Manžel si našiel inú
Pred týždňom mi manžel pri hádke s hnevom vykričal, že si našiel inú " babu" a so mnou sa chce rozviesť. Máme dospelé dcéry na vysokej škole. Treba im teda prispievať na štúdium, bývanie a stravu, aby mohli školy dokončiť. Máme obidvaja už cez 50 rokov a spolu sme 28 rokov. Brali sme sa z lásky. Bývať sme išli k jeho rodičom. Bol to horor. Tak som si myslela, že keď už ich nebude, bude dobre. Ako som sa veľmi mýlila. Manžel celý život chlastal prvú ligu. Doma robil bordel, urážal má, aj vyháňal. Dom zdedil. Je jeho, aj keď roky čo tu žijem prerábame...Nechala som tu celý život, zdravie, aj peniaze. Teraz hoci pracujem, nemám si za čo a kde zariadiť nový život. Problém sú dcéry na škole a k tomu môj pes, ktorý je naučený na dvore. Možno sa mi budete čudovať, ale strašne ma to priznanie zasiahlo. Ja ho mám stále rada a neviem si predstaviť život inde a bez neho. Všimla som si, že asi mesiac nič nevypil. Ešte pred tromi mesiacmi sme mali styk. On kvôli nám neprestal piť. Ale kvôli nej. Nič mi bližšie nechce povedať. Tvrdí, že s ňou nespal, ale so mnou je nešťastný. Celé večere mu pipa mobil, čo si predo mnou bez hanby vypisujú. Mobil si stráži . Neviem kto je to. Keď sa ho pýtam, čo ďalej a kto je to, tak len mlčí. Keď sa ho dcéra na to pýtala tak jej povedal, že áno má niekoho. Ale nepovie jej koho lebo to je jeho život a jeho rozhodnutie. Dcéry mi radia odísť a nechcú sa sem vracať. Som zúfalá len revem, nadávam mu, som odsťahovana v inej izbe. V práci sa neviem sústrediť. Ležím a nevládzem nič. Neviem či mám odísť, či ostať ako sa to vyvŕbi...som hotová. Od neho by som toto nikdy nečakala. Vždy odsudzovali tých, čo to urobili. Dokonca upodozrieval mňa. Nemal ale žiadny dôvod.Asi viem, že mi poradíte odísť. Ale skôr som sa chcela len vyrozprávať.
@mk22 si na fore a musis prijat ze na co napises moze reagovat kto chce.
@lentakyterapeut tak si posluz, ešteže tu máme citlivých mužov, kde si bol doteraz??
A teda tiez si taky hlúpucky ze 30r financujes nueco co okolo teba ani nešlo?
Ci zijes tak, aby ked sa niečo zajtra stane, neskončil na ulici.
30r cele manz jej muž pil, tak poďme chápať CK ju držalo pri alkacovi
Neviem ako dlho si tu aktívny, ja dosť dlho, a práve tu som zistila, ze nie všetkému musím rozumieť.
@tatiana288 nepoznaaam pravo detailne ale nemozes LEN TAK vyhodit cloveka po 30 spolocnych rokoch.
@lentakyterapeut ved to tu žiadna nenapísala, každá jedna napísala, ze ju nemôže vyhodiť pokiaľ su manželia, až po rozvode, on môže navrhnúť a riešiť nech opustí jeho dom.
A nech sa poradí s právnikom na ck ma právne nárok.
Nie vie, na co sa ma pripraviť, co ju čaká.
@tatiana288 nepoznaaam pravo detailne ale nemozes LEN TAK vyhodit cloveka po 30 spolocnych rokoch.
@lentakyterapeut Áno, rovnako ako mu ona nemôže zabrániť nasťahovať si do JEHO domu novú priateľku. To bude voči nej veľmi citlivé a chápavé, že? Skrátka si musí zabezpečiť iné bývanie a chlácholenie na nete jej ho nezoženie.
@aurora33 conked si sprosta ty ze nevies pochopit ze nie kazdy vie celit natlaku? Ako ked sa narodis do bohatej rodiny a smejes sa tym chudobnym ze preco su zobraci. Trosku uvazuj a nepis sprostosti
@lentakyterapeut wtf nenapisala som nič o tom že sa smejem chudobným. Nedomyslaj si. A hej. Žena ktorá sa nevie za seba postaviť a zbytočne trpí je sprostá.
