Manžel sa zaujíma o staršie ženy
Ahojte ,som tu nováá. Mám taký problém .... S manželom sme spolu 10rokov. Doteraz sme nemali žiadne vážnejšie problémy v našom vzťahu. Až doteraz. Už pomaly 8 mesiac nežijeme intímne nakoľko tvrdí že má problémy .Noo že mu nechce stáť. Nejakú dobu som to tolerovala ,.Ešte taká dosť dôležitá informácia je medzi nami dosť veľký vekový rozdiel . 17 rokov.On má 49 a ja 31. Doteraz som s tým vôbec nemala žiadny problém .No ale teraz ked som včera zbadala ako pozerá filmy pre dospelých už ma to naštvalo. Problém nebol v tom že to pozeral ale v tom že to bolo video so staršími ženami 40-60rokov. to ma úplne zarazilo-prekvapilo. Nechápem to. Mne vraví že má problémy a nemáme sex už 8mesiacov a popri tom možno nemá žiaden problém len túži po staršej žene ??? poradte čo si o tom myslíte?
stalo sa povedala som mu že proste nechápem ked má mladú ženu prečo pozerá staršie ženy ...odpoved bola : ved sú tam aj 40 -ničky ...ja už fakt neviem ako dalej ..
ved práve nechápem to.... svoj problém vôbec nechce riešiť ... stále ked mu poviem aby už šiel k lekárovi povie že už pojde aj výmenný lístok si dal predpísať ,ale nikdy nejde ... spíme v jednej posteli ale vo vzdialenosti že by sa kludne medzi nás zmestili ešte dvaja ... neprejavuje žiadny záujem o mna... v podstate sa ani už nerozprávame...rozmýšlala som či nebude v tom nejaká tretia osoba ...no neviem zatial som si nič nevšimla ... som z toho zúfalá
@renca3 nemusi to byt opacne. mne sa stalo presne to iste. moj ex mal vzdy predomnou starsie, ja som bola jeho tusim jedina mladsia o desat rokov. a nakoniec, ked chodil za zenskymi, vsetky boli starsie nielen odo mna ale aj od neho. tiez som vzdy nejak predpokladala, ze to bude nejaka mlada cica mica a vzdy to bola odo mna aj o 15-20 rokov starsia a este vyzerala aj horsie odo mna. aj teraz, co ma uz nejaky cas priatelku a zije s nou, je to 50-tnicka, on ma 44. takze mne z toho vyslo to, ze ja mladsia som mu nikdy nevyhovovala asi, pri mne sa utvrdil len v tom, ze sa mu viac pacia starsie zeny.
Och tým chlopom nič nieje dobré....tlcť ich málo!!!! Syn svokri ☹
Premýšlam nad tým že asi túži okúsiť aj nejakú staršiu ženu ..ved doteraz (aj predomnou ) mal samé mladšie ..aspoň čo viem ... ja neviem čo mám robiť alebo čo mám podniknúť ...
ked zena povie ze " isto v tom nebude nijaka druha, to by som si vsimla" tak vezmi jed na to ze ma druhu... ja by som za svojho ex ruku do ohna davala.. a hybaj ho... dieta si stihol... a poza moj chrbat.. 😝 to je zivot, to nevymyslis..
presne tak....iné je, že by mal nejaký problém. Ale ked sa na posteli k tebe ani len nepriblíži.....tak skor v tom bude iná.
@meriat A čo sa stalo pred tými 8 mesiacmi? Nejaká zmena u vás? U neho v práci? Máte deti? Naozaj može mat aj zdravotný problém a s týmito vecami mnohí muži majú v jeho veku problémy a niektorí sa hanbia íst k lekárovi. No možno je v tom ozaj iná žena, zmenilo sa jeho správanie v poslednom čase? Nezačal o seba viac dbat, kupovat si nové veci na oblečenie, nechodia mu často smsky? Je celkovo k tebe chladný? Alebo len čo sa týka sexu?
nič sa nestalo proste sa začal správať takým spôsobom ,že mu je jedno kde som,čo som ,a zrazu sa prestal zaujímať o náš sexuálny život ...nič absolútne ani náznak toho že by chcel alebo sa pokúšal...jednoducho povedal že má ten problém a tým to skončilo. Neprejavuje voči mne žiadne city. Máme 9 -ročné dievčatko ... pred tým ako nastala táto situácia sme plánovali druhé dieťa. No jasné že ani z toho nič. Nevšimla som si nič žeby mu chodili sms ,ani nič podobnééé. Ja si to neviem vysvetliť čo sa s ním môže diať?!
ze filmy pre dospelych 😀
@meriat neskúšala si ho nejako nazhaviť, aby si zistila, či ozaj tam taky problem je? trošku sa k nemu prituliť a tak,,,mozno sa porozpravať o tom, že chapeš jeho problem, ale nemal by byť sebec, že je k tebe teraz chladny vo všetkom, žena potrebuje oporu, rozhovory, pozrieť si dobry filmik, pomoc v domacnosti a tak, tym, že ma problem sa manzelstvo nekončí, nemoze sa uzatvoriť a tvariť sa, že zije doma sam... treba sa o tom rozpravať a rozpravať čo ta trapi...

8-mesiacov nemať sex je veľa 😒 Normálne mu povec že vieš o tom čo si pozerá,a normálne nech ti da vysvetlenie sa treba porozprávať o tom !