Manžel si dopisuje s bývalou kolegyňou
Ahojte, ani neviem kde zacat. Som 9 rokov vydata, mame 2 deti 6 a 9r.Pred 3 tyzdnami som zistila, ze manzel si dopisuje s byvalou kolegynou z predchadzajucej prace. Zacalo to nevinne, jednym potvrdenim co potreboval, az mu zacala ona vypisocat ako sa ma atd... A tak to slo dalej. Pisali si len maily, ani si nevolali, ani sms.Maily neboli kazdy den, skor cez vikend. Posielala mu aj fotky seba aj vzupane a ine. neviem ake boli. Trvalo to 3 mesiace, kym som to nezistila. On mi tvrdil ze jej nepisal nejake sexualne maily, ale dvojzmysly ano. Ona ze mu dokonca naznacila, zeby si vedela prexstavit s nim vztah, ale on jej napisal zeby to nebolo mozne. Nestretli sa nikdy,ani snou ze nic neplanoval. Doma pomahal ako obvykle, aj vsetko robil, nie zeby mal mobil stale v ruke. Dala som mu sancu, kvoli detom. Ale stale to boli. Boli ma to, ze som sa vzdy snazila a takto ma klamal. Prosil, plakal, ospravedlnoval sa ze nas nechce stratit, ze to bola jeho sprostost, ze si nepripustal ze to takto dlho necha zajst, ze sme si to nezasluzili, atd... Ukoncil to pisanie hned v ten vecer ako som to zistila. Odpovedal mi na vsetko co som sa pytala, hoci niekedy to bolo bolestive. Myslim, ze to bolo jeho zlyhanie. Tymho neospravedlnujem. Len sa chcem spytat ci su tu baby ktore dali sancu a pomohlo to ich vztahu? Dakujem
Och no nepotesili ste ma... Je to tazke, rozhodnut sa. Sme spolu dokopy 15r. Nebol nonstop na mobile, jeho mobil som mala hocikedy k dispozicii aj ja. Pisal len cez vikend. Spravil prvykrat, tak som sa rozhodla ze mu este sancu dam. Aj ked zabudnut bude tazke...Viem,ze minca moze mat aj dve strany. Som realistka.Neospravedlnujem ho, ale snazim sa nrjako cez to preniest. Vzdy sa ku nam spraval s uctou, s laskou.Sancu davam, vie ze je posledna...inak balim kufre. Este som celkom mlada podla mna😁
@nikolka1986 a to si si ho zobrala?
@modroocko90 Myslím, že nikto ťa tu neodhovára, aby si bola s ním a nedala mu šancu. Iba buď opatrná, lebo to, že bol milý a tebe sa zdá, že sa správal s úctou sama vidíš, že nič neznamená. Práve preto to bol od neho podraz, že ste nemali v tom čase krízu, alebo že si ty bola neznesiteľná, tak sa potreboval vyrozprávať.
@katkati ano on sam priznal ze asi mal pocit ze sa niekto onho zaujima...ze pisal o beznych veciach, citala som to. Skor ona chcela nieco viac, na to jej napisal ze to neni mozne. Uvidime
@modroocko90 držíme palce, myslím, že toto mozete ustať. Viem, že znovu dôverovať bude trochu ťažšie. Ale keď sa tvoj muž naozaj snaží, tak to skús zahodiť za hlavu. ❤️🍀😊
@modroocko90 ak ti môžem poradiť, zmaz túto tému, alebo si ju už neotvaraj
Neurobí ti to dobre.
To že iný bol idiot, nemusí to tak byť aj u teba.
Pokiaľ vyslovene nepísal, ako by ju rád ... Veď vieme.. tak si myslím, že naozaj si tu šancu zaslúži.
Každý muž je iná osobnosť a má aj iné svedomie, ktoré mu "dovolí" robiť takéto veci.
Keď si mu už šancu dala, tak sa tu netráp. Každý deň si tým otvoris boľavu ranu
@ivca88 asi mas pravdu, tak to tu balim☺️
@modroocko90 tak ked nedoslo k tomu stretnutiu, tak hadam by si ho vykarhala a ide sa dalej, aj ked pozor treba davat, co dalej. Hm, snad nezacnu znovu po case, aj ked sa to moze stat. Skus si stanovit podmienky. Tak bud ostrazita.
@modroocko90 dobrý deň, ja by som mu určite dala šancu. Myslím, že vám dostatočne ukázal, že o vás stojí. Úprimne vám odpovedal na všetly otázky aj keď ved že budú bolieť.
Pokúste sa na to zabudnúť a berte to ako taký výstražný prst že máte fajn manžela o ktorého nejedna žena prejaví záujem, ale máte ho vy. Možno mu len bolo príjemné na chvíľku poflirtovať nakto na diaľku, zdvihnúť si sebavedomie... Nehrajme saa na sväté, aj nám dobre padne keď nám kolega pochváli nový účes, že sme schudli....
Skúste sa manžela opýtať prečo to robil, či mu niečo chýba a podobne.
Nieje od neho pekné že to zamlčal ale skúste to teraz využiť vo svoj prospech. Rozprávajte sa, veď aj na problémoch ktoré sa riešia sa stavia pevný vzťah.

@ciusinka Ahoj mrzí má tvoja skúsenosť, zažila som niečo veľmi podobne. Prvý krát si môj manžel písal s kamoskou z detstva. Samozrejme keď som na to prišla, ľutoval to, a sám mi vtedy vravel, že ho to veľmi mrzí, že kvôli nej skoro stratil rodinu. A teraz ? Pred pár mesiacmi si začal písať s úplne inou ženou, a nedávno oznámil že sa chce rozviesť.. A tiež mame deti. Mladšia bude mat rok. Ale aspoň mi otvoril oči, za čo mu vlastne dakujem.