@aurora33 conked si sprosta ty ze nevies pochopit ze nie kazdy vie celit natlaku? Ako ked sa narodis do bohatej rodiny a smejes sa tym chudobnym ze preco su zobraci. Trosku uvazuj a nepis sprostosti
@lentakyterapeut ty poznáš tú rodinu osobne? vedel by si tu ženu navigovať, nech sa osamostatni? išla by vôbec? niekedy to ide, niekedy nie..ti ludia si ľubujú vo svojom martýrstve..na jednej strane plačú, na druhej strane nemaju absolutne záujem sa zbaviť svojho toxickeho prostredia a tyrana, lebo maju nizke sebavedomie, hladaju v tom vyhody, zlu vychovu, čokoľvek.. možnosti je milion..
@lentakyterapeut wtf nenapisala som nič o tom že sa smejem chudobným. Nedomyslaj si. A hej. Žena ktorá sa nevie za seba postaviť a zbytočne trpí je sprostá.
@aurora33 ty si velka pani 😂 boze zlevta vychovali tak sebecky. Dufam ze mas VŠ lebo ak nie tak ti co ju maju by sa mohli pozerat aha ani VŠ nema. Neznasam bezcitnych ludi co machruju na koniku
@aurora33 ty si velka pani 😂 boze zlevta vychovali tak sebecky. Dufam ze mas VŠ lebo ak nie tak ti co ju maju by sa mohli pozerat aha ani VŠ nema. Neznasam bezcitnych ludi co machruju na koniku
@lentakyterapeut nevychovali ma sebecky. A jasne že mám VŠ, ale nevyvysujem sa nad tými čo ju nemaju (znova nerozumiem čo tu splietas VS, ale ok.)
V čom teda pomôže ofukovanie ženám, ktoré sa nechajú dobrovoľne týrať? JOJ ty moje chúďatko. No ako im toto pomôže?
Keď mi príde návrh na rozvod pôjdem za pravnikom. Tak sme s dohodli. Vtedy sa poradím aj na čo mám nárok pri vyrovnaní BSM. Teraz z to nikto pred rozvodom riešiť nebude. Takisto vtedy spísané dohodu o výživnom. Zatiaľ platí ako sme sa dohodli. V dome ostanem bývať do právoplatnosti rozhodnutia o rozvode. A medzitým si pripravujem bývanie.
@lentakyterapeut ty poznáš tú rodinu osobne? vedel by si tu ženu navigovať, nech sa osamostatni? išla by vôbec? niekedy to ide, niekedy nie..ti ludia si ľubujú vo svojom martýrstve..na jednej strane plačú, na druhej strane nemaju absolutne záujem sa zbaviť svojho toxickeho prostredia a tyrana, lebo maju nizke sebavedomie, hladaju v tom vyhody, zlu vychovu, čokoľvek.. možnosti je milion..
@karolinakr a hlavne výhovoriek je milion.
Nechcem mu to uľahčiť.
@lentakyterapeut nevychovali ma sebecky. A jasne že mám VŠ, ale nevyvysujem sa nad tými čo ju nemaju (znova nerozumiem čo tu splietas VS, ale ok.)
V čom teda pomôže ofukovanie ženám, ktoré sa nechajú dobrovoľne týrať? JOJ ty moje chúďatko. No ako im toto pomôže?
@aurora33 hlavne nepisat tyranej ze je sprosta.to je boha pomoc
@aurora33 hlavne nepisat tyranej ze je sprosta.to je boha pomoc
@lentakyterapeut a pisat jej že je chúďatko jej pomôže?
Nechcem mu to uľahčiť.
@anonym_autor a ako mu to chces meulahcit ,nemáš ani najmenšiu páku na to aby si niečo neuľahčovala
Ale dá.
@anonym_autor a ako mu to chces meulahcit ,nemáš ani najmenšiu páku na to aby si niečo neuľahčovala
@minenkaa zasvieti im do izby, keď budú sexovať
@minenkaa zasvieti im do izby, keď budú sexovať
@karolinakr asi to jedine
Ale dá.
@anonym_autor a ako prosim ta že budes dupkat nohami,vsaknto už robis a žiaden efekt

@lentakyterapeut Chápem, ale ona momentálne nemá priestor na to, aby sa ľutovala, pretože nemá poriešené základné veci ako sú financie a strecha nad hlavou. Ja ju tu neosočujem, že je hlúpa, lebo v 50 rokoch nemá nič svoje a muž, o ktorého sa 30 rokov starala, ju bez ničoho vyhodí a jej to jej vina. Ona sa teraz potrebuje postarať o svoj fyzický stav a až potom môže riešiť ten psychický. Lepšie sa jej bude ľutovať v byte ako pod mostom. Potrebuje priamosť a ráznosť, inak skončí ešte horšie.