icon

Manžel si ma nezastáva pred rodinou

viki_izakova
24. jan 2021

Ahojte zeny mam problem ako som z mojim muzom len zacala chodit tak ma uz jeho rodina neprijala, chceli inu nevestu ale mne to problem nerobilo,lebo nie kazdemu nejaky človek sadne a rozumie si snim. Na začiatku si ma moj muz zastaval ked nas chceli rozdelit, ked ho proti mne štvali,ked ho podpichovali a hladali vzdy nieco proti mne . Ale teraz po case ked uz mame spolu deti tak je to opacne. Stale proti mne idu a ked namna nadavaju alebo nieco podobne alebo sa zo mna vysmievaju tak si ma ani nezastane. Veľmi ma to trapi lebo ja si myslim ze vo vztahu by mal kazdy jeden si toho druheho zastať a hlavne stať za ním. Vela krat sme sa pre toto pohádali niekolko krat som sa od nervov rozrevala lebo ja na nich ani slovo nemôžem povedat aj ked mam pravdu hned sa pre nich doslova ,,trha", zivotby dal za nich. A na poslednej hadke mi povedal ze on si ma zastavat urcite nebude ze na co a este povedal ze ak sa mi nepaci mam si zbalit veci a odist. Prosim vas poraďte mi co mam robiť ako sa zachovať veľmi ma trápi ze vzdy su problémy len ohladom jeho rodiny a on im ani slovo nevie povedať ako keby sa ich bal

Strana
z3
zun
26. jan 2021

Pre mňa je zásadná otázka keď som si prečítala čo píše Viki a laurinqa nasledovné: ste od nich nejako závislé? Finančne, alebo inak pomocou, bez ktorej to nedáte? Alebo emočne ste na nich upnuté? To ako sa oni spravaju sami neporiesite. Riešte seba aby ste boli spokojné sami so sebou. Nezávislé na ich mienke. Čo sa týka manžela ak uvidí že vy ste vyspelé spokojné sami so sebou uvidí že problém je inde..

laurinqa980
Autor odpoveď zmazal
zun
26. jan 2021

Držím palce, rada nestavaj si sebavedomie ponižovanim iných aj keď ti ublížili tvojim podcenenim. Je to istejšie. Všetci sme len ľudia. Prajem ti aby sa to podarilo nájsť seba. Brať sa ako osobu s nekonečnou hodnotou. Ako sme všetci.

mnamko
27. jan 2021

@viki_izakova ty niesi nesvojpravna,ked to pocujes ty di mas otvorit usta,nieze mlcis a potom utocis na muza

Strana
z3