Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke
Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...
na twojom mieste,sa zaregistrujem aj ja na tu stranku a napisem mu.piste si,skus napisat,ze sa chces stretnut a ked dojde na dohodnute miesto,vtedy to raz a navzdy vyriesit.
Dio mio nemozem sa na toto pozerat.''Je to moja chyba,ze to zaslo az sem.''Konecne odpoved na otazku,preco su zeny neustale podvadzane....LEBO JE TO MOJA CHYBA,ty si vlastne ani nechcel ma podviest,ale nechcela som ti dovolit analny sex,tak si ma musel podviest.Chudacik prepac mi.
Bleeeeee
@mimi49 nemyslim si, ze tvoj manzel bude v postaveni, kedy by mohol proti tebe nieco pouzit... nasla si tam aj spravy, v ktorych si realne dohaduje stretko ? ja mam totizto skusenosti, ze muzi su veeelmi zvedavy, mozno niekedy az prilis a tak zistuju rozne zakutia zivota, potrebuju vidiet, vediet, a citit, ze su alfa samci, ze maju o nich zeny zaujem ... niekedy im t prepne a musia si zalaskovat, tí normalnejsi, to dokazu korigovat a ostanu len pri myslienkach a snoch .
podla mna by to bol skvely napad.... mozno to nebude nic vazne, mozno ta nechce povdviesta bude v tom len nejaka jeho " uchylka" a realne by k stretku nikdy nedslo.. vyskusaj, mozno ostanes milo prekvapena s tym, ze mu mozes verit, ze nepojde o skutky, len jeho fantazie...
osobne byt na tvjom mieste by som mu napisala velmi eroticke vzrusujuce spravy,nie vtierave, ale ani nie prilis odmerane... par dni ho natahovala a pisala si snim, a uvidis co ti popise.. stretko navrhuj ty. bud iniciativna aby si ho mala omotaneho okolo prsta. ( v spravach nespominaj jeho manzelku a nesnaz sa nasilu vyzvedat... ) a doma , ked bude na to vhodna prilezitost tak s usmevom na tvari a s urcitou povznesenostou by som mu to vyklopila, ale nie nahnevane ani hystericky.. ale tak okukano, a cakala na jeho reakciu... mylsim, ze na mieste ktorom by bol v tom momente tvoj chlap, by ziaden z chlapov vtedy nechel byt.....
fantazia mi pracuje akosi na plne obratky, normlane si to predstavujem ako nejaky scenar k filmu.. ale za pokus by to stalo
ja by tebou, tak sa tvarim akoby nic, zaregistrovala by som sa a dohodla si s nim stretnutie, pekne sa nahodila a sla...a by kukal ako puk....a samozrejme potom mu to riadne vytmavila....
Dohodnut si rande s vlastnym muzom a inou identitou? Chore!!!! Nikdy by som sa na tolko neponizila...
Porozpravaj sa s nim a dalsia vec, ked budes svoje problemy prepierat na verejnosti on sa ma citit ako?
Problemy sa maju riesit doma a nie pytat si nazor od zien, ktore nepoznaju ani teba ani tvojho muza...
A robit romantiku to tiez stoji na prd... Chlapi si na romantiku nepotrpia!!!
Ty s nim zijes, ty mas vediet co na neho zabera.. Kazda zena by si mala vediet doma urobit poriadok...
inak tie co radite, nech si s nim tam pise...keby k tomu doslo a ja by som zistila, ze moj muz je schopny vypisovat nejakej realnej zene rozne svoje eroticke predstavy a chutky a podobne...tak uz aj to by mi asi stacilo, aby sa mi zhnusil.... ☹
@mimi49 ja nie som vobec ironicka.Ja som k Tebe len uprimna.Zacni si troska viac vazit samu seba lebo slepe klananie k muzovi ake ty praktizujes,nie je dobre.Skus sa na to pozriet z opacnej strany.Co ak by si to urobila ty?Ako by sa zachoval Tvoj muz?Som si ista,ze by ste uz boli rozdeleni🙂
Baby, toto je zacarovany kruh!!! fakt si myslite, ze sa tam prihlasil len akoze? ano, najprv akoze, len pokecame, potom si zacnu vypisovat, posielat fotky.... a ak nahodou @mimi49 ochorie, alebo dostane menzes..... to bude na ospravedlnenie!..... dojde ja na osobne stretnutie.
prilezitost robi zlodeja!
@mimi49 fakt nemas dovod za z niecoho obvinovat, 3 tyzdne mu nemohli az tak ist na mozog.... musel sa na to chystat dlhsie, skor ta rutina, ktoru spominas.
@trish31 viem viem.. sak jej pisem ze v tej sitiacii nebude on v postaveni, kedy by proti nej nieco mal vyuzivat.. mylsim, ze bude tak zaskoceny a ponizeny, ze nenajde slova aby hodil vinu na nu...
ale ako pises, ak niekt nechce, tak nechce...
nie som nejaka feministka, a vazim si mohjo manzela, snazims a o jeho pohodlie, vytvaram mu teplo domova a respektujem jeho aj jeho nazory a o iste cakavam od neho.. a tak by to malo byt v partnerstve.. ked @mimi49 mas taketo myslienky ako mas, a bojis , robim si z toho usudok o tvojej osobe, ze si veelmi slaba osobnost... ale to by ti nemalo prekazat v tom aspon obranovat svoju cest a ako taku hrdost. to sa chces nechat nepriamo ponizovat dokedy ?? tvoj muz si bude pisa s inymi , mozno aj stretka sa uskutocnia ty co , ty mu budes na tie stratka zehlit koselu ? 😕
mate deti?
keby si kazda zena preverila toho svojho nejakym podovnym sposobom,tak by sme mali oci vyplestene asi vacsina.Teda nie ASI,ale URCITE.Lebo chlap ma mozog v trenkach.
@trish31 aj ja a to hned...vychladnut by som iste nestihla...asi ani jeho pocitac...ten by skoncil v srote...vies, ten inzerat je este taky...skutocne neprijemny a ponizujuci...ale konkretne pisanie si intimnych veci s konkretnou cudzou zenou? to by som tazko predychavala... to skor realne posmyknutie sa, jednorazovku v stave najvyssej opitosti by som preglgla, ako taketo planovane sex chatovanie....
@haslerka27 hej, mame....
@ejco ja som ho nepreverovala a uz vobec nie podvodne..skratka som sa k tomu nechtiac dostala...
@mimi49 ako to tu tak čítam - neviem o čo ti vlastne ide, hľadáš radu, rozhrešenie požehnanie, návod...? prišla si na to,že ťa muž podvádza alebo sa chystá k takémuto činu, sex je preňho priorita a ty nie si nonstop k dispozícii, takže to ho vlastne ospravedlňuje... už len v tvojom prvom príspevku sa hneď ospravedlňuješ, že aby sme ťa nesúdili... kua ale nie ty si vyhľadávala iných chlapov, ale on... vieš, ak mu veríš, tak nemáš čo riešiť, a ak mu neveríš,tak tiež je vyriešené... nakoniec, nebola by si prvá ani posledná, čo by ticho tolerovala manželovu záľubu v súložení s inými, a nebola by si prvá ani posledná, ktorá by ho za to nakopala do rozkroku a vyhodila ho zo svojho života... je to len a len na tebe...
neviem či máte spolu deti, ale ak budeš nedajbože 9 mesiacov na rizikovom a po pôrode dodržovať minimálne šestonedelie, tak ruky mu asi stačiť nebudú, že? a potom bude zas ospravedlnený a ty vinná, lebo veď si mu neposkytla to čo on potreboval...ach jaj...

@michaelka5 dakujem...ked som to nasla...cely den som prerevala...pytal sa ma, co mi je, hladkal ma, mojkal, ze co sa mi stalo...som myslela, ze nanho hodim sablu..tak sa mi priecil...a teraz...milujeme sa spolu kazdy den...mozno som vadna...