Manžel si ma pravdepodobne už neváži

nella130
31. okt 2023

Ahojte. Neviem, mozno je to len zly pocit, ale uz dlhsie pretrvava. Sme spolu 10 rokov a mame spolu dieta, kedysi mi pomohol doma, bolo vidno ze chcel, ale uz sa to tak nedeje asi 6 rokov. Pride z roboty a do vecera je skrceny na mobile. Ja varim, periem, upratujem aj nakladam vykladam mycku, susicku, venujem sa dietatu, snazim sa vsetko stihat, staram sa o psov, vsetko vybavujem, telefonujem, platim a aj pracujem v 2 pracach. Nahanam sa, aby som vsetko stihla, niekedy mam uz nervy v keli. Akoby som vyhorela. Uz som mala vela krat take stavy A on? nic...sedi...Ked uz musi naozaj nieco urobit co ja neviem a pomaham mu, tak nervaci ze to nerobim dobre, alebo si nervaci aj sam pre seba. Hocico ma spravit nervaci. Chce len sex a ked ja uz nevladzem je ofucany. Ked ide spat alebo pride domov pozdravi nase dieta a mna nie. Nie je to divne? Poradte co urobit. Porozpravat sa snim neda, uz som to skusala.

pribinak
31. okt 2023

@nella130 tak to všetko prestaň robiť a sadni si k mobilu aj ty.
On rýchlo zbadá keď otvorí chladničku a tam nič nebude, keď otvorí skriňu a nebude tam nič čisté na oblečenie keď v skrinke nebude jeden čistý pohár ….

Otázka je, keď mu nestojis ani o jeden pozdrav tak prečo si s ním?
Načo? S deckom ani s domácnosti ti nepomáha, netravite spolu voľný čas, tak čo tá pri ním drzi?
Lebo však v podstate si sama a má tá v paži

melanta
31. okt 2023

Prečo by si ťa mal vážiť, keď si nevážiš ty samú seba? Obriadiš celú domácnosť, lebo on sedí na mobile. Aj sex má kedy chce. Veď ty mu roky robíš domácu slúžku a rohož. Povedz mu v kľude, že meníš režim domácnosti. Daj mu polovicu svojich činností okolo domácnosti a sex bude až keď budeš vidieť, že to funguje. Ak rovno povie nie, jeho veci neper, jemu neuvar, nenachystaj jedlo, žiadny sex. Buď pochopí a zmení niečo, alebo nie. V takom prípade bude jasné, že si mu dobrá len ako slúžka a rohož. A tam ja vidím len jednu cestu, isto vieš akú myslím. A k tvojej otázke, či to nie je divné. Divná si ty, že robíš všetko, ešte aj sex mu dáš a on ťa ani nepozdraví. Sama zo seba robíš handru. Tak s tým prestaň. Navyše, ako matka tiež nedávaš deťom dobrý príklad. Učíš ich, že toto je v poriadku. Byť za handru.

viestta
31. okt 2023

Nie pravdepodobne, on si naisto nevazi ani teba ani to co robis. Si pre neho len dalsi domaci spotrebic, ktory sa stara o jeho pohodlie. To, ze ta povazuje za spotrebic je aj tvoja vina a to ci sa to zmeni alebo nie mas ty vo svojich rukach. On sam od seba nezacne nic menit, pretoze jemu to takto vyhovuje.

0kristina0
31. okt 2023

Musis zacat od seba, zacni si vazit samu seba a zvysok ako ti baby pisali, prestan muzovi robit otroka.

luccija
31. okt 2023

@nella130 že máš svätú trpezlivost😏ty máš dve práce, vychovávas a staráš sa o domácnosť sama a prečo?to je ako výstavný kus iba naňho pozeráš?
Je to tak ako baby píšu všetko spravíš aspoň mas z neho nejaký osoh finančný či iný?
Neviem prečo to zo seba robíš a do niečoho ho nezapojis, potom sa nudí chudák a musí byť na mobile.6 r byt v takom marazne tak dostanem depresiu.Musis to nejako zmeniť, ale to sa už bude priecit, keď si ho tak navykla

minenkak
31. okt 2023

@nella130 a ty mu peries, aj chystáš jesť,načo to je dobré. Oper sebe , deťom tak isto aj jedlo ,není tvoja povinnosť starať sa o chlapa,není digitálny keď sa dokáže hrať na mobile

majlo1234
31. okt 2023

@melanta toto som chcela napisat, jedna vec, ze manzel si to nevazi, pretoze asi nevidi dovod, kedze je vsetko automaticky spravene a nikto od neho nic nechce.
Ale ze si autorka nevazi svoje telo, nervy a svoj osobny cas.