť. To je to čo môžeš urobit ty. Ona si niečo mysli, pokial s nou nesuhlasis, urob to, čo je podla teba najlepšie. Ak ti prekáža, že sa vyjadruje o tvojej výchove, tak ju popros nech svoje nazory s tebou nezdiela a nehodnotí.
Posli ju doprdele, aj za mna prosim. Dik. Je to krava prvej triedy. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Vsak ked jej to vadi,nemusi sa starať muz...Nech sa postara ona a mate s muzom free pre seba 😁😁😁
Moj manzel bol teraz tyzden s dcerou doma (mala kiahne) a ja som chodila do prace.
To by asi tvoja svagrina aj skolabovala 😀
Ja mam medzi detmi 10r a dcera chodi bezne kočíkovať aj na hodinu 🙈 Som ja ale krkavčia mater takto sa zbavovať decka a využívať staršie dieťa 🤣🙈 Podľa mňa to máte veľmi pekne zariadené.Ja som tiez bola s dcerou v kine dokonca aj sama s kolegyňami 😱 a to mal malý cca.3m.Muž sa vie o deti rovnako postarať ako ja takže nemam problem ich s nim nechať (hoc píšem preventívne na mesenger či sú ok 😁)Ak ste vy s muzom s tym ok nech jej on povie že takto chcete fungovať nech nema blbe pripomienky.
@hubka51 vies co keby bola dcera starsia aj ona by sla 😀
Ja mam takuto sestru. Nech ta to naozaj netrapi. Rodicia ste obaja.
Boze to je slepka 😂 tak snad si ona najde takeho co ked budu mat deti jej s nicim nepomoze a potom nech si ani nedovoli vyplakavat aka je ona znicena lebo takto to predsa ma byt 😂 joj, ja mat takuto svagrinu tak si na nej tak zgustnem 😄 uz by k nam viac neprisla 😂
Treba jej slušne a stručne povedať, že nech sa nestará do vašich rodinných vecí. To musí byť osoba ktorá len závidí každému všetko. Toxický človek
Nespokojný človek je najlepší demolátor iných vzťahov. Veď predsa keď je niekto nešťastný, hádam nebudú šťastní tí druhí!
Z ktorej doby kamennej švagriná pochádza?
Ej ha, čo som to ja za matku, že idem do obchodu, nechám dieťa s babkou a dokonca to využijem a dám si v kaviarni aj kávu 🤣 Teraz sa normálne hanbím...
Ja rozhodne nesuhlasim, ze jednym uchom dnu, druhym von. Za mna odporucim, kym muz stoji na tvojej strane, resp. kym mate tento spolocny nazor, treba to spolocne so svagrinou odkomunikovat, ze uz ste to od nej zoparkrat poculi a ze bude lepsie, ked uz tuto temu neotvori, ani u vas, ale ani inde.
Ono totizto to moze predsa len niekde manzela nahlodavat, nedajboze, ze sa takych expertov s tymto nazorom najde viac, nejaky kolega, kamarat a moze mu to zacat vrtat v hlave. Netvrdim, ze tvoj je taky, ale nikdy nevies. Potom uz len staci nejaka vacsia psychicka zataz, rozbuska - predsa len, s 2 detmi je to narocnejsie a este sa vam to bude vselijako vyvijat, ked deti podrastu. Kludne moze nastat kriza, do toho budu pokracovat tieto reci a nakoniec manzel podlahne tymto nazorom.
Ja by som jej popriala, nech si najde takeho uzasneho muza ako je jej brat, lebo to pochopi az ked bude mat deti a viac sa s nou o tychto veciach nebavila.
@simca06022011 ona este nema deti, ale je dokonala matka uz teraz 😅🤣
Mila maminka, nielenze to nie je problem, ale to, ze je otec pritomny pri vychove svojich deti, je uplne normalne a ziaduce pre ich zdravý vývin. Opak tvrdia väčšinou ludia s velkymi zraneniami a komplexami. Odporucam si stanovit hranice a porozpravat sa s manželom, ci Vám vôbec stoji za to udržiavať vztah s človekom, ktory Vam do manželstva prináša napätie a nerešpektuje Vas- moze Vam rozbit manzelstvo! Manzel by jej to mal jasne vysvetlit, pretože vy ste zena, na prvom mieste v jeho zivote. Ja osobne by som jej zakazala vstup do Vasej domácnosti. Je absolútne normálne, ze si matka potrebuje oddychnut. Vase telo prešlo hormonalnymi zmenami a predpokladam aj v noci stavate k dietatu, buďte na seba dobrá. Svagrina by to samozrejme chapala lepšie, keby mala deti. Ale nebyt schopná vybudovať si vlastnu rodinu a kritizovať inych je jednoduchšie ako sa sama zamysliet nad vlastnym životom a budovat vlastnú rodinu. Dajte jej jasne hranice, je to Vasa rodina! Drzim palce🙂
Švagriná závidí až sa hory zelenaju 😂 treba byť asi ráznejši, a každopádne jej určiť ,že si nebude chodiť na návštevy kedy sa jej zachce ,ale bude volať výhradne tebe,či na ňu máte čas, alebo jej rovno povedz nech nechodí .
Moja švagriná je tiež takáto sviňa. Furt sa do nás stará. Ako sa treba starať o dieťa ako nie. Ako máme žiť ako nie. Pritom ona nemá ani manžela ani dom ani dieťa 🤷♀️.

za vela veci by som sa dnes prefackala, co som si ja myslela o matkach ako by mali a nemali robit… dakujem za tie co ma brali s rezervou a jednym uchom dnu a druhym von… je to asi to najlepsie co mozes spravit… a dalej pokracuj ako potrebujes ;